Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Nefeli2014 και εγω οσο περνάει ο καιρος δένομαι ολο και περισσοτερο με το νινακι μου ειδικα τωρα που κλωτσάει κιολάς και κανει αισθητή την παρουσία του τρελένομαι..με το καλο να δεις αυριο το κοριτσακι σου να μας πει νέα!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsia...ego exo liga ponakia simera kai i ginekologos m edose Buscoban to epine kamia apo esas? kai m edose kai magnisio ine fisiologika m ipe ta ponakia... exi kamia alli? ime stin 18 evdomada...

Γειά σας κοριτσάκια! Και εγώ μια από τα ίδια.....τη μια νομίζω ότι φταίει το έντερό μου, την άλλη νομίζω ότι είναι η μήτρα που μεγαλώνει. Η γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικά....αλλά εγώ οσο να'ναι ανησυχώ....σαν πρωτάρα!!!!!!! Α! Παίρνω κ εγώ μαγνήσιο..... Εμείς έχουμε ραντεβού στις 24 κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Εστειλα ηδη στις εταιρειες που μας εγραψες Νεφελη και περιμενω νεα..

Μονο μια μου απαντησε πως δεν εχει δειγματα αυτον τον καιρο.

Μου μειναν μερικα τηλεφωνα να κανω ισως αυριο! :)

Αχ τι ωραια! Εν τω μεταξυ πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να σκέφτομαι που θα βάλω το καθετι γιατι αυτη την στιγμη στο μελλοντικο παιδικο δωματιο, εχουμε ασχετα πραγματα τα οποια θα παρουν ποδι απο κει χεχχ να μπουν τα μωρουδιακα... :):)

tf9Xp3.png

Καλημέρα! Χθες πήγαμε στο γιατρό και σήμερα είπα να αλλάξω το τικεράκι μου! Κι άλλο αγοράκι λοιπόν στην οικογένεια!!!!! Χάρηκα που επιτέλους μάθαμε το φύλο για να μπορώ τώρα να το ονειρεύομαι και να κάνω σχέδια! Ήδη άρχισα να κοιτάω για αυτοκόλλητα τοίχου!! Όλα τα άλλα τα έχουμε από τον πρώτο.... Το κακό όμως είναι ότι ο άντρας μου ήδη άρχισε τις διαπραγματεύσεις για τρίτο.... Θέλει την κόρη!

Με το καλο το αγορακι σου κοριτσακι!!!οσο για σενα δε σε βλεπω να παιρνεις ανασα μεχρι να σας ερθει η κορη:P:p:p:p

Maternity_codemini.php#

Γειά σας κοριτσάκια! Και εγώ μια από τα ίδια.....τη μια νομίζω ότι φταίει το έντερό μου, την άλλη νομίζω ότι είναι η μήτρα που μεγαλώνει. Η γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικά....αλλά εγώ οσο να'ναι ανησυχώ....σαν πρωτάρα!!!!!!! Α! Παίρνω κ εγώ μαγνήσιο..... Εμείς έχουμε ραντεβού στις 24 κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!

Καλησπερα μανουλες...Νικολετα και εμεις στης 24 εχουμε ραντεβου κ ειμαι να σκασω απο ανυπομονησια....θελω να δω το μωρο, να μας πουνε κ φυλο επιτελους! Μαλλον κοριτσακι ειχαν πει αλλά δεν ειναι επιβεβαιωμενο!

Κ εγω στη 18η ειμαι...το εχετε νιωσει ολες το μωρακι σας;οι πρωτη φορα μανουλες; Εγω δεν εχω νιωσει τιποτα ακομα ξεκαθαρο...ουτε πεταλουδες ουτε γαργαλητα....για να δουμε ποτε! :D

Νεφελη ευχαριστουμε για ολα τα τηλεφωνα κ τις διευθυνσεις...κ εγω γραφτηκα σε μερικα....θα σας ενημερωσω απο που ελαβα και τι...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου! τι κρυο ειναι αυτο καλε? :mad: θελω να παω για καφε και φοβαμαι να βγω μη με παρει ο παγωμενος αερας!

Νεφελη2014 και εγω καποιες μερες εχω πολλα υγρα. ο γιατρος ειπε εφοσον δεν μου φαινονται περιεργα ειναι οκ.

μωλο στην κοιλια βαζω την Mustela Vergetures Double Action. στον γιο μου εβαζα βαζελινη αλλα εκανα τεραστια κοιλια και πολλες ραγαδες. νομιζω ειναι και θεμα οργανισμου τελικα. για το στηθος οι καλυτερες ειναι αυτες με λανολινη οπως η purelan της medela και η gold cream της ardo οι οποιες ειναι πολυ ενυδατικες και δεν χρειαζονται ξεβγαλμα οταν θηλαζουμε το μωρακι!

Αlessandra μπραβο για τα καλα νεα της αυχενικης!

Νεφελη_13 ευχαριστουμε για τη λιστα! με το καλο να ρθει ο μπεμπης σας!

κοριτσια ριξτε μια ματια σε αυτο το site: www.narlis.gr

εχει μεγαλη ποικιλια και πολυ καλες τιμες. φιλια σε ολες!

Ευχαριστω πολυ.εχω ακουσει πολυ καλα γι αυτες τις κρεμουλες

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!αντε να ερθουν οι μερες για τους υπερηχους να δουμε τα ζουζουνια μας.ολες ανυπομονουμε!εγω τη πεμπτη το βραδυ εχω γιατρο.καλο απογευμα σε ολες

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα μανουλες...Νικολετα και εμεις στης 24 εχουμε ραντεβου κ ειμαι να σκασω απο ανυπομονησια....θελω να δω το μωρο, να μας πουνε κ φυλο επιτελους! Μαλλον κοριτσακι ειχαν πει αλλά δεν ειναι επιβεβαιωμενο!

Κ εγω στη 18η ειμαι...το εχετε νιωσει ολες το μωρακι σας;οι πρωτη φορα μανουλες; Εγω δεν εχω νιωσει τιποτα ακομα ξεκαθαρο...ουτε πεταλουδες ουτε γαργαλητα....για να δουμε ποτε! :D

Νεφελη ευχαριστουμε για ολα τα τηλεφωνα κ τις διευθυνσεις...κ εγω γραφτηκα σε μερικα....θα σας ενημερωσω απο που ελαβα και τι...

Εγω αν και πρωτη φορα μανουλα το νιώθω εδω και μια εβδομαδα και ριχνει κανονικα κλωτσιες πλεον χθες το ένιωσε και ο άντρας μου..αντε να έρθει η μέρα του υπερηχου και εγω ανυπομονώ εχω στις 26 β επιπεδου να δουμε αν ειναι καλα το νινι πρωτα απο ολα και μετα να μαθουμε επιτελους κα το φύλο γιατι μας κραταει σε αγωνία!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κορίτσια επειδή είχα μπερδευτεί με τις βδομάδες και τους μήνες, βρήκα αυτό απο ένα μέλος στο parents.gr και σας το παραθέτω. Εμένα με κατατόπισε πλήρως!

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

tf9Xp3.png

Και εμάς για κοριτσάκι μας είχαν πει τότε στην αυχενικη αλλά όχι σίγουρα!!!! Όσο για το αν το έχω νιώσει....τι να πω....ίσως και ναι αλλά κ πάλι δεν είμαι πολύ σίγουρη!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!!! τι κανετε???εγω εχω αναμεικτα συναισθηματα....πηγα στ γιατρο σημερα....το μπεμπε ειναι μια χαρα και ειναι μια κουκλα ειπε ο γιατρος!!!αχ θελαμε πολυ κοριτσακι με τον αντρα μ....το θεμα ειναι οτι περαν τ οτι μ ειπε να κανω μια καλλιεργεια ουρων γτ κατι βλεπει στ ουρα(αυτο ειναι τ λιγοτερο), μου βρηκε αυξημενη την πιεση 14 με 8... βεβαια ειπε μπορει ν ειναι κ τυχαιο γεγονος σημερινο(ειχα φαει μολισ πριν παω εκει μια αρκετα μεγαλη δοση τυριου φετα), μου ειπε οτι πρεπει ν ελεγχω την πιεση μ απο αυριο πρωι βραδυ, να μην παρω αλλα κιλα(ειχα παρει 2 αυτο τον μηνα κ φωναζε) κ απαραιτητα να παω σε διαιτολογο...να περπαταω(που ακριβως δενβ ξερω στον ψοφο που εχουν τα Γιαννενα αυτη την εποχη), να μη ξαναφαω φετα κ καθολου αλατι...το οτι μ τα εκοψε αυτα δε με ενοχλει...απλα φοβαμαι για καμια προεκλαμψια εγω κ εχω τρελαθει...αυτος μ ειπε οτι αν ακολουθησω τις οδηγιες τ ολα θ πανε καλα....μακαρι παναγια μου!!!

71i9p3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Σήμερα σπίτι;;; Εχει απίστευτο κρύο έξω!

Νεφελη13 τέλεια όλα αυτά! Σε ευχαριστούμε πολύ! Εγω τα φυλάω να στείλω σε κανένα δίμηνο.. Η άλλη Νεφέλη μας τι κάνει; Άντε να δεις το κοριτσάκι σου! Εγω τωρα θα δω το μωράκι μου στις 18 και μου φαίνεται πολύ μακρυά.. Μ εχει πιάσει και ενα πράγμα.. Δεν με χωράει το σπίτι! Θέλω να βγω έξω και δεν μπορώ λόγω καιρού..

Λιτσα εγω θα έλεγα οτι ακόμη και αν έχεις πίεση, απο τη στιγμή που το έχεις εντοπίσει, δεν πρόκειται να πάθεις τιποτα παρά μόνο να στερηθείς για λίγους μήνες τα αλμυρουτσικα και το αλατακι και να ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες του γιατρού σου.. Δεν πειράζει! Θα αναπληρώσεις μετα!

Ποσά κιλά έχεις βάλει; Εγω κορίτσια 6! (Νεφέλη14 με τα 8 κιλά σε καταλαβαίνω απόλυτα!).

αυτο ελπιζω και γω....!!!!εχω βαλει 11 κιλα...προερχομουν απο μια πολυ αυστηρη διαιτα κ σταματησα με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος...προφανως αντεδρασε αμεσως ο οργανισμος στην καταπιεση και τα εβαλα ανετα χωρις καν ν πω οτι εχω σκασει στο φαγητο γαμωτο...anyway, ελπιζω να πανε ολα καλα...

71i9p3.png

Γεια σας κορίτσια!! Διάβασα όλα τα μηνύματα σας και βλέπω προχωράμε ακάθεκτες! Αυτό που λέτε οι περισσότερες με πονάκια κτλ εγώ ένιωθα κατι σαν ελαφριά τραβηγματάκια, σαν κάτι να γίνεται χιχι αλλά διάβασα ότι είναι φυσιολογικό και ηρέμησα.. Πόσο άγχος όμωες βρε κορίτσια;;

Nefeli_13 Τί τέλειες πληροφορίες, κρίμα να μην μπορώ να τις εκμεταλλευτώ εδώ.. Πρέπει να κάνω μια τοπική αναζήτηση να δω τί παίζει κτλ

Nefeli2014 Πολύ καλά θα κάνεις με τα μαθήματα, έχω ακούσει ότι είναι χρησιμα.

Εγώ αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διαλέξω μαία, και πολύ το άργησα, για μαθήματα προετοιμασίας τοκετού και για να την έχω μετά τη γέννα. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα με βοηθήσει, αλλά φαντάζομαι με το θέμα του θηλασμού, με την περιποίηση του μωρού κτλ. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα και εφόσον είναι και δωρεάν, θα το εκμεταλλευτώ στο έπαρκο!

Όσο για γυμναστική που αναφέρατε, κάνω μόνο Ακουα αερομπικ μια φορά την εβδομάδα και περπάτημα και από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω ακουα αερομπικ για εγκύους και ίσως γιόγκα, θα δούμε..

Από κρεμες, αγόρασα δύο διαφορετικές για να συγκρινω :-) η μία είναι με αμυγδαλέλαιο και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού!(δεν ήξερα καν ότι υπήρχε!) και μια άλλη με διάφορα έλαια μέχρι και εκχύλισμα μολόχας!(Τί αλλο θα σκεφτούν;;!) Ελπίζω τουλάχιστον να κάνουν δουλειά!

Τέλος να πω πόσο χαίρομαι που μαθαίνετε σιγά σιγά αν περιμένετε κοριτσάκι ή αγοράκι :-)

εμείς έχουμε ραντεβού την άλλη βδομάδα για τον καθιερωμένο υπέρηχο, που κάνουν τη 18η με 21w+6d σύμφωνα με το βιβλιάριο μου.

Μετά έχουμε τη β επιπέδου κι ένα αγχος λιγότερο μετά..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!!! τι κανετε???εγω εχω αναμεικτα συναισθηματα....πηγα στ γιατρο σημερα....το μπεμπε ειναι μια χαρα και ειναι μια κουκλα ειπε ο γιατρος!!!αχ θελαμε πολυ κοριτσακι με τον αντρα μ....το θεμα ειναι οτι περαν τ οτι μ ειπε να κανω μια καλλιεργεια ουρων γτ κατι βλεπει στ ουρα(αυτο ειναι τ λιγοτερο), μου βρηκε αυξημενη την πιεση 14 με 8... βεβαια ειπε μπορει ν ειναι κ τυχαιο γεγονος σημερινο(ειχα φαει μολισ πριν παω εκει μια αρκετα μεγαλη δοση τυριου φετα), μου ειπε οτι πρεπει ν ελεγχω την πιεση μ απο αυριο πρωι βραδυ, να μην παρω αλλα κιλα(ειχα παρει 2 αυτο τον μηνα κ φωναζε) κ απαραιτητα να παω σε διαιτολογο...να περπαταω(που ακριβως δενβ ξερω στον ψοφο που εχουν τα Γιαννενα αυτη την εποχη), να μη ξαναφαω φετα κ καθολου αλατι...το οτι μ τα εκοψε αυτα δε με ενοχλει...απλα φοβαμαι για καμια προεκλαμψια εγω κ εχω τρελαθει...αυτος μ ειπε οτι αν ακολουθησω τις οδηγιες τ ολα θ πανε καλα....μακαρι παναγια μου!!!

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ το έχω λίγο άγχος με την πίεση, την πρώτη φορά που μου την πήραν ήταν κ μένα 14 με 8 κ αγχώθηκα, την επόμενη ήταν 12 με 7 ,οπότε κάπως ηρέμησα αλλά μη φανταστείς..Ευτυχώς στο φαί δε βάζω καθόλου αλάτι, λόγω του ότι ο άντρας μου δεν κάνει να φάει, αλλά εντάξει το συνήθισα, κ με τη φέτα που τρώω, την αναπληρώνω την έλλειψη!

Όλα μια συνηθεια είναι και το κάνεις για το μωράκι σου :wink:

Κι εγώ προσπαθώ να μην πάρω καθόλου κιλά, μέχρι στιγμής είμαι -3,στο πρώτο τρίμηνο δεν είχα πολλή όρεξη..Φοβάμαι λόγω των περιττών κιλών.. Η γιατρός δε μου φώναξε αλλά πάντα μου λέει να προσέχω και ότι δε χρειάζεται να τρώω παραπάνω, να τρώω υγιεινά..

Πάντως να μην ανησυχείς, εφόσον κι εκείνος σου λέει ότι όλα καλά θα πάνε, να τον ακούς..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...