Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλως τον δεχθήκατε τον μικρούλι! Αντε και σε μας σιγά σιγά! Η μπέμπα σιγουρα χαίρεται πολύ με τον ερχομο του ξαδερφούλη της :)

σ ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!! αντε ν περασει ο καιρος....δεν κρατιεμαι σας λεω!!!νομιζω οτι ημουν ετοιμη απο πολυ μικρη ν αγινω μανουλα...κ τωρα που φτανει ο καιρος σιγα σιγα, δεν κρατιεμαι....!!! κ μονο που τη νιωθω να με κλωτσαει τρελενομαι...να κανουμε και τη β επιπεδου να ησυχασουμε οσο ναναι!!!! :):):)

71i9p3.png

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια litsa_xoylio.... Να σας ζησει κ με το καλο κ η σειρα σου, και σε ολες μας!!!!

Nefeli2014 μπραβο!!! μεγαλωνουν τα πλασματακια... εγω περασε ηδη ενας μηνας που πηγα στο γιατρο...κ πρεπει να περιμενω μεχρι της 24...να σκασω ειμαι!!!!

8LVMp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Λιτσα πολύ χάρηκα που είσαι μια χαρά!

Nefeli τέλεια η νεραιδουλα σου! Μεγαλώνει κ ειναι έτοιμη να ξετρελάνει τον μπαμπά της!

Did να σου πω υπομονή αν και εγω πάω κάθε δυο εβδομάδες στο γιατρό και δεν περνάνε οι μερες.. Η Τετάρτη πλησιάζει να δω κ εγω τον μπέμπη μου!

Τα γλυκά τα εχει απαγορεύσει ο γιατρός γιατί λέει ότι η ζάχαρη δεν κάνει καλό. Εγω όμως ειλικρινά δεν αντέχω.. Μόλις τσάκισα 2 σειρές σοκολάτα! Τι ευχαρίστηση!

Καλημέρα κορίτσια! Λιτσα πολύ χάρηκα που είσαι μια χαρά!

Nefeli τέλεια η νεραιδουλα σου! Μεγαλώνει κ ειναι έτοιμη να ξετρελάνει τον μπαμπά της!

Did να σου πω υπομονή αν και εγω πάω κάθε δυο εβδομάδες στο γιατρό και δεν περνάνε οι μερες.. Η Τετάρτη πλησιάζει να δω κ εγω τον μπέμπη μου!

Τα γλυκά τα εχει απαγορεύσει ο γιατρός γιατί λέει ότι η ζάχαρη δεν κάνει καλό. Εγω όμως ειλικρινά δεν αντέχω.. Μόλις τσάκισα 2 σειρές σοκολάτα! Τι ευχαρίστηση!

Ενταξει τα γλυκα δεν κοβονται ετσι απλα!!!! Κ δεν κανει να λαχταρας κατι και να μην το τρως!!! Σε καμια περιπτωση ειτε εσαι εγκυος ειτε οχι η πολλη ζαχαρη δε κανει καλο αλλά ολα με μετρο επιτρεπονται!! Καλα εκανες κ εφαγες κ να μην εχεις κ ενοχες!!! Το μωρο τωρα κανει κωλοτουμπες απο τη χαρα του!!!!

8LVMp3.png

εγω κοριτσακια μ οτι εφαγα εφαγα...απο δευτερα ξεκιναω σε διατροφολογο γιατι με φοβησε πολυ ο γιατρος με την πιεση προχτες καθως κ για τ κιλακια π εχω παρει οποτε τερμα!!δεν πειραζει, ναναι καλα τ μωρακι μ και μπορω να κανω οσες θυσιες χρειαστει....παντως πολυ τον χαρηκα το γιατρο μ χτες!!αυτος παρακαλουθουσε κ την αδερφη μ κ χτες ολη μερα π ειχε τ πονακια της την ειδε το πρωι κ μετα την πηρε κ 2 φορες τηλ γιατι την εστειλε σπιτι μεχρι λιγο πριν τ τελικο σταδιο...κ με συγκλονισε μια κινηση που της εκανε στ τελος(απ οτι μ ειπε η ιδια δλδ)πηγε και τη χαιδεψε στ μαγουλο και τ μαλλια για να της ευχηθει...παντα πιστευα οτι οι γιατροι ειναι απομακροι...αλλα μαλλον καναμε τη σωστη επιλογη γιατρου!!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!σημερα ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη....η πιεση μ ειναι στ φυσιολογικα αλλα το σημαντικοτερο γεγονος ειναι οτι γεννησε η αδερφη μ χτες το μπεμπουλη μας κ εχω τρελαθει....κ η μπεμπα μου μαλλον απτην τοση χαρα που νιωθω δεν εχει σταματησει να κλωτσαει απο χτες βραδυ...χαχχαχχα!!! ποσο ομορφα ειναι αυτα τ πλασματακια με το που ερχονται στον κοσμο παναγια μου....αντε να περασει κ για εμας ο καιρος γρηγορα να παρουμε αγκαλια τ μωρακια μας....

να σου ζήσει ο ανηψιός litsa!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Μωλο καλή επιτυχια με τον γιατρό σήμερα να μας πεις και εσυ τα νέα σου,Nefeli2014 τέλεια μεγάλωσε η μπέμπα σου εχουμε μαλλον την ιδια πητ ε?εμενα μου εχει δωσει 10.07!!!Αντε να περνάνε οι μέρες να δουμε και οι υπόλοιπες τα μικρά μας!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας μανουλες!τι κανετε?εγω πηγα χθες βραδυ στο γιατρο.Ο μπεμπης καλα ειναι μεγαλωνει.ειναι σιγουρα μπεμπης ειπε η γιατρος!!!το μονο ασχημο ειναι οτι επιασε συσπαση στον υπερηχο οποτε συνεχιζω σταθερα την προγεστερονη και βλεπουμε και να ξεκουραζομαι περισσοτερο,αν και λιγο δυσκολο για τις καθημερινες λογω δουλειας.Επισης αν χρειαστει να παρω και επιπλεον μαγνησιο.Μου θυμισε την εγκυμοσυνη στην κορη μου που χρειαστηκε να μεινω στο κρεβατι τους τελευταιους μηνες λογω συσπασεων και αγχωθηκα.Ελπιζω να μη συμβει το ιδιο...Σας φιλω ολες και περιμενουμε νεακια καλα απο τους υπερηχους!!!

Maternity_codemini.php#

Γεια σας μανουλες!τι κανετε?εγω πηγα χθες βραδυ στο γιατρο.Ο μπεμπης καλα ειναι μεγαλωνει.ειναι σιγουρα μπεμπης ειπε η γιατρος!!!το μονο ασχημο ειναι οτι επιασε συσπαση στον υπερηχο οποτε συνεχιζω σταθερα την προγεστερονη και βλεπουμε και να ξεκουραζομαι περισσοτερο,αν και λιγο δυσκολο για τις καθημερινες λογω δουλειας.Επισης αν χρειαστει να παρω και επιπλεον μαγνησιο.Μου θυμισε την εγκυμοσυνη στην κορη μου που χρειαστηκε να μεινω στο κρεβατι τους τελευταιους μηνες λογω συσπασεων και αγχωθηκα.Ελπιζω να μη συμβει το ιδιο...Σας φιλω ολες και περιμενουμε νεακια καλα απο τους υπερηχους!!!

αχ αυτες οι συσπασεις και το μηκος του τραχηλου ειναι το μονιμο αγχος μου...!!!ευχομαι να πανε ολα καλα, που θα πανε δλδ...μην αγχωνεσαι καθολου..ηρεμησε για να χαλαρωσει κ η κοιλιτσα σ...κοριτσια να ρωτησω κατι??σας εχουν μετρησει τον τραχηλο οι γιατροι σας?γτ εμενα ακομη τπτ....απ οτι διαβαζω τον μετρανε κολπικα...αρα τοτε σιγουρα οχι, δεν με εχει εξετασει ποτε κολπικα ο δικος μ....

71i9p3.png

αχ αυτες οι συσπασεις και το μηκος του τραχηλου ειναι το μονιμο αγχος μου...!!!ευχομαι να πανε ολα καλα, που θα πανε δλδ...μην αγχωνεσαι καθολου..ηρεμησε για να χαλαρωσει κ η κοιλιτσα σ...κοριτσια να ρωτησω κατι??σας εχουν μετρησει τον τραχηλο οι γιατροι σας?γτ εμενα ακομη τπτ....απ οτι διαβαζω τον μετρανε κολπικα...αρα τοτε σιγουρα οχι, δεν με εχει εξετασει ποτε κολπικα ο δικος μ....

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.εχεις απολυτο δικιο.εμενα λοιπον μου ειπε χθες οτι μπορεσε να τον δει απο πανω τον τραχηλο και ειναι 5 εκ. πολυ καλος μου ειπε,το ιδιο μου ελεγε και στη κορη μου.Θα τη ρωτησω την επομενη φορα για τον κολπικο.καληνυχτακια!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

μμμ,αυτό που λες σίγουρα δεν το ξέρω,δεν μου έχει αναφερει κάτι δηλαδη.. Πάντως κολπικά με εξετάζει κάθε φορά για να τσεκάρει για τυχόν κολπική μόλυνση,τσεκάρει το ph του κόλπου. Έχω βέβαια κι εγώ ειδικά γαντια για να το ελέγχω κι εγώ .

τη Δευτέρα που έχω ραντεβού θα τη ρωτήσω αυτο με τον τράχηλο.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημέρες κοριτσάκια!!Εμείς προχωράμε κανονικά,την μπέμπα την αισθάνομαι πολλές φορές κατα τη διάρκεια της ημέρας.5/3 έχουμε β επιπέδου.

Το θέμα μου όμως είναι άλλο.Την Δευτέρα μπαίνω στον 5ο.Και μέσα σε 19 μέρες πήρα 2 κιλά....Μη μου πείτε ότι είναι καλά...Δλδ με αυτούς τους ρυθμούς θα πάρω τουλάχιστον 19-20κιλά συνολικά.Αχ έχω αγχωθεί και πανικοβληθεί μαζι.Μάλλον ο θυρεοειδής μου παραχαλάρωσε με τα χάπια και τώρα ο μεταβολισμός μου έπεσε στα τάρταρα...Τι να πω δεν ξέρω.Τρώω βέβαια,αλλά όχι και τόσο πολύ πια.Μες στη βδομάδα θα πάω σε διατροφολόγο μάλλον.

μμμ,αυτό που λες σίγουρα δεν το ξέρω,δεν μου έχει αναφερει κάτι δηλαδη.. Πάντως κολπικά με εξετάζει κάθε φορά για να τσεκάρει για τυχόν κολπική μόλυνση,τσεκάρει το ph του κόλπου. Έχω βέβαια κι εγώ ειδικά γαντια για να το ελέγχω κι εγώ .

τη Δευτέρα που έχω ραντεβού θα τη ρωτήσω αυτο με τον τράχηλο.

Εμενα με επιασες αδιαβαστη...τι γαντια ειναι αυτα?

Maternity_codemini.php#

Καλημέρες κοριτσάκια!!Εμείς προχωράμε κανονικά,την μπέμπα την αισθάνομαι πολλές φορές κατα τη διάρκεια της ημέρας.5/3 έχουμε β επιπέδου.

Το θέμα μου όμως είναι άλλο.Την Δευτέρα μπαίνω στον 5ο.Και μέσα σε 19 μέρες πήρα 2 κιλά....Μη μου πείτε ότι είναι καλά...Δλδ με αυτούς τους ρυθμούς θα πάρω τουλάχιστον 19-20κιλά συνολικά.Αχ έχω αγχωθεί και πανικοβληθεί μαζι.Μάλλον ο θυρεοειδής μου παραχαλάρωσε με τα χάπια και τώρα ο μεταβολισμός μου έπεσε στα τάρταρα...Τι να πω δεν ξέρω.Τρώω βέβαια,αλλά όχι και τόσο πολύ πια.Μες στη βδομάδα θα πάω σε διατροφολόγο μάλλον.

Μηπως εχεις κατακρατηση υγρων κοριτσακι μου.Γιατι τετοιο μπαμ με κιλα το επαθα κι εγω .ο διατροφολογος που με εβαλε στη ζυγαρια ειπε οτι τα υγρα εκτοξευθηκαν στα υψη και η γιατρος μου ειπε οτι εκτος απο την εγκυμοσυνη που προκαλει κατακρατηση φταει και η προγεστερονη που παιρνω.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...