Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Πειτε τα κοριτσια!!!!!!! Ενενα χθες μου τηνεθπε μια που δεχομαι κοσμο στο σπιτι!! Δεν ηξερα...να βαλω το παιδακι μου σε γυαλα. Θελω να το κανω κοινωνικο οπως εθμαστε κ εμεις..οι φθλοι μας ψεν ειναι βλακες...προσεχουν...

Διαφημίσεις

Kitriblue δεν εχεις αδικο, απλα ο καθενας εχει τα κολληματα του! Εγω στο θεμα του προγραμματος ημουν και ειμαι καθετη!! Αφενος ειναι πολυ ξεκουραστο για μας να ξερουμε τι γινεται ποτε αφετερου αυτη η επαναληψη βοηθαει και τα παιδια να νιωσουν ασφαλεια! Εκτος αυτου, αν δεν εχω σταθερο προγραμμα και για τους δυο δε μπορω να τα βγαλω περα μονη μου!!! Κι οπως εγραψα και παλιοτερα, προσαρμοζεις το προγραμμα στις αναγκες του μωρου! Εννοειται οτι δε θα απαιτησω απο ενα βρεφος να κοιμαται 10 ωρες τη νυχτα απλα και μονο επειδη με βολευει, αλλα θα βρω ενα τροπο να το φερω λιγο πιο πολυ στα μετρα μου! Απο τη μικρη μου εμπειρια εχω να πω οτι οσο πιο νωρις μαθει κατι ενα παιδι τοσο πιο ευκολα το μαθαινει και μετα του γινεται βιωμα... Α και για το θηλασμο που ειπες, δε θεωρω οτι θελει ειδικη μεταχειριση ενα μωρο που θηλαζει σε σχεση με ενα μωρο που πινει ξενο γαλα!! Ναι στην αρχη, μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος, μπορει να πειναει πιο συχνα και να κοιμαται λιγοτερο αλλα μετα ειναι ακριβως το ιδιο! Αυτο που αλλαζει ειναι οτι εχουμε την ανασφαλεια μηπως δεν εφαγε και μολις ξυπνησει τρεχουμε να το ταισουμε! Κι ομως, μπορει να του φταινε χιλια δυο αλλα πραγματα... Και για του λογου το αληθες, ο γιος μου 3,5 μηνων θηλαζε καθε 3-4 ωρες, κοιμοταν 8 ωρες σερι τη νυχτα και στους 8 μηνες 10,5 ωρες σερι κι ολα αυτα με αποκλειστικο θηλασμο!

Rina, επειδη εχω ηδη ενα παιδι που δεν ειναι του υπνου, θα σου πω οτι σε αυτη την περιπτωση ειναι ακομα πιο επιτακτικη η αναγκη να το βοηθησεις να κοιμαται καλα! Με τα μισαωρα δεν ξεκουραζεται, μετα γκρινιαζει, δεν τρωει καλα, δεν κοιμαται καλα και παει λεγοντας... Προσπαθησε να κοιμαται λιγο μετα το γαλα ωστε να προλαβαινει να ξεκουραστει μεχρι το επομενο γευμα και να μην ξυπνησει απο πεινα!

Η κάθε μάνα ξέρει ποιο ειναι το καλύτερο για το παιδί της κ για κεινη. Όπως πολύ σωστά λέγεται για να ειναι ευτυχισμένο ένα παιδί πρέπει να ειναι ευτυχισμένη η μάνα. Οποτε η κάθε μια απο εμάς πράττει όπως εκείνη θέλει. Σαφώς κ εκείνη που θηλάζει δεν ειναι καλύτερη μάνα απο εκείνη που δεν. Κ σαφώς εκείνη που γεννηςε Φυσιολογικά δεν ειναι καλύτερη μάνα απο εκείνη που γέννησε με καισαρική. Το μόνο που είπα ειναι αν σας το είπε κανεις γιατί γενικά διαβάζω παρά πολύ κα παρακολουθώ θέματα για την ανατροφή των παιδιών κ είπα μήπως έχασα κάτι. Επίσης αναφορικά με το θηλασμό η μόνη ειδική μεταχείριση ειναι όπως είπες ότι δεν ξέρεις ποσό έχει φάει και Δεν ειναι για Μονο τις πρώτες σαραντα μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλαςμος, ειναι γενικά γιατί το μητρικό γάλα ειναι πολύ εύπεπτο. Παρόλα αυτά Όσο μεγαλώνει εχει ήδη μάθει πως να θηλάζει άρα παίρνει πολύ περιςςοτερο Γάλα σε λιγότερο χρόνο κ έχει μεγαλύτερο "άνοιγμα " στις ώρες ύπνου του.

Επίσης απλά εγώ θεωρώ πολύ σημαντικό να δίνεις στο παιδί το στήθος σου όταν ειναι πολύ μωρό για παρηγοριά. Θήλαζε ις δε θήλαζεις. Αλλά κ πάλι αυτό ειναι η προσωπική μου άποψη .

Πω πω....ποσο μ εκνευριζει αυτο το 'θηλαζεις;" ακομη κ απο αντρες ρε παιδι μ....πολυ χαιρομσι τις μανουλες εκεινες που τ καταφερνουν με τ θηλασμο κ ειναι αξιες συγχαρητηριων...εγω δεν ειχα τοση υπομονη δαν ανθρωπος,ημουν κ μονη μ στην αρχη κ δεν τ παλεψα οσο θα επρεπε...οχι οτι μετανιωσα βεβαια...πηρε λιγο γαλατακι απο μενα η μπουμπου μ τις πρωτες 25 μερες αλλαμετα κοριτσια μ εγω ευχαριστηθηκα βολτες...κ γω κ η μπεμπα δλδ...οποτε επεσαν στο κενο οι προσπαθειες εκεινων που παλευαν να με κανουν ν νιωσω τυψεις εειδη δεν παλεψα ν θηλασω...ακομη κ οι αδερφες μ..δε θα μιλησω για την πεθερα,εκει ν δεις πιεση...χχααχαχ!! Μονο η μανουλα μ με στηριζε επειδη ειχε θηλασει τις αδερφες μ κ ειχε ταλαιπωρηθει πολυ γτ δουλευε κιολας...οταν γεννησε εμενα,ουτε καν μια μερα δε με εβαλε στ στηθος,απευθειαε μπουκαλι ..η καθε μια απο μας ξερει καλυτερα τι ειναι καλο για τ παιδι της κ πραττει αναλογα...αντε πια με τις αποψεις του καθενος,μ εχουν πρηξει....γενικοτερα πως τ πατε οι πρωτομανουλες σαν εμενα με τις μαναδες κ τις πεθερες; γτ εμενα ολο γνωμες ειναι κ η μια κ η αλλη κ με εκνευριζουν...τους λεω συνεχεια ν μ αφησουν στην ησυχια μ αλλα ειδικα εκεινη η πεθερα μ εχει τρελανει..προχτες μεχρι κ ελεγχο στ νερο για τ μπανιο της μπεμπας μ εκανε μην τυχον κ καψω τη μικρη...εβαλε τ χερι στ λεκανη πριν ακουμπησω τη μικρη κανοντας 'σαλτο' απτην πορτα του μπανιου απ οπου 'ελεγχε' την κατασταση...πφφφφ με κατι τετοια ειμαι ν σκασω....

71i9p3.png

Ε βρε κοριτσια ντε και καλα να νιωσουμε μανουλες δευτερης κατηγοριας...;;;; ;ε οχι ...!!!ειμαι πολυ απολυτη με τα παραπανω...!

Λιτσακι οντως αυτο το "θηλαζεις";;;;πω ωωωωω ρε φιλε...!!

Εγω αν ειναι εδω μανα η πεθερα το βραδακι που χουμε ησυχια και φτιαχνουμε το μπανακι για να φαει και να πεσουμε ολοι για νανι....λεω απλα:ηρθε η ωρα για μπανιο των παιδιων ....καληνυχτα...ελατε οποτε θελετε για καφεδακι αλλα λιγο πιο νωρις γιατι εχουμε προγραμμα.-

Εγω kitriblue για παρηγορια την παιρνω αγκαλιτσα και της λεω -τραγουδαω νανουρισματα...με κοιταει στα ματια και λιωωωωωωνωωωωωωω .....

Rina πες της κιουριας που στο πε αυτο:που τελειωσες παιδιατρικη εντος η εκτος ελλαδος;;; εεεεεεε δε τρωγονται

Τα χω παρει σας λεω γιατι....τα διαβαζω και τα ακουω καιρο!

Νεφελακι....πολυ γλωσσου μαρι....πρεπει να με μαζεψω!

Μερ φιλια στο αντρακι σου....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε κοριτσια πολυ γελαω με αυτα που γραφεται! δεν γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω! εχτες μου ειπε μια "θηλαζεις?" οχι λεω εγω (αυτη ηξερε οτι περασαμε 3 μηνες στην θερμοκοιτιδα κ εβγαζα με το θηλαστρο) "κακουργα μανα!!!" μου λεει σε στυλ πλακας. περνουμε ειδικο γαλα για προωρα της λεω με σοβαρο υφος! καταπιε την γλωσσα της!

εγω κυρα μου εβγαζα γαλα απο τις 28 εβδ που γεννησα (μετα απο ακινησια 1 μηνα )με το θηλαστρο καθε τρεις ωρες, ειχα ενα παιδι 3,5 χρ στο σπιτι κ ενα μωρο στο ιασω που πηγαινα καθε μερα κ το εβλεπα. αυτα γινοτουσαν για 3,5 μηνες, στο τελος το γαλα που εβγαζα ηταν 70ml τα 2 24ωρα κ την τελευταια εβδ διαφανες σταγονες. ποσο να αντεξω η γυναικα?????ειχα την αγωνια μου κ το αγχος μου κ θα ερθεις να με κρινεις?????? ουστ απο εδω!!!!

μην ακουτε τιποτα, καθε παιδακι ειναι μοναδικο κ καθε μαμα ειναι η καλυτερη για το συγκεκριμενο παιδακι. καλος ο θηλασμος, καλα ολα, αλλα μερικες φορες τα πραγματα δεν πανε οπως τα θελουμε, ειτε απο κουραση, ειτε απο ψυχολογια ειτε απο γεγονοτα οπως η δικια μας κατασταση. παντως ολα τα παιδακια μεγαλωνουν μια χαρα ειτε παρουν μπουκαλι ειτε θηλασουν.

αληθεια τωρα που εγραψα, για πειτε ποσο ειναι τα δικα σας? εμας η ηλικια μας η διορθωμενη ειναι 55 ημερων (κανονικη 4 μηνων κ κατι). η μπεμπα ειναι 4,5 κιλα 57 ποντους.

σας φιλω κοριτσια

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε 2 μηνων ακριβως σημερα....την προηγουμενη τριτη π πηγαμε παιδιατρο ημασταν 57 ποντους και 4790...δευτερα θ παμε για τα πρωτα μας εμβολια κ θα σας ενημερωσω ξανα....

71i9p3.png

Εμεις ειμαστε 2 μηνων ακριβως σημερα....την προηγουμενη τριτη π πηγαμε παιδιατρο ημασταν 57 ποντους και 4790...δευτερα θ παμε για τα πρωτα μας εμβολια κ θα σας ενημερωσω ξανα....

αρα μια χαρα ειμαστε:P!!!! μου ειπε η παιδιατρος οτι θα φτασουμε την κανονικη μας ηλικια περιπου στους 8 μηνες. ειδομεν!

Εμείς είμαστε δυο μηνών και 13 ημερών.. 60ποντους και 6.300γρ.. Σε λίγες μερες πάμε για το επόμενο εμβόλιο.. Όλα πήγαν καλα με το προηγούμενο.. Μια τσιρίδα έβαλε και μετά είχε λίγο παράπονο.. Τον τάισα και ηρέμησε..

Διαφημίσεις

Mer τι εννοεις οταν λες οτι δεν αναφερεσαι σε μενα;;; Δε φανταζομαι να αφησα να εννοηθει οτι θηλαζω και τον μεγαλο!!! Απαπαπαπαπα!!! Το θεωρω αντιαισθητικο να θηλαζει ενα παιδακι που μιλαει και περπαταει κανονικα...

Kiteiblue καλα κανεις και ψαχνεις και διαβαζεις και ρωτας! Να θυμασαι ομως οτι παντα υπαρχει καποιος να επιβεβαιωσει αυτο που πιστευεις και σιγουρα θα βρεις καποιον να υποστηριζει το αντιθετο! Μαζεψε λοιπον τις πληροφοριες σου αλλα ποτε μην αγνοεις το μητρικο σου ενστικτο!!

Litsa εγω οποτε μου ελεγαν καντο ετσι η καντο αλλιως τους απαντουσα αυτο ειπε η παιδιατρος και τελειωνε η κουβεντα εκει! Σκληρο, αλλα αν θελω τη γνωμη τους θα τη ζητησω μονη μου, δε χρειαζεται να πεταγεται ο καθενας να λεει τη βλακεια του! Ευτυχως στο δευτερο κανενας δε σου λεει τι να κανεις! Κι επισης την ωρα που ξεκιναει η προετοιμασια για το βραδυ (γαλατα, μπανια, υπνος) φευγουν ολοι απο το σπιτι η καθονται στο μπαλκονι μονοι τους μεχρι τα τελειωσουμε!

Rina θυμησε μου τι θες να κανεις μηπως μπορω να βοηθησω.. Θελεις να κοιμαται στις 11; Και τι ωρα να ξυπναει; Τωρα τι ωρα κοιμαται, τι ωρα πινει γαλα τη νυχτα και τι ωρα ξυπναει το πρωι;

Βρε κοριτσια τωρα που διαβαζω αυτα που λετε νιωθω πολυ ασχημα.... Κι εγω κανω την ερωτηση "θηλαζεις" η "γεννησες φυσιολογικα"... Δεν το κανω για να φερω τον αλλο σε δυσκολη θεση, απλα για να γινει κουβεντα. Απο δω και περα ομως θα προσεχω τι ρωταω γιατι καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο, απλα δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημεεεεεραααα...σημερα πινασε νωριτερα η μπεμπα ....και ξυπνησαμε απο τα αγρια χαραματα!!!!βρε κοριτσια εσεις που δινετε μπουκαλακι....ναι ναι εσεις 'κακουργες' χαχαχαχαχα....(γεια σου βρε YOTOU) ποσο δινετε και καθε ποσο;;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερααααα!!!! Εμεις πινουμε γθρω στα 120ml καθε 3 ωρες πλεον...απλα στο μεσημεριανο γευμα γθρω στις 2 θ πιει σιγουρα γυρω στα 150ml συνηθως ...κ ετσι μου κοιμαται κ καλα τ μεσημερι....κ στ γευμα γυρω στις 4 το βραδυ πινει γθρω στ 80ml....εχω βαρεθει μ μετραω τη συνολικη ποσοτητα κ ν κραταω ημερολογιο για τ ποσα ml πινει μ αυτα που μ εχει κανει τον τελευταιο καιρο...ταλαιπωρειται απο κολικους η καημενη τον τελευταιο καιρο αν κ τη νευριαζαν κ οι θηλες απτ μπουκαλια γτ κουραζοτανε προφανως κ τ παρατουσε τ γαλα....πηγα πηρα θηλες για 2+ μηνων κ αν κ πνιγεται λιγο στην αρχη καταληγει ν πινει σχεδον ολο τ μπουκαλι σε καθε γευμα...κ σε χρονο ντε+τε!!! Να τις συνηθοσει ν ησυχασουμε...χαχαχαχ!!!

71i9p3.png

Καλημέρα!!

Nefeli προς Θεού δεν εννοούσα αυτο. Σε διαχωρίζω απο τις κολλημένες με το θηλασμό!

Εμένα πίνει καθε 3 ή και 4 ωρες. Απο 160 έως και 190 ml. Ειδικά ο μεσημεριανός ύπνος όμως χτυπάει και 4,5 ωρες κακ το βράδυ κοιμάται απο 11-4 και απο 5-8. Εμείς είμαστε 5 kg και 60 πόντους. Είμαστε 1 μηνός και 3 εβδομάδων. Η παιδίατρος λέει είμαστε αρκετά ψιλοι προς το παρόν.

Οσο σκέφτομαι τον χειμώνα που έρχεται με πιάνει η ψυχή μου. Δεν θα μπορούμε να πάμε πουθενά... οχι ότι μπορούσαμε τον φετινό :lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια η άλλη Nefeli που ειναι;

Rina θυμησε μου τι θες να κανεις μηπως μπορω να βοηθησω.. Θελεις να κοιμαται στις 11; Και τι ωρα να ξυπναει; Τωρα τι ωρα κοιμαται, τι ωρα πινει γαλα τη νυχτα και τι ωρα ξυπναει το πρωι;

να της καθιερωσω τον 7ωρο υπνο της 11-6 θελω...γιατι τον κανει οποτε θελει...απο μονη της κοιμαται 10-10.30. Αλλαμ συνηθως εχει φαει νωριτερα..η 8 η 9...η ακομα κ 7. Προσπαθω να κανω θπνο φαγητο να πηγσινουν μαζι. Χθες εφαγε 8, καναμε μπανιο 10, μετα βιας εφαγε 50 γρ 10.30 κ ξυπνησε 3.30 4 παρα ,εφαγε 180 κ τωρα ξυπνησε 9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...