Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

ωωωω Νικολέτα μου μαζί είμαστε.....ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες!!!ΠΗΤ 15/07....και 11/03 β επιπέδου ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Εγώ το μετράω το θεματάκι με τις βδομαδούλες ...νομίζω περνάει πιο εύκολα...γιατί με τον μήνα ουουου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ωωωω Νικολέτα μου μαζί είμαστε.....ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες!!!ΠΗΤ 15/07....και 11/03 β επιπέδου ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Εγώ το μετράω το θεματάκι με τις βδομαδούλες ...νομίζω περνάει πιο εύκολα...γιατί με τον μήνα ουουου!!!

Αχ αλήθεια vanilitsa μου....τι ωραία!!!! :D:D:D:D Με το καλό κ σε σένα κοριτσάκι μου!!! Η αλήθεια είναι ότι με τις εβδομάδες περνάει πιο γρήγορα ο καιρός...έχεις δίκιο!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Γεια σας κοριτσια! Μια χαρα σας ακουω!! Αντε να προχωραμε!!

Αυριο μπαινω στον 5ο! Εχω μεγαλη χαρα!

Βικυ περαστικα να ειναι!

Κοριτσια εχετε κανει αιματος για σακχαρο; Εγω ολες τις εξετασεις εχω κανει αλλα αυτη δε μου την εχει πει. Μηπως μου την πει αυτο το τριμηνο;

Κ κατι ακομα αν ξερετε.. Εγω εχω θυρεοειδιτιδα αυτοανοσου τυπου(χασιμοτο). Δε χρειαστηκε να παρω ποτε χαπι. Ο γυναικολογος καθε μηνα μου γραφει tsh και βγαινει οκ. Μηπως πρεπει να κανω για t3, t4; Τον ρωτησα κ μου πε πως αν η tsh μου ειναι οκ, δε χρειαζεται. Εν τω μεταξυ δεν εχω στανταρ ενδικρινολογο. Σε δημοσιο νοσοκομειο πηγαινα καθε φορα κ τωρα αν θα πρεπει να επισκεφτω καποιον, αντε να βρω. Ειναι και πανακριβοι οι ιδιωτικοι.

Εσεις τι λετε απο την εμπειρια σας;

ευχαριστώ πολύ! εξέταση σακχάρου δεν έχω κάνει ακόμη γαι τον θυροειδή είναι αλήθεια ότι δεν έχω ιδέα, διότι δεν είχα κάτι,

αχ τα νευρααααααα μου!!!!!!!!!!!!προσπαθω να βάλω δυο τικερακια και μου λεει μονο ενα!!!το αλλο το πεταει έξω!!!!!!!!!!:mrgreen::rolleyes:

ααα εχει το Νεφελακι γιατρο σημερα εεε???αντε σε περιμενουμε με αγωνια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κια ευχομαι σε ολες με γερα μωρακια στις αγκαλιες μας τον ιουλιο.το πρωτο μου ειναι κοριτσακι.κι εμενα ο γιατρος το ιδιο μου ειπε.με πητ 28/7 αλλαζω μηνα καθε τελος του μηνα.φιλακια πολλα

Μωλό που θα γεννήσεις;

Γεια σας κορίτσια! Είχα καιρό να γράψω και διάβασα τώρα τα μηνύματα σας!Μεγαλώνει η παρέα, άντε να τα λέμε μέχρι το καλοκαιράκι..

Εμείς κάναμε την αυχενική, όλα καλά και τώρα είναι προγραμματισμένο να κάνουμε υπέρηχο τον άλλο μήνα και μετά β επιπέδου.

Πάντως από συμπτώματα, τίποτα, αισθάνομαι υπέροχα σε σημείο που ανησύχησα ,χιχι

Έχω μπερδευτεί κι εγώ τελείως με τις εβδομάδες κτλ. Έχω ΠΗΤ 12/07 και πιστεύω είμαι στην 15η βδομάδα (κουλουβάχατα τα χω κανει με τις βδομάδες!) Μη σκεφτώ κιόλας σε ποιό μήνα είμαι..

Εγώ εν τω μεταξύ επειδή έχω πολλά παραπάνω κιλά, μου είχε πει η γιατρός να προσέξω να μην πάρω καθόλου κιλά το πρώτο τρίμηνο, ίσα ίσα που έχασα και 3. Για να δούμε μετά..

Τώρα πρέπει να ασχοληθώ με το να βρω μαία και που θα κάνω τα μαθήματα προετοιμασίας τοκετού..

Ήθελα να ρωτήσω κιόλας εσάς που είστε Ελλάδα, εσείς θα γεννήσετε με το γιατρό σας, ε; Εδώ γεννάς με μαία και όποια μαία έχει βάρδια. Λίγο με αγχώνει αυτό, αλλά μια ιδέα είναι όλα!

Αυτά, φιλάκια!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας κοριτσια.ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας και για σας ευχομαι τα καλυτερα για τα σπορακια σας!Εγω ειμαι στη κεντρικη ελλαδα κοριτσια και επειδη η γιατρος μου πηγαινει μονο στο ιασω στη λαρισα θα την ακολουθησω εκει αν και δεν ειμαι απο λαρισα.εσεις κοριτσια που θα γεννησετε τελικα?

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κορίτσια! Είχα καιρό να γράψω και διάβασα τώρα τα μηνύματα σας!Μεγαλώνει η παρέα, άντε να τα λέμε μέχρι το καλοκαιράκι..

Εμείς κάναμε την αυχενική, όλα καλά και τώρα είναι προγραμματισμένο να κάνουμε υπέρηχο τον άλλο μήνα και μετά β επιπέδου.

Πάντως από συμπτώματα, τίποτα, αισθάνομαι υπέροχα σε σημείο που ανησύχησα ,χιχι

Έχω μπερδευτεί κι εγώ τελείως με τις εβδομάδες κτλ. Έχω ΠΗΤ 12/07 και πιστεύω είμαι στην 15η βδομάδα (κουλουβάχατα τα χω κανει με τις βδομάδες!) Μη σκεφτώ κιόλας σε ποιό μήνα είμαι..

Εγώ εν τω μεταξύ επειδή έχω πολλά παραπάνω κιλά, μου είχε πει η γιατρός να προσέξω να μην πάρω καθόλου κιλά το πρώτο τρίμηνο, ίσα ίσα που έχασα και 3. Για να δούμε μετά..

Τώρα πρέπει να ασχοληθώ με το να βρω μαία και που θα κάνω τα μαθήματα προετοιμασίας τοκετού..

Ήθελα να ρωτήσω κιόλας εσάς που είστε Ελλάδα, εσείς θα γεννήσετε με το γιατρό σας, ε; Εδώ γεννάς με μαία και όποια μαία έχει βάρδια. Λίγο με αγχώνει αυτό, αλλά μια ιδέα είναι όλα!

Αυτά, φιλάκια!

luz84 και εγω εδω εμαθα οτι θα γεννησω με μαια στο νοσοκομειο εμενα να δεις πως με ανχωνει αυτο!!!!!με πητ 12/07 την κυριακη θα εισαι 16 εβδομαδων αμα δεν κανω λαθος!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας!!

Μωλο!! Συγχαρητηρια για τον γιο!!!

Κοριτσια εγω ξεκρεβατωνομαι!!! Η αποκολληση τελειωσε!! Δεν φαινοταν στον υπερυχο!!

Θα σηκωθω σταδιακα και σταδιακα θα κοψω την προγεστερονη, δηλαδη μην παρακουραστω σιγα σιγα!

Θα κανω ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!! Πλεον σιγουρο!!!

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΘΥΛΗΚΟ!! Ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη αφου μιλαω ολο το απογευμα στην κοιλια μου! Της λεω ιστοριες για την ζωη μου.. για μενα κ τον μπαμπα της(που θα τον κανει οτι θελει χεχεχχχχ) κ τετοια!

Πεταω σας λεω!

Εε μονο ετσι κακο..εκανα δυο τσιγαρακια παραπανω. Απτη χαρα μου! Μονο δυο τορκιζομαι!ΣΤΟΠ τωρα.:)

Θα παω κ ενδοκρινολογο αν κ ο γιατρος με καθησυχασε για την τιμη!

Κοριτσια μου ειμαστε οι πιο τυχερες του κοσμου!!!!που Θα γινουμε μανουλες!!!!

tf9Xp3.png

Μπραβο Nefeli.τελεια τα νεα σου!!!με το καλο η νεραιδουλα σου!!!αντε σιγα σιγα να βγαλεις τη κοιλιτσα σου καμια βολτιτσα.την καλημερα μου σε ολες τις μανουλες.φιλια πολλα.

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια μου γεια σας!!

Μωλο!! Συγχαρητηρια για τον γιο!!!

Κοριτσια εγω ξεκρεβατωνομαι!!! Η αποκολληση τελειωσε!! Δεν φαινοταν στον υπερυχο!!

Θα σηκωθω σταδιακα και σταδιακα θα κοψω την προγεστερονη, δηλαδη μην παρακουραστω σιγα σιγα!

Θα κανω ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!! Πλεον σιγουρο!!!

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΘΥΛΗΚΟ!! Ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη αφου μιλαω ολο το απογευμα στην κοιλια μου! Της λεω ιστοριες για την ζωη μου.. για μενα κ τον μπαμπα της(που θα τον κανει οτι θελει χεχεχχχχ) κ τετοια!

Πεταω σας λεω!

Εε μονο ετσι κακο..εκανα δυο τσιγαρακια παραπανω. Απτη χαρα μου! Μονο δυο τορκιζομαι!ΣΤΟΠ τωρα.:)

Θα παω κ ενδοκρινολογο αν κ ο γιατρος με καθησυχασε για την τιμη!

Κοριτσια μου ειμαστε οι πιο τυχερες του κοσμου!!!!που Θα γινουμε μανουλες!!!!

Κοριτσάκι μπράβο σου! Τα δύσκολα πέρασαν! Κοιτά τώρα να το χαρείς! Χωρίς υπερβολές πάντα.. Θα δεις. Η ζωή σου θα αλλάξει. Και επιπλέον έχεις περασει και αυτό το ρημάδι το πρώτο τρίμηνο που μας δημιούργησε το τοοοσα προβλήματα.

Δεν ξέρεις ποσό θάρρος παίρνω και εγω απο εσένα!

Να σου ζήσει και η πριγκίπισσα σου!

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Μόνο σκ προλαβαίνω να μπαίνω αλλά διαβάζω τα νέα όλων! Πήγαμε γιατρό προχθές για τη μηνιαία μας επίσκεψη... είναι ξεκάθαρα αγοράκι!!!!!!!! Καλή δύναμη σε όσες είναι ακόμη κρεβάτι αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες! Προσοχή στις ιώσεις! Φιλιά!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...