Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

χαιρομαι που διαβαζω καλα νεα για τα μωρακια σας! εγω εχω υπερηχο στις 20/2 και μου φαινεται αιωνας!

Charline περαστικα στον μικρο σου. αυτη η εποχη ειναι δυσκολη και παρα πολλα παιδακια ειναι αρρωστουλικα :|

Ioanna D και roula83 καλωσηρθατε στην παρεα μας και με το καλο τα μωρακια σας!

D_i_d και εγω εκανα καισαρικη στο γιο μου αλλα μετα απο ωρες προσπαθειων που δεν ειχα διαστολη και τελικα ηταν τυλιγμενος με τον ομφαλιο λωρο ο μικρος μου. η τομη ειναι πολυ μικρη και πλεον δεν φαινεται καθολου αλλα για αρκετους μηνες με τραβουσε οταν σηκωνομουν. επισης οι πρωτες μερες ειναι αρκετα δυσκολες και θελεις βοηθεια. δεν κανει να σηκωνεις βαρος παρα μονο το μωρο. ολα περνανε παντως αρκει να γενηθει ενα γερο μωρακι!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

M- er και Despoina82 Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

Περιμένουμε 2 μπεμπηδες που θα είναι ολοιδιοι σαν 2 σταγόνες νερό (προέρχονται από το ίδιο ωάριο ) και μια μπεμπουλα!!!

Ευτυχως έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη ως τώρα, αλλα προσπαθω να ξεκουραζομαι αρκετές ώρες μεσα στην ημέρα.

Γεια σας και από μένα!

Είναι και εγώ μια μανούλα με ΠΗΤ Ιουλίου αλλά θα γεννησω γύρω στις 20 Ιουνίου γιατί περιμένω τριδυμακια!!!

Ευχομαι σε όλες τις υποψήφιες μανουλες μια τέλεια εγκυμοσύνη και μια ακόμα πιο τέλεια γέννα!

3διμομανούλα τι κάνεις;:P:p

Π'ως είσαι; Η κοιλοίμπα τι λέει; Ζορίζεσαι;

Εγώ είμαι καλά, έχω μεγάλη κοιλιά, εχθές πήγα για ένα υπέρηχο express ίσα για να τα ακούσω τα ζουζούνια και όλα καλά.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα στα όμορφα κοιλουμπάκια της παρέας!!!!!!!!!!

Ρουλάκι 3?????????με το καλό......πωπω με την μια και τελος!!!τέλεια!!!!

εγω εδω τα ίδια , ο μικρός μου κρυωμένος έχω ξενύχτι δηλ....η κοιλίτσα μεγαλώνει και η tsh να πέφτει πεφτει...που σημαίνει πως πρέπει να πάρω χαπάκι!!!άτιμος υπερθυρεοδισμός!!!Με έβαλε ο ενδοκρινολόγος μου και έκανα μια εξεταση να δούμε εάν εχει επηρεαστεί το έμβρυο την tsi....ευτυχώς οχι...

Me-r μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!

φιλάκια σε ολες!!!

.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλωσηρθατε οι καινουργιες και με το καλο τα μωρακια σας!!!!Μer τελεια τα νέα σου μπραβο!!!Εγώ αρχισα να νιώθω και το μωρό μου εδω και λίγες μέρες και ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!κορίτσια εχετε κλεισει ραντεβού για β επιπεδου??εμεις κλεισαμε για τις 23 αντε μετα και απο αυτη την εξεταση θα αρχισουμε να χαλαρωνουμε σιγα σιγα!!φιλια

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετα? εγώ μια χαρά, χτες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε επιτέλους το μπεμπάκι,που λογικά είναι αγοράκι! τώρα καλύτερα θα φανεί στο β' επιπέδου που θα κάνω αρχές μαρτίου, δεν έχω κανονίσει ακόμη ραντεβού.

Κορίτσια εμείς χθες είχαμε τον υπέρηχο.Η μπέμπα είναι 173 γραμμάρια!!!!!Στην ίδια εβδομάδα ο μπέμπης μου ήταν 217!!!

Κατα τα άλλα κι εγώ έτσι νομίζω με το μέτρημα της εγκυμοσύνης.Μπαίνω στον 5ο στις 19.Αφού έχω ΠΗΤ στις 19/7.Ομως θα γεννήσω με προγραμματισμένη καισαρική στις 5/7.

Β επιπέδου έχουμε στις 5/3 και 2 εβδομάδες μετά υπέρηχο καρδιάς εμβρύου

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Τι κανετε?Μπραβο και για τους καλους υπερηχους!Βρε κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση?με το βαψιμο των μαλλιων τι κανετε???Εχει φτασει η ριζα στο αυτι πια και ψαχνομαι να δω τι θα κανω.εσεις???

Maternity_codemini.php#

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Τι κανετε?Μπραβο και για τους καλους υπερηχους!Βρε κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση?με το βαψιμο των μαλλιων τι κανετε???Εχει φτασει η ριζα στο αυτι πια και ψαχνομαι να δω τι θα κανω.εσεις???

Emena i ginekologos m ipe oti den isxioun afta pou lene oti epireazi to vapsimo ton mallon opote m ipe na ta vapso!! i ginekologos sou ti lei?>

o0ykp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! χθες εβαψα τα μαλλια μου επιτελους! ειχα να τα βαψω 3 μηνες και εχω πολλα λευκα, ενοιωθα πολυ χαλια αλλα ο γιατρος μου ειπε μετα τη 14η εβδομαδα. βασικα πηρα του Κορε απο φαρμακειο γιατι δεν εχει αμμωνια. το ιδιο εκανα και στο γιο μου γιατι τις φοβαμαι λιγο τις βαφες ασε που τα μαλλια μου θελουν καθε μηνα βαψιμο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα κοριτσακια!! Χαιρομαι που προχωραμε ολες τοσο καλα!

Εγω πηγα ενδοκρινολογο, μαλλον γλιτωνω το χαπι αλλα για επιβεβαιωση αυριο παω για εξετασεις κ υπερηχο θηρεοειδους!

Μερ!! Τι ειχαριστα νεα!! Φανταζομαι την χαρα που πηρες!! Πανε τα δυσκολα!! Ωρα να το χαρεις!! Πηγες για καφε;; Χθες ειχε τελειο ηλιο!!

Εγω μερ κουραζομαι οταν περπαταω πανω απο 15'! Χθες πηγα στα μαγαζια κ εξαντληθηκα(σε ενα μαγαζι μονο μπηκα.. φαντασου!) γυρισα κ ειχα πιεση 9/5! Μετα οκ! Η μεση κ η πλατη μου με σκιζουν! Εχω ακομα φοβιες(ειδα στον υπνο μου οτι απεβαλλα κ αμεσως ξαναμεινα εγκυος... Οτι ναναι βλεπω!!) αλλα προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα!! Εσυ να σηκωνεσαι αλλα σταδιακα ετσι μου χε πει εμενα ο γιατρος. Με το μαλακο δηλαδη. Ολα με μετρο! Αχ μπραβο μερ!!!:)

Ιοκαστη 1 κιλο μονο;;; Εγω 8 κοριτσια, 8!!! Τραγικοοο που θα φτασω;; Κανονικη ημουν πριν, τωρα με λες ζουμερη εγκυουλα χαχαχα! Ας ελπισω σε ενα γυμναστηριο μετα η δε θα προλαβαινω λετε;;;

Did εγω θελα φυσιολογικα να γεννησω.. Σκεφτομαι για επισκληριδιο.. Οσες εχετε κανει ποια η εμπειρια σας;

Σαρλιν κι εγω μπερδευομαι με τους μηνες αλλα επειδη βιαζομαι λεω ειμαι στον 5ο!! :D

Ειμαι δεν ειμαι ουτε ξερω παντως ετσι λεω οταν με ρωτανε! Πητ εχω 8/7!

Ρουλα83 τριδυμααα; Ουαου! Αυτο κι αν ειναι εμπειρια!! Πωσ αισθανεσαι;; Κουνιουνται κ τα τρια; Πεινασ πολυ;; Να προσεχεις πολυ! Ελπιζω ναχεις βοηθεια για μετα!!

Ταμαρο ρωτησες το γιατρο αν ειναι φυσιολογικο κ τι πρεπει να κανεις με το νευρο; Κι εμενα ποναει το σωμα μου πολυ λες κ μεχουν δειρει!!

Λιλα23 ανυπομονω κι εγω για β επιπεδου! Την αλλη βδομαδα εχω γιατρο οποτε λογικα θα μου πει.

Μωλο εγω γενικα τα μαλλια μου τα βαφω αλλα ο γιατρος μου επετρεψε ή φυσικη βαφή ή ανταύγειες. Εκανα ανταύγειες τελικά την 17η εβδομάδα! Τωρα πια θα ξανακανω ιουνιο μια κ καλη! Επιτελους φωτησα γιατι ειχα γινει χαλια με τη ριζα! Δεν ηξερα πως να τα σουλουπωσω να μη φαινονται!! Εσενα τι σου ειπε ο γιατρος;

Οι υπολοιπες κοιλιτσες τι κανετε;;

Κοριτσια να σας ρωτησω, εχετε εσεις αυξημενα υγρα; Διοτι εγω αμα περπατησω λιγο παραπανω εχω πολλα κ το εσωρουχο μου γεμιζει λες κ εχω κατουρηθει πανω μου! Ειναι αοσμα γενικοτερα, καμμια φορα κιτρινιζουν ελαφρως. Δεν τα χω παντα βεβαια. Εχω κανει εξετασεις κι ολα καθαρα. Μηπως ειναι ορμονικο;

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια κ μπεμπακια!! εμεις καλα ειμαστε, απο ψυχολογια λιγο ασχημα μιας κ εχουμε μακρια το μπαμπα μας τις τελευταιες μερες αλλα οκ...ισως σημερα αυριο δω το γιατρο για να δουμε το μπεμπακι!!!απο κιλα εγω εχω παρει καμποσα κ χωρις καν ν εχω φαει τ σκασμο, ισα ισα μενω παντα με κενο στ στομαχι οταν αφηνω τ πιατο μ αλλα διαφορετικα δε θα φαινομουν απτ παχος!τελος παντων, προσπαθω να μη τ σκεφτομαι...εδω και 2 βδομαδες παιζει συνεχεια το ματι μ και εχουν σπασει τ νευρα μ...οσο για τ μαλλια...εχει βγει η ριζα μεχρι τ αυτι(εχω ανταυγειες τις οποιες εκανα 25/8 τελευταια φορα) αλλα θα τ αφησω να γινει ombre χαχαχαχαχχα!!! ειναι η πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια που δεν κανω τπτ στ μαλλια οποτε και θα τ αφησω να ξεκουραστουν....η κοιλιτσα μ φουσκωνει, το μωρο κλωτσαει ελαφρως κ ολα καλα...

71i9p3.png

Καλησπερα κοιλουμπες! Ολα καλα στο παρεακι του καυτου μηνα;;; Nefelaki πως το καταλαβε οτι θα το αποφυγεις το χαπι χωρις αιματολογικες και υπέρηχο; σε ρωταω γιατι και μενα ετσι μου χε πει και μετα που βγηκαν τα αποτελεσματα εφαγα ηττα.σου το ευχομαι παντως κοριτσάκι. ..καλητερα μην παρεις.θα κανεις και tsi?

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κοριτσια.κι εμενα κορε μου ειπε η γιατρος,αν και λενε οτι οι ανταυγιες ειναι καλυτερες γιατι δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα.για κορε το βλεπω μπας και γλιτωσω το κομωτηριο που το ψιλοβαριεμαι.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...