Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια... χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη νομιζω ενιωσα το μωρο..

Δηλ στα δεξια σαν κατι να με περπαταει.. σαν εσωτερικο μηρμυγκακι που περπαταει..

Κ καπως γαργαλιστηκα..

Λετε να ειναι; πως ειναι οταν το νιωθεις οσες το εχετε νιωσει;

Μηπως ητσν κανενα νευρο;

ΔΔεν ειμσι πολυ σιγουρη...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! σας ευχαριστω πολυ ολες για τισ ευχες για αναρρωση...το καλο ειναι οτι δεν εκανα πυρετο κ ουτε με επιασε λοιμωξη αναπνευστικου προς τ παρον εστω...ισως να ειμαι λιγακι καλυτερα σημερα κ επεστρεψα αναγκαστικα στη δουλεια....οσον αφορα τ μωρακι, εγω τ ενιωσα σαν 'φτερουγισμα' εντονο...κ γω απτη δεξια πλευρα..βεβαια απο τοτε τπτ ξανα...ισως ναναι κ αυτο..νομιζω πως καταλαβαινεις οτι ειναι τ μωρο απο ενστικτο, οπως φανταζομαι οτι ενιωσες κ συ...αντε κ στις υπολοιπες τωρα!!!

71i9p3.png

Καλημερα σε ολα το κοριτσια.Nefeli τι τελεια.μπραβο!!!οντως καπως ετσι ειναι οταν το νοιωθεις το μικρουλι.μεχρι να μεγαλωσει κι αλλο και να αρχισει τις κλωτσιες χα χα χα!!!υπεροχη αισθηση ετσι???

Maternity_codemini.php#

Μπραβο litsa!!!και περαστικα σου κοπελα μου.αντε μια μια ξεκιναμε.εμενα μου ειπαν οτι θα αργησω να το νοιωσω λιγο λογω προσθιας θεσης του πλακουντα.δε πειραζει ας ειναι αυτο καλα.

Maternity_codemini.php#

Δεν είστε μόνες με θυρεοειδή... Εμένα να δεις το TSH... 3.83! Άσε που τα αντισώματα βγήκαν στο κόκκινο! Μπορεί να έχει ανέβει λόγω της εγκυμοσύνης, σε πολλές συμβαίνει. Δεν είναι ανησυχητικό και ευτυχώς που το βρήκαμε νωρίς κ ξεκινήσαμε χάπι. Εμένα με καθησύχασε πολύ η ενδοκρινολόγος μου. Όλα καλά θα πάνε!

Εγώ παίρνω αυτό, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και φολλικό οξύ. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες πονάει πολύ η μέση μου. ΠΟΛΥ όμως.. (συμβαίνει σε καμία??) Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι από το έντερό μου, πήρα σπασμοαποτέλ για 2 μέρες αλλά συνεχίζει... Αντε, την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού, ελπίζω να είναι όλα καλά και να δούμε κ το φύλλο. Καλή δύναμη σε όλες!!!!!!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είστε μόνες με θυρεοειδή... Εμένα να δεις το TSH... 3.83! Άσε που τα αντισώματα βγήκαν στο κόκκινο! Μπορεί να έχει ανέβει λόγω της εγκυμοσύνης, σε πολλές συμβαίνει. Δεν είναι ανησυχητικό και ευτυχώς που το βρήκαμε νωρίς κ ξεκινήσαμε χάπι. Εμένα με καθησύχασε πολύ η ενδοκρινολόγος μου. Όλα καλά θα πάνε!

Εγώ παίρνω αυτό, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και φολλικό οξύ. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες πονάει πολύ η μέση μου. ΠΟΛΥ όμως.. (συμβαίνει σε καμία??) Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι από το έντερό μου, πήρα σπασμοαποτέλ για 2 μέρες αλλά συνεχίζει... Αντε, την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού, ελπίζω να είναι όλα καλά και να δούμε κ το φύλλο. Καλή δύναμη σε όλες!!!!!!

Kαι εγω εχω μεγάλο πρόβλημα με την μέση μου υποφέρω εδω και 2 εβδομάδες ειμαι όρθια πονάω,καθομαι στον καναπέ παλι πονάω μονο όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι ανακουφίζομαι!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια καλημερα!!!

Σημερα κ χθες εχω πολλη ενεργεια, εκατσα λιγακι παραπανω σε καρεκλα.. Στο μπαλκονι κ χαζευα.. Η μαμα μου με κυνηγουσε να με ντυσει να μην κρυωσω.. Αχ..

Λιτσα, το ασβεστιο ειναι αηδια.. Όποτε το πινω αναβραζον μου ρχεται εμετος. Θα ρωτησω τον γιατρο μου μηπως βγαινει σε χαπι..

Αλεσανδρα κι εμενα ποναει η μεση νομιζω ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει το μωρο...

tf9Xp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Ελπίζω να είστε όλες στα καλύτερα σας! Εγω σήμερα εχω κάτι τραβηγματακια χαμηλά και φοβάμαι.. Ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικά αλλά ανησυχώ λιγάκι.. Nefeli σε βλέπω πολύ καλά! Να συνεχίσεις έτσι! Ούτως η άλλως τα πηγαίνεις τέλεια!

Γεια σου m-er!! Απολυτως φυσιολογικα τα τραβηγμστα!! Κι εγω τα χω!! Μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!! Μην ανησυχεις καθολου!!

Εγω θα δειξει.. κοντοζυγωνει το ραντεβου μου νσ δουμε που βρισκομαστε! Δευτετα εχεις αυχενικη!! Αντε με το καλο! Να ερθεις να μου πεις! Νασαι ξαπλωτη στο αμαξι βαλε κι ενα μαξιλαρακι στην μεση για τους κραδασμους!

Μπορει να δειτε κ το φυλο!!!:):):)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, στην εβδομαδα που ειστε εχετε καθολου πονακια χαμηλα; Εχω που κ που πονακια ελαφρια, ερχονται κ φευγουν, μπορει μια μερα να μην εχω καθολου κατω δεξια κ αριστερα.

Διαβασα πως συμβαινει σε ορισμενες γυναικες το β τριμηνο γιατι τεντωνονται οι συνδεσμοι της μητρας. Δεν ειναι συνεχες ή να υποφερω.. Ή να ναι κατι ανησυχητικό; Σας εχει εσας συμβει;

tf9Xp3.png

Πονάκια? Ναιιιι!!! Φυσιολογικά? Ναιιιιιι!!!!! Εγώ μια δυο φορές σηκώθηκα από τον καναπέ απότομα και με έπιασε και σφάχτης κάτω δεξιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα φυσιολογικά. Από τότε κάθε κίνησή μου είναι αργή κ προσεκτική σαν της χελώνας...

Όσον αφορά τη μέση δοκιμάστε να μην ξαπλώνετε ανάσκελα (πέφτει όλο το βάρος στη μέση) αλλά στα πλάγια με ένα λεπτό μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα.

Το διάβασα κ δείχνει να βοηθάει. Αλλά ρε κορίτσια άμα μας πονάει από τώρα η μέση αναρωτιέμαι τι θα γίνει στον 8ο-9ο... Να έχετε μια όμορφη Κυριακή όλες!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Κορίτσια καλησπέρα και καλή Κυριακή! Πονάκια περιστασιακά δεν ειναι τίποτα! Έτσι λέει ο γιατρός! Όποτε Nefeli μην ανησυχείς! Φυσικά θα σας ενημερώσω! Εύχομαι βέβαια να εχω καλά νέα..

Πως περάσατε το σ-κ σας;; Κάντε και καμία βόλτα για εμάς που είμαστε ξάπλα!

Κοριτσια γεια! Φοβερη ατονια.. Δεν ξερω αν φταιει η ξαπλα ή ειναι της εγκυμοσυνης αλλα ειμαι ενα ρακος δυο μερες.. Ποναει η μεση μου η πλατη μου τα ποδια μου(ειδικα μπουτια κ γονατα κ κλειδωσεις..) αφου σηκωνομαι λιγο να ξεπιαστω κ θελω να κατσω, δυσκολευομαι ναμαι ορθια.. Και ζαλαδα εχω.. Ζορικο το μωρουλινι μου..

Ανυπομονω να μου δωσει μια κλωτσιτσα :D

Αλεσσανδρα, κι εγω αναρωτιεμαι το ιδιο....

M-er σε εχω στον νου μου! Αν δε μιλησουμε σημερα, καλη τυχη για αυριο!!! Ολα θα πανε σουπερ!! :)

tf9Xp3.png

Αν δεν αισθάνεσαι καλά κάτσε στο κρεβατακι σου και σηκώνεσαι αύριο.. Ειδικά αν εχει ζαλάδες απέφυγε τις βόλτες.. Και μέχρι την τουαλέτα βόλτα ειναι (το ξέρω ειναι τραγικό). Αν και πιστεύω ειναι λόγω της απραξίας. Με εχει πιάσει αρκετές φορές. Γέμισε τις ώρες σου γιατί θα τρελαθείς!

Αύριο ειναι αργά η αυχενική μου. Θα σας γράψω τα νέα την Τρίτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...