Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Lorig, Καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Ξέρω οτι στο Έλενα υπάρχει κάποιος Κος. Καπελάκης και είναι παρα πολύ καλός. Έχει ξεγεννησει 3 φίλες μου κ ήταν και οι τρεις ικανοποιημένες.

March ευχαριστώ! Τον έχω ακούσει τον Καπελάκη όπως επίσης κ τον Σούλο. Με αγχώνει το θέμα καθώς είμαι πολύ δύσκολη με τους γιατρούς θέλω πολλές πληροφορίες κ ηρεμία ταυτοχρόνως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελούδες!!

τι μου κανετε?????????ανοίξατε σοβαρό θέμα βλέπω...τα κιλάκια!!!!!!!!!στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δε με ενοιαζε καθόλου ...τώρα δε ξερω γιατι αλλα όλο πάω και κοιτάζομαι στον καθρέφτη....ίσως γιατί τότε ημουν 29 και τώρα 34...όσο να ναι πέφτουν πιο δύσκολα!!!!!!!!!!

Charline μου με το καλό η μπέμπα σου και να χαίρεσαι το αντράκι σου....πόσο είναι???υπέρθυρεοειδισμό έχω και γω...έπαιρνα τα unimazol αλλα τώρα δεν παίρνω....ίσως χρειαστεί μου είπε αργότερα...εσύ τι παίρνεις???έχεις και άλλα συμπτώματα???

Lorig καλώς ήρθες στην παρεούλα μας...με το καλό ...τι περιμένεις εσυ??ζουζουνο η ζουζούνα ??

YOTOU με το καλο να υποδεχτείς τον έρωτα της ζωής σου!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοπελούδες!!

τι μου κανετε?????????ανοίξατε σοβαρό θέμα βλέπω...τα κιλάκια!!!!!!!!!στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δε με ενοιαζε καθόλου ...τώρα δε ξερω γιατι αλλα όλο πάω και κοιτάζομαι στον καθρέφτη....ίσως γιατί τότε ημουν 29 και τώρα 34...όσο να ναι πέφτουν πιο δύσκολα!!!!!!!!!!

Charline μου με το καλό η μπέμπα σου και να χαίρεσαι το αντράκι σου....πόσο είναι???υπέρθυρεοειδισμό έχω και γω...έπαιρνα τα unimazol αλλα τώρα δεν παίρνω....ίσως χρειαστεί μου είπε αργότερα...εσύ τι παίρνεις???έχεις και άλλα συμπτώματα???

Lorig καλώς ήρθες στην παρεούλα μας...με το καλό ...τι περιμένεις εσυ??ζουζουνο η ζουζούνα ??

Καλώς σας βρήκα! Εγω περιμένω μια μπιφτεκούλα που θα κάνει ντου αρχές αρχές Ιουλίου. Κ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κορίτσια!εγώ έχω πέρει περίπου 2 κιλά. καλά είναι στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου είχα πάρει παραπάνω.έχω καιρό να πάω στο γιατρο , λογικα την άλλη εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού!

Καλημέρα! Καλώς ήρθατε οι καινούργιες της παρέας και με το καλό τα μωράκια μας! Κορίτσια αυτό που λέτε σαν φτερούγισμα είναι το μωρό!! Μπορεί οι γιατροί να λένε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός όπως και κάθε εγκυμοσύνη... Εγώ ακόμα δεν έχω νιώσει τίποτα... Από κιλά είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί έχω πάρει ήδη 4!!! Όχι ότι μου φαίνεται αλλά με τόσους εμετούς και τόσο τρέξιμο δε θα έπρεπε να έχω πάρει γραμμάριο! Ξέρω βέβαια τι φταίει, κάθε βράδυ μόλις κοιμηθεί ο μικρός πλακωνόμαστε με τον άντρα μου στις πίτσες και τα σουβλάκια και τώρα τα κόψαμε αυτά αλλά μαγειρεύουμε μεζεδάκια και τσιμπολογάμε! Χιχιχιχι!! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20,5 κιλά και τα έχασα όλα συν δυο ακόμα μέσα σε ένα χρόνο χωρίς δίαιτα ούτε γυμναστική. Απλά δε θέλω να ξαναπάρω τόσα γιατί είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με πόνους στη μέση, είχαν πρηστεί τα πόδια μου, δε μπορούσα να αναπνεύσω, δεν κοιμόμουν καλά κι επειδή πάλι καλοκαίρι είχα γεννήσει θέλω να αποφύγω να περάσω τα ίδια!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Τα κιλάκια ειναι μεγάλο πρόβλημα.. Φωνάζουν και οι γιατροί.. Πρέπει να το ράβουμε που και που!

Nefeli ειναι λογικό να πάρεις παραπάνω κιλά όταν είσαι σε κατάκλιση. Εγω εχω ραντεβού την επόμενη Τρίτη και εχω φοβερή αγωνία. Θέλω να δω αν όλα ειναι οκ.. Βέβαια δεν εχω την ελπίδα να με σηκώσει απο τωρα.

Κορίτσια εχει καμία σας Doppler εμβρύου στο σπίτι της; Σκέφτομαι ότι αν το εχω θα ειμαι ήσυχη.

Mer γιατι να εχεις doppler στο σπιτι; Δεν υπαρχει κανενας λογος! Οποτε χρειαζεται πας στο γιατρο και σε διαβεβαιωνει οτι ολα ειναι καλα! Ασε που σε λιγο καιρο θα το νιωθεις καθημερινα οποτε δε θα ανησυχεις τοσο! Με το καλο να σηκωθεις κι εσυ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

γεια σας κοπελούδες!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Ο κουτσούνος μου είναι 15 μηνών!! Εγώ είχα υποκλινικό υπερθυρεοειδισμό και στις εγκυμοσύνες αποσυντονίζεται και χρειάζεται φάρμακα γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος αποβολής.Τώρα παίρνω το prothuril και κάθε μήνα κάνω εξετάσεις.Είχα αίσθημα παλμών στην καρδιά μου και πολύ αυξημένη όρεξη.Ετρωγα απίστευτα πολύ.Πέθαινα από την πείνα.Υπο νορμάλ συνθήκες με τόσο φαι θα είχα πάρει 7-8 κιλά!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

σιγα σιγα τα ζουζουνακια αποκαλυπτουν το φυλο τους,ε? με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας!

απο κιλα ειμαι ακομα στα -2 ευτυχως. ξεκινησα με παραπανω κιλα απο αυτα που ημουν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και δεν θελω να παρω πολλα γιατι εχω χαλια μεταβολισμο και μετα δεν μπορω να τα χασω. ο γιατρος δεν με ζυγισε ακομα. απο το Σαββατο εχω κατι τσιμπηματα χαμηλα, απαπα, απο δω και περα να δειτε τι φουσκιτσες θα γινουν οι κοιλιες! παντως νομιζω ειναι και θεμα οργανισμου ποσο μεγαλωνει η κοιλια. ειναι δυνατον η Μενεγακη να ειναι 7 μηνων και να εχει τοσο μικρη κοιλιτσα? :tongue:

vanilitsa βλεπω εισαι και εσυ μανουλα του 2010 και τωρα και του 15!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα κοριτσια!

σιγα σιγα τα ζουζουνακια αποκαλυπτουν το φυλο τους,ε? με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας!

απο κιλα ειμαι ακομα στα -2 ευτυχως. ξεκινησα με παραπανω κιλα απο αυτα που ημουν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και δεν θελω να παρω πολλα γιατι εχω χαλια μεταβολισμο και μετα δεν μπορω να τα χασω. ο γιατρος δεν με ζυγισε ακομα. απο το Σαββατο εχω κατι τσιμπηματα χαμηλα, απαπα, απο δω και περα να δειτε τι φουσκιτσες θα γινουν οι κοιλιες! παντως νομιζω ειναι και θεμα οργανισμου ποσο μεγαλωνει η κοιλια. ειναι δυνατον η Μενεγακη να ειναι 7 μηνων και να εχει τοσο μικρη κοιλιτσα? :tongue:

vanilitsa βλεπω εισαι και εσυ μανουλα του 2010 και τωρα και του 15!

Despina m elpizo na min ginoume poli fouskitses giati tha exoume provlima meta!! idi ego anxothika mipos paro kila dioti den me perni!! 3ekinisame tin egkimosini me arketa kila kai etsi mporo na paro mono ta aparetita... kai ego etsi thelo mono ta aparetita! :) oso gia ta ponakia ine fisiologika afou anigoume pantou... i menegaki ine thea vre pedi m!! oute pos ine 7 minon..eleos!!! esena ti sou ipan oti tha kanis?? ego agoraki mallon

o0ykp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Τα κιλάκια ειναι μεγάλο πρόβλημα.. Φωνάζουν και οι γιατροί.. Πρέπει να το ράβουμε που και που!

Nefeli ειναι λογικό να πάρεις παραπάνω κιλά όταν είσαι σε κατάκλιση. Εγω εχω ραντεβού την επόμενη Τρίτη και εχω φοβερή αγωνία. Θέλω να δω αν όλα ειναι οκ.. Βέβαια δεν εχω την ελπίδα να με σηκώσει απο τωρα.

Κορίτσια εχει καμία σας Doppler εμβρύου στο σπίτι της; Σκέφτομαι ότι αν το εχω θα ειμαι ήσυχη.

M-er skeftika kai ego na paro Doppler giati ime pigene ela stin ginekologo gia na niotho oti ola ine kala!! tin rotisa kai m ipe oti tha anxonome perisotero giati den ine efkolo na akousis tin kardoula me to doppler an den 3eris.. kai idios stin fasi pou imaste emis pou akoma ine mikro to emvrio... oso gia ta kila!! tell me about it!!! afou skeftome apo tora ti tha kano otan geniso... se pio gimnastirio na pao!

o0ykp2.png

Koritsia geia sas... 3eri kamia an epitrepete to leizer stin egkimosini??

Tamaro εγω πριν μεινω εκανα λεηζερ μπικινι αλλά πλεον δεν με αφηνει ο γιατρος...σε αλλα σημεια επιτρεπεται...προσωπο κτλ...οχι ομως μπικινι...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...