Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Εγω σημερα παω να δωσω και αιμα για την εξεταση DNA κοριτσια και σε 2 εβδομαδες περιπου θα ερθουν και τα αποτελεσματα μου ειπαν.να ρωτησω και κατι αλλο ?κρεμουλα στις φουσκομενες κοιλιτσες αρχισατε βαζετε?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Βανιλιτσα, ειδε ττο ιστορικο μου κ εξετασε το λαιμο μου. ο ενδοκρ μου πε να κανουμε εκ νεου εξετασεις να το δουμε. Μου δωσε μια ελπιδα αλλα θα το σιγουρεψουμε.μου γραψε ελευθερες, tsh, αντισωματα.

Tsi δε βλεπω! Τι ειν αυτο; Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δε βρισκω τετοια εξεταση. Tsi υγραεριοκινηση βρηκα :D Εννοεις tsh?

Παντως μπορει να ρωτησω κι εναν ακομα γιατρο μολις βγουν τα αποτελεσματα. Δε χανω τιποτα να ρωτησω. Αρκει να αποφανθουν τα ιδια!

tf9Xp3.png

Nefeli εγω επαιρνα δυο χρονια τα unimazol γιατι μετα την γεννα μου εμφανίστηκε ο υπερθυροειδισμος και ειχα τρομερα συμπτωματα...εχανα βαρος ενω ετρωγα κουραζομουν ευκολα ταχυκαρδιες κτλ .μολις ομως πηρα την θεραπεια ηρθα στα ισια μου.τωρα ενω ξεκινησα με tsh ομαλή 1, 2 ..στον 4ο μηνα επεσε στο 0, 02.μου ειπε θα ξεκινήσουμε χαπι.η tsi ειναι η τιμη πογ ελεγχει αν εχει επειρεαστει το εμβρυο μεσω του πλακούντα. Το μαλι κοριτσια κοντα το Πασχα..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? nefeli-14 εγώ και τις δύο κόρες μου τις γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο. ευτυχώς που υπάρχει, αλλιώς εγώ μετά από διαστολή 7 δεν άντεχα. απλά στην δεύτερη γέννα ο αναισθησιολόγος ήταν πιο καλός και έβαλε λίγη δόση, έτσι ώστε να νιώθω για το σπρώξιμό στο τέλος, ενώ στην πρώτη γέννα δεν ένιωθα τίποτα, και αυτό δεν είναι καλό. τώρα στο τρίτο δεν ξέρω θα δείξει πως θα είναι και πόση ώρα θα διαρκέσει η γέννα, γιατι και αυτό έχει σημασία.

κορίτσια είναι καμία που γεννάει θεσσαλονίκη?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, εγω ειμαι απο τις μανουλες ιουνιου, συγνωμη που μπηκα στην συζητηση ετσι ξαφνικα....

εγω γενναω θεσσαλονικη και θα γινω πρωτη φορα μαμα, εσυ εχεις εμπειρια απο δημοσια νοσοκομεια γιατι σκεφτομαι το ιπποκρατειο...

ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια, εγω ειμαι απο τις μανουλες ιουνιου, συγνωμη που μπηκα στην συζητηση ετσι ξαφνικα....

εγω γενναω θεσσαλονικη και θα γινω πρωτη φορα μαμα, εσυ εχεις εμπειρια απο δημοσια νοσοκομεια γιατι σκεφτομαι το ιπποκρατειο...

ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη

γεια σου mama με το καλό το μπεμπάκι σου!!!τι είναι???

είμαι και γω μαμά Ιουνίου (2010)!!!Είναι ο καλήτερος μήνας έχω να σου πω...γιατί δεν έχει πολύ ζέστη αλλά τόση όση χρειάζονται τα βρέφη των πρώτων ημερών!!Εγώ στον μήνα μου μπαίνω στις 15 Ιουνίου και εύχομαι να γεννήσω ΙΟΎΝΙΟ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΜΗΝΑΣ:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? nefeli-14 εγώ και τις δύο κόρες μου τις γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο. ευτυχώς που υπάρχει, αλλιώς εγώ μετά από διαστολή 7 δεν άντεχα. απλά στην δεύτερη γέννα ο αναισθησιολόγος ήταν πιο καλός και έβαλε λίγη δόση, έτσι ώστε να νιώθω για το σπρώξιμό στο τέλος, ενώ στην πρώτη γέννα δεν ένιωθα τίποτα, και αυτό δεν είναι καλό. τώρα στο τρίτο δεν ξέρω θα δείξει πως θα είναι και πόση ώρα θα διαρκέσει η γέννα, γιατι και αυτό έχει σημασία.

κορίτσια είναι καμία που γεννάει θεσσαλονίκη?

VICKY έχεις δυο κορούλες???Να σου ζήσουν...τώρα το έπιασα!Δεν έχεις βάλει τικεράκια θα σε μαλώσουμε:tongue:

Με το καλό και το τρίτο ζουζούνι λοιπόν!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλιτσα, ειδε ττο ιστορικο μου κ εξετασε το λαιμο μου. ο ενδοκρ μου πε να κανουμε εκ νεου εξετασεις να το δουμε. Μου δωσε μια ελπιδα αλλα θα το σιγουρεψουμε.μου γραψε ελευθερες, tsh, αντισωματα.

Tsi δε βλεπω! Τι ειν αυτο; Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δε βρισκω τετοια εξεταση. Tsi υγραεριοκινηση βρηκα :D Εννοεις tsh?

Παντως μπορει να ρωτησω κι εναν ακομα γιατρο μολις βγουν τα αποτελεσματα. Δε χανω τιποτα να ρωτησω. Αρκει να αποφανθουν τα ιδια!

χαχαχχααααααααααααααα οχι υγραεριοκίνηση δεν έχω και απο αυτό!!!!

t s i μου την γράφει και ο ενδοκ και ο μικροβιολογος.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγω σημερα παω να δωσω και αιμα για την εξεταση DNA κοριτσια και σε 2 εβδομαδες περιπου θα ερθουν και τα αποτελεσματα μου ειπαν.να ρωτησω και κατι αλλο ?κρεμουλα στις φουσκομενες κοιλιτσες αρχισατε βαζετε?

Εγω βαζω bio oil εδω και 3 εβδομαδες..καλα αποτελεσματα ευχομαι μωλο

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για το καλωσορισμα Βανιλιτσα!!!! εμεις εχουμε κοριτσακι!!!! μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως και ανυπομονω να ρθει ο ιουνιος!!! κι εγω ετσι το σκεφτομαι οτι δεν θα κανει πολυ ζεστη και γενικα θα χει καλο καιρο και θα αποφυγουμε αρρωστιες κτλ του χειμωνα.....

εκανα κι εγω tsh προληπτικα αλλα ευτυχως ηταν μια χαρα, ξερετε αν γενικα πρεπει να την ελεγχω;;; δεν εχω ιστορικο με θυροειδη ειχα ομως υψηλη προλακτινη και επαιρνα χαπια για να την ρυθμισω , αυτα πριν μεινω εγκυος....

μια που αναφερατε για την ενυδατωση της κοιλιας, εγω ξεκινησα με baby oil αλλα τωρα που η κοιλια εχει ανωδικη πορεια και καθε βδομαδα εχει διαφορα βλεπω οτι εχω φαγουρα και ξηροτητα και βαζω πρωι βραδυ αλλα μαλλον δεν με καλυπτει και σκεφτομαι αμυγδαλελαιο η αβοκαντελαιο, σαν πιο φθηνη λυση..

παλι πολλα ειπα....

yk1yp3.png

Κι εγω σκεφτομαι το αμυγδαλελαιο γιατι ειναι πιο υγιεινο κ πιο λιπαρο!

Βανιλιτσα εμενα κανεις δε μου πε για tsi..:/

να την κανω μονη μου; Εννοω μια που θα παω να κανω αιματος να ζητησω κι αυτη; ΜηΠως για να μου την πουν θαπρεπε ναχουν ηδη δει κατι;

tf9Xp3.png

Βρε κορίτσια έλειψα για λίγο κ έχετε τοοοοοοοσα νέα! Μπράβο στις κοιλίτσες (δεν μιλάω για κοιλουμπες, μιας κ η δικιά μου τουλάχιστον με το ζόρι ξεμυτιζει). Ο γιατρός μου έδωσε ΠΗΤ 7/7 κ ανυπομονώ! Αν κ στο κρεβάτι ( βρε Me-r δώσε ιδέες του τι κάνουμε στο σπίτι) κ χωρίς αντρουλη που λείπει για 15 μέρες... Διαβάζω, χαζεύω, ψαχνομαι, αλλα δεν περνάει! Me-r ανυπομονώ να βγω κ γω για βολτουλες! Ποια είπε οτι το νινακι ειναι 170 γραμμάρια στην 17η εβδομάδα; Η δικιά μου το Σάββατο ήταν 230 κ σήμερα μπήκα στην 18η μου! Λέτε να μου βγει μπουλουκα; :)

Ρουλιτσα καλώς ήρθες κ ουαου δλδ 3δυμακια! Άντε βρε με το καλο!

Βρε παιδιά τι ειναι η tsh που λέτε όλοι? εγω ενημερωμένη γιοκ! Για την ώρα κοιτάω κλιμάκια (στα 3,5 ήμαστε ακόμα) πίεση σταθερά στο 9 κ 5 κ προχωρώ...

Επίσης μια που κάθομαι ψαχνομαι για το δωμάτιο της μικρής. Δεν είμαι υπέρ του ροζ κ φρου-φρου αλλα θέλω κατι μεταξύ vintage και ρετρό. Καμία ιδέα για το που μπορώ να βρω κούνια κ σχετικά έπιπλα σε τέτοιο στυλακι;

Πολλά είπα.

Σμουτς σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοριγκ γιατι εισαι στο κρεβατι;;

Η tsh ειναι εξεταση αιματος για τον θηρεοειδη. Λογικα θαχεις κανει κι εσυ, την γραφει κ ο γυναικολογος.

Οσο για τα μπεμπε που λες εγω ειμαι του ροζ κ φρουφρου, πριγκηπισσουλες κ τετοια :D

Το δωματιο τησ θαθελα να το κανω ολο ροζ...:D αλλα πιο πριν θα ρωτησω αν ειναι ξεκουραστο χρωμα για τα ματακια της. Ολα αυτα πρεπει να τα προσεξουμε..

Δεν εχω ιδεα που θα δουμε για ολαυτα, θαρχισω απτον 7ο να ψαχνω..

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...