Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας!!

Μωλο!! Συγχαρητηρια για τον γιο!!!

Κοριτσια εγω ξεκρεβατωνομαι!!! Η αποκολληση τελειωσε!! Δεν φαινοταν στον υπερυχο!!

Θα σηκωθω σταδιακα και σταδιακα θα κοψω την προγεστερονη, δηλαδη μην παρακουραστω σιγα σιγα!

Θα κανω ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!! Πλεον σιγουρο!!!

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΘΥΛΗΚΟ!! Ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη αφου μιλαω ολο το απογευμα στην κοιλια μου! Της λεω ιστοριες για την ζωη μου.. για μενα κ τον μπαμπα της(που θα τον κανει οτι θελει χεχεχχχχ) κ τετοια!

Πεταω σας λεω!

Εε μονο ετσι κακο..εκανα δυο τσιγαρακια παραπανω. Απτη χαρα μου! Μονο δυο τορκιζομαι!ΣΤΟΠ τωρα.:)

Θα παω κ ενδοκρινολογο αν κ ο γιατρος με καθησυχασε για την τιμη!

Κοριτσια μου ειμαστε οι πιο τυχερες του κοσμου!!!!που Θα γινουμε μανουλες!!!!

Συνχαρητήρια nefeli με το καλο το κοριτσακι σου περασαν τα δυσκολα τωρα,ευχομαι απο εδω και περα να εχεις πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

nefelaki πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!αντε τώρα ποιος σε πιάνει....με την κοράκλα!!!

Alessandra μου με το καλό το αντράκι σου....θα έχετε μεγάλο έρωτα στο λέω εκ πείρας!!!!!

εμεις ακόμη δε ξερουμε το φύλο, οποτε εχω πάει για υπέρυχο μας έχει γυρισμένο το κωλαράκι και και δεν ανοίγει ποδαράκια!!!Ολοι που με ρωτάνε νομίζουν πως δεν θέλω να τους το πώ....αλλα ειναι η αλήθεια!!!Γερό να ναι και ας το μάθω και στην β επιπέδου...:tongue:!!!

Μου χει ανοίξει και η ορεξούλα και όλο το μαμ σκέφτομαι !!!!!!!ευτυχώς ήμουν 52 και τώρα 55...θα δούμε!

τι φάγατε σήμερα????εγώ φτιάχνω λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ στο φούρνο:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!

Σημερα ισως παμε ενα σινεμα εδω κοντα να ντυθω λιγακι κ να βαφτω λιγο...

Απαπα μας κολασες βανιλιτσα! Λαζανια φουρνου!!! Στειλε κι απο δω κατιτις!!! Χεχχ Εμεις θα φαμε λαχανοντολμαδες!!!

Αλεσσαντρα με το καλο ο γιοκας!!!! Κι εγω πιστευω θα παθουν ερωτα οσες κανουν γιο!!!

tf9Xp3.png

Μπραβο Νεφελακι!!! Θα αλλαξει τελειως η ψυχολογια σου τωρα!!! Με το καλο και η κορουλα!

Αχ κοριτσια οσες περιμενετε αγορι θα τρελαθειτε!!!! Μιλαμε για τρελο ερωτα!!!! Δεν ξερω πως ειναι τα κοριτσακια αλλα πολυ θα ηθελα κι ενα κοριτσακι τωρα για να νιωσει κι ο μπαμπας το αντιστοιχο δεσιμο!

Εμεις σημερα ειχαμε κοτοπουλο με λαχανικα νεροβραστα αλλα τους βαζω μια σως με μουσταρδα απο πανω και γινονται λουκουμι!!! Ο γιος μου ξετρελαθηκε με το μπροκολο και δε μπορουσα να τον σταματησω απο το φαγητο! Χαχαχαχα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Θα κανω μια χαζή ερώτηση αλλά ειμαι εντελώς άπειρη.. Ειμαι σχεδόν 14 εβδομάδων και νιώθω ενα περίεργο γουργουρισμα στο κέντρο της κοιλιάς μου. Δηλαδή όχι πλαγιά εκεί που ειναι το έντερο. Και αναρωτιέμαι μήπως ειναι το μωρό μου.. Υπάρχει περίπτωση απο τόσο νωρίς;

Διαφημίσεις

Αν εχεις την προσοχη σου εκεί μπορεί να το αισθανθείς,δεν είναι νωρίς.Εγώ και στο πρώτο και τώρα νιώθω "φτερουγίσματα" χαμηλά στην κοιλιά.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια ,από κιλά πως τα πάτε;Εγώ αύριο μπαίνω στην 15η εβδ. και έχω πάρει σχεδόν 2κιλά.Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς αλλά νομίζω πως στην πρωτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα πάρει τόσα.Και εκτος αυτού η κοιλιά μου δείχνει αρκετά ήδη....

Ευχαριστώ Nefeles & Vanilitsa-bebis! Με το καλό όλα τα μωράκια μας να έρθουν, αγοράκια και κοριτσάκια! Ανυπομονώ, βέβαια, να γνωρίσω τον άνδρα της ζωής μου! Στην αρχή λέγαμε για κοριτσάκι αλλά κάποια στιγμή λέω στον άνδρα μου: "δεν είναι μπέμπα, είναι μπέμπαρος!| (το προαίσθημα της αγορομάνας!)

Κιλά ε? Έχω πάρει σχεδόν 4,5. Τα τελευταία 2,5 μάλιστα τα τσίμπησα τα Χριστούγεννα. Πάντως έχω φουσκώσει αρκετά. Το θέμα μέση με απασχολεί αλλά ελπίζω να ξεκινήσω σύντομα λίγη γυμναστική μπας και ισιώσω...

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλημέρα! Έχω πολύ καιρό να σας γράψω αλλά σας διαβάζω! Με το καλό τα νινακια σας, εμεις έχουμε αγοράκι κ έχω χ.......... από την χαρά μου, έχω ήδη μια κόρη 3 χρ κ ήθελα αγοράκι! Στις 3/2 κάνω αμνιο εντελως προληπτικά όπως και στην κόρη μου. Ο ντοκ ειπείν αποκλειεται να νιώθω το μωρό, στις 18 εβδ οι δευτεροτοκες στις 20 οι πρωτότοκες,τώρα τι να πω ήμουν σίγουρη ότι ήταν αυτό! Νεφέλη καλό ξεκρεβατωμα κ σύντομα ο οι υπόλοιπες! Θα προσπαθήσω να γράφω πιο συχνά, σας φιλω

M-er τι να πω...Πάντως και λίγα να είναι η κοιλιά φαίνεται πολύ....!!!Και ξεκίνησα από κανονικό βάρος για το ύψος μου,ακριβώς όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Μήπως ισχύει αυτό που λένε οι παλιές ότι αν έχεις κορίτσι η κοιλιά γίνεται πιο μεγάλη???Λέω εγώ τώρα...!!

Εγώ έχω υπέρθυρεοειδισμό που στις εγκυμοσύνες...ξεσαλώνει,οπότε μέχρι να ρυθμιστεί κάπως με τα χάπια πείναγα και έτρωγα σαν βοδάκι!!!Τώρα όμως πρέπει να προσέχω.

Εγω έκανα βιοψία τροφοβλάστης και τις 2φορές.Το πρώτο μπέμπης και τώρα ζουζούνα!!!Ούτε παραγγελία....!!!

Διαφημίσεις

Εγω απο κιλα κοριτσια σχεδον 4 εχω παρει αλλα ημουν πολυ λιγα για το υψος μου οποτε δεν με ανχωνει αυτο!!!αυριο εχω ραντεβου πρωι πρωι και με εχει πιασει ανχος απο τωρα ελπιζω να ειναι ολα καλα!φιλια σε ολες

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κ απο μενα! Καινουρια στο φόρουμ κ ψαχνομαι. Μαμά-to-be αρχές Ιουλίου κ έχω πάρει 4 κιλά αλλα ο γιατρός με βλέπει μια χαρά επειδή γενικά είμαι αδύνατη (αν κ δεν με ζυγίζει, να ανησυχώ?;)! Θέλω μια δεύτερη γνώμη απο γυναικολόγο σε δημόσιο κ για οικονομικούς λόγους. Κανένας καλός με τον οποίο κάποια να έχει γεννήσει; Ψαχνομαι κυρίως για τζανειο καθώς είμαι στον Πειραιά αλλα ψαχνομαι κ για το Έλενα. Καμία ιδέα οέο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!

M-er εχω κι εγω το ιδιο φτερουγισμα που κ που κ την ιδια αμφιβολια.. Μαλλον τα μωρακια μας ειναι! Πως τα πας μερ; Γιατρο ποτε ξαναπας;

Απο κιλα σας περναω ολες.. Εχω παρει παρακαλω 6!

Τα 2,5 τα τσιμπησα απο την ξαπλα.. Τωρα ψιλομαζευομαι αλλα η αληθεια ειναι πως πειναω περισσοτερο απο πριν, απλως περιοριζομαι στις ποσοτητες αλλα κ στο ειδος του φαγητου.

Τα θεωρειτε πολλα τα 6 ή οριακά γιατι δν εχω ιδεα!;

Η κοιλιτσα φουσκωνει! :)

Καλη συνεχεια ναχουμε!

tf9Xp3.png

Γεια σας κ απο μενα! Καινουρια στο φόρουμ κ ψαχνομαι. Μαμά-to-be αρχές Ιουλίου κ έχω πάρει 4 κιλά αλλα ο γιατρός με βλέπει μια χαρά επειδή γενικά είμαι αδύνατη (αν κ δεν με ζυγίζει, να ανησυχώ?;)! Θέλω μια δεύτερη γνώμη απο γυναικολόγο σε δημόσιο κ για οικονομικούς λόγους. Κανένας καλός με τον οποίο κάποια να έχει γεννήσει; Ψαχνομαι κυρίως για τζανειο καθώς είμαι στον Πειραιά αλλα ψαχνομαι κ για το Έλενα. Καμία ιδέα οέο;

Lorig, Καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Ξέρω οτι στο Έλενα υπάρχει κάποιος Κος. Καπελάκης και είναι παρα πολύ καλός. Έχει ξεγεννησει 3 φίλες μου κ ήταν και οι τρεις ικανοποιημένες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε όλες... Οσο αφορα τα κιλα εγω απλα θα πω να μην αγχωνεστε ειτε περνετε πολλα ειτε λιγα....φυσικα θελει προσοχη αλλά καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος κ καθε σωματοτυπος υψος κτλ απολυτως διαφορετικος....μπορει να παρετε 20 κιλα κ να τα χασετε πανευκολα , μπορει να παρετε δεκα κ να μη φευγουν...στον ανθρωπο ειναι...τρωμε οσο πιο υγειινα κ σωστα μπορουμε, προσεχουμε

Οσο μπορουμε χωρις να στερουμαστε τιποτα και ολα θα πανε καλα!!!! Εγω παρολο που ειναι το πρωτο μου ηδη φαινομαι παραπανω απο οσο ειμαι κ τα κιλα ανεβαινουν...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...