Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Χμ... Καταλαβα..

Νεφελη, εσενα η tsh σου ποσο ειναι; Εμενα τελ φορα ηταν 2,6. Ειναι οκ;

Μωρε δε μου χρεωνει τις εξετασεις, εννοω δν εχει κερδος. Μου τις γραφει και Με τον εοπυυ τις κανω εξω..

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

εμενα η δικη μ tsh βγηκε 2,52 απο 2,91 τον προηγουμενο μηνα κ μου αυξησε τ χαπι γτ λεει οι αναγκες μεγαλωνουν οσο προχωραει η εγκυμοσυνη...στις εγκυες την θελουν 2-2,5 εκει περιπου....

71i9p3.png

Βρηκα αυτο στο ιντερνετ αλλα δν ξερω κατα ποσο εγκυρο ειναι

"Οι φυσιολογικές τιμές της TSH είναι: πρώτο τρίμηνο 0.1–2.5 mIU/L, δεύτερο τρίμηνο 0.2–3.0 mIU/L, τρίτο τρίμηνο 0.3–3.0 mIU/L."

http://www.endocrine.gr/index.php/component/k2/item/67-εγκυμοσυνη-και-θυρεοειδησ

:/

tf9Xp3.png

Α κοριτσια εψαξα τις εξετασεις μου κι εχω κανει για σακχαρο σε εξεταση ουρων κ ελεγε αρνητικο.

Αλλα για το θηρεοειδη εχω ανησυχησει και δε συμπαθω τους ενδοκρινολογους καποτε πηγα σε μια φραγκοφονια που θελε με το ζορι να με χαπακωσει κ ζηταγε 70 ευρω κ μετα πηγα σε αλλους δυο κ μου παν οχι χαπι!

Τωρα στο ιντερνετ διαβαζω διαφορες τιμες.

Ποιο ειναι το σωστο τελικς δεν ξερω :/

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Νεφελη μην το ψαχνεις τοσο πολυ!!! Οπως ειπε και η litsa στην εγκυμοσυνη θελουν κατω απο 2,5. Αλλα ακομα κι αν ειναι πανω απο 2,5 αλλα μεσα στα ορια δεν εγινε και τιποτα! Εμπιστεψου το γιατρο σου γιατι μονο αυτος ξερει ολο το ιστορικο σου και μπορει να παρει αποφασεις για σενα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αχ αυτος ο ατιμος ο θυροειδης!.και εγω νεφελακι το ιδιο αυτοανοσο εχω επαιρνα για 2χρονια το unimazol.τωρα η tsh μου ειναι 0, 01. Χαμηλη μου πε αλλα σε αυτο το τριμηνο δεν τον πειραζει.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσια.επιτελους εκανα την αυχενικη μου και πηγαν ολα καλα.Οι μετρησεις καλες και τελικα αυτη τη φορα εχω αγορι!Οσο για το θυροειδη επειδη εχω θεμα μαζι του απο 22 χρονων και ειναι κατι που το τσεκαρω συνεχεια και παιρνω και χαπι εμενα ο ενδοκρινολογος μου μου ζητησε 2 φορες και την FT4 μαζι με την TSH για να δει τις τιμες και απο δω και περα θα κανω μονο TSH.Ειχα τιμη 0,7 και μου ειπε οτι ειναι καλη για εγκυμοσυνη.σας φιλω ολες.καληνυχτα

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσια.επιτελους εκανα την αυχενικη μου και πηγαν ολα καλα.Οι μετρησεις καλες και τελικα αυτη τη φορα εχω αγορι!Οσο για το θυροειδη επειδη εχω θεμα μαζι του απο 22 χρονων και ειναι κατι που το τσεκαρω συνεχεια και παιρνω και χαπι εμενα ο ενδοκρινολογος μου μου ζητησε 2 φορες και την FT4 μαζι με την TSH για να δει τις τιμες και απο δω και περα θα κανω μονο TSH.Ειχα τιμη 0,7 και μου ειπε οτι ειναι καλη για εγκυμοσυνη.σας φιλω ολες.καληνυχτα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! μπραβο για την αυχενικη σ κ συγχαρητηρια για το αγορακι!!!! οσον αφορα τις εξετασεις του θυροειδη εγω εκανα 2 φορες ολες τις εξετασεις π σχετιζονται με θυροειδη καθως κ υπερηχο θυροειδη......κ αφου ολα αυτα ηταν ενταξει απο δω κ περα θελει μονο tsh...βεβαια για ν καθησυχασω οποια αγχωνεται μου ειπε ν μην τρελενομαι γτ αυτο ειναι ενα προβλημα προσωρινο π μεχρι πριν 10 χρονια δεν το κοιτουσανε καν κ καμμια δεν επαθε τπτ...τωρα απλα , λεει, παμε συμφωνα με το 'γραμμα του νομου' ...

71i9p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μωλό συγχαρητήρια! Με το καλό το μωράκι σου!

Για το θυροειδη για να είμαι ειλικρινής δεν χω ιδέα!

Κορίτσια πως μετράτε τους μήνες; Εγω απογοητεύτηκα λίγο γιατί ο γιατρός μου είπε να μην κοιτάω εβδομάδες. Αφού εχω ΠΗΤ 28/7, κάθε 28 του μηνός αλλάζω μήνα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μωλό συγχαρητήρια! Με το καλό το μωράκι σου!

Για το θυροειδη για να είμαι ειλικρινής δεν χω ιδέα!

Κορίτσια πως μετράτε τους μήνες; Εγω απογοητεύτηκα λίγο γιατί ο γιατρός μου είπε να μην κοιτάω εβδομάδες. Αφού εχω ΠΗΤ 28/7, κάθε 28 του μηνός αλλάζω μήνα..

ετσι ακριβως μ ειπε κ μενα....σκεψου οτι εχω ΠΗΤ 4/7 κ ειμαι 17 εβδομαδων...μεχρι τις 4 Φλεβαρη που θ αλλαξω μηνα θα ειμαι σχεδον 19 εβδομαδων κ θα κλεινω τον 4ο....μπερδεμα ειναι αλλα τι να κανουμε....

71i9p3.png

Καλημερα! Μωλο μπραβο για την αυχενικη!! Αγορακι ε; Τελεια!!! Εχεις κι αλλο παιδακι;

Κοριτσια ειναι λιγο μπερδεμα οι βδομαδες και οι μηνες αλλα κι εγω ετσι τα μετραω, καθε 16 αλλαζω μηνα και καθε πεμπτη αλλαζω βδομαδα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια.ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κια ευχομαι σε ολες με γερα μωρακια στις αγκαλιες μας τον ιουλιο.το πρωτο μου ειναι κοριτσακι.κι εμενα ο γιατρος το ιδιο μου ειπε.με πητ 28/7 αλλαζω μηνα καθε τελος του μηνα.φιλακια πολλα

Maternity_codemini.php#

καλημερα!!! ναι ναι ετσι τα μετρανε με το ΠΗΤ... εγω καθε 22 αλλαζω... με αυτο το τροπο περνανε ακομα πιο βασανιστικα μεγαλοι οι μηνες..αλλο οι βδομαδες αλλο οι μηνες... οποτε μολις χτες επισημα για τους γιατρους μπηκα στον 4ο.... μετραω βδομαδες, ειναι καλυτερες... :D

μωλο συγχαρητηρια για τον αγορινα σου.... με το καλο ολες κοριτσια... τωρα ανυπομονουμε για τον υπερηχο β' τριμηνου που θα τα ξαναδουμε!!! :-D

8LVMp3.png

Γειά σας και από εμένα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε;;;; Οι κοιλίτσες φουσκώνουν;;;;

Και εμένα έτσι μου έχει πει η γιατρός μου να υπολογίζω...με βάση την ΠΗΤ όπου είναι 15/7 οπότε καθε 15 αλλάζω μήνα!!!! Εχθές κάναμε κ υπέρηχο....μεγάλωσε το νινί μας...περίπου 11εκ. είναι τώρα, κουνιόταν όλη την ώρα κ δεν την άφηνε να κάνει μετρήσεις....είχε κάτσει οκλαδόν το γλυκούλι....μας έκανε κόλπα!!!!! Στις 20/2 έχουμε πάλι ραντεβού που θα έχω μπει στον 5ο πρώτα Ο Θεός......και στις 11/3 την β' επιπέδου. Αχ πως θα περάσει ο καιρός....ανυπομονώ!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...