Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

ευχαριστώ ρε κορίτσια για τις απαντήσεις. ο λόγος που ήθελα δεύτερη γνώμη είναι επειδή τον γιατρό μου δεν τον ξέρω καλά και οπότε δεν τον εμπιστεύομαι 100%. επίσης το ότι δεν με ζυγίζει, δεν μου παίρνει πίεση και απλά μου λέει ότι η κλινική μου εικόνα είναι καλή δεν με καλύπτει παρ' όλο που μου εξηγεί τα παντα δεν εχω παράπονο. εκτός αυτού εμένα δεν μου έχει δώσει μαγνήσιο. παίρνετε όλες μαγνήσιο? εγώ μόνο κλασσικά folidex και σίδηρο και τώρα θα ξεκινήσω και ασβέστιο! να μην ανησυχώ?

όσο για το μωρό κάτι μικρά τσιμπηματάκια κ μια ελαφριά κίνηση την νιώθω εδώ και 1.5 βδομάδα είμαι στην 17η τώρα. σαν να γουργουρίζει το κάτω μέρος της κοιλιάς μου. έχει πολύ πλακα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσακια!!!!

Τα πονάκια κ τα τσιμπιματάκια τα έχω κ εγώ....ειδικά όταν έχω αέρια (συγνώμη κιόλας.....αλλά έχω αρκετά) το έντερό μου χορεύει...κι απ' ότι μου είπε η γιατρός μου τα αέρια ερεθίζουν την μήτρα γιαυτό κ νιώθουμε πονάκια.....εκτός του ότι ντεντώνεται κιόλας για να χωρέσει το νινί μας!!!!!!!!:D Το άγχος βέβαια για να είναι καλά το μωράκι μου υπάρχει κ νομίζω ότι θα μου φύγει μετά τον 6ο-7ο μήνα κι αν......:rolleyes:

Όσο για το τι "φαρμακια" παίρνω είνασι αυτά...... utrogestan(2), μαγνήσιο (3), σίδηρο (1), κ μια πολυβιταμίνη της pregnant care (1) που περιέχει κ φολικό οξύ. Ασβέστιο δεν μου έγραψε ακόμα γιατί της είπα ότι πίνω αρκετό γάλα....

Εμείς έχουμε πάλι ραντεβού στις 20 Φλεβάρη.....κ β' επιπέδου στις 11/3...... Ανυπομονώ.....:-D

BawYp3.png

HgGgp3.png

Lorig ο κάθε γιατρός έχει το δικό του σύστημα και οφείλεις να τον εμπιστευτείς! Για την ιστορία, ούτε εμένα μου έχει γράψει μαγνήσιο, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος!! Δεν έχω συσπάσεις και δε μου δίνει τίποτα προληπτικά. Επίσης, δε με ζυγίζει και δε μου παίρνει πίεση σε κάθε επίσκεψη. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη θυμάμαι αυτά τα κάναμε μετά τη β επιπέδου. Κι επειδή ο άντρας μου δουλεύει στο χώρο της υγείας και συναναστρέφεται με γιατρούς, να φοβάσαι το γιατρό που σου γράφει πολλά, είτε φάρμακα είτε εξετάσεις, όχι αυτόν που σου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ή να κάνεις κάτι!

Νικολέτα το άγχος δεν τελειώνει ΠΟΤΕ!! Ειδικά αφού γεννηθεί να δεις άγχος..... Γι αυτό πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε, αλλιώς θα τρελαθούμε κι εμείς και τα παιδάκια μας!

Θέλω να ρωτήσω τις ήδη μανούλες, σε ποια ηλικία βάλατε τα παιδάκια σας σε κανονικό κρεβάτι; Θα χρησιμοποιήσω την κούνια του μικρού για το μωρό, επειδή γίνεται και λίκνο για τους πρώτους μήνες, και αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάρω μεγαλύτερη κούνια που να γίνεται κρεβατάκι ή κατευθείαν κρεβάτι για τον μικρό. Το καλοκαίρι θα είναι δυο χρονών!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα μανουλες!

αχ επαθα ψυξη και δεν μπορω να ηρεμισω οτι κινηση και αν κανω ποναω. το βραδυ δε εφιαλτικο! :?

tamaro85 μαλλον κοριτσακι μας ειπαν. τον αλλο μηνα θα το δουμε πιο σιγουρα!

litsa_xoylio τι καλα που αρχισες να καταλαβαινεις το μωρακι σου. οσο περνανε οι μερες θα γινεται και πιο εντονο. υπεροχο συναισθημα! οσο για το αγχος αυτο δεν σταματαει ποτε. πρεπει να μαθουμε να το διαχειριζομαστε. την πρωτη φορα που επεσε ο γιος μου και ματωσε το νυχακι του κοντεψα να λυποθιμησω. τις επομενες φορες ημουν λιγο πιο χαλαρη. οσο για το ιντερνετ μη διαβαζεις τιποτα καλυτερα γιατι μονο θα σε αγχωσουν, εξαλλου κατι που συμβαινει σε καποιον δε σημαινει οτι θα συμβει κ σε μας.

Lorig ουτε εμενα με ζυγιζει ουτε μου μετραει την πιεση. τα κανω απο μονη μου στο σπιτι. μαλλον επειδη ειναι νωρις ακομα. μετα ειναι σημαντικο να τα ελεγχουμε γιατι αποτομη αυξηση βαρους και πιεση ειναι συμπτωματα προεκλαμψιας που ειναι πολυ σοβαρο. μαγνησιο ουτε εγω παιρνω ουτε σιδηρο. αργοτερα μου ειπε.

Nefeli εγω ειχα κουνια που γινεται κρεβατακι νομιζω μεχρι τα 3 περιπου. τωρα εχει κανονικο κρεβατι με προστατευτικο. αν δεν χοροπηδαει παρτε κανονικο αλλιως τα καγκελα θα τον προστατευουν λιγο καιρο ακομα.

φιλακια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Πως τα πατε;

Βρε κοριτσια για πειτε μου γιατι ψιλοανησυχω.

Τελευταιες 3 μερες, μολισ μπηκα 18η, εχω τραβηγματακια στο πανω μερος της κοιλιας. Ποναει η μεση μου αρκετα κ δεν μπορω να κοιμηθω γιατι δε βολευομαι. Συνεχεια στριφογυρναω. Επισης αυτο που με ανησυχει ειναι ωρες ωρες κατι πονακια στην κοιλια χαμηλα σαν να εχω περιοδο. Δεν κρατανε ομως, δεν ειναι συνεχομενο..

Να ανησυχω; Μεγαλωνει η μητρα μου η ειναι τιποτα κακο; Και γενικωσ εχω μια δυσφορια. Ενα βαροσ.. Να παρω τον γιατρο;

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Πως τα πατε;

Βρε κοριτσια για πειτε μου γιατι ψιλοανησυχω.

Τελευταιες 3 μερες, μολισ μπηκα 18η, εχω τραβηγματακια στο πανω μερος της κοιλιας. Ποναει η μεση μου αρκετα κ δεν μπορω να κοιμηθω γιατι δε βολευομαι. Συνεχεια στριφογυρναω. Επισης αυτο που με ανησυχει ειναι ωρες ωρες κατι πονακια στην κοιλια χαμηλα σαν να εχω περιοδο. Δεν κρατανε ομως, δεν ειναι συνεχομενο..

Να ανησυχω; Μεγαλωνει η μητρα μου η ειναι τιποτα κακο; Και γενικωσ εχω μια δυσφορια. Ενα βαροσ.. Να παρω τον γιατρο;

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια!!!!!

Νεφέλη μια από τα ίδια έχω και εγώ ειδικά από εχθές κ διανύω την 16η εβδομάδα! Πόνο, στη μέση, τραβηγματάκια κ πονάκια περιόδου που πάνε κι έρχονται.... Έχω ένα βιβλίο που λέει για την κάθε εβδομάδα τι συμβαίνει στο μωρό κ τι στη μαμά......εκεί λοιπόν μιλάει για πόνους στη μέση κ για πόνους-τραβήγματα στην κοιλιά λόγο του ότι μεγαλώνει η μήτρα..... Η ανησυχία μου είναι ίδια όμως με την δική σου κ σκέφτομαι κ εγώ να τηλεφωνήσω στη γιατρό!!! Θα δω πως θα είμαι κ σήμερα (γιατί ακόμα είμαι στο κρεβάτι κ νιώθω καλά) και βλεπουμε..... Αν παντως τηλεφωνήσεις εσύ κ μάθεις κάτι παραπάνω γραψε μας....

BawYp3.png

HgGgp3.png

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε???ειχα κ γω αυτα ακριβως τ πονακια, αλλες φορες πιο εντονα κ συνεχομενα, αλλες πιο χαλαρα για 3-4 μερες...δεν πηρα τηλ τ γιατρο γτ τ ειχα και πριν 4 βδομαδες ακριβως κ ειχα παει να με εξετασει κ δεν υπηρχε κανενα προβλημα...περασανε μονα τους χωρις καν ν ξεκουραστω ιδιατερα(την προηγουμενη φορα ο γιατρος μ ειχε πει ν ξεκουραστω πιο πολυ κ ν αυξησω κατα 1 χαπι ακομη τ μαγνησιο αν ενιωθα καποια στιγμη πιο εντονα πονακια)..εγω δνε εκανα τπτ απο αυτα γτ φοβηθηκα ν παρω κι αλλο μαγνησιο κ να τα κανω 5 τη μερα κ οσο για ξεκουραση μονο κυριακη-δευτερα π δε δουλευω...τις αλλες μερες ειμαι συνεχεια σπαστο ωραριο 9 ωρο καθημερινα, οποτε...μην αηχωνεστε καθολου...περασανε απο μονα τους..προφανως η μητρα ειναι π μεγαλωνει...

71i9p3.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια.Τι κανετε?μια απο τα ιδια κι εγω μεση και πονακια στη κοιλια αλλα λενε ειναι φυσιολογικο,οποτε κι εγω δε κανω τιποτα.αυτη την εβδομαδα εγω θα κανω την free cell DNA εξεταση κοριτσια,λογω ηλικιας ειπα να μην το αφησω.αντε να δουμε κι αυτη την εξεταση....φιλακια σε ολες

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια!!!!!

Νεφέλη μια από τα ίδια έχω και εγώ ειδικά από εχθές κ διανύω την 16η εβδομάδα! Πόνο, στη μέση, τραβηγματάκια κ πονάκια περιόδου που πάνε κι έρχονται.... Έχω ένα βιβλίο που λέει για την κάθε εβδομάδα τι συμβαίνει στο μωρό κ τι στη μαμά......εκεί λοιπόν μιλάει για πόνους στη μέση κ για πόνους-τραβήγματα στην κοιλιά λόγο του ότι μεγαλώνει η μήτρα..... Η ανησυχία μου είναι ίδια όμως με την δική σου κ σκέφτομαι κ εγώ να τηλεφωνήσω στη γιατρό!!! Θα δω πως θα είμαι κ σήμερα (γιατί ακόμα είμαι στο κρεβάτι κ νιώθω καλά) και βλεπουμε..... Αν παντως τηλεφωνήσεις εσύ κ μάθεις κάτι παραπάνω γραψε μας....

Κορίτσια κ γω μια απο τα ίδια πονακια που περνάνε κ τραβήγματα. Κ έτυχε να πάω απο το νοσοκομείο να μ γράψουν κατι φάρμακα, άσχετα όχι για μενα, κ είπα οτι είμαι έγκυος με έβαλε για υπέρηχο κ μου είπε οτι το μωρό έχει κατέβει πολύ κάτω κ οτι έχω φόβο αποκολλησης οποτε ξεκούραση. Σήμερα στην εξέταση κανονικά με τον γιατρό κ αυτός τα ίδια. Οποτε προσοχή κ αν το έχετε για πάνω απο 2-3 μέρες ρωτήστε τους γιατρούς σας.

Όσο για τις εξετάσεις, κ ένας ακόμα φίλος που ειναι γιατρός μου είπε οτι καλή η χαλαρότητα αλλα θέλει περισσότερες εξετάσεις για να είσαι καλυμμένος. Τι να πω? θα. Μάθουμε απο την πρώτη εγκυμοσύνη για να ξέρουμε για την δεύτερη!

Φιλακια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kopeles kalispera thelo tin simvouli sas gia kati exi mia vdomata peripou diladi 16 me 17 evdomada niotho Kato de3ia San Kati na fouskoni k na 3ifouskoni se klasmata defteroleptou xoris pono San sispasi alla den ime sigouri mpori na ine to Moro k na arxisa n.a. To niotho? I na anisixiso?

o0ykp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Θα σας δώσω μια συμβουλή σαν λίγο πιο παλιά (χεχεχε!). Αν κάτι σας ανησυχεί πάρτε τηλέφωνο το γιατρό σας! Κι αν δε σας καθησυχάσει αρκετά ζητήστε να πάτε να σας δει! Συνήθως όλα αυτά που νιώθουμε στην εγκυμοσύνη είναι φυσιολογικά, αλλά κανείς δεν παθαίνει τίποτα αν το επιβεβαιώσει! Εγώ δε νιώθω τίποτα από αυτά που περιγράφετε, αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχω το χρόνο ούτε να σκεφτώ τι νιώθω!!! Θυμάμαι όμως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ότι μέχρι να κάνω τη β επιπέδου όλο κάτι περίεργο ένιωθα κι όλο φοβόμουν κι έπαιρνα το γιατρό τηλέφωνο για το παραμικρό και πήγαινα να με δει αν δε μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Νεφελη εχεις δικιο!

Εγω δεν τον εχω παρει το γιατρο δεν ξερω ισως γιατι νιωθω πως ειναι φυσιολογικα αυτα τα πονακια. Με ποναει κ η μεση επισης. Δεν υποφερω οποτε δεν το χω ψαξει. Απλως ειναι μια αλλαγη που με παραξενευει. Την αλλη βδομαδα εχω γιατρο οποτε θα παω να με δει μια κ καλη.

Τοχω παρει αποφαση οτι στην εγκυμοσυνη πολλα παραξενα συμβαινουν κ το αγχος ειναι ανοησια. Τωρα ετσι λεω που μαι χαλαρη, αυριο μπορει να σας λεω αλλα χαχαχχχ!

Μερ που εισαι;;; Τι κανεις;;;

Νικολετα εισαι κσλυτερα;;

Οι υπολοιπες κοιλιτσες;; Φουσκωνετε φουσκωνετε μανουλιτσες;;;;;:D

tf9Xp3.png

Κορίτσια κι εγώ αύριο εχω γιατρό για τον προγραμματισμένο μας υπέρηχο.Μπήκα στην 16η εβδ.

Τις τελευταίες 10 μέρες ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με τον μπέμπη μας.Τόν κόλλησα ίωση 39,6 πυρετό κι ενώ έδειχνε ότι αποδράμει ,έκανε ο γλυκουλίνης μου λαρυγγίτιδα.Πολύ ζόρι βρε κοπέλες.Βήχας,καταβολή,γκρίνια...Φαγητό με τίποτα...Νερό ελάχιστο...Αγχωθήκαμε,στενοχωρηθήκαμε και σήμερα ας πούμε πως είναι καλύτερα.Αυτά...

Γειά σας κι από μένα κοριτσάκια!!!!! Σήμερα είμαι καλύτερα....κάτι τσιμπηματάκια μόνο αλλά γενικά είμαι καλά. Αύριο θα πάω έτσι κι αλλιώς στη γιατρό να μου γράψει τα φάρμακα οπότε και θα την ρωτήσω....:tongue:

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...