Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Steviv κι εμενα διωρακια κοιμαται μεσα στη μερα κι ευτυχως τη νυχτα περισσοτερο! Με το χαμομηλι πως τα πατε; Μια φορα τη νυχτα το δινεις;

Vanilitsa εννοειται πως ολες ειμαστε μανουλες με Μ κεφαλαιο!! Κι απο τη στιγμη που ολες μας κανουμε αυτο που θεωρουμε καλυτερο για τα παιδια μας δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κοντραριζομαστε... Κι επειδη το μεγαλωμα των παιδιων δεν ειναι αγωνας δρομου αλλα μαραθωνιος, σημασια εχει να κρατησουμε δυναμεις και για μετα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Steviv κι εμενα διωρακια κοιμαται μεσα στη μερα κι ευτυχως τη νυχτα περισσοτερο! Με το χαμομηλι πως τα πατε; Μια φορα τη νυχτα το δίνεις;!

Νεφέλη μου δυο βραδια τώρα κοιμάται όποτε δεν του το δίνω... Μάλλον χορταίνει καλα με το γαλα μου.. Κοιμάται σαν πασάς στην κούνια του.. Σηκώνομαι βέβαια σαν τρελή να δω πως ειναι αλλα μια χαρα του αρέσει.. Τώρα τον περιμένω να ξυπνήσει..

Ειμαι κομματια αλλα θα πω κατι και θα πεσω ξερη....γιατι αλλιως θα σκασω....

Ευτυχως δεν αναφερομαι για το δικο μας τοπικ αλλα γειτονικο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΕΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ!

ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΥΖΑΚΙ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ(ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ....

ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 'ΤΕΜΠΕΛΕΣ' ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ.αααααααα μα πια!!!

Μην τρελένεσαι κοριτσάκι μου.. Εγώ ειχα ξεκινήσει με αρκετό μπουκάλι και το στήθος σχεδόν δεν το έπιανε.. Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω όχι απο βαρεμάρα ούτε απο κούραση.. Έτυχε και μια μέρα ο μπεμπης ήθελε το ζιζι και ήρθε το γαλα.. Δεν κρίνω όμως ποτε καμία μανούλα για κανένα μπουκάλι.. Τα μωρά μας μας θέλουν καλα δίπλα τους.. Αγάπη παίρνουν και με αγκαλιές και παιχνίδια..

Νεφέλη μου δυο βραδια τώρα κοιμάται όποτε δεν του το δίνω... Μάλλον χορταίνει καλα με το γαλα μου.. Κοιμάται σαν πασάς στην κούνια του.. Σηκώνομαι βέβαια σαν τρελή να δω πως ειναι αλλα μια χαρα του αρέσει.. Τώρα τον περιμένω να ξυπνήσει..

Αληθεια; Για πες... Πως ακριβως το εκανες; Ποσες μερες του εδινες χαμομηλι; Τωρα τι ωρα κοιμαται και τι ωρα ξυπναει; Σε ρωταω γιατι τωρα δοκιμαζω να δω αν μπορει να κοψει το νυχτερινο γευμα και να κοιμαται 11 ωρες σερι αλλα μαλλον ειναι υπερβολικα νωρις...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσαρες...εννοειται δεν τρελαινομαι...αλλα ενταξει ειπαμε...δεν υοαρχει λογος να λεγεται συνεχεια το κακο μπουκαλακι μακρια απο μας....δημιουργουν στις μανουλες τυψεις και ενοχες ειδικα στις πρωτομανουλες χωωρις λογο!!!!!

Τελοσπαντων εγω πιστευω οτι αυτες που ολη την ωρα θετοτν το θεμα θηλασμος....νιωθουν ανασφαλεια για καποιο λογο και ψαχνουν για επιβεβαιωση...(δεν θα πω αλλα)

Τι αλλα τι κανετε;;;;

Βρε Νεφελη τι ωραια που τα λες....(στο χω ξανα πει νομιζω χαχαχα)

Steviv μου τι κουκλα που εισαι βρε;;;ενα μοντελακι...και ο γιος σουπερ.. εισαι και συ παρθενακι;;;και εγω εσβησα κερακια μαζι με τα δυο μου παιδακια πριν 4 μερουλες!αντε βρε να μας χαιρονται τα βλασταρια μας♡

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ποσο συμφωνω με τη vanilitsa...θηλασα τη μικρη 40 μερες...πιεστηκα πολυ...σαν το φυλακισμενο τις μετραγα...τεμπελια, βολη, δε ξερω τι ειναι το μπουκαλι...ο,τι κ αν ειναι εγω ειμαι ψυχολογικα καλυτερα τ ρα κ χαιρομσι το μωρακι μου. Απο το να τη θηλαζει μια μσμα κλαιγοντας γιατι ειναι κουρασνενη, κλεισμενη μεσα, αγχωμενη αν τρωει...νομιζω ειναι καλυτερο να πινει μπουκαλι

Vanilitsa το συγκεκριμενο το λεει ο αντρας μου αλλα το βρισκω πολυ ευστοχο! Χρονια σου πολλα!!

Μη νιωθετε ασχημα βρε κοριτσια για τις επιλογες σας!!! Θα κανουμε πολλα λαθη σα γονεις, αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Προσπαθουμε να κανουμε αυτο που θεωρουμε καλυτερο η πιο σωστο κι αυτο εχει σημασια! Και μετα, καθε μανουλα και καθε οικογενεια λειτουργει με διαφορετικο τροπο, ειναι αδυνατο να μεγαλωσουμε ολες τα παιδια μας με τον ιδιο τροπο ακομα κι αν υπηρχε manual!! Ακολουθηστε λοιπον το ενστικτο σας κι αφηστε τους αλλους να λενε....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

νεφελακι δε καταλαβες ....εγω δεν νιωθω ασχημα με την επιλογή μου...το αντίθετο μαλιστα........ειμαι αλλος ανθρωπος απο τότε που είμαι πάλι ο εαυτός μου και αυτό βγαίνει και στα παιδάκια μου που σαφώς είναι πιο χαρούμενα με την μανούλα χαμογελαστή κεφάτη και ζωηρή!!!!:tongue:

εγώ μίλησα για εκείνες που μόνο να κρίνουν ξέρουν και τιποτα άλλο!!!

λες και μονο αυτες θηλάζουν στον κόσμο....ασε που τα ξέρουν και όλα......

είπα δε λέω αλλα και συνεχίζω.....είμαι και γω μία γλωσσου.....χαχχχααααααααααα

Νεφελη2014 που είσαι???/

επιασες δουλειά???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

νεφελακι δε καταλαβες ....εγω δεν νιωθω ασχημα με την επιλογή μου...το αντίθετο μαλιστα........ειμαι αλλος ανθρωπος απο τότε που είμαι πάλι ο εαυτός μου και αυτό βγαίνει και στα παιδάκια μου που σαφώς είναι πιο χαρούμενα με την μανούλα χαμογελαστή κεφάτη και ζωηρή!!!!:tongue:

Νεφελη2014 που είσαι???/

επιασες δουλειά???

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να σε χαίρονται κι αυτά!!!!

Maternity_codemini.php#

Νεφελη2014 που είσαι???/

επιασες δουλειά???

Μια χαρά τα λες ρε κοπελια.!!!κανένας δε πρέπει να κρίνει τις επιλογές των άλλων.όλες είμαστε φρέσκες μανουλες,όλες έχουμε βγει απότην επίπονη διαδικασία της γέννας και της ανάρρωσης,όλες περάσαμε τις ορμονικές αναταράξεις και όλες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα της ζωής μας και να κανουμε το καλυτερο για τα παιδια μας.εδω είμαστε για να τα λέμε οι ομοιοπαθουσες και όπου μπορεί να στηρίξει ή μια την άλλη με έναν καλό λόγο.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Αληθεια; Για πες... Πως ακριβως το εκανες; Ποσες μερες του εδινες χαμομηλι; Τωρα τι ωρα κοιμαται και τι ωρα ξυπναει; Σε ρωταω γιατι τωρα δοκιμαζω να δω αν μπορει να κοψει το νυχτερινο γευμα και να κοιμαται 11 ωρες σερι αλλα μαλλον ειναι υπερβολικα νωρις...

Αρκετό καιρό.. Μόλις σαραντισαμε.. Θέλει το χρόνο του... 11 ώρες ειναι πολλές.. Εγώ και για τις εφτά οχτώ εχω ένα άγχος...

Steviv μου τι κουκλα που εισαι βρε;;;ενα μοντελακι...και ο γιος σουπερ.. εισαι και συ παρθενακι;;;και εγω εσβησα κερακια μαζι με τα δυο μου παιδακια πριν 4 μερουλες!αντε βρε να μας χαιρονται τα βλασταρια μας....

Να μας χαίρονται τα ζουζούνια! Ειμαι λιονταρακι.. Στις 21/8 ειχα γενέθλια..

Πες κι αλλα για την ομορφιά να παίρνουμε τα πάνω μας.. Που θα πάει θα γίνουμε πάλι άνθρωποι.. Και εσυ όμως δεν πας πίσω.. Ο γιος μου ψάχνει κορίτσι.. Εδώ γύρω μόνο αγόρια εχουμε..

Καλημερα κοριτσια!!ηθελα να ρωτησω επειδη θηλαζω και θελω να αντλησω γαλα καινπρεπει να αποστειρωσω το θηλαστρο εχω τον αποστειρωτη chicco basic natural.μου τον εδωσαν,ποσο νερο βαζω?και ποση ωρα μετα που θα τελειωσει η αποστειρωση χρησιμοποιω το θηλαστρο?αμεσως?τα βαζω καπου να στεγνωσουν?

Vanilitsa αυτο για τις επιλογες το ειπα κυριως για τις πρωτομανουλες που οσο να ναι νιωθουν λιγο "χαμενες" κι εχουν τον καθενα να τους λεει το μακρυ και το κοντο του!!! Η καθεμια κανει οτι νομιζει κι ανταλλασσουμε αποψεις κι εμπειριες! Καλα τα λες παντως, γλωσσου!!! Χαχαχαχα!!!

Steviv εμενα κοιμαται 6-7 ωρες και μαλιστα με βολευει που κοιμαται νωρις και ξυπναει αργα κι ας εχω το νυχτερινο ταισμα! Αν δεν τον ταισω στις 4 φοβαμαι οτι θα ξυπναει νωριτερα και δε βολευει...

Vanessa εγω οταν βγαζω γαλα λυνω το θηλαστρο, το σαπουνιζω με το υγρο των πιατων και μετα βαζω ολα τα τσουμπλεκια σε μια κατσαρολα με νερο, την κλεινω με το καπακι και τα βραζω για κανα δεκαλεπτο, μετα τα αφηνω σε μια καθαρη πετσετα να στεγνωσουν. Εναν αποστειρωτη που ειχα παλια θυμαμαι εβαζα λιγο νερο κατω, πατουσα το κουμπι και σε δεκα λεπτα εσβηνε μονο του. Τα αφηνα εκει μεσα να στεγνωσουν κι αν χρειαζομουν κατι το σκουπιζα απλα με μια καθαρη πετσετα. Λογικα μολις κρυωσουν μπορεις παλι να τα χρησιμοποιησεις!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Vanilitsa πες τα χρυσοστομη! Εντάξει μπράβο στις μανουλες που τα καταφέρνουν με το θηλασμό αλλα όσες δεν θηλαζουμε μια χαρά ειναι τα παιδάκια μας. Οι περισσότερες άλλωστε απο εμάς επιλέξαμε να μην θηλασουμε και δεν σταματήσαμε επειδή μας "κόπηκε" το γάλα. Ας κάνει λοιπόν ο καθένας τις επιλογές του και ας μην κρίνει τους υπόλοιπους... Δεν εχω δει κατι στο δικό μας forum. Ισα -ίσα. Αλλα γενικότερα εχω δει και εχω ακούσει. Δεν ειναι τυχαίο που το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε ειναι "το θηλαζεις;". Ο,τι θελω κανω και έλα μετα απο 5 χρονια να συγκρίνουμε τι έκανε ο καθένας μας. Και έπειτα πως μεγαλώνει ενα παιδί και ποσό καλή μάνα είσαι φαίνεται στην πορεία. Και σιγουρα ο χαρακτήρας και η ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού δεν εχει να κάνει με το αν θηλασες. Εγω προσωπικά δεν το βρίσκω και υγιές ενα παιδί 5 χρόνων να θηλάζει. Το έχουμε δει και αυτο. Αυτή βέβαια ειναι η δίκη μου άποψη που δεν σημαίνει ότι ειναι και η σωστή.

Nefeli δεν το λέω για σένα φυσικά! Είσαι αξιέπαινη που τα καταφέρνεις τοσο καλα!

Ήθελα και εγω να τα πω! Φιλια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...