Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!εμενα η κοιλιτσα μου μεγαλωσε πολυ και επειδη με τραβαει κίολας βαζω bio oil,δεν εχω νιωσει ακομα το μωρο μου και ανυπομονω!MeLi μην ανχωνεσαι θα σου λυθει και η απορια την παρασκευη για τον αν κανανε λαθος!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααα.......που ειστε ολες καλεεε?????

προσπάθησα να βάλω και δεύτερο τικερακι....αλλά δεν βγαίνει .....μπορεί καμιά να με βοηθήσει???????:rolleyes:

όσο για την κοιλίτσα....έχει αχνοφανεί κατι αλλά μπορείς να το πεις...πρήξιμο!!

έρχεται ο μικρός κοντά μου την χαϊδεύει και μετά από λίγο μπορεί να ρίξει καμιά μπουνιά...(αρχίσαμε από τώρα)!!!Να δω πως το χειρίζονται και αυτο!!! ειναι κομματακι δύσκολο!!!Αλλά τι να κάνουμε όλα συνηθίζουν έτσι δεν είναι?!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια!

περαστικα στις αρρωστουλες μας! εμενα ο γιος μου το Σαββατο ανεβασε πυρετο και ηταν πολυ μπουκωμενος. η παιδιατρος μου ειπε να φοραω ολη τη μερα μασκα μεσα στο σπιτι. δεν αντεξα ουτε 10 λεπτα γιατι δεν μπορουσα να παρω ανασα. ελπιζω να τη γλιτωσω! μεχρι τον Απριλη να δουμε ποσες φορες ακομα!

οι αναγουλες ακομα συνεχιζουν, ελπιζω για λιγο ακομα γιατι με κουρασαν πολυ!

η κοιλιτσα αυτη τη φορα φανηκε πολυ νωρις. ο γιατρος μου ειπε σε καμια βδομαδα να ξεκινησω να βαζω κρεμα για τις ραγαδες. παντως βρε κοριτσια απ'οτι βλεπω μονο σε μενα δεν εδωσε ακομα βιταμινες. μονο φολικο παιρνω τα αλλα λεει πολυ αργοτερα. τεσπα οτι πει:rolleyes:

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια.τι κάνετε;κι εμένα η κοιλία φούσκωσε και μάλιστα πολύ αλλά μου ειπαν οτι είναι από τη προγεστερόνη.ξεκίνησα κι εγώ το αμυγδαλελαιο.το απόγευμα πάω για αυχενική κορίτσια.ελπίζω να είναι όλα καλα

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Τι κάνουν οι ασθενείς;

Μώλο καλή επιτυχία! Είμαι σίγουρη ότι θα ειναι όλα τέλεια!

Despoina μάλλον ο οργανισμός σου ειναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμένα όλες τις βιταμίνες μου τις έδωσε λόγω έλλειψης (κάναμε εξετασεις)..

Άντε πάει και αυτή η εβδομάδα.. Να περνάει ο καιρός και για τις κρατούμενες!

Καλημερα!!

Meli αν εχεις κανει εξετασεις και δεν ειχες μεσογειακη αναιμια, αποκλειεται να την απεκτησες τωρα! Μηπως απλα ειναι πολυ χαμηλα τα ερυθρα σου και ο αιματοκριτης; Γιατι κι εμενα οι εξετασεις μου ετσι ειναι αλλα το ιδιο ημουν και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη οποτε δεν ανησυχουμε. Ευχομαι να παρεις συντομα μια καθησυχαστικη απαντηση και να ηρεμησεις οριστικα με το θεμα!

Vanilitsa εμεις ειμαστε ακομα στη φαση που χαιδευει και φιλαει την κοιλια μου. Να περιμενω συντομα μπουνιες; Παντως δειχνει ετοιμος για το μωρο!! Στο σπιτι φροντιζει τα αρκουδακια του, τα ταιζει, τα κανει μπανιο, τα αλλαζει, τα ντυνει, τα βαζει σε ενα φορτηγο και τα σερνει δηθεν οτι τα παει βολτα και στον παιδικο εχει αναλαβει υπο την προστασια του ολα τα μικρα, τους δινει την πιπιλα, τους φτανει τα παιχνιδια, τα βοηθαει να σηκωθουν. Οι δασκαλες εχουν παθει πλακα!!!! Στην πραξη βεβαια φανταζομαι οτι δε θα δειξει τοσο ενθουσιασμο....

Δεσποινα καλη αναρρωση! Ουτε εγω επαιρνα κατι μεχρι τωρα. Μονο τ4 για το θυροειδη και τωρα που αραιωσαν οι εμετοι ξεκινησα σιδηρο. Ασβεστιο δε θελω να παρω γιατι μου φερνει αηδια κι ετσι φροντιζω να πινω γαλα και να τρωω τυρι καθημερινα ωστε να μην εχω θεμα. Το ιδιο ειχα κανει και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.

Μωλο με το καλο η αυχενικη!

Mer μετρας τις μερες; Υπομονη...

Α εμενα η κοιλια αρχισε να φαινεται πριν δυο βδομαδες αλλα ακομα φοραω τα τζιν (τουλαχιστον αυτα που ειναι λιγο πιο φαρδια), τα κολαν, τις φορμες και τις φαρδιες μου μπλουζες. Ελπιζω να μη χρειαστει να αγορασω τιποτα ουτε σε αυτη την εγκυμοσυνη και να βολευτω μ αυτα που εχω γιατι τα θεωρω τελειως πεταμενα λεφτα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια...καλη επιτυχια μωλο με την αυχενικη.... εγω παντως στρογγυλεψα πολυ, φαινομαι...μου το λενε κ οσοι δεν το ξερουν...χαχα...3 κιλα εχω βαλει αλλα γενικα πολυ πρηξιμο νιωθω...βαζω πολυ βαζελινη dalon και απο πανω βαμβακερα φανελακια για να μη λερωνομαι...για τζην nefeli13 ουτε λογος...φαρδια ολα...κολαν, φορμες, παντελονες... ουτε εγω το ενιωσα καλα καλα ακομα και ανυπομονω... :D

8LVMp3.png

καλημερα!!!μονο εγω σ αυτην την παρεα ειμαι λυχουδω κ εχω παρει κιλα???ασ ειναι δεν πειραζει...φωναζει βεβαια ο γιατρος αλλα τι ν κανει κ αυτος...ευτυχως επειδη ημουν παλιοτερα στ κιλα τ τωρα ειχα κρατησει καποια ρουχα, μου εδωσε κ η αδερφη μ που γενναει σε λιγες μερες με τ καλο καθως κ μια φιλη μ...κ μπορω να σας πω οτι εχω βρεθει ισως με περισσοτερα ρουχα απο οποιαδηποτε αλλη περιοδο της ζωης μ...χαχαχχα!!ευτυχως γτ ειμαι κ πωλητρια κ πρεπει ν ειμαι σχετικα προσεγμενη...οχι οτι τρελενομαι κιολας γτ δεν εχω καμια ορεξη ακομη να φτιαχνομαι...ολο νανι θελω ολη μερα...αχχαχαχα!!κατα τ αλλα μια χαρα ειμαστε...ευχομαι να ειστε ολες καλυτερα....

71i9p3.png

Γεια σας κοριτσια! Μια χαρα σας ακουω!! Αντε να προχωραμε!!

Αυριο μπαινω στον 5ο! Εχω μεγαλη χαρα!

Βικυ περαστικα να ειναι!

Κοριτσια εχετε κανει αιματος για σακχαρο; Εγω ολες τις εξετασεις εχω κανει αλλα αυτη δε μου την εχει πει. Μηπως μου την πει αυτο το τριμηνο;

Κ κατι ακομα αν ξερετε.. Εγω εχω θυρεοειδιτιδα αυτοανοσου τυπου(χασιμοτο). Δε χρειαστηκε να παρω ποτε χαπι. Ο γυναικολογος καθε μηνα μου γραφει tsh και βγαινει οκ. Μηπως πρεπει να κανω για t3, t4; Τον ρωτησα κ μου πε πως αν η tsh μου ειναι οκ, δε χρειαζεται. Εν τω μεταξυ δεν εχω στανταρ ενδικρινολογο. Σε δημοσιο νοσοκομειο πηγαινα καθε φορα κ τωρα αν θα πρεπει να επισκεφτω καποιον, αντε να βρω. Ειναι και πανακριβοι οι ιδιωτικοι.

Εσεις τι λετε απο την εμπειρια σας;

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Μια χαρα σας ακουω!! Αντε να προχωραμε!!

Αυριο μπαινω στον 5ο! Εχω μεγαλη χαρα!

Βικυ περαστικα να ειναι!

Κοριτσια εχετε κανει αιματος για σακχαρο; Εγω ολες τις εξετασεις εχω κανει αλλα αυτη δε μου την εχει πει. Μηπως μου την πει αυτο το τριμηνο;

Κ κατι ακομα αν ξερετε.. Εγω εχω θυρεοειδιτιδα αυτοανοσου τυπου(χασιμοτο). Δε χρειαστηκε να παρω ποτε χαπι. Ο γυναικολογος καθε μηνα μου γραφει tsh και βγαινει οκ. Μηπως πρεπει να κανω για t3, t4; Τον ρωτησα κ μου πε πως αν η tsh μου ειναι οκ, δε χρειαζεται. Εν τω μεταξυ δεν εχω στανταρ ενδικρινολογο. Σε δημοσιο νοσοκομειο πηγαινα καθε φορα κ τωρα αν θα πρεπει να επισκεφτω καποιον, αντε να βρω. Ειναι και πανακριβοι οι ιδιωτικοι.

Εσεις τι λετε απο την εμπειρια σας;

καλησπερα!!!μην αγχωνεσαι γτ εμενα με παρακολουθει ενδοκρινολογος προληπτικα και μου ζηταει μονο την Τsh καθε μηνα...οι αλλες δεν εχουν νοημα τωρα μ ειπε, χασιμο χρηματων ειναι...οποτε ολα καλα, δεν εχεις λογο να ανησυχεις....

71i9p3.png

Ουφ ωραια, ειχε δικιο ο γιατρος μου. Τελικα αποδεικνυεται καλος αυτος ο γιατρος που εχω γιατι στην αρχη -εκ χαρακτηρος δλδ, οχι οτι μου κανε κατι ο ανθρωπος- ειχα τις επιφυλαξεις μου.. Τοσα που ακουμε.. Σευχαριστω! :) αν επιτρεπεται ποσα δινεις για μια επισκεψη στον ενδοκρ;

Και εξεταση σακχαρου εχεις κανει;

tf9Xp3.png

Ουφ ωραια, ειχε δικιο ο γιατρος μου. Τελικα αποδεικνυεται καλος αυτος ο γιατρος που εχω γιατι στην αρχη -εκ χαρακτηρος δλδ, οχι οτι μου κανε κατι ο ανθρωπος- ειχα τις επιφυλαξεις μου.. Τοσα που ακουμε.. Σευχαριστω! :) αν επιτρεπεται ποσα δινεις για μια επισκεψη στον ενδοκρ;

Και εξεταση σακχαρου εχεις κανει;

την πρωτη φορα εδωσα 40 ευρω και τη δευτερη(1,5 μηνα μετα) εδωσα 30 ευρω..ευτυχως απο δω κ περα μ ειπε θα τον ενημερωνω τηλεφωνικα για τ αποτελεσματα της tsh καθε μηνα κ θ μ λεει αν πρεπει ν αλλαξω χαπι η οχι...εκανα καμπυλη γλυκοζης τον προηγουμενο μηνα κ μ ειχε πει ο γιατρος οτι κανουμε μια φορα στον 3ο μηνα κ μια στον 7ο...βεβαια, πριν αγχωθεις, ο ιδιος γιατρος παρακολουθει κ την αδερφη μ η οποια μολις μπηκε στ μηνα της κ τηε εγραψε καμπυλη γλυκοζης κατευθειαν στον 7ο...βασικα νομιζω οτι οσες κ αν ρωτησεις η καθεμια θα σ πει κατι διαφορετικο γτ ετσι εχω καταλαβει, οι γιατροι λενε διαφορετικα πραγματα ο καθενας....

71i9p3.png

Καταλαβαινω..

Αυριο που θα τον δω Θα τον ρωτησω..

Αλλωστε μου χε πει πως αυριο θα μου γραψει καποιες εξετασεις, μπορει να ειναι μια απαυτες..

Σευχαριστω πολυ!!

tf9Xp3.png

Νεφελη κι εγω μονο tsh κανω και γενικα ειναι μεσα στα ορια αλλα στην εγκυμοσυνη τη θελει χαμηλοτερα και γι αυτο παιρνω χαπι. Σακχαρο κανω καθε μηνα και καμπυλη ζαχαρου ειχα κανει στον 7ο αν θυμαμαι καλα. Παντως μην ανησυχεις αν δεν σου γραφει εξετασεις. Οταν γραφουν πολλα να ανησυχεις γιατι εκει μπορει να σε εκμεταλλευονται για να βγαλουν! Και δυστυχως το αν ειναι καλος η οχι ο γιατρος θα το διαπιστωσεις μονο στον τοκετο.. Σου ευχομαι να ανταποκριθει στις προσδοκιες σου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...