Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Χαμομηλι γιατι πινει; για να κοψει τοβραδινο ξυπνημα; εμενα μια που το πινει μια που δεν το πινει...δεν την πισνει...

Ναι για να κόψει το ξύπνημα.. Τον πιάνει μια χαρα.. Βασικά κιντερτε του δίνω..

Διαφημίσεις

Ναι για να κόψει το ξύπνημα.. Τον πιάνει μια χαρα.. Βασικά κιντερτε του δίνω..

Δε θα συνηθισει να ξυπνα για χαμομηλι μετα; εμενα ρε παιδι μου δεν τη πιανει καθολου...ποσο ειναι κ ποσο του δινεις;

Εμενα ειναι 50 ημερων...κοιματσι ενα τριωρο μεσα στη μερα κ απο κει και περα σπαστα 10λεπτα,μισαωρα...τι να κανω για να καυιερωσει νακοιμαται το 3ωρο το μεσημερακι ωστε να καιμαται μετα σερι το βραδυ; γιατι χθες κοινηθηκε 5-8, την ξυπνησαμε -το πηγαινε για 7ωρο,μετα κοιμηθηκε 10-αυτο το εχει καθιερωσει για βραδυ- προσπαθησα να την ξυπνησω 11 (για να κοιμηθει 11-6 εστω) αλλα δεν ξυπναγε. Ετσι...ξυπνησε 3.30 κ ξανακοιμηθηκε 5!!

Καμια συμβουλη;

Η μανα ....τα χω κανει πανω μου!!!!!χθες μου ειπε τα πρωτα αγκου η κουκλα μου!!!σημερα λαλαει συνεχεια και μας γελαει....πεθαιιιινωωωω λεμε!!!

Μωλο καλη αρχη στην δουλειτσα σου....τι δουλεια κανεις;;;;

Η κορη σου πως ειναι;;;τον συνηθισε τον αδελφουλη....;;;

και εγω μια απο τα ιδια με εχει τρελάνει η κόρη!!!!!!!!!!!!!:D:D

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Η μανα ....τα χω κανει πανω μου!!!!!χθες μου ειπε τα πρωτα αγκου η κουκλα μου!!!σημερα λαλαει συνεχεια και μας γελαει....πεθαιιιινωωωω λεμε!!!

Μωλο καλη αρχη στην δουλειτσα σου....τι δουλεια κανεις;;;;

Η κορη σου πως ειναι;;;τον συνηθισε τον αδελφουλη....;;;

Ελιωσες λέμε!!!!!ένα αγκου σου κανουν και φεύγει ή κούραση!!!(λέμε τώρα).ή χαρά της ζωής!!!!κι εμένα έχει λίγες μέρες που τον ζουζούνιζω και μου γελάει.αααχ ευχαριστώ πολύ για την ευχή.είμαι φυσικοθεραπευτρια καιεχω δικό μου εργαστήριο μαζί με άλλη μια κοπέλα.ή κόρη μου φαίνεται να είναι λίγο καλύτερα.φαντάζομαι τώρα που θ αρχίσουν τα σχολεια και οι δραστηριότητες να πάμε και πιο καλά.εσείς πως τα πάτε????τικερακι πρέπει να κάτσω στον υπολογιστή γιατί από το ταμπλετ δε το κατάφερα.

Maternity_codemini.php#

πολυ πιθανόν μωλο και εμένα κατι τέτοια ξαφνικά ουρλιαχτα τα κάνει οταν πονάει απο τους κολικούς!!

Νομίζω ότι ζοριζεται για να κάνει κακά και δε μπορεί.θα δούμε..

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Δε θα συνηθισει να ξυπνα για χαμομηλι μετα; εμενα ρε παιδι μου δεν τη πιανει καθολου...ποσο ειναι κ ποσο του δινεις;

Εμενα ειναι 50 ημερων...κοιματσι ενα τριωρο μεσα στη μερα κ απο κει και περα σπαστα 10λεπτα,μισαωρα...τι να κανω για να καυιερωσει νακοιμαται το 3ωρο το μεσημερακι ωστε να καιμαται μετα σερι το βραδυ; γιατι χθες κοινηθηκε 5-8, την ξυπνησαμε -το πηγαινε για 7ωρο,μετα κοιμηθηκε 10-αυτο το εχει καθιερωσει για βραδυ- προσπαθησα να την ξυπνησω 11 (για να κοιμηθει 11-6 εστω) αλλα δεν ξυπναγε. Ετσι...ξυπνησε 3.30 κ ξανακοιμηθηκε 5!!

Καμια συμβουλη;

Εμένα απο τις 6:30 που ξυπνάει δεν κοιμάται μεχρι τις 12:00.. Τότε κοιμάται λίγο και ξυπνάει.. Μετά κοιμάται πάλι γύρω στις 15:00 μεχρι τις 18:00.. Εχει δυο μερες όμως που κοιμάται απο τις 20:00 μεχρι τις 02:30.. Προσπαθώ να τον ξυπνήσω στις δώδεκα να τον ταΐσω αλλα δεν κουνιέται.. Όταν ξυπνάει του δίνω κιντερτε και κοιμάται μεχρι τις 6:00-6:30... Αυτό το προγράμμα εχει σχεδόν.. Σήμερα το απόγευμα ξεκινάω δουλειά και δεν ξέρω τι θα κανει με τη μαμά μου.. Ο μπεμπης ειναι δυο μηνών και δέκα ημερών.. Μέρα με τη μέρα θα ειναι καλύτερα.. Μην ανησυχείς.. :D

Εμένα απο τις 6:30 που ξυπνάει δεν κοιμάται μεχρι τις 12:00.. Τότε κοιμάται λίγο και ξυπνάει.. Μετά κοιμάται πάλι γύρω στις 15:00 μεχρι τις 18:00.. Εχει δυο μερες όμως που κοιμάται απο τις 20:00 μεχρι τις 02:30.. Προσπαθώ να τον ξυπνήσω στις δώδεκα να τον ταΐσω αλλα δεν κουνιέται.. Όταν ξυπνάει του δίνω κιντερτε και κοιμάται μεχρι τις 6:00-6:30... Αυτό το προγράμμα εχει σχεδόν.. Σήμερα το απόγευμα ξεκινάω δουλειά και δεν ξέρω τι θα κανει με τη μαμά μου.. Ο μπεμπης ειναι δυο μηνών και δέκα ημερών.. Μέρα με τη μέρα θα ειναι καλύτερα.. Μην ανησυχείς.. :D

Εμενα σημερα κοιμηθηκε αρκετα το πρωι κι ως τις 3.30 το μεσημερι...μετα σρπαξε ενσν υπνακο μισαωρο στο καροτσι,εφαγε 7.30,κοιμηθηκε 9.30. Τωρα προσπαθησα 10.30 να την ξυπνησω για φαγητο κ για να της σπασω τον υπνο...ματαια...δεν ετρωγε με τιποτα...

Καλημέρα μανουλες!τι κάνουν τα μπεμπακια?πρώτη μέρα δουλειά κορίτσια...μιλαμε για πικρά,μιλάμε για άγχος...τρέχω από το πρωί να συντόνισω ταισμα,να μαζεψω τα τσουμπλεκια όλα που ήθελα για την αντληση.... Και ήρθε ή ωρα να αντλησω κι εκεί που περίμενα να ρέει το γάλα έβγαλα 100 ml και τραβούσαν και μισή ώρα για να το βγάλω....λίγο δεν είναι ρε κοριτσια???τι τρώει αυτό το παιδί που δε μου το αδειάζει και όλο το στήθος κάθε φορά?έχω κι επισήμως ΛΑΛΗΣΕΙ!!!!και το απόγευμα πάλι το ίδιο...

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα μανουλες!τι κάνουν τα μπεμπακια?πρώτη μέρα δουλειά κορίτσια...μιλαμε για πικρά,μιλάμε για άγχος...τρέχω από το πρωί να συντόνισω ταισμα,να μαζεψω τα τσουμπλεκια όλα που ήθελα για την αντληση.... Και ήρθε ή ωρα να αντλησω κι εκεί που περίμενα να ρέει το γάλα έβγαλα 100 ml και τραβούσαν και μισή ώρα για να το βγάλω....λίγο δεν είναι ρε κοριτσια???τι τρώει αυτό το παιδί που δε μου το αδειάζει και όλο το στήθος κάθε φορά?έχω κι επισήμως ΛΑΛΗΣΕΙ!!!!και το απόγευμα πάλι το ίδιο...

καλημερα μωλο προσπαθησε να μην ανχώνεσαι τοσο και εγω με την αντληση μερικες φορές δεν εβγαζα πάνω απο 80 σε 25 λεπτα και πήγαμε στην σύμβουλο που μου την ζυγίζει την ζύγισε την θήλασα 5 λεπτά και αναρωτιομουν αν εφαγε εστω 20 την ξαναζύγισε και ειχε φάει 80 εχουν τον τρόπο τους τα μωράκια και τραβανε πολυ!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα μωλο προσπαθησε να μην ανχώνεσαι τοσο και εγω με την αντληση μερικες φορές δεν εβγαζα πάνω απο 80 σε 25 λεπτα και πήγαμε στην σύμβουλο που μου την ζυγίζει την ζύγισε την θήλασα 5 λεπτά και αναρωτιομουν αν εφαγε εστω 20 την ξαναζύγισε και ειχε φάει 80 εχουν τον τρόπο τους τα μωράκια και τραβανε πολυ!!!!

Σοβαρά μιλάς?μακάρι να είναι έτσι.μου εβαλες ιδέες!!!!θα το δοκίμασω στο σπίτι χαχαχα!!!!εγώ βέβαια (μη γελασετε)τον ζυγιζω σε ζυγαριά κουζίνας που όμως μετράει και τα γραμμάρια!!!σ ευχαριστώ βρε lila μου!εσένα πως είναι ή μπουμπου σου?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Μωλο εχει δικιο η lila! Το μωρο τραβαει με αλλο τροπο απο οτι το θηλαστρο οποτε μην απογοητευεσαι!! Σιγα σιγα θα αρχισεις να βγαζεις και με το θηλαστρο περισσοτερο! Αντε καλη αρχη στη δουλεια!!

Εμεις σημερα πρωτη μερα στο σχολειο! Ευτυχως το πηρε καλα παρολο που εγω ημουν πολυ αγχωμενη γιατι μεσα στις τοσες αλλαγες αλλαζει και ταξη και δασκαλες... Τωρα μενει να αρχισω να μενω μονη μου και με τους δυο τα μεσημερια γιατι ακομα ερχονται οι γιαγιαδες! Κατι αλλο, μου βγαζει τρομερη επιθετικοτητα!!! Ενω τον εχει συνεχεια εννοια τον μικρο, ωρες ωρες του χωνει κατι μπουκετα... Καμια ιδεα πως να το χειριστω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μωλο εχει δικιο η lila! Το μωρο τραβαει με αλλο τροπο απο οτι το θηλαστρο οποτε μην απογοητευεσαι!! Σιγα σιγα θα αρχισεις να βγαζεις και με το θηλαστρο περισσοτερο! Αντε καλη αρχη στη δουλεια!!

Εμεις σημερα πρωτη μερα στο σχολειο! Ευτυχως το πηρε καλα παρολο που εγω ημουν πολυ αγχωμενη γιατι μεσα στις τοσες αλλαγες αλλαζει και ταξη και δασκαλες... Τωρα μενει να αρχισω να μενω μονη μου και με τους δυο τα μεσημερια γιατι ακομα ερχονται οι γιαγιαδες! Κατι αλλο, μου βγαζει τρομερη επιθετικοτητα!!! Ενω τον εχει συνεχεια εννοια τον μικρο, ωρες ωρες του χωνει κατι μπουκετα... Καμια ιδεα πως να το χειριστω;

Μήπως αν συμμετέχει στην φροντίδα του μωρού κάνοντας απλά πράγματα και τον επιβραβεύεις κάθε φορά(δεν χρειάζεται να τον επιβραβεύεις με αντικείμενα φτάνει και η λεκτικη επιβράβευση)ίσως έτσι αυτός ο συνδιασμος τον κάνει να καταλάβει ότι άμα φέρεται καλα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση και σταματήσει να είναι επιθετικός!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Σοβαρά μιλάς?μακάρι να είναι έτσι.μου εβαλες ιδέες!!!!θα το δοκίμασω στο σπίτι χαχαχα!!!!εγώ βέβαια (μη γελασετε)τον ζυγιζω σε ζυγαριά κουζίνας που όμως μετράει και τα γραμμάρια!!!σ ευχαριστώ βρε lila μου!εσένα πως είναι ή μπουμπου σου?

Μια χαρουλα είναι η μπέμπα!πλησιάζει και το εμβόλιο μας και το δικό σας!φοβάμαι πολύ εκείνη την μερα θα πελαγωσω αν μου σηκώσει πυρετό και είμαι και μόνη!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλή αρχή με το σχολείο!!!ίσως τώρα με το σχολείο να σταματήσει ν ασχολείται με το μωρό.τι να σου πω τώρα?εδώ βγάζει ή δικιά μου επιθετικότητα όχι στο μωρό αλλά σε εμάς, που είναι και 7 χρόνων γαιδαρα.....υπομονή υπομονή κι υπομονή. Κάποια στιγμή θα το πάρουν απόφαση ότιππλέον πρέπει να μοιραστούν το θρόνο τους!!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...