Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες....Τη Δευτέρα έκανα υπέρυχο όλα καλά λέει ο γιατρός... Έκανα και προγ.έλεγχο και θα πάρω αύριο τα αποτελέσματα. Για το τσιγάρο που λέτε κάνω κι εγώ κάτι λίγα. Την Τετάρτη θα κάνω την αυχενική...Εύχομαι να είστε όλες καλά και για τα κορίτσια που είναι στο κρεβάτι κουράγιο...Τα πέρασα στην πρώτη εγκυμοσύνη...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου mel!! Καλη τυχη στην αυχενικη!!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες!! Ειναι το δευτερο μωρακι σου;; Βλεπω ειναι δεκα μηνων το πρωτο!! Να σου ζησει!!!! Κανει να το παιρνεισ αγκαλιτσα; Στην πρωτη σου εγκυμοσυνη ειχες κι εσυ αποκολληση; Ποσο καιρο εκατσες;;

Και ποσα τσιγαρα κανεις ημερησιως;

Οσες τοχετε ζησει και κανατε υγιη μωρα ειστε προτυπα για μας, παιρνουμε μεγαλη δυναμη οταν σας ακουμε να μιλατε θετικα!!!!

tf9Xp3.png

Γεια σου mel!! Καλη τυχη στην αυχενικη!!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες!! Ειναι το δευτερο μωρακι σου;; Βλεπω ειναι δεκα μηνων το πρωτο!! Να σου ζησει!!!! Κανει να το παιρνεισ αγκαλιτσα; Στην πρωτη σου εγκυμοσυνη ειχες κι εσυ αποκολληση; Ποσο καιρο εκατσες;;

Και ποσα τσιγαρα κανεις ημερησιως;

Οσες τοχετε ζησει και κανατε υγιη μωρα ειστε προτυπα για μας, παιρνουμε μεγαλη δυναμη οταν σας ακουμε να μιλατε θετικα!!!!

Καλημέρα.... !! Όχι κοίταξε καλά το τικεράκι....Σε 10 μήνες θα κλείσει τα 5.....Τώρα είναι 4 χρονων ο γιος μου..:wink: Αποκόλληση δεν είχα...Απλά είχα αίμα...Όχι και πάρα πολύ, επειδή όμως προηγήθηκαν τότε 2 αποβολές όταν πλέον στον γιο μου στον 3 μήνα είχα αίμα μου είπε μέχρι και τον 8 μήνα δεν θα κάνω τίποτα....ούτε κουβέρτα δεν σήκωνα ούτε σκούπιζα...ένα μαγείρεμα και πλύσιμο πιάτων έκανα...όλες τις υπόλοιπες ώρες ήμουνα στο κρεβάτι...έτσι όλη την εγκυμοσύνη την πέρασα μπροστά σε μια τηλεόραση...:evil::(:| Επειδή οι 2 αποβολές με λίγο αιματάκι ξεκίνησαν , θεώρησε σωστο ο γιατρός να περάσω έτσι όλη την εγκυμοσύνη...Για να μην πω και για τα φάρμακα που έπαιρνα ειδικά στον 6 μηνα τα ξερνούσα πολύ συχνά γιατί τα σιχάθηκα.

Το έριξα λοιπόν στο φαγητό και έφτασα 97 κιλά !!!!!!! :? Τα οποία τα έχασα σε 8 μήνες με πολύ πείσμα και υπομονή. Τον γιο μου που ρώτησες αν τον παίρνω αγκαλιά ναι αν και είναι 4χρ. δεν μπορεί χωρίς αγκαλιές...Τον σηκώνω ελάχιστα βέβαια και όχι καθημερινά. Για το τσιγάρο τώρα...Τους πρώτους 2 μήνες ανακατευόμουνα με τα χίλια ζόρια έκανα 1-2...Εδω και ένα μήνα περίπου κάνω 5 τη μέρα...Πολύ σπάνια να κάνω 1-2 παραπάνω.. Συνήθως όταν έχω νεύρα ξεσπάω εκεί. :( Τα κιλά προσέξτε γιατί δεν φεύγουν εύκολα μετά και ειδικά αν κάνετε καισαρική θα ζοριστείτε μετά αν έχετε πολλά παραπανίσια.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;; Εγώ έχω αγωνία γιατί σε λίγες ώρες έχω ραντεβού για αυχενική......!!!!!!!! Αχχχχχχ, ανυπομονώ!!!!

Κι εμένα πονάει η μέση μου πολύ αλλά ο γιατρός λέει είναι λογικό γιατί ανοίγουν τα κόκαλά μου...είμαι και πολύ αδύνατη..οπότε καταλαβαίνετε!

Αυπνίες κι εγώ φοβερές όσο κι αν νυστάζω το μάτι γαρίδα...Έχω δει ό,τι παλιά σειρά παίζεται μεταμεσονύχτιες ώρες....

Όσο για το τσιγάρο, ο γιατρός μου με αφήνει να κάνω μέχρι τρία, αλλά εγώ κάνω μισό μέχρι ένα το πολύ τη μέρα...

Έχω φοβηθεί με το τσιγάρο γιατί η κολλητή μου κάπνιζε 6-7 τσιγάρα τη μέρα σε όλη την εγκυμοσύνη και το μωράκι της γεννήθηκε πολύ λιποβαρές κι ο γιατρός της είπε ότι το τσιγάρο το κάνει αυτό.. Εντωμεταξύ άργησε και πολύ να πάρει βάρος το μωράκι κι ειχε πεθάνει στις τύψεις η φίλη μου...Οπότε προσπαθώ να το αποφεύγω και μόνο όταν το θέλω σαν τρελή να κάνω ένα...

Sorry για την πολυλογία μου αλλά είναι από το άγχος της αυχενικής.........;););)Αυτά! Όταν επιστρέψω το βραδάκι θα σας πω τα νέα μας!!!!Φιλάκια!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

καλη τύχη στα κορίτσια που εχουν αυχενική θα περιμένουμε νεα σας!!!εγω έχω την αλλη δευτερα ραντεβού και ανυπομονω να δω ποσο μεγάλωσε ποιος ξερει μπορει να μας πουν κιολας αν οντως ειναι κοριτσάκι με σιγουρια πλέον η να μας κανει εκπληξη και να ειναι αγορακι τελικά!!!!!!!!:D

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σε ολά τα κορίτσια και καλη επιτυχία στις αυχενικες.εγώ τη πεμπτη πάω να τη κάνω και η αγωνία αρχίζει να χτυπάει κοκκινο....αχ το τσιγάρο ρε κορίτσια εγώ το εκοψα άλλα καθέ μέρα μου λείπει.πίκρα μεγάλη!!!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;; Εγώ έχω αγωνία γιατί σε λίγες ώρες έχω ραντεβού για αυχενική......!!!!!!!! Αχχχχχχ, ανυπομονώ!!!!

Κι εμένα πονάει η μέση μου πολύ αλλά ο γιατρός λέει είναι λογικό γιατί ανοίγουν τα κόκαλά μου...είμαι και πολύ αδύνατη..οπότε καταλαβαίνετε!

Αυπνίες κι εγώ φοβερές όσο κι αν νυστάζω το μάτι γαρίδα...Έχω δει ό,τι παλιά σειρά παίζεται μεταμεσονύχτιες ώρες....

Όσο για το τσιγάρο, ο γιατρός μου με αφήνει να κάνω μέχρι τρία, αλλά εγώ κάνω μισό μέχρι ένα το πολύ τη μέρα...

Έχω φοβηθεί με το τσιγάρο γιατί η κολλητή μου κάπνιζε 6-7 τσιγάρα τη μέρα σε όλη την εγκυμοσύνη και το μωράκι της γεννήθηκε πολύ λιποβαρές κι ο γιατρός της είπε ότι το τσιγάρο το κάνει αυτό.. Εντωμεταξύ άργησε και πολύ να πάρει βάρος το μωράκι κι ειχε πεθάνει στις τύψεις η φίλη μου...Οπότε προσπαθώ να το αποφεύγω και μόνο όταν το θέλω σαν τρελή να κάνω ένα...

Sorry για την πολυλογία μου αλλά είναι από το άγχος της αυχενικής.........;););)Αυτά! Όταν επιστρέψω το βραδάκι θα σας πω τα νέα μας!!!!Φιλάκια!!!!

Εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη κάπνιζα...Ο γιος μου γεννήθηκε 4.130 και 54 εκατοστά...Συνέχισε να παίρνει βάρος φυσιολογικά. Δεν λεω ότι είναι σωστό που κάπνιζα αλλα οτι δε νομίζω να έφταιγε η φίλη σου...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Καλησπέρα σε ολές τις μανούλες και τις μελλουσομανουλες!!!

Και εγώ καπνιζα 3,4 τσιγαρα στην πρώτη εγκυμοσύνη απο τον τριτο μηνα και μετα (τουσ πρωτους ειχα εμετους οποτε δεν το ηθελα κιολλας) κ σε αυτην τωρα το ιδιο μολις μπηκα στον τριτο κ υποχωρησαν οι ναυτιες και οι εμετοί, αρχισα να κανω μεχρι 3τσιγάρα. Καλό θα ήταν να μην κάνουμε ούτε αυτα, αλλά..... Στις κοιλιτσες σας τι βάζετε για να μην κάνετε ραγάδες? εγω και στην προηγούμενη κ τωρα βαζώ πολύ αμυγδαλέλαιο, στην πρωτη δεν έκανα ούτε ενα σημάδη για να δούμε τωρα..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια! καλη επιτυχια σε ολες τις αυχενικες αυτης τησ εβδομαδας....εγω ξαναεχω ραντεβου τελη του αλλου μηνα κ αναρωτιεμαι πως θα περασει ο καιρος μεχρι να ξαναδω το μωρο....meli τι εννοεις για τη καισαρικη? οταν κανεις καισαρικη ειναι πιο δυσκολο να χασεις μετα τα κιλα? γιατι? εγω ηδη εχω παρει 3-4 κιλα....η κοιλια ειναι εμφανεστατη πλεον....οσο για το τσιγαρο ξερω πως οι καπνιστριες σας ειναι δυσκολο αλλά δειτε το σαν μια τελεια ευκαιρια να το κοψετε μια κ καλη...δεν σας προσφερει τιποτα απολυτως...αμυγδαλελαιο μου ειπαν και εμενα, αλλά προσ το παρον βαζω μεγαλες ποσοτητες βαζελινης σε ολη τη κοιλια και το στηθος, ενυδατωνεται παρα πολυ...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!! Τι κανετε; Σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω... Ειμαι ενα μηνα αρρωστη με μπουκωμα και βηχα, πηρα αντιβιωση αλλα δεν ειδα καμια τρομερη διαφορα... Αναγουλες κι εμετους εχω ακομα αλλα ευτυχως ειμαι καλυτερα την τελευταια εβδομαδα. Με εχει παρει πολυ απο κατω ομως που νιωθω συνεχεια αρρωστη κι αδυναμη... Φανταζομαι καπως ετσι νιωθουν και τα κοριτσακια που τη βγαζουν στο κρεβατι οποτε σας στελνω τη συμπαρασταση μου!! Ευκαιρια να δειτε καμια ταινια, σειρα, να διαβασετε χαλαρωτικα βιβλια και να ενημερωθειτε οσο πιο πολυ μπορειτε για το "μετα"! Για το τσιγαρο που λετε, εγω καπνιζα τις πρωτες εβδομαδες μεχρι τρια τη μερα, μετα αρχισαν οι εμετοι οποτε το εκοψα! Μου λειπει μερικες φορες αλλα δεν το ζηταω κιολας, παρολο που ο αντρας μου καπνιζει σα φουγαρο!! Ευχομαι μονο να καταφερω να το κρατησω και μετα τη γεννα γιατι με το γιο μου δεν αντεξα και το ξαναρχισα πολυ νωρις κι ακομα εχω τυψεις γιατι θηλαζα.... Για την κοιλιτσα κι εγω προτεινω αμυγδαλελαιο!! Δεν υπαρχει καλυτερο ουτε πιο φυσικο!!! Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη πηρα 21 κιλα κι ομως δεν εκανα καμια ραγαδα! Τωρα βαζω απλη κρεμουλα οποτε το θυμαμαι αλλα σιγα σιγα πρεπει να αρχισω το αμυγδαλελαιο γιατι αρχισα να φουσκωνω! Καλη επιτυχια στις αυχενικες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλησπέρα και από μενα !!!καλή επιτυχία σε ολα τα κοριτσάκια που πάνε για την αυχενική!!!

Nefeli 13 περαστικούλια και σε σένα εχω να σου πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!αναγούλες εχεις ακόμη εε???να σου πω και γω ειναι μέρες που μυρίζω κάτι και ανακατεύομαι .ο μικρός περνάει παλι μια ίωση με πυρετό και πονόλαιμο...και ναι μαντέψτε το πήρα και γω!!!ελπίζω να περάσει ανώδυνα! Και οταν αγχώνομαι πάλι το ίδιο παθαίνω ...ανακατεύομαι και μου ρχεται εμετός.

Έχω την εντύπωση πως οι μερες εχουν κολλήσει....το ιδιο και ο χρόνος!!!Μετράω τον καιρο που θα έρθει η ωρα της β επιπέδου και μου φαίνεται ενας αιώνας!!!:rolleyes:

Η κοιλίτσα μου εχει μεγάλωσε δε μπορώ να πω...και μάλιστα χθες βράδυ το κατάλαβα το μπεμπέ!!!....:tongue:

Γεννάει καμιά στο Μητέρα.....μαζί με μενααααααααα?????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Όλα τελεια πήγαν στην αυχενική μας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έκανα και την εξέταση αίματος για το Pap-A αλλά θα έχω τα τελικά αποτελέσματα σε 2 μέρες!!! Από τον υπέρηχο πάντως ο γιατρός ήταν υπερευχαριστημένος!! Φύλο δε φαινόταν γιατί το μικρό μας έκανε κωλοτούμπες και γύριζε γύρω γύρω...!!!! Πάντως πάθαμε πλάκα κι εγώ κι ο άντρας μου!!!

Α! Επίσης ο υπέρηχος με βγάζει μια εβδομάδα πιο μπροστά οπότε ο γιατρός είπε ότι έγινε νωρίτερα η σύλληψη( εγώ το έλεγα από την αρχή αλλά δε με ακουγε κανείς....) οπότε λέει μάλλον ΠΗΤ 25/7!! Θα το δούμε όμως και αργότερα λέει..Έκλεισα και ραντεβού για Β-επιπέδου στις 24 Μάρτη!! Αυτά!!!Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!:D:D:D:D:D

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Vanilitsa κι εγω υποψιαζομαι οτι με κολλαει ο μικρος... Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν αρρωστησα ουτε μια φορα αλλα τωρα απο πριν το μαθω ημουν αρρωστη!! Ευτυχως ο μικρος απλα μου τις μεταφερει τις ιωσεις κι ο ιδιος δεν καταλαβαινει τιποτα γιατι δε θα αντεχα και αρρωστο παιδι στο σπιτι!!! Βγαζουμε δοντια τωρα και εχουμε αρκετες αυπνες νυχτες ετσι κι αλλιως...

Ιοκαστη μπραβο το μπεμπακι σας!! Ολα καλα λοιπον, θα το συναντησεις νωριτερα! Κι εγω ανυπομονω για τη β επιπεδου γιατι ουτε εμεις εχουμε δει φυλο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...