Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

οντως ακριβη αλλα κανει θαυματα, αν εχεις βγαλει βοηθα και στην εξαφανιση τους που ειναι δυσκολο, παλιοτερα ειχα παρει μια της frezyderm που επισης ειναι ακριβη εταιρια 26 ευρω ,ουκ ολιγα και δουλεια δεν εγινε.

το θεμα ειναι οτι εκτος οτι θα την χρειαστουμε στην εγκυμοσυνη θα χρειαστουμε και κατι μετα που θα μαζευουμε γιατι παλι μπορει να κανουμε ραγαδες οποτε δεν συμφερει θα πληρωσουμε μια περιουσια, οποτε αμυγδαλελαιο και αγιος ο θεος!!!

σιγουρα παιζει ρολο η κληρονομικοτητα και η πιοτητα δερματος που εχουμε και επισης παιζει και η ηλικια, οταν εισαι μικρος εχει μεγαλυτερη ελαστικοτητα το δερμα...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Για τις ραγάδες στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαζα από υον 4ο μήνα την fissan mama .Δεν έκανα ούτε μία,αλλά κι εγώ πιστεύω πολύ στην κληρονομικότητα και στην ποιότητα του δέρματος.

Για να δούμε τώρα που από ό,τι καταλαβαίνω θα κάνω μεγάλη κοιλιά τι θα γίνει με τις ραγάδες

..Ήδη 3κιλά σήμερα...16+5....

μην σκας για τα κιλα εγω μεχρι στιγμης εβαλα 4, ομως ξεκινησα 80 + οποτε καταλαβαινεις....

θα τα χασουμε μετα!!!! ας ειναι ολα τα αλλα καλα και δεν πειραζει!!!

εμενα η μαμα και η αδερφη μου με 4 και 2 παιδια αντιστοιχα και με πολλα κιλα σε καθε εγκυμοσυνη (25) και χωρις να βαζουν απολυτως τιποτα δεν καναν ουτε μια ραγαδα, ας ελπισω εγω να μην πηρα απο τον μπαμπα μου....

βαζω ομως μεχρι στιγμης baby oil

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες! Ελπίζω να είστε καλά και να φουσκώνετε!

Me-r συγχαρητήρια για το "ξεκρεβάτωμα"!!!!!!!

Nefeli2014 κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με τα υγρά, αφού φοβόμουν μήπως χάνω αμνιακό. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικά και ο υπέρηχος έδειξε ότι τα αμνιακά είναι οκ.

D_i_d λέω να ξεκινήσω yoga, καθημερινά κάνω περίπου 2-3 χλμ περπάτημα από και προς τη δουλειά.

Έχω κ ένα ευχάριστο νέο ακόμη να μοιραστώ μαζί σας! Προχθές κάναμε επαναληπτική αυχενική διαφάνεια, λόγω ότι την πρώτη τη βρήκαμε οριακά αυξημένη (στο 2.9). Ο μπέμπης μας τώρα είναι στα φυσιολογικά όρια (καλά μου είχε πει ο γιατρός να μην αγχώνομαι και ότι πιθανόν θα απορροφηθεί αυτό το ελάχιστο υγρό) και στις 18 εβδομάδες είναι 220 γραμμάρια. Το επόμενο στάδιο η β' επιπέδου κορίτσια! Πάει και ο 4ος, προχωράμε ακάθεκτες όλες στον 5ο! Φιλιά και να έχετε ένα όμορφο σκ.

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

ελπίζω να τα κατάφερα

3JSnp2.png?oXhUvK6XySaap2.png?ksZ585yf

VWytp2.png?Hsyiu1rP

καλημεραααααααααααααα....ομορφιές!!!!!!!!!!

vickiflower τέλεια τα τικερακια σου μπράβο!!!Μπράβο και που έχουν τόση μικρή διαφορά τα μικρούλια σου και παρόλα αυτα έμεινες πάλι εγγυούλα!!!

Πήγα χθες στον γιατρουλη .....όλα καλά ...προχωράμε...και μαλλον ειναι ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΎ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΉΚΑΜΕ ΣΑΣ ΛΈΩ!!!!Ο μπαμπάς μετα τον γιο ηθελε και μια κορούλα και γω εννοειται πιο πολυ:tongue:!!!

Γερά παιδακια να ειναι ....όλοι αυτό ευχόμαστε;)

Άντε να ρθει και η β επιπέδου να ηρεμήσουμε ρε παιδί μου!!!οσο να ναι παίρνεις άλλο θάρρος!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Alessandra μπράβο για την αυχενική! Τζάμπα άγχος πέρασες! Τωρα που λέμε τζάμπα Άγχος ρε κορίτσια με εχει πιάσει μια ανοησία. Μπαίνω κοιτάω συμπτώματα τοξοπλασματος και ο,τι βλακεία σκεφτείτε και νομίζω τα εχω όλα. Στο τέλος θα αρρωστήσω με τις εμμονές μου..

Vanilitsa τέλεια τα νεα σου!

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες! Ελπίζω να είστε καλά και να φουσκώνετε!

Me-r συγχαρητήρια για το "ξεκρεβάτωμα"!!!!!!!

Nefeli2014 κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με τα υγρά, αφού φοβόμουν μήπως χάνω αμνιακό. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικά και ο υπέρηχος έδειξε ότι τα αμνιακά είναι οκ.

D_i_d λέω να ξεκινήσω yoga, καθημερινά κάνω περίπου 2-3 χλμ περπάτημα από και προς τη δουλειά.

Έχω κ ένα ευχάριστο νέο ακόμη να μοιραστώ μαζί σας! Προχθές κάναμε επαναληπτική αυχενική διαφάνεια, λόγω ότι την πρώτη τη βρήκαμε οριακά αυξημένη (στο 2.9). Ο μπέμπης μας τώρα είναι στα φυσιολογικά όρια (καλά μου είχε πει ο γιατρός να μην αγχώνομαι και ότι πιθανόν θα απορροφηθεί αυτό το ελάχιστο υγρό) και στις 18 εβδομάδες είναι 220 γραμμάρια. Το επόμενο στάδιο η β' επιπέδου κορίτσια! Πάει και ο 4ος, προχωράμε ακάθεκτες όλες στον 5ο! Φιλιά και να έχετε ένα όμορφο σκ.

Συγχαρητηρια!!!με το καλο ο μπεμπακο σου κοριτσακι.ΟΛα καλα και βουρ για τη β επιπεδου!

Maternity_codemini.php#

καλημεραααααααααααααα....ομορφιές!!!!!!!!!!

vickiflower τέλεια τα τικερακια σου μπράβο!!!Μπράβο και που έχουν τόση μικρή διαφορά τα μικρούλια σου και παρόλα αυτα έμεινες πάλι εγγυούλα!!!

Πήγα χθες στον γιατρουλη .....όλα καλά ...προχωράμε...και μαλλον ειναι ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΎ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΉΚΑΜΕ ΣΑΣ ΛΈΩ!!!!Ο μπαμπάς μετα τον γιο ηθελε και μια κορούλα και γω εννοειται πιο πολυ:tongue:!!!

Γερά παιδακια να ειναι ....όλοι αυτό ευχόμαστε;)

Άντε να ρθει και η β επιπέδου να ηρεμήσουμε ρε παιδί μου!!!οσο να ναι παίρνεις άλλο θάρρος!!!

Μπραβο Vanilitsa!!!με το καλο η κορουλα.θα τα κανετε ζευγαρακι.ετσι μου λενε κι εμενα ολοι.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Alessandra μπράβο για την αυχενική! Τζάμπα άγχος πέρασες! Τωρα που λέμε τζάμπα Άγχος ρε κορίτσια με εχει πιάσει μια ανοησία. Μπαίνω κοιτάω συμπτώματα τοξοπλασματος και ο,τι βλακεία σκεφτείτε και νομίζω τα εχω όλα. Στο τέλος θα αρρωστήσω με τις εμμονές μου..

Γιατι κοριτσακι μου παιδευεσαι ετσι???κριμα ειναι.Προσεχεις οτι χρειαζεται και τελος.Επισης σταματα να ψαχνεις για νοσηματα και ψαξε για μπεμπεδιστικα πραγματα στο ιντερνετ.χαιδεψε κοιλιτσα να σου φευγει το αγχος και ολα καλα θα πανε.

Maternity_codemini.php#

Μπράβο vanilitsa συγχαρητήρια! Κ μας οταν μας είπαν οτι μάλλον ειναι μπέμπα ο μπαμπάς τριγυρνουσε με χαμόγελο της crest!

M-er γιατί ψάχνεται για τόξο πλάσμα ειδικά; Δεν κανείς εξετάσεις; Δεν προσεχείς; Γενικά συμβουλή μην πολύ διαβάζεις για αρρώστιες γτ σε πιάνουν τα ψυχολογικά που το σπορακι σου τα εκλαμβάνει πλήρως! (Μίλησε η ψυχολόγος) :D xaxaxaxa! Χαλλλαρα λέμε, το χαμόγελο σου κ η διάθεση σου αποτυπώνονται στο μπεμπακι! Think positive!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μ-er μία είναι η λύση για αυτό: κόψε το διάβασμα, εμπιστεύσου το γιατρό σου και θα ηρεμήσεις :-)

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Το ξερω κοριτσια μου! Παραλογιζομαι! Η αληθεια ειναι οτι τρελαθηκα μολις ανακαλυψα οτι εφαγα ενα σαντουιτς με καπνιστη γαλοπουλα απ εξω.. Θα τα πω και στο γιατρο μου γιατι εχω κατα-αγχωθει..

Επειδή βλέπω ότι έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε, είπα να σας δώσω κάτι ενδιαφέρον να ασχοληθείτε για να μην ψάχνετε άσκοπα στο internet...

Κατ' αρχήν το ξέρετε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν σεμινάρια για τον τοκετό, τη φροντίδα του μωρού και το θηλασμό; Τα περισσότερα καταστήματα βρεφικών ειδών (Ήρα, Prenatal, Mothercare, Λητώ) διοργανώνουν τέτοιου είδους σεμινάρια κάθε τόσο αλλά πρέπει να έχετε εσείς το νου σας, τηλεφωνώντας τακτικά στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί. Για όσες δε μπορείτε ή δε θέλετε να μετακινηθείτε, υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά σεμινάρια της Nutricia http://www.nutricia.gr/webinars. Επίσης, επισκεφθείτε το http://www.mitrikosthilasmos.com/ και δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο σεμινάριο θηλασμού. Δείτε και αυτό http://www.fainareti.gr/, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Τέλος, στο μαιευτήριο Έλενα πραγματοποιούνται σεμινάρια ανώδυνου τοκετού, αρκεί να κλείσετε ραντεβού στο 2106402366 αφού μπείτε στο 3ο τρίμηνο.

Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να προλάβω να σας ανεβάσω και μια λίστα με διευθύνσεις και τηλέφωνα από εταιρίες που στέλνουν δείγματα και κουπόνια!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...