Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!περιμενω το μωράκι μου τον Ιούλιο...στην αυχενική μου είπε ο Γιατρος ότι είναι κοριτσάκι αλλά στην τελευταία εξέταση που έκανα μου είπε ότι είναι αγοράκι ....να πω την αλήθεια το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία του μωρού μου!!!! Τώρα είμαι στην 18η εβδομάδα κ τέλος του μήνα θα κάνω την β επιπέδου ....έχω πάντα άγχος όταν πάω να δω το μωράκι μου αλλά όταν ακούω την καρδούλα του είμαι πολύ ευτυχισμένη !!!! Δεν το έχω νοιώσει να κουνιέται ακόμα !!!το περιμένω πως κ πως όμως !!!ειναι το πρώτο μου μωρό κ δε ξέρω κάν πως θα είναι...εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά κ σύντομα να κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα !!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες....σημερα συνειδητοποιησα πως αρχισε να αλλαζει το κεντρο βαρους μου κ περπαταω ολο και πιο πολυ σαν πιγκουινος...χαχα...εσεις? δε ξερω εγω πεταξα ηδη πολυ κοιλια...

σας λεει ο γιατρος γραμμαρια μωρου? εμενα οχι...παντως εγω δεν το νιωθω ακομα...τελειωνει η 17η βδομαδα, ισως την επομενη...νιωθω σαν τραβηγματα, ξερω που βρισκεται καθως εχει αποφασισει πως του αρεσει κατω χαμηλα δεξια και πιανεται ολο μου το ποδι....αλλα φτερουγισματα και τετοια δεν εχω...νομιζω οσες ειναι πρωτη φορα εγκυες, το νιωθουν πιο αργα...

εγω επειδη βλεπω πως θα κανω μεγαλη κοιλιτσα βαζω αμυγδαλελαιο, και το βραδυ πολυ βαζελινη dalon. Ενυδατωνει απιστευτα.

Για την καισαρικη ρωτησα επειδη εχω κανει λεηζερ στα ματια και δεν θελω για κανενα λογο να βαλω σε ρισκο τα ματια και να γεννησω φυσιολογικα...απλα με απασχολει κατα ποσο μετα η ουλη δυσκολευει την επαναφορα της κοιλιας στα φυσιολογικα της.

Απο γυμναστικη κανετε κατι?

8LVMp3.png

Γεια σας κοριτσια!ευχαριστω για τις ευχουλες.το αιμα ηδη αρχισε το ταξιδι για αμερικη(εκει γινεται η εξεταση) και περιμενουμε τωρα 15 μερες.Παντως και η δικη μου κοιλια εχει πεταξει πολυ.σαν 6 μηνων φαινομαι κι ας εχω παρει 2,5 κιλα.εγω βαζω αμυγδαλελαιο αλλα εχω πολυ φαγουρα κυριως στο στηθος και σκεφτομαι να παρω καμια αλλη κρεμουλα.

Maternity_codemini.php#

καλησπερα σε ολες....σημερα συνειδητοποιησα πως αρχισε να αλλαζει το κεντρο βαρους μου κ περπαταω ολο και πιο πολυ σαν πιγκουινος...χαχα...εσεις? δε ξερω εγω πεταξα ηδη πολυ κοιλια...

σας λεει ο γιατρος γραμμαρια μωρου? εμενα οχι...παντως εγω δεν το νιωθω ακομα...τελειωνει η 17η βδομαδα, ισως την επομενη...νιωθω σαν τραβηγματα, ξερω που βρισκεται καθως εχει αποφασισει πως του αρεσει κατω χαμηλα δεξια και πιανεται ολο μου το ποδι....αλλα φτερουγισματα και τετοια δεν εχω...νομιζω οσες ειναι πρωτη φορα εγκυες, το νιωθουν πιο αργα...

εγω επειδη βλεπω πως θα κανω μεγαλη κοιλιτσα βαζω αμυγδαλελαιο, και το βραδυ πολυ βαζελινη dalon. Ενυδατωνει απιστευτα.

Για την καισαρικη ρωτησα επειδη εχω κανει λεηζερ στα ματια και δεν θελω για κανενα λογο να βαλω σε ρισκο τα ματια και να γεννησω φυσιολογικα...απλα με απασχολει κατα ποσο μετα η ουλη δυσκολευει την επαναφορα της κοιλιας στα φυσιολογικα της.

Απο γυμναστικη κανετε κατι?

χαχα.εγωτο ελεγα βαδιση βαρκα γυαλο αλλα το πιγκουινος ειναι πιο πετυχημενο!!!οντως με λειζερ στα ματια δε νομιζω οτι κι ο ιδιος ο γιατρος θα σε αφησει για φυσιολογικο.μια χαρα θα επανελθει κι η κοιλιτσα σου.απλα εμενα μου ειχαν πει μετα τη καισαρικη να βαλω μια ζωνη για να μαζεψει πιο γρηγορα αλλα επειδη γεννησα ιουνιο και ζεστενομουν δεν την εβαλα.

Maternity_codemini.php#

Βρε κορίτσια έλειψα για λίγο κ έχετε τοοοοοοοσα νέα! Μπράβο στις κοιλίτσες (δεν μιλάω για κοιλουμπες, μιας κ η δικιά μου τουλάχιστον με το ζόρι ξεμυτιζει). Ο γιατρός μου έδωσε ΠΗΤ 7/7 κ ανυπομονώ! Αν κ στο κρεβάτι ( βρε Me-r δώσε ιδέες του τι κάνουμε στο σπίτι) κ χωρίς αντρουλη που λείπει για 15 μέρες... Διαβάζω, χαζεύω, ψαχνομαι, αλλα δεν περνάει! Me-r ανυπομονώ να βγω κ γω για βολτουλες! Ποια είπε οτι το νινακι ειναι 170 γραμμάρια στην 17η εβδομάδα; Η δικιά μου το Σάββατο ήταν 230 κ σήμερα μπήκα στην 18η μου! Λέτε να μου βγει μπουλουκα; :)

Ρουλιτσα καλώς ήρθες κ ουαου δλδ 3δυμακια! Άντε βρε με το καλο!

Βρε παιδιά τι ειναι η tsh που λέτε όλοι? εγω ενημερωμένη γιοκ! Για την ώρα κοιτάω κλιμάκια (στα 3,5 ήμαστε ακόμα) πίεση σταθερά στο 9 κ 5 κ προχωρώ...

Επίσης μια που κάθομαι ψαχνομαι για το δωμάτιο της μικρής. Δεν είμαι υπέρ του ροζ κ φρου-φρου αλλα θέλω κατι μεταξύ vintage και ρετρό. Καμία ιδέα για το που μπορώ να βρω κούνια κ σχετικά έπιπλα σε τέτοιο στυλακι;

Πολλά είπα.

Σμουτς σε ολες!

Με το καλο να σηκωθεις κι εσυ βρε κοριτσι απο το κρεβατι.εγω οταν ημουν στο κρεβατι στη προηγουμενη εγκυμοσυνη εκτος απο tv,dvd και διαβασμα ειχα ξεσκισει σταυρολεξα και sudocu.βεβαια δεν ειχα φορητο και tablet τοτε και επρεπε να ειμαι συνεχεια ταβλαρομενη καναπε-κρεβατι.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!περιμενω το μωράκι μου τον Ιούλιο...στην αυχενική μου είπε ο Γιατρος ότι είναι κοριτσάκι αλλά στην τελευταία εξέταση που έκανα μου είπε ότι είναι αγοράκι ....να πω την αλήθεια το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία του μωρού μου!!!! Τώρα είμαι στην 18η εβδομάδα κ τέλος του μήνα θα κάνω την β επιπέδου ....έχω πάντα άγχος όταν πάω να δω το μωράκι μου αλλά όταν ακούω την καρδούλα του είμαι πολύ ευτυχισμένη !!!! Δεν το έχω νοιώσει να κουνιέται ακόμα !!!το περιμένω πως κ πως όμως !!!ειναι το πρώτο μου μωρό κ δε ξέρω κάν πως θα είναι...εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά κ σύντομα να κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα !!!!!

Καλως μας ηρθες κι εσυ μανουλα.με το καλο το μωρακι σου.κι οπως λενε γερο να'ναι κι οτι να'ναι!!!

Maternity_codemini.php#

Γεια σου Ειρήνη καλωσήρθες με το καλο το μωρακι σου και εμας στην 10η μας ειπαν αγορι στην αυχενικη κοριτσι και στην 16η αγορι αλλα δεν μας νοιαζει υγιεστατο να ειναι οπως λες και εσυ!!!!πητ ποτε σου εχουνε δωσει?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε σήμερα;

Lorig θα περασει ο καιρός και θα σηκωθείς! Εγω ήμουν 1,5 μήνα σχεδόν στο κρεβάτι.. Με tablet, τηλέφωνα, βιβλία, τηλεόραση και συχνές επισκέψεις κατι γίνεται! Σε κάθε περίπτωση υπομονή για το μωράκι σου.. Εγω ήμουν στο κρεβάτι λόγω αποκόλλησης. Εσυ τι έπαθες;

Nefeli δεν πρόλαβα να βγω για καφε γιατί έπρεπε αρχικά να σουλουπωθω.. Έβαψα μαλλί και έκανα γενικό σέρβις και τωρα ειμαι έτοιμη να βγω!

Ειρήνη με το καλό το μωράκι σου! Κ εμένα ειναι αγοράκι σίγουρα αλλά να σου πω ενώ πριν έλεγα "εγω θέλω να κανω αγορακι" τωρα δεν μου καίγεται καρφί..

Καλημέρα και στις υπόλοιπες κοιλίτσες!

Nefeli και M-er μου είπαν οτι το μεράκι μου κατέβηκε πολύ για να μην πάθω αποκόλληση προληπτικά σπίτι!

Charline tsh λογικά δεν έχω κάνει δεν έχει πάρει το μάτι μου αλλα θα το τσεκάρω κ θα ρωτήσω τον γιατρό! Βρε καλά να ειναι τα σκατουλακια κ ας ειναι είτε στρουμπουλα είτε αδύνατα!

νεφέλη, Όσο για τα ροζ, βασικά όντας ψυχολόγος κ δουλεύοντας κ με παιδάκια, είδα τα στερεότυπα που κολλάνε στα μικρά (ροζ κοριτσάκια, μπλε αγοράκια) κ τι προβλήματα τους δημιουργούνται αργότερα εάν έχουν άλλες προτιμήσεις, οποτε προτιμώ κατι ουδέτερο κ αν μετά επιλέξει το παιδί οτι θέλει κούκλες, φρου-φρου κ ροζ μαζί της, αν πάλι θέλει τηλεκατευθυνόμενο κ μπάλα πάλι μαζί της. Κ ακόμα ψαχνομαι...

Μωλο να πούμε καλο ταξίδι στο αιματακι, ενημέρωσε για νεότερα! Όσο για το αραγμα, διάβασμα κ πάλι διάβασμα!

Καλωσορισες Ειρήνη! Άντε λέγε κ συ νέα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Πω πω κορίτσια έχετε γράψει τόσα πολλά που δεν σας προλαβαίνω... Να καλωσορίσω τις καινούργιες της παρέας και να ευχηθώ στις κρεβατωμένες να σηκωθούν γρήγορα!!

μωλο εγώ βάφω κανονικά το μαλλί, αλλά με φυτική βαφή (apivita η korres) που χρησιμοποιώ χρόνια! Στο πρώτο τρίμηνο το απέφευγα ή μάλλον έκανα μια ζαβολιά και τα έβαψα τις μέρες που περίμενα περίοδο οπότε δεν πιάνεται... Ο γιατρός σου τι λέει γι αυτό; Καλά αποτελέσματα και με την εξέταση!!

Nefeli2014 προσπάθησε να τρως ισορροπημένα και μην αγχώνεσαι για τα κιλά! Άλλες παίρνουν πολλά άλλες λίγα αλλά αν τα πάρεις ομαλά και προσέχεις ελαφρώς θα τα χάσεις μετά! Για του λόγου το αληθές, εγώ πήρα 21 κιλά και τα έχασα λίγους μήνες πριν χρονίσει ο γιος μου χωρίς δίαιτα και χωρίς γυμναστική! Τα υγρά είναι φυσιολογικά και κοίταξε να τα συνηθίσεις γιατί στο τελευταίο τρίμηνο θα είναι μόνιμα... Όσο για το φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο, θεωρώ ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί! Νιώθεις κανονικότατα όλη τη μαγεία του φυσιολογικού τοκετού χωρίς να πονάς πολύ. Απλά βεβαιώσου ότι στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις υπάρχει αναισθησιολόγος γι αυτό το σκοπό! Σε όλα τα ιδιωτικά υπάρχει αλλά στα δημόσια είναι λίγο σπάνιο...

mama82 κρέμα στην κοιλιά εγώ βάζω ότι βρω μπροστά μου γιατί έχω μαζέψει ένα κάρο κρέμες και δείγματα τόσο καιρό και είναι ευκαιρία να τελειώσουν. Το καλύτερο όμως είναι το αμυγδαλέλαιο!! Το παίρνεις χύμα πάμφθηνα από το φαρμακείο και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!

Lorig έπιπλα έχεις κοιτάξει στο mamas and papas και στο lapin house; Έχει μερικά σε στυλ vintage-retro! Επίσης οι κούνιες pali είναι σε τέτοιο στυλ!

D_i_d δεν υπάρχει λόγος να κάνεις καισαρική επειδή έκανες εγχείριση στα μάτια!!! Αυτό ίσχυε κάποτε που οι επεμβάσεις ήταν πιο "βίαιες" αλλά όχι πια. Εγώ έκανα lasik στα μάτια το 2008 και το 2013 γέννησα φυσιολογικά μετά από πολύ σπρώξιμο και δεν είχα κανένα πρόβλημα!! Για παν ενδεχόμενο όμως ρώτα πρώτα τον οφθαλμίατρό σου και συζήτησέ το με το γυναικολόγο σου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Α, όσες θέλετε εξειδικευμένες κρέμες για την εγκυμοσύνη, κορυφαίες είναι της frezyderm και αρκετά καλές της mustela. Εγώ πήρα αυτή http://www.frezyderm.com/gr/soma/care/reform-abdomen-care-cream/ και τη χρησιμοποιούσα καθημερινά μετά τον τοκετό και είναι πραγματικά θαυματουργή! Όπως επίσης και αυτή: http://klinikum.gr/product/purelan-100/ που είναι τέλεια για το θηλασμό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

γεια σας κοριτσια, εγω ειμαι απο τις μανουλες ιουνιου, συγνωμη που μπηκα στην συζητηση ετσι ξαφνικα....

εγω γενναω θεσσαλονικη και θα γινω πρωτη φορα μαμα, εσυ εχεις εμπειρια απο δημοσια νοσοκομεια γιατι σκεφτομαι το ιπποκρατειο...

ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη

η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία από δημόσιο νοσοκομείο. γέννησα τη μία φορά στην γενική κλινική και την άλλη στη βιοκλινική.

VICKY έχεις δυο κορούλες???Να σου ζήσουν...τώρα το έπιασα!Δεν έχεις βάλει τικεράκια θα σε μαλώσουμε:tongue:

Με το καλό και το τρίτο ζουζούνι λοιπόν!!!

τικεράκι πως βάζεις?

αχ!!! αυτο το τικερακι, με το ζορι το εβαλα και με βοηθεια του αντρα μου αλλιως....

επισης κοριτσια η τοπ κρεμα για ραγαδες εγκυμοσυνης η μη και για την εξαφανιση τους ειναι η σιμικουλουμ αν το γραφω καλα απλα ειναι λιγο ακριβη, δηλ τα 75 ml εχουν 20+ ευρω

yk1yp3.png

τικεράκι πως βάζεις?

Πάτα σε κάποιο από τα δικά μας και θα σε βγάλει στο site όπου μπορείς να το φτιάξεις και ακολουθείς τις οδηγίες.

αχ!!! αυτο το τικερακι, με το ζορι το εβαλα και με βοηθεια του αντρα μου αλλιως....

επισης κοριτσια η τοπ κρεμα για ραγαδες εγκυμοσυνης η μη και για την εξαφανιση τους ειναι η σιμικουλουμ αν το γραφω καλα απλα ειναι λιγο ακριβη, δηλ τα 75 ml εχουν 20+ ευρω

Πανάκριβη!!! Αν κάνει βέβαια δουλειά ίσως και να αξίζει αλλά οι ραγάδες είναι θέμα οργανισμού... Πόσο ανθεκτικό είναι το δέρμα σου, παίζει και η κληρονομικότητα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...