Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Πάντως, εγώ, φοβάμαι πιο πολύ τα γλυκά παρά τα αλμυρά στην παρούσα φάση για μένα.. Και πώς μ αρέσουν τα άτιμα..(και σε ποιόν δεν αρέσουν, εδώ που τα λέμε..)Το καλό είναι ότι δεν μου έχουν τρομερές λιγούρες για γλυκό, αλλά έχω φάει, δεν είναι ότι δεν έχω φάει..

Εσείς κορίτσια, τρώτε γλυκά;Και γενικά πώς τα πάτε με την υγιεινή διατροφή; Εγώ όλο γαλακτοκομικά θέλω να τρώω, αλλά προσπαθώ να τρώω και παραπάνω κρέας( 2/εβδομάδα) για σίδηρο..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Λιτσα, εχεις πιεσομετρο στο σπιτι? Αν οχι, καλο ειναι να προμηθευτεις, γενικως θα σου χρειαζεται. Περιπου 50 ευρω εχει ενα καλο ηλεκτρονικο απο φαρμακειο και θα σου μεινει.

Γενικως εχω διαβασει πως οταν παμε στον γιατρο μπορει ενδομυχα να εχουμε ενα αγχος κι ετσι να ανεβαινει η πιεση μας. Δεν ειναι πολυ μεγαλη η πιεση σου, αν σκεφτεις οτι το 8 ειναι φυσιολογικο. Και ναι ειναι πολυ πιθανο η πολλη φετα να στην εκανε την δουλεια. Παρολαυτα κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να αγχωνεσαι καταρχασ, να ελεγχεσαι καθε μερα(2 φορες το πρωι, 2 το βραδυ) δευτερον και τριτον τα αλατια κομμενα για ενα μικρο διαστημα μεχρι να φτασει η πιεση εκει που θελει ο γιατρος. Μια χαρα ολα, μην ανησυχεις καθολου!

Και η προεκλαμψια ειναι το χειροτερο σεναριο, δεν πρεπει να το σκεφτεσαι. Αλλα ακομα κι αν αυτο συνεβαινε, ακομα κι αυτο εχει σταδια κι αντιμετωπιζεται! Οποτε μην ανησυχεις παραπανω αποσο πρεπει! Ολα θα πανε τελεια! :):)

tf9Xp3.png

Luz τρω καθε μερα γλυκο δεν αντεχω αμα δε φαω και εχω την εντυπωση πως ολαυτα τα χρονια εχω παθει ανοσια στα γλυκα, ειμαι γλυκατζου ανεκαθεν απο τα γεννοφασκια μου που λενε, δηλαδη ζω μονο με γλυκα αν μαφησεις και ενω εκανα εξετασεις σακχαρου, εδειξαν μια χαρα. Βεβαια δεν υπερβαλλβ πια, απλως τρωω ενα μικρο γλυκακι την ημερα!

Υγιεινη διατροφη, θα ελεγα πως κανω. Δηλαδη δεν εχω σταθερο προγραμμα, απλως τρωω τα παντα κι απο λιγο με μετρο. Το κακο με εμενα ειναι πως δεν εχω κοψει τον καφε. Τον τραβαει ο οργανισμος μου το πρωι...

Με απωθει το κρεας ενω πριν το ετρωγα πολυ, αλλα το τρωω με το ζορι, ειδικα μοσχαρακι...

tf9Xp3.png

Λιτσα, εχεις πιεσομετρο στο σπιτι? Αν οχι, καλο ειναι να προμηθευτεις, γενικως θα σου χρειαζεται. Περιπου 50 ευρω εχει ενα καλο ηλεκτρονικο απο φαρμακειο και θα σου μεινει.

Γενικως εχω διαβασει πως οταν παμε στον γιατρο μπορει ενδομυχα να εχουμε ενα αγχος κι ετσι να ανεβαινει η πιεση μας. Δεν ειναι πολυ μεγαλη η πιεση σου, αν σκεφτεις οτι το 8 ειναι φυσιολογικο. Και ναι ειναι πολυ πιθανο η πολλη φετα να στην εκανε την δουλεια. Παρολαυτα κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να αγχωνεσαι καταρχασ, να ελεγχεσαι καθε μερα(2 φορες το πρωι, 2 το βραδυ) δευτερον και τριτον τα αλατια κομμενα για ενα μικρο διαστημα μεχρι να φτασει η πιεση εκει που θελει ο γιατρος. Μια χαρα ολα, μην ανησυχεις καθολου!

Και η προεκλαμψια ειναι το χειροτερο σεναριο, δεν πρεπει να το σκεφτεσαι. Αλλα ακομα κι αν αυτο συνεβαινε, ακομα κι αυτο εχει σταδια κι αντιμετωπιζεται! Οποτε μην ανησυχεις παραπανω αποσο πρεπει! Ολα θα πανε τελεια! :):)

απτο στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!!

71i9p3.png

Luz τρω καθε μερα γλυκο δεν αντεχω αμα δε φαω και εχω την εντυπωση πως ολαυτα τα χρονια εχω παθει ανοσια στα γλυκα, ειμαι γλυκατζου ανεκαθεν απο τα γεννοφασκια μου που λενε, δηλαδη ζω μονο με γλυκα αν μαφησεις και ενω εκανα εξετασεις σακχαρου, εδειξαν μια χαρα. Βεβαια δεν υπερβαλλβ πια, απλως τρωω ενα μικρο γλυκακι την ημερα!

Υγιεινη διατροφη, θα ελεγα πως κανω. Δηλαδη δεν εχω σταθερο προγραμμα, απλως τρωω τα παντα κι απο λιγο με μετρο. Το κακο με εμενα ειναι πως δεν εχω κοψει τον καφε. Τον τραβαει ο οργανισμος μου το πρωι...

Με απωθει το κρεας ενω πριν το ετρωγα πολυ, αλλα το τρωω με το ζορι, ειδικα μοσχαρακι...

Κι εγώ τα ίδια, αλλά επιπλέον λόγω του άντρα μου, έχουμε κόψει το πολύ κρέας ούτως ή άλλως και όπως λες κι εσύ, τώρα με το ζόρι το τρώω, γιατί μου βρήκε χαμηλό το σίδηρο η γιατρός κ μου πε να τρώω λίγο κρέας κ να παιρνω κ συμπλήρωμα.. Εν τω μεταξύ μου έδωσε και η μαία της συμπλήρωμα σιδήρου, αλλά φυτικό, και λέω να το δοκιμάσω κι αυτό!

Αυτό που λες με την ανοσία, σε καταλαβαίνω, έχω φίλη που μπορεί να μη φαει φαί αλλά χωρίς γλυκό δε ζει :D

Γι αυτό ζηλεύω τον άντρα μου που ποτέ δε λιγουρεύεται γλυκά..

Τον καφέ σου είπε ο γιατρός να τον κόψεις; Εμένα μου είπε επιτρέπεται μέχρι 2 κούπες, αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω και πολλή όρεξη για καφέ και ενώ πριν δεν ξύπναγα χωρίς, τώρα συνήθισα και άμα πιω, θα είναι κανένα απόγευμα.. Άσε που καφείνη υπάρχει και στη σοκολάτα και στο μαύρο τσάι, οπότε κάνω συμφωνία με τον εαυτό μου, ότι δε θα πιω καφέ για να φάω λίγη σοκολάτα!!Αν και δεν κάνει γιατί εχω θέμα με αντίσταση στην ινσουλίνη και παίρνω χάπια αλλά καμμια φορά θες λίγη ζαχαρίτσα χεχεχε :D

Κατα τα άλλα, μόνο αφεψήματα και χυμούς και έχω βρει και ένα τέλειο τσάι για εγκύους εδώ και το έχω τσακίσει!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!ευτυχως κ χτες βραδυ οπως κ σημερα τ πρωι η πιεση μ ηταν στο 10,5.....ελπιζω να μην την ξαναδω ανεβασμενη......ξεχασα να σας πω...κανονισαμε με το γιατρο μας να κανουμε την β επιπεδου στις 4/3....αντε κ ανυπομονουμε.....να μας φυγει κ αυτο το αγχος!!!!ευτυχως ειναι ειδικευμενος ο ιδιος και θα μου την κανει στο δημοσιο νοσοκομειο που με βλεπει κιολας και δε χρειαζεται να πληρωσω ενα σωρο λεφτα...απλα δεν ειναι τρισδιαστατη κ δε με ενοχλει καθολου αυτο...καλα ναναι και θα τη δω μια κ καλη οταν ερθει με το καλο...θα κανει καμια αλλη σε δημοσιο νοσοκομειο την εξεταση αυτη η ειμαι η μονη???και απτον αλλον μηνα ξεκιναμε και το ασβεστιο σιγα σιγα....

71i9p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!ευτυχως κ χτες βραδυ οπως κ σημερα τ πρωι η πιεση μ ηταν στο 10,5.....ελπιζω να μην την ξαναδω ανεβασμενη......ξεχασα να σας πω...κανονισαμε με το γιατρο μας να κανουμε την β επιπεδου στις 4/3....αντε κ ανυπομονουμε.....να μας φυγει κ αυτο το αγχος!!!!ευτυχως ειναι ειδικευμενος ο ιδιος και θα μου την κανει στο δημοσιο νοσοκομειο που με βλεπει κιολας και δε χρειαζεται να πληρωσω ενα σωρο λεφτα...απλα δεν ειναι τρισδιαστατη κ δε με ενοχλει καθολου αυτο...καλα ναναι και θα τη δω μια κ καλη οταν ερθει με το καλο...θα κανει καμια αλλη σε δημοσιο νοσοκομειο την εξεταση αυτη η ειμαι η μονη???και απτον αλλον μηνα ξεκιναμε και το ασβεστιο σιγα σιγα....

Μπράβο βρε κοριτσάκι!θα δεις τυχαίο γεγονος θα ηταν.κάνε ημερολόγιο πιεσης δηλ να σημειώσεις την πίεση σου πρωι και βράδυ για να τα δείξεις στο γιατρό.ολα θα πάνε τελεία!

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κοπέλα μου.Διανυω και εγω την ίδια εβδομαδα με σενα και πριν απο μια εβδομαδα ειχα κ εγω λίγα πονάκια στην κοιλια που με χτύπαγε και πίσω στη μεση.Πηρα και εγω μαγνήσιο και buscopan έκατσα μια μερα στο κρεβατι και την επόμενη δεν ποναγα καθολου.Μην ανησυχείς!ειναι φυσιολογικό......

Eleni m imaste k sinonomates!! :) heheeh den to 3ekinisa to magnisio oute to buscopan... simera den ponao katholou..an 3ana arxisoun ta ponakia tha ta paro...apla vovame na fortono ton organismo kai kirios to moro me diafora!! :) mono oti tou kani kalo...

Afou imaste stin idia akrivos vdomada poso cm ine to moro? agoraki i koritsaki?

o0ykp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Πως είστε σήμερα;

Λιτσα μάλλον ήταν το άγχος σου.. Σε κάθε περίπτωση συνέχισε να το παρακολουθείς και όλα θα ειναι οκ!

Για τα γλυκά δεν το συζητώ.. Ο γιατρός χωρίς να εχω κατι μου τα εχει απαγορεύσει αλλά ειναι ώρες που ΔΕΝ αντέχω. Τα τσακίζω κ εγω κ ησυχάζω.. Καφε δεν πίνω καθημερινά γιατί έκοψα το κάπνισμα αλλά πίνω όταν βγαίνω για καφε..

Όμως τρώω και πολύ μαγιοζενα. Διάβασα ότι η εμπορίου εφόσον περιέχει παστεριωμενα αυγά δεν πειράζει, δηλαδή για το τοξόπλασμα.. Όμως εχω λίγες τύψεις. Γνωρίζετε κατι άλλο;

Καλημερα κι απο μενα!

Μπραβο Λιτσα, ειδες αδικα ανησυχησες! Συνεχισε να ελεγχεσαι και ολα μια χαρα!

Ανυπομονω κι εγω για την Β' επιπεδου. Λογικα σημερα που θα παω θα μου κλεισει και ραντεβου να την κανω!\

Μερ γιατι στα απαγορεψε τα γλυκα? Εμενα δε μου χε πει κατι αλλα να τρωω με μετρο...

Επισης ασβεστιο εχω ξεκινησει απο τον 4ο. Καθε γιατρος ειναι διαφορετικος και καθε οργανισμος, αυτο καταλαβαινω... Η μαγιονεζα δεν κανει κατι κακο, αλλα μην το παρακανεις κι εσυ γιατι ειναι πολυυυυ παχυτικη!! :D

Βρε κοριτσια, φτιαξτε τικερακια να βλεπουμε η μια με την αλλη που βρισκομαστε!! ;)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!τι κάνετε? εγώ σχετικά καλά με εξαίρεση ότι νιώθω ότι έχω βαρύνει υπερβολικά.έχω κλείσει για β' επιπέδου στις 5/3. εγώ μόνο σίδηρο και φολικό παίρνω και όποτε το θυμηθώ, διότι με άλλα δύο μωρά ξεχνάω πλέον τα πάντα ούτε τουαλέτα δεν προλαβαίνω να πάω:).

3JSnp2.png?oXhUvK6XySaap2.png?ksZ585yf

VWytp2.png?Hsyiu1rP

Γεια σας κοριτσια και παλι!

Διορθωσα το τικερακι μου γιατι βιαζομουν και με υπολογιζα μια βδομαδα μπροστα! Με τη διορθωση του γιατρου μου ειμαι 18w5d!

Β επιπεδου εχω κι εγω στις 4/3! Ανυπομονω!

Ολα πανε καλα και η μπουμπου μου ειναι 250 γραμμαρια! Αυξησαμε το σιδηρο!

Αυτα!

Η πλατη ποναει πολυ!

Εσεις πως ειστε??

tf9Xp3.png

Γεια σας κοριτσια και παλι!

Διορθωσα το τικερακι μου γιατι βιαζομουν και με υπολογιζα μια βδομαδα μπροστα! Με τη διορθωση του γιατρου μου ειμαι 18w5d!

Β επιπεδου εχω κι εγω στις 4/3! Ανυπομονω!

Ολα πανε καλα και η μπουμπου μου ειναι 250 γραμμαρια! Αυξησαμε το σιδηρο!

Αυτα!

Η πλατη ποναει πολυ!

Εσεις πως ειστε??

Καλημερα κοριτσια!Nefeli μεγαλωσε η ζουζουνιτσα σου.μπραβο κοριτσακια.εγω σημερα το βραδυ παω να δω τον παιδαρο!Αν το στηθος σου εχει πρηστει μπορει να ειναι και η αιτια που ποναει η πλατουλα.θελει σωστη σταση και ξεκουραση (τα λεω λογω επαγγελματος!).Καλημερα σε ολες.Φιλακια πολλα

Maternity_codemini.php#

καλημερα σας!!!σημερα ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη....η πιεση μ ειναι στ φυσιολογικα αλλα το σημαντικοτερο γεγονος ειναι οτι γεννησε η αδερφη μ χτες το μπεμπουλη μας κ εχω τρελαθει....κ η μπεμπα μου μαλλον απτην τοση χαρα που νιωθω δεν εχει σταματησει να κλωτσαει απο χτες βραδυ...χαχχαχχα!!! ποσο ομορφα ειναι αυτα τ πλασματακια με το που ερχονται στον κοσμο παναγια μου....αντε να περασει κ για εμας ο καιρος γρηγορα να παρουμε αγκαλια τ μωρακια μας....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...