Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια εμένα δεν έχει πρόγραμμα η μικρή,κάποιες φορές τρώει ανα 2 ώρες το βράδυ άλλες ανα 3 έχει τύχει μια δυο φορες να κοιμηθεί και 4 ώρες,η κυρία που μας δίνει συμβουλές και την ζυγίζει μας είπε να προσπαθήσω να κάνω τα ίδια πράγματα τις ίδιες ώρες όπως π.χ μπάνιο πρίν τον ύπνο για να καταλάβει πότε είναι η ώρα που κοιμάται και να φτίαξουμε ενα πρόγραμμα σιγα σιγα αλλα μου φαίνεται ακατόρθωτο!

μωλο και εγώ έπινα ένα τσάι με τήλιο αλλά δεν μπορώ να πώ οτι με βοήθησε ίσως ο συνδιασμός βοηθήσει

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Τι κάνετε μανουλιτσες? εμείς επιστρέψαμε στο σπιτάκι μας! Περάσαμε πολυ όμορφα και ο μπεμπακος ήταν αγγελούδι.. Του αρέσουν πολυ οι βόλτες και η φασαρία.. Κανει και κατι απίστευτα γέλια!

Τώρα προγραμματιζομαστε πάλι.. Τη Δευτέρα πάω για δουλειά και θα τον κρατάει η μαμά μου... Ευτυχώς ο άντρας μου με βοηθάει αρκετά με τον μπέμπη!

Κάναμε και το πρώτο εμβόλιο.. Έκλαψε στιγμιαία και μετά όλα καλα...

Η αλήθεια ειναι οτι δεν ξεκουράστηκα γιατί τις ώρες που ο μπεμπης κοιμόταν εμείς κάναμε βόλτες... Δεν πειράζει όμως... Περάσαμε όμορφα..

lia γίναμε φίλες νομίζω χαχχαχαχα:tongue:

mer σου στειλα ...ελπίζω να σαι εσυ γιατί εχει δυο με το ονομά σου....

lia η φωτο που χεις είναι της μπέμπας???μια κουκλα ζωγραφιστη λοιπόν!!!!!

steviv μπράβο που περάσατε ωραία με τον μπεμπάκο σας,,,,αμα ειναι το παιδι ήσυχο δεν ταλαιπωρείσαι!!

αντε καλή προσαρμογή τώρα....!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

lia γίναμε φίλες νομίζω χαχχαχαχα:tongue:

mer σου στειλα ...ελπίζω να σαι εσυ γιατί εχει δυο με το ονομά σου....

lia η φωτο που χεις είναι της μπέμπας???μια κουκλα ζωγραφιστη λοιπόν!!!!!

steviv μπράβο που περάσατε ωραία με τον μπεμπάκο σας,,,,αμα ειναι το παιδι ήσυχο δεν ταλαιπωρείσαι!!

αντε καλή προσαρμογή τώρα....!!!!

Ναι σωστα με βρήκες :) Ναί είναι της μπεμπουλας μου σε ευχαριστώ πολύ! !!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κορίτσια κανατε εμβολιο???και αν ναι στις πόσες μέρες????

εμείς σήμερα είμαστε 50 ημερών...δεν θυμάμαι πρέπει να κλείσουμε τις 60 η δεν πειράζει???

Κανονικά στους 2 μήνες είναι εμείς κλείσαμε 2 βδομάδες αργοπορημενα γιατί θα λείπει διακοπές ή γιατρός αλλά δεν έχει σημασία αν το αργήσεις από ότι κατάλαβα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

κορίτσια κανατε εμβολιο???και αν ναι στις πόσες μέρες????

εμείς σήμερα είμαστε 50 ημερών...δεν θυμάμαι πρέπει να κλείσουμε τις 60 η δεν πειράζει???

Καλημέρα μανουλες!κι εμείς κλείσανε ραντεβού ακριβώς στους δύο μήνες.8/9 πάμε για τα πρώτα.θα μας κάνει δύο εμάς λέει.αλλάξανε τα πράγματα από τότε που έκανα στη κόρη τα εμβόλια.

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα μανουλες!κι εμείς κλείσανε ραντεβού ακριβώς στους δύο μήνες.8/9 πάμε για τα πρώτα.θα μας κάνει δύο εμάς λέει.αλλάξανε τα πράγματα από τότε που έκανα στη κόρη τα εμβόλια.

2 ξεχωριστά?εμείς θα κάνουμε το εξαπλό

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

2 ξεχωριστά?εμείς θα κάνουμε το εξαπλό

Ναι!μου είπε το έξαλλο για τέτανο κτλ και της ηπατίτιδας β.κάνουνε λέει μαζί κάποια κι έτσι θα έχουμε παύση μετά τον 8ο για κάποιους μήνες για να συνεχίσουμε μετά.στη κόρη είναι ένα κάθε μήνα και κάναμε δύο χρόνια να τελειώσουμε.νέα κόλπα...θα δούμε...

Maternity_codemini.php#

Εμεις θα κανουμε το εμβολιο μολις κλεισουμε τους 2 μηνες! Τα εχετε παρει τα εμβολια; Γιατι ρωτησα το φαρμακοποιο και μου ειπε οτι υπαρχουν τρομερες ελλειψεις...

Οσες θηλαζετε, εχουν καποιο προγραμμα τα μωρα σας; Εμεις ειμαστε μια μερα ετσι και μια αλλιως... Θελω να φτιαξω ενα πιο σταθερο προγραμμα αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις ακομα; Οι μη θηλαζουσες τι προγραμμα εχετε; Ετσι για να παιρνω ιδεες...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εμεις θα κανουμε το εμβολιο μολις κλεισουμε τους 2 μηνες! Τα εχετε παρει τα εμβολια; Γιατι ρωτησα το φαρμακοποιο και μου ειπε οτι υπαρχουν τρομερες ελλειψεις...

Οσες θηλαζετε, εχουν καποιο προγραμμα τα μωρα σας; Εμεις ειμαστε μια μερα ετσι και μια αλλιως... Θελω να φτιαξω ενα πιο σταθερο προγραμμα αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις ακομα; Οι μη θηλαζουσες τι προγραμμα εχετε; Ετσι για να παιρνω ιδεες...

Καλημεραααα....εμεις δεν τα παιρνουμε τα εμβολια τα εχει ο παιδιατρος...οποτε ουτε ψαχνω ουτε ρωταω.

Εγω νεφελακι δεν θηλαζω απο το 40ημερο.κοιμαται απο τις 12 μεχρι τις 7 το πρωι το μαναρακι μου.μετα κανει 2 ωρα και το μεσημερι 15:00 με 18:00 κοιμαται.δεν με κουραζει καθολου...αλλα το αναπληρωνει ο μεγαλος με οτι μπορεις να φανταστεις!!!!φιλια στα αγορια σου

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...