Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια πριν καμια ώρα πήρα τον προγ.έλεγχο....Τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά.... :confused: Πήρα τον γιατρό μου αλλα θα μιλήσουμε αργά το βράδυ κανονικά επειδή έχω πολλές απορίες... Στην πρώτη εγκυμοσύνη όλες οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Εχθές έκανα αυχενική. Τέλεια όλα και τα αποτελεσματα του Papp-a. Η αποκόλληση επιτέλους εχει μειωθεί σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι περιμέναμε! Αγοράκι λέει ο γιατρός (το είδαμε δηλαδή) αλλά εγω κρατάω μια πισινή!

Meli τι συμβαίνει; Μην πανικοβαλεσαι! Αυτά φαντάζομαι ότι θα τα διορθώσετε με το γιατρό σου. Ενημέρωσε μας και μην ταράζεται!

Nefeli σταμάτησαν τα καφε; Πως είσαι; Άντε κοντεύει το ραντεβού σου! Εγω θα πάω πάλι αρχές Φεβρουαρίου. Έως τότε θα είμαι στο σπίτι αλλά μπορώ να σηκώνομαι πιο άνετα, όχι όμως να κανω και δουλειές.

M-er χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!! Μπραβο!!! Λιγο υπομονη ακομα και συντομα θα σηκωθεις τελειως!!! Σε βλέπω πιο ανεβασμενη!! :):) ετσι να εισαι παντα ευχομαι!! Συγχαρητηρια για τον γιο!! Εμας κοριτσι μας είπε αλλα κρατω κι εγω πισινη..

Εγω δεν εχω καφε εδω κ αρκετες μερες.. Παρασκευη παω στον γιατρο..Μακαρι να χει περασει, γιατι βαρεθηκα... Αν κ ψιλοκαθομαι πχ βγαινω για 5' στο μπαλκονι κ καθομαι.. Βλεπω τον κοσμο να σουλατσαρει κ παιρνω αερα..

tf9Xp3.png

Καλησπέρα!! Χτες το βράδυ όταν μίλησα με τον γιατρό μου απογοητεύτηκα τελείως...Οι εξετάσεις μου δείχνουν μύκητες, χαμηλή φεριτίνη, πρόβλημα με την αιμοσφαιρίνη, δειχνουν οτι πρεπει να εξεταστω για μεσογειακη αναιμία!! Ελεος!!!! Και καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα πως λεγονται...Ο γιατρος μου ειπε να κλεισω ραντεβου αμεσα σε κεντρο μεσ. αναιμιας αλλα νευριασα που για τους μυκητες ειπε θα τα πουμε τον αλλο μηνα στο ραντεβου μας..Αυριο παω για αυχενικη το πρωι.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Meli coool! Ετσι οπως εγραψες φανταστηκα θα ειναι πιο σοβαρα!!

Λοιπον, μυκητες παρουσιαζουν πολλες εγκυες λογω του πεχά του κολπου αυτη την εποχη. Γιαυτο ηταν κσθησυχαστικος. Μπορεις να του ζητησεις απο τωρα να σου δωσει κατι. Οσο για το στιγμα, ακομα κι αν το χεις εσυ, αν δεν το χει ο αντρας σου δεν υπαρχει προβλημα!!

tf9Xp3.png

Γεια σου mel!! Καλη τυχη στην αυχενικη!!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες!! Ειναι το δευτερο μωρακι σου;; Βλεπω ειναι δεκα μηνων το πρωτο!! Να σου ζησει!!!! Κανει να το παιρνεισ αγκαλιτσα; Στην πρωτη σου εγκυμοσυνη ειχες κι εσυ αποκολληση; Ποσο καιρο εκατσες;;

Και ποσα τσιγαρα κανεις ημερησιως;

Οσες τοχετε ζησει και κανατε υγιη μωρα ειστε προτυπα για μας, παιρνουμε μεγαλη δυναμη οταν σας ακουμε να μιλατε θετικα!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι καινούρια εδω, θέλω τη γνώμη σας για ένα θέμα (αν και νομίζω οτι γράφω σε λάθος παράθυρο.....μη με παρεξιγήσετε)

Είμαι στη δέκατη εβδομάδα και είναι το τέταρτο παιδάκι μου.

Οι πρώτες εξετάσεις, η εμφύτευση και η ανάπτυξη του εμβρίου ως τώρα είναι πάρα πολύ καλά και όπως είπε η γιατρός μου, ξεκινάμε με πολύ καλές προυποθέσεις!!!!

Όμως λόγω του οτι είμαι 38 χρονών μου προτήνει να κάνω αμνιοκέντιση ή βλαστοκύστη η οποία μπορει να γίνει και νωριτερα και είναι μια ομοια διαδικασια.

Όμως τόσο εγώ όσο και ο αντρας μου φοβόμαστε την πιθανότητα αποβολής μετά απο αυτη την εξέταση......σκεφτόμαστε να μην το ρισκάρουμε....

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας αν κάποια απο εσάς είχε κάποια παρόμια περίπτωση.

Μαρινα καλη εγκυμοσυνη κατ'αρχην με ενα γερο παιδακι σου ευχομαι!εγω ειμαι 39 και εχω σκεφτει απο μονη μου να κανω καποια απο αυτες τις εξετασεις.Η γιατρος μου μου προτεινε να κανω πρωτα την αυχενικη.αν τα ποσοστα της αυχενικης δεν ειναι καλα θα προχωρησω σε μια απο τις 2 εξετασεις.αν τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα θα κανω την εξεταση μεσω δικου μου αιματος στο οποιο ανιχνευουν εμβρυικα κυτταρα και τα εξεταζουν για πολλα συνδρομα με ποσοστο επιτυχιας 95%.ειναι ουσιαστικα μια αιμοληψια οπως τοσες που κανουμε αυτον τον καιρο και σαν εξεταση ακινδυνη για το μωρο.απλα ειναι λιγο πιο ακριβη.αν θες πες μου τι αποφασισες τελικα.καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε;;

Ιοκαστη συγχαρητηρια για την αυχενικη!!

March,εγω βαζω baby oil και αμυγδαλελαιο, οτι βρω μπροστα μου γιατι ηδη με τσιτωνει η κοιλιτσα..

Τα υπολοιπα κοριτσια λογικα εχετε φουσκωσει,ε;;:)

Νεφελη και βανιλιτσα περαστικα!

Μωλο κοντοζυγωνει η πεμπτη.. Υπομονη!

Μαρινα εγω δεν εχω ιδεα γι αυτες τις εξετασεις... Μηπως να επαιρνες μια γνωμη κι απο εναν δευτερο γιατρο; Με το καλο το μωρακι σου!!

tf9Xp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Meli μου μην στεναχωριέσαι! Αυτά που γράφεις διορθώνονται.. Απλά θα πάρεις παραπάνω βιταμίνες. Μην νομίζεις ότι και εμείς παίρνουμε λίγες..Nefeli ανυπομονώ να μου γράψεις τα νέα σου την Παρασκευή!! Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι καλά! Βέβαια φαντάζομαι θα σου πει να προσεχείς αλλά όχι και να είσαι ξάπλα όλη μέρα!

Όντως εχω ανεβεί ψυχολογικά. Είδα και το μωράκι μωρέ και λέω δεν πειράζει. Θα διασκεδάσω μετα! Υπάρχουν πολύ σοβαρότερες ασθένειες που σε αναγκάζουν να μείνεις στο κρεβάτι και παρόλα αυτά πολλοί τα καταφέρνουν..

Όχι μόνο φουσκώνει η κοιλιά αλλά εχω πάρει και 4 ωραιότατα κιλάκια. Ευτυχώς πριν ήμουν πολύ αδύνατη αλλά αν πάω έτσι δεν με βλέπω καλά!

Ιοκάστη συγχαρητήρια! Με το καλό το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

καλημέρα στις όμορφες μικρές κοιλίτσες !!!

M-er μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου....άντε με το καλό να βγεις και βολτούλα!!!Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ...εδω εμείς που μπορούμε να πάμε και λίγο έξω και πάλι μερικές φορές οι ορμόνες σε ρίχνουν.

Αντε Νεφελακι14 να πας και συ στον ντοκτορ να ηρεμήσεις.

Meli μου στο πρώτο παιδάκι σου δεν είχε διαπιστώσει κανείς ότι έχεις στίγμα>>>??!!το στίγμα το έχεις απο την γέννηση σου δεν το αποκτάει κανείς έτσι ξαφνικά!Στο λέω γιατί είναι και κληρονομικό, εγώ ας πούμε το πήρα επειδή το χει ο πατέρας μου!!!

Σήμερα κοριτσάρες εχώ γενική στο σπίτι!!!σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκόνισμα (μη φανταστείτε υπερβολές) χιχιχιιχιχιχι!!!!!!!!!

και φτιάχνω αγγιναρούλες με αρακα!!!

φιλούσκιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα σε όλες! έχω καιρό να γράψω, γιατί εκτός του ότι δεν προλαβαίνω, τη Δευτέρα είχα και πυρετό και αφήστε τα. ευτυχως σήμερα είμαι καλύτερα. η κοιλιά μου έχει και μενα φουσκώσει αρκετα. στο γιατρό δεν ξέρω ακόμη πότε θα πάω μάλλον αρχές φεβρουαρίου...

Καλημερα κοριτσια!!! Εγω πηγα τον μικρο το πρωι στο παιδων για εμβολιο και περασαμε ολη τη μερα μαζι!! Εξαντληθηκα βεβαια αλλα μου αρεσε πολυ που του αφιερωσα χρονο! Πριν λιγο φαγαμε σουτζουκακια με πουρε και τωρα μολις κοιμηθηκε!

Mer πολυ ωραια τα νεα σου!! Nefeli με το καλο κι εςυ να αρχισεις τις βολτες! Meli δεν ειχες κανει προγεννητικο στο πρωτο σου παιδακι; Ολα καλα ευχομαι και να τελειωσει η αγωνια σου εδω! Περαστικα στις αρρωστουλες! Εγω τωρα αρχισα να συνερχομαι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση..Έκανα σήμερα αυχενική....Όλα ήταν καλά...

Στο πρώτο μου παιδί εννοείται και έκανα προγ.έλεγχο και όχι μόνο αυτό είμαι αιμοδότρια απο το 2006...Δίνω εθελοντικά τόσα χρόνια...Τελευταία φορά έδωσα αρχές καλοκαιριού...Πως γίνεται τώρα να μου λένε να παω σε κέντρο μεσ.αναιμίας ; θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος στις εξετάσεις μου. Έκλεισα ραντεβού για την παρασκεύη σε κέντρο μεσογ.αναιμίας ευτυχώς μου έκλεισαν γρήγορα αλλιώς θα είχα τρελαθεί. Τα αποτελέσματα δεν ξέρω πότε θα τα πάρω. :confused: Κορίτσια οι κοιλίτσες σας φούσκωσαν έστω λιγάκι ; Εμένα καθόλου...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...