Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα! Σαρλιν περαστικα σας να ειναι!! Καλως μπηκες 16η! Την επομενη μπαινεις επισημως στον 5ο!!!!:)

Νικολεττα πηρα τελικα χθες το γιατρο κ μου πε ειναι φυσιολογικα τα πονακια αυτα!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Nefeli μου ειμαι καλά! Πέρασα μια ίωση όμως και γενικά ήμουν κάπως την προηγούμενη εβδομάδα! Εσυ πως τα πας; Πως ειναι πλέον η ζωή σου; Έχεις αναπληρώσει τις χαμένες βόλτες; Εγω σήμερα εχω γιατρό! Θα δω το μωράκι μου!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Τα πονάκια που λέτε μου φαίνονται φυσιολογικά.. Καλό θα ειναι πάντως να το αναφέρετε στο γιατρό σας γιατί ο,τι λέμε εμείς ειναι απλά υποθέσεις..

Περαστικά στις άρρωστες!

Διαφημίσεις

Καλημερα! Σαρλιν περαστικα σας να ειναι!! Καλως μπηκες 16η! Την επομενη μπαινεις επισημως στον 5ο!!!!:)

Νικολεττα πηρα τελικα χθες το γιατρο κ μου πε ειναι φυσιολογικα τα πονακια αυτα!!

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!! Μόλις ήρθα από τη γιατρό....Δόξα Τό Θεό μια χαρά είναι το νινί μας!!!!! Της είπα για τα πονάκια κ τη μέση μου κ είπε ότι δεν είδε κάτι ανησυχιτικικό .....γενικά λέει ότι πονάκια και τραβήγματα είναι φυσιολογικά....αυτό που δεν θέλουμε είναι μόνιμους πόνους σαν της περιόδου οι οποίοι να εμφανίζονται πάνω από 5 φορές την ημέρα. Μου είπε ξεκούραση, ειδικά όταν νιώθω τα πονάκια, μου αύξησε το μαγνήσιο κ γενικά όχι αγχος κ ανυσηχία γιατί είναι κ το ψυχολογικό μέρος που επηρεάζει!!!!!! Στις 24/2 κλείσαμε το ραντεβού μας.....κ 11/3 έχουμε τη β' επιπέδου όπως σας έχω ξαναπεί.... Ηρέμησα λιγάκι που είδα το νινί μου!!!!!!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Γεια σας κι από μένα κορίτσια μου!!!!!

Όλα καλά εδώ, 16 Φλεβάρη έχουμε υπέρηχο πάλι!

Χθες έκανα έναν εμετό παρόλο που μου έχουν περάσει οι ανακατωσούρες, ο αιματοκρίτης μου πεφτει και πέφτει και πέφτει παρά το σίδηρο και το φυλικό οξύ, κουράζομαι και λαχανιάζω πολύ αλλά νιώθω πολύ καλύτερα από το 1ο τρίμηνο!

Η μέση μου πονάει κι εμένα πολύ καθώς και η πλάτη μου αλλά ο γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό γιατί ανοίγω...

Πεινάω εντωμεταξύ σαν λύκος, αλλά ευτυχώς έχω πάρει 1 κιλό μόνο ως τώρα οπότε ο γιατρός λέει "τρώγε όσο θες αλλά υγιεινά"!

Η κοιλίτσα μου ίσα που πάει να πεταχτεί λίγο προς τα έξω και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να το νιώσω!!!

Αυτά από εμένα ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!ιωαννα καλωσορισες στην παρεα μας.μπραβο και στα κοριτσακια που πηγαν καλα οι υπερηχοι.εγω στις 12 θα παω να δω το νινι μου τωρα.καλο μεσημερι σε ολες σας!

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσια!!! Εγω θα ξαναπαω τελη Φλεβαρη στο γιατρο και ανυπομονω να το ξαναδω .... καλως ηρθες Ioanna... οντως εχουμε πολλα καλοκαιρινα μωρακια...

iokasti...ενα κιλο??? μονο? εγω εχω παρει ηδη 6! κ ουτε πειναω παραπανω ουτε τρωω παραπανω απο πριν...κ η κοιλια ειναι εμφανεστατη! χαχα! στον ανθρωπο ειναι τελικα....

ηθελα να ρωτησω ολες σας , τι τοκετο θα εχετε? φυσιολογικο ή προγραμματισμενη καισαρικη? υπαρχουν ηδη μανουλες που εχουν κανει καισαρικη? ποια η εμπειρια σας? ειναι μεγαλη η ουλη που μενει? επανερχεται η κοιλια ή εκει που ειναι νεκρο πλεον το δερμα θα κανει παντα καμπυλη?

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Did μου καλησπερα.εγω εχω κανει καισαρικη στη κορη μου και τωρα θα παω για προγραμματισμενη.η τομη ειναι μικρη και φαντασου οτι μπορεις να φορας ανετα μπικινι.δε μπορω να πω οτι ειχα ασχημη εμπειρια γιατι οι γιατροι με φροντισανε πολυ καλα.μην αγχωνεσαι ομως ειναι νωρις ακομα.εσυ θα σκεφτεσαι τον φυσιολογικο.εγω πηγα για καισαρικη αφου ειχα εξαντληση το περιθοριο του φυσιολογικου

Maternity_codemini.php#

Καλησπέρα!Nefeli2014 ευχαριστώ για τις ευχές!Μπερδεύτηκα με τις εβδομάδες κύησης!!Εγώ νομίζω ότι στον 5ο μπαίνω την 18η εβδομάδα και όχι την 17η.Ή στις 19 κάθε μήνα που έχω την ΠΗΤ.Λάθος τα λέω??

D-i-d εγώ γέννησα πρόωρα και λόγω ισχυακής προβολής του μωρού με καισαρική.Η εμπειρία ήταν καλή.Οι πιο δύσκολες είναι οι δύο πρωτες μέρες.Μετά θέλεις βοήθεια γιατί δεν πρέπει να σηκώνεις βάρος.Η τομή είναι μικρή αλλά εγώ ακόμα(15μήνες μετά) έχω ευαισθησία στο δέρμα εκεί.

Γεια σας και από μένα!

Είναι και εγώ μια μανούλα με ΠΗΤ Ιουλίου αλλά θα γεννησω γύρω στις 20 Ιουνίου γιατί περιμένω τριδυμακια!!!

Ευχομαι σε όλες τις υποψήφιες μανουλες μια τέλεια εγκυμοσύνη και μια ακόμα πιο τέλεια γέννα!

Εδώ είμαστε και εμείς!!! Φτάσαμε αισίως στις 18 εβδομάδες και μια ημέρα... Ο μπέμπης μου ειναι πολύ δραστήριος... Στις 20/2 θα πάω πάλι στο γιατρό μου και στις 3/3 εχουμε το β επιπέδου.. Απο κιλάκια εχω πάρει τέσσερα αλλα η κοιλιά μου δεν φαίνεται και πολύ.. Πλέον δεν εχω πόνους στη μέση και νιώθω τέλεια!!!! Εύχομαι σε όλες μας το καλύτερο!!!

Κορίτσια καλημέρα! Ειμαι πολύ χαρούμενη! Η αποκόλληση έκλεισε και πλέον σηκώνομαι! Όχι βέβαια για τρέλα πράγματα αλλά μπορώ να βγω έξω για ενα καφε η φαγητο!

Charline εμένα ο γιατρός μου είπε μην μπλέκομαι με τις εβδομάδες.. Ο μήνας μου αλλάζει κάθε 28 του μηνός, γιατί ΠΗΤ μου ειναι 28/7.

Ρούλα τριδυμακια???!!! Να σου ζήσουν τα γλυκουλια! ΕΣΥ ξεκουράσου τωρα γιατί μετα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Πες μας και τα φύλα αν ξέρεις!

Nefeliii που είσαι; Πες μου για την πρόοδο σου εκτός κρεβατιού!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...