Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Charline και γω χαμηλη tsh εχω 0.01 και τ3 τ4 σε φυσιολογικα επιπεδα.αλλα μου πε πως μετα την 11βδομαδα το εμβρυο δεν το ενοχλεί μιας και αποκτα δικο του αδενα.αν χρειαστει αργοτερα να παρω χαπακι θα παρω αλλα δεν εγγυουνται κατιτι ειναι και αυτο το αγχος συν τα αλλα ε;!despoinaki μου ναι εχω εναν παιδαρο που γεννηθηκε τον ιουνιο του 2010..καρκινακι ευαισθητο και γκρινιαρικο παραπονιαρικο και ζωηρο..και τωρα παμε για το δευτερο καρκινακι..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσια..τι κανετε?την δευτερα πηγαμε στο γιατρο μεγαλωσε πολυ το αστερι μου αλλα δεν καθοταν σε ησυχια κλωτσαγε συνεχεια και εκρυβε και το προσωπο του δεν μας εκανε την χαρη να σιγουρεψουμε το φυλο μας εδειξε η γιατρος λιγο απο τα πλαγια περισσευε κατι για αγορακι λοιπον μας ειπαν αυτη την φορα τωρα στην β επιπεδου θα δουμε σιγουρα..δυστυχως εχω ουρολοιμωξη και θα χρειαστω αντιβιωση παντως δεν το ειχα καταλαβει καθολου!!!αυτα απο εμας!!!φιλια σε ολες

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κορίτσια γεια σας! σήμερα πήγα να πάρω μια δεύτερη γνώμη από γιατρό στο έλενα, καθώς ο δικός μου είναι στο ρεα και τα λεφτά είναι πολλά, κ με αγχωσε. μου έκανε υπερηχο και είδε μια σύσπαση στην μητρα και σε σχέση με κάτι πονάκια που έχω χαμηλά μου είπε να προσέχω για αποκολληση. πανικοβλήθηκα! πως προσέχεις για αποκόλληση? κ πόσο πιθανόν είναι; δεν έχετε εσείς πονάκια? αχ βαχ μέχρι τον ιούλιο θα έχω ασπρίσει από το άγχος! τα φώτα σας πλιζ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια γεια σας! σήμερα πήγα να πάρω μια δεύτερη γνώμη από γιατρό στο έλενα, καθώς ο δικός μου είναι στο ρεα και τα λεφτά είναι πολλά, κ με αγχωσε. μου έκανε υπερηχο και είδε μια σύσπαση στην μητρα και σε σχέση με κάτι πονάκια που έχω χαμηλά μου είπε να προσέχω για αποκολληση. πανικοβλήθηκα! πως προσέχεις για αποκόλληση? κ πόσο πιθανόν είναι; δεν έχετε εσείς πονάκια? αχ βαχ μέχρι τον ιούλιο θα έχω ασπρίσει από το άγχος! τα φώτα σας πλιζ!

Γεια σου lorig μην ανχώνεσαι αλλά προσπάθησε να είσαι προσεκτική για παν ενδεχόμενο οσο μπορείς μην κουράζεσαι και μην κάνεις άσκοπες μετακινήσεις..Μαγνήσιο παίρνεις?εμένα με βοηθάει πολύ δεν εχω πόνους πλέον σπάνια νιώθω τσιμπήματα χαμηλά!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Lorig μην αγχωνεσαι πονακια εκει χαμηλα εχουμε ολες..η μητρα μεγαλωνει και τραβάει. Οσο για τις συσπασεις στην μητρα ειναι φυσιολογικες μεχρι την 19η βδομαδα...γινονται χωρις εμεις να αντιλαμβανόμαστε εμεις κατι..εγω θα σου λεγα να συνεχισεις στον γιατρο σου...η δευτερη και τριτη γνωμη παντα αναστατωνει και μπερδεύει.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Tamaro το θεμα του laser ειναι λιγο περιπλοκο... Εξαρταται τι ακτινοβολια εκπεμπει και αναλογα πως το κρινει ο γιατρος σου! Εγω για παραδειγμα εκανα φωτολυση στην πρωτη εγκυμοσυνη κανονικα μεχρι τον 7ο και στο μπικινι και στην κοιλια και στον 9ο μονο το υπολοιπο σωμα. Το ιδιο κανω και τωρα αφου ολα πηγαν καλα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη. Ρωτα ομως το γιατρο σου για να εισαι σιγουρη!

Lorig το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μη σκυβεις, να μη σηκωνεις βαρη και γενικα να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις. Πονακια και συσπασεις νομιζω ολες εχουμε και ειναι απολυτα φυσιολογικο.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα! Κοριτσια τα νιωθετε τα μικρα σας; Εγω απο προχθες το νιωθω και ανυπομονω να γινουν πιο αισθητες οι κινησεις του για να βαλω και τον μικρο μου να το νιωσει!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα! Κοριτσια τα νιωθετε τα μικρα σας; Εγω απο προχθες το νιωθω και ανυπομονω να γινουν πιο αισθητες οι κινησεις του για να βαλω και τον μικρο μου να το νιωσει!!

καλημερα!!! εγω κατι πολυ λιγα...τοσο που νομιζω ειναι ιδεα μου καθως δεν εχω προηγουμενη εμπειρια... ανυπομονω να νιωσω το φτερουγισμα που λενε! :D

8LVMp3.png

Nefeli poso evdomadon ise?? pos ine i esthisi?? giati kai ego nomizo to niotho alla ine to proto m kai den ime sigouri... exete kai esis opos ton spasmo gia defterolepta kato de3ia? ine fisiologiko? ime stin 16 evdomada kai 3 imeron! :)

o0ykp2.png

Διαφημίσεις

Tamaro το θεμα του laser ειναι λιγο περιπλοκο... Εξαρταται τι ακτινοβολια εκπεμπει και αναλογα πως το κρινει ο γιατρος σου! Εγω για παραδειγμα εκανα φωτολυση στην πρωτη εγκυμοσυνη κανονικα μεχρι τον 7ο και στο μπικινι και στην κοιλια και στον 9ο μονο το υπολοιπο σωμα. Το ιδιο κανω και τωρα αφου ολα πηγαν καλα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη. Ρωτα ομως το γιατρο σου για να εισαι σιγουρη!

Lorig το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μη σκυβεις, να μη σηκωνεις βαρη και γενικα να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις. Πονακια και συσπασεις νομιζω ολες εχουμε και ειναι απολυτα φυσιολογικο.

Efxaristo Nefeli... na sou po kano olo to kormi ego... alla ipa tora na kano prosopo prostoparon kai meta otan megaloso akoma ligo na do... tha rotiso kai tin ginekologo m tin alli vdomata pou tha pao na m pi... giati gia vafi malion m ipe ok.. k oti den ishioun ekina pou lene gia to3ika ktl

o0ykp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!εγω ολο και κατι νιωθω που μαλλον ειναι τ μωρακι μ...απτην αλλη εχω κ κατι ποναλακια που με ανησυχουν, μετα λεω οτι υπερβαλλω κ φρικαρω με τ παραμικρο κ προσπαθω εστιασω μονο στον αν νιωθω το μπεμπεδακι μ...αλλα νομιζω πως ναι...ρε κοριτσια ομως πειτε μ ειλικρινα...θα σταματησω ποτε ν αγχωνομαι μηπως παθει τπτ τ μωρο??ειναι τ πρωτο μ κ ισως το παρατραβαω κ γω...η μανα μου φωναζει συνεχως κ γω παρολα αυτα δεν ηρεμω...βεβαια δε θα σας κρυψω οτι εχω διαβασει τις χειροτερες εκδοχες που εχουν συμβει κατα καιρους σε εγκυες κ χασαν τ μωρακια τους κ πλεον νομιζω πως θα μου συμβουν ολα...κ ετσι εχω κοψει τ πολλα παρε δωσε με τ ιντερνετ γτ θα τρελαθω κ γω και τ μωρακι...πφφφφφφφ σκασμενη ειμαι ωρες ωρες απτ αγχοσ!!!φιλακια πολλα σε ολες....

71i9p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!εγω ολο και κατι νιωθω που μαλλον ειναι τ μωρακι μ...απτην αλλη εχω κ κατι ποναλακια που με ανησυχουν, μετα λεω οτι υπερβαλλω κ φρικαρω με τ παραμικρο κ προσπαθω εστιασω μονο στον αν νιωθω το μπεμπεδακι μ...αλλα νομιζω πως ναι...ρε κοριτσια ομως πειτε μ ειλικρινα...θα σταματησω ποτε ν αγχωνομαι μηπως παθει τπτ τ μωρο??ειναι τ πρωτο μ κ ισως το παρατραβαω κ γω...η μανα μου φωναζει συνεχως κ γω παρολα αυτα δεν ηρεμω...βεβαια δε θα σας κρυψω οτι εχω διαβασει τις χειροτερες εκδοχες που εχουν συμβει κατα καιρους σε εγκυες κ χασαν τ μωρακια τους κ πλεον νομιζω πως θα μου συμβουν ολα...κ ετσι εχω κοψει τ πολλα παρε δωσε με τ ιντερνετ γτ θα τρελαθω κ γω και τ μωρακι...πφφφφφφφ σκασμενη ειμαι ωρες ωρες απτ αγχοσ!!!φιλακια πολλα σε ολες....

Litsa mou kalimera!! thelo na 3eris oti den ise moni sou!!! afto na thimase... oti oles mas imaste mesa sto anxos.. ales poio poli alles pio ligo! ego gia paradigma epiti ime opos esena ine to proto m ime mesa sto anxos to paramikro na nioso stelno minima tis ginekologou m.. tin exo trelani... eki pu eprepe na pigeno mia fora ton mina ego pigena 1 fora tin evdomada! giati den to eniotha to moro ( poli fisiologiko afoutora ime stin 16 evdomada kai tora tha arxiso na to niotho) kai nomiza oti kati exi... pigena to akouga kai iremousa! alla afto nomizo den tha stamatisi pote oute pou tha genisoume... ine stin fisi mas... apla prepi na to damasoume ligaki! :) na leme oti ola tha pane kala... kai na iremisoume...

o0ykp2.png

αυτες τις μερες ειχα βηχα κ φταρνιζομουν συνεχεια κ πολυ δυνατα...μετα αρχισα ν εχω τ πονακια απτα οποια ειχα 3 βδομαδες που τ γλυτωσα γτ μου αυξησε τ μαγνησιο...αλλα τωρα νατα παλι...απτην αλλη για ν μην ξαναπαρω τηλ το γιατρο μ λεω ν κανω λιγο υπομονη γτ θεωρω οτι αυτη τη φορα οφειλονται στο τρανταγμα που εκανα με το βηχα κτλ...ηταν οντως καποιες στιγμες π με πονουσε η κοιλια εντονα καθως φτερνιζομουν...τι ν πω..υπομονη κ την τριτη θα ειμαι σιγουρα στ γραφειο τ...περασαν 3 βδομαδες π εχει ν με δει..φανταζομαι του εχω ηδη λειψει...

71i9p3.png

Καλημερα! Λοιπον στο γιο μου η αισθηση ηταν σαν εντονο γουργουρητο και μαλιστα δεν ημουν σιγουρη οτι ενιωθα το μωρο! Τωρα ενιωσα σαν ενα σπρωξιμο απο μεσα κι αμεσως θυμηθηκα αυτη την αισθηση τους τελευταιους μηνες που ξεπροβαλε το ποδαρακι του απο την κοιλια μου!!! Αυτο μου ειχε λειψει πολυ ομολογω....

Οσο για το αγχος, απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω καταληξει οτι αλλος αποφασιζει για το τι θα συμβει κι εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να απολαμβανουμε την καθε μερα της εγκυμοσυνης μας! Δικη μας δουλεια ειναι να προσφερουμε μια φιλοξενη φωλια για το σπορακι μας, το αν ολα πανε καλα ειναι δουλεια του γιατρου! Απολαυστε το γιατι περνανε πολυ γρηγορα αυτοι οι μηνες και συντομα θα νοσταλγειτε τη φουσκωμενη σας κοιλιτσα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...