Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μ....εγω σημερα ξυπνησα χαλια αρρωστη κ δεν την παλευω καθολου..ετοιμαζομαι ν φυγω κ απτη δουλεια(ηρθα μονο κ μονο για να μη χρεωθω την αδεια κ ν κλεισω κατι εκκρεμμοτητες, μιας κ μενω στ διπλα στενο απτ μαγαζι π δουλευω)...δε μπορω αλλο κ φοβαμαι για τ μωρακι μ μην επηρεαστει....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Kalimera kopeles... oi pio palies me thimounte... epestrepsa meta apo arketes evdomades... ime stin 14 ebdomada kai odevoume pros tin 15 ime poli xaroumeni kaname tin afxeniki diafania kai ola ine poli kala... oso gia to tsigaro eftixos den exo afto to provlima giati den kapnizo alla exo provlima me ligoures!! kai den prepi na valo katholou kila... afto kai an ine provlima.. telospanton... ithela na rotiso oi palmoi posoi prepi na ine.? emas itan 157 kai mas ipe oti mallon tha ine agori alla den ine sigouri se ena mina tha ine sigouri 100%... esis??

o0ykp2.png

καλημερα κοριτσακια μ....εγω σημερα ξυπνησα χαλια αρρωστη κ δεν την παλευω καθολου..ετοιμαζομαι ν φυγω κ απτη δουλεια(ηρθα μονο κ μονο για να μη χρεωθω την αδεια κ ν κλεισω κατι εκκρεμμοτητες, μιας κ μενω στ διπλα στενο απτ μαγαζι π δουλευω)...δε μπορω αλλο κ φοβαμαι για τ μωρακι μ μην επηρεαστει....

Περαστικά σου! Μην φοβάσαι! Το μωράκι σου ειναι καλά προστατευμένο στο σάκο του! Να ξεκουραστείς και να πίνεις πολλά υγρά. Απο πυρετό πως πας; Ελπίζω να μην έχεις και αυτό..

Kalimera kopeles... oi pio palies me thimounte... epestrepsa meta apo arketes evdomades... ime stin 14 ebdomada kai odevoume pros tin 15 ime poli xaroumeni kaname tin afxeniki diafania kai ola ine poli kala... oso gia to tsigaro eftixos den exo afto to provlima giati den kapnizo alla exo provlima me ligoures!! kai den prepi na valo katholou kila... afto kai an ine provlima.. telospanton... ithela na rotiso oi palmoi posoi prepi na ine.? emas itan 157 kai mas ipe oti mallon tha ine agori alla den ine sigouri se ena mina tha ine sigouri 100%... esis??

Δεν ξέρω αν έχουν σχέση οι παλμοί.. Εμένα είχε την 11η 178 παλμούς και ο γιατρός είπε μάλλον αγοράκι. Βέβαια δεν ειναι σίγουρο αλλά θέλω να πω ότι ο γιατρός δεν το λαμβάνει υπ όψιν..

Διαφημίσεις

Για τους παλμους ξερω οτι δεν ισχυει κατι συγκεκριμενο στην 12 εβδομαδα ειχε 173 παλμους και μας ειπαν για κοριτσακι στην 10η ειχε λιγοτερους παλμους και μας ειπαν για αγορακι παντως εγω που ρωτησα τον γιατρο της αυχενικης αν ισχυει οτι βλεπουν το φυλο με τους παλμους μου ειπε οτι αυτα ειναι βλακειες....

Περαστικα litsa_xoylio!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα σε ολες!

litsa_xoylio περαστικα, ευχομαι να αναρρωσεις πολυ γρηγορα!

εμεις σημερα καναμε την αυχενικη, ολα πολυ καλα, εκανα και αιμοληψια κ θα εχω τα αποτελεσματα την Τριτη. το μονο αρνητικο που βρηκε ηταν μειωμενη ροη στις μητριαιες αρτηριες και μου εδωσε μια ασπιρινουλα για να αρραιωσει το αιμα και να εχουμε καλυτερη κυκλοφορια. σε ενα μηνα θα δουμε αν βελτιωθει.

κατα 90% ειναι κοριτσακι! ειμαι πολυ χαρουμενη το ηθελα τοσο πολυ!:tongue:

η καρδουλα χτυπαει με 155 παλμους/λεπτο και δε νομιζω οτι εχει σχεση με το φυλο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Προχωραμε! Τελεια!

Λιτσα-χουλιο περαστικα! Κουκουλωσου κ πινε πορτοκαλαδες φυσικες!! Κ προσοχη στην αναρρωση να μην ξανακυλησεις!

Αυτο με τους παλμους κ το φυλο δεν το ηξερα.. Ουτε θυμαμαι αν μου πε ποσοι ηταν οι παλμοι του, μονο το φυλο μου πε 60% κοριτσακι κ την αλλη βδομαδα θα μου πει 100%.

επισης, μου επετρεψε μετα απο κουβεντα να κανω 2-3 τσιγαρα τη μερα. Καμμια φορα απτην επιθυμια μου με πιανει ταχυκαρδια..

Δεσποινα συγχαρητηρια για την ΚΟΡΗ!!!!!!!!!! :) :)

tf9Xp3.png

καλησπερα κι απο μενα σε ολες τις μανουλες του ιουλιου.ευχομαι σε ολες τα καλυτερα για τα μωρακια σας.ειμαι καινουρια στο φορουμ κι εγω.εμενα μου δινουν ΠΗΤ 30/7/2015 αλλα σιγουρα θα ειναι πιο νωρις λογω καισαρικης που ειχα κανει στη κορουλα μου.κουραγιο στα κοριτσακια που ειναι στο κρεβατι και γρηγορα ορθιες.στη κορη μου ειχα μεινει ξαπλα για 3 μηνες και σας νοιωθω απολυτα.εγω τη πεμπτη στις 22 παω για αυχενικη.καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας λοιπον.φιλια

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλώς μας ήρθες μωλο!!!με το καλο το μωλακι σου λοιπόν και να χαίρεσαι και την κορούλα σου!!πόσο είναι η μικρή???

γεια σε ολα τα κοριτσακια της παρεουλας μας!!!εγω σημερα πηρα τις εξετασουλες για τον μήνα αυτόν...καλές είναι λίγο ο αιματοκρίτης χαμηλός αλλά οκ....λογω στίγματος!!!!

Περαστικούλια στο κορίτσι μας το αρρωστουλικο...μην αγχώνεσαι 3 φορες το χω περάσει....υπομονή....φροντίδα από μανούλα η αντρούλη ή και από τους δυο....και πολύ καλό φαγητό!!!!

βρε κορίτσια εσείς κοιμάστε καλά το βράδυ???τα κλείνω ρε γμτ και δε με παίρνει με τίποτα.!!!!!!!!!ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μωλο καλως ορισες και να σου ζησει η κορη!! Με το καλο το μωρακι σου!!

Βανιλιτσα εγω κοιμαμαι αργα κ ξυπναω κοντα μεσημερι.. Καμμια φορα ξυπναω με τον αντρα μου πολυ νωρις κ μετα δε με ξαναπαιρνει ο υπνος..

Μηπως να δοκιμαζες πριν κοιμηθεις να πιεις ενα ζεστο γαλα ή χαμομηλι;

Εγω βλεπω αθεριδη καθε βραδυ το "αργα" κ μετα κοιμαμαι! :D

tf9Xp3.png

Καλως σας βρηκα κοριτσια κι εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας.η κορη μου ειναι 6 χρ.απο υπνο....αφηστε καλυτερα.καθε βραδυ κατα τις 3 το ματι ανοιγει και δυστηχως δε ξανακλεινει.αντε να βγει η μερα μετα....

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια,καλως ηρθες μωλο!!!Εγω αυτο με τον υπνο που λετε δεν το εχω καθολου οποτε ξαπλωσω στο κρεβατι κοιμαμαι μεχρι και μεσημερια ξεκινησα να κοιμαμαι γιατι νιωθω πολυ κουραση ισως φταιει και οτι ειμαι πολυ αδυνατη!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...