Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Zouzy, πηρα το soft and dream της chicco. Μολις το δοκιμασω θα σου πω εντυπωσεις! Πιστευω ομως οτι θα με βολεψει γιατι εχει δυο θεσεις, μια να κοιταει προς εσενα και μια προς τα εξω που ειναι και οι πιο συνηθισμενες οταν τον κραταω. Ειχα παρει παλιοτερα και το babasling αλλα δε με βολεψε καθολου γιατι δεν ηταν αρκετα σταθερο και δεν ειχε θεση να κοιταει προς τα εξω!

Nefeli, δε σας εφταναν οι κολικοι τωρα εχει και παλινδρομηση; Υπομονη.... Παντως το epadoren κανει θαυματα!!! Εγω θυμαμαι στο γιο μου ειδα διαφορα απο την τριτη μερα και στο μηνα πανω ηταν αλλο παιδι! Να δινεις κανονικα τις δοσεις που σου ειπε ο γιατρος και να μιλησεις μαζι του οταν αποφασισεις να το κοψεις γιατι δεν κανει να το σταματησεις αποτομα! Ειναι εθιστικο και θελει σταδιακα μειωση μεχρι να κοπει εντελως!

Litsa, αυτα που περιγραφεις, ειδικα το τοξο που κανει, εμενα με παραπεμπουν σε παλινδρομηση! Δεν ειναι απαραιτητο να κλαιει σε ολα τα γευματα ουτε καν να βγαζει καθε φορα γουλιες... Αφου ομως οι γιατροι σου λενε οτι δεν ειναι, τι να κανεις... Δοκιμασε να της δινεις μικρες ποσοτητες γαλα, να τη ρευεις συχνα και να την κρατας οσο περισσοτερο μπορεις σε ορθια θεση. Ολα αυτα βοηθανε στην παλινδρομηση που λιγο πολυ εχουν ολα τα νεογεννητα. Σε καποια μωρακια η παλινδρομηση κανει οισοφαγιτιδα και τοτε χρειαζεται φαρμακευτικη αγωγη οποτε καλυτερα να το προλαβεις...

Κοριτσια, εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα, ποσα γευματα κανουν τη μερα; Τη νυχτα ποσες φορες ξυπνανε; Εγω προσπαθω να του φτιαξω ενα προγραμμα που να βολευει ωστε να μπορω να ασχολουμαι λιγο και με τον μεγαλο γιατι τωρα τον εχει αναλαβει η μαμα μου και ο αντρας μου αλλα δε θελω! Ο αντρας μου αυτη τη φορα βοηθαει παρα πολυ, οχι τοσο με το μωρο οσο με τον μεγαλο. Στο πρωτο μας δεν εκανε πολλα πραγματα στην αρχη αλλα μολις χρονισε ανελαβε το παιχνιδι. Τωρα αναγκαστικα ασχολειται και με το φαγητο και με την τουαλετα και με τον υπνο. Οποτε μην αγχωνεστε εσεις που οι αντρες σας δεν ασχολουνται ενεργα ακομα! Με τον καιρο θα βρισκουν πιο πολυ ενδιαφερον και θα θελουν και οι ιδιοι να εμπλακουν!! Εγω το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι δεν αντεχει το κλαμα κι οταν κλαιει ο μικρος τον πιανει πανικος οτι κατι εχει το παιδι!!! Αληθεια, τα δικα σας δεν κλαινε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Αν κλαινε λεει;;; η δικια μου προσωπικα μια μονιμη γκρινια ειναι. Δεν κοιμστσι πολυ μεσα στη μερα κ θελει να την εχω αγκαλια κ να ριμαι ορυια βα κοβουμε βολτες στο σπιτι. Την κακομαθα μαλλον ε; μηπως να αρχισω να την αφηνω να κλαιει λιγο;

Οχι δεν την κακομαθες! Μωρακι ειναι και θελει την αγκαλια της μαμας του! Τι πιο φυσιολογικο; Εγω να σου πω την αληθεια τον αφηνω λιγο να κλαιει με την εννοια οτι δε θα παρατησω τις δουλειες μου στη μεση για να τρεξω διπλα του με το παραμικρο κιχ! Παντως θυμαμαι και στον πρωτο μου που φοβομουν μην τον κακομαθω και δεν τον πολυεπαιρνα αγκαλια, ολο γκρινια ηταν μεχρι που περπατησε και απεκτησε ενδιαφερον η ζωη του!! Οποτε απολαυσε τις αγκαλιες οσο μπορεις αλλα μη νιωθεις τυψεις αν καποιες φορες την αφηνεις να κλαιει!

Εμεις εχουμε αρκετη γκρινια το απογευμα... Δεν ξερω τι φταιει... Ειμαστε ολοι στο σπιτι και υπαρχει βαβουρα; Ειναι πιο κουρασμενος; Εσας ποσες ωρες μενουν ξυπνια μεσα στη μερα; Εμενα αν δεν περασει διωρο δεν ξανακοιμαται!!! Και φυσικα στο ενδιαμεσο θελει αγκαλιες, βολτες και δυο θηλασμους για να περασει η ωρα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Οχι δεν την κακομαθες! Μωρακι ειναι και θελει την αγκαλια της μαμας του! Τι πιο φυσιολογικο; Εγω να σου πω την αληθεια τον αφηνω λιγο να κλαιει με την εννοια οτι δε θα παρατησω τις δουλειες μου στη μεση για να τρεξω διπλα του με το παραμικρο κιχ! Παντως θυμαμαι και στον πρωτο μου που φοβομουν μην τον κακομαθω και δεν τον πολυεπαιρνα αγκαλια, ολο γκρινια ηταν μεχρι που περπατησε και απεκτησε ενδιαφερον η ζωη του!! Οποτε απολαυσε τις αγκαλιες οσο μπορεις αλλα μη νιωθεις τυψεις αν καποιες φορες την αφηνεις να κλαιει!

Εμεις εχουμε αρκετη γκρινια το απογευμα... Δεν ξερω τι φταιει... Ειμαστε ολοι στο σπιτι και υπαρχει βαβουρα; Ειναι πιο κουρασμενος; Εσας ποσες ωρες μενουν ξυπνια μεσα στη μερα; Εμενα αν δεν περασει διωρο δεν ξανακοιμαται!!! Και φυσικα στο ενδιαμεσο θελει αγκαλιες, βολτες και δυο θηλασμους για να ι

Εμενα αφου φαει θα κοιμηθει ισως μια ωρα προτου ξαναφαει. Αλλα δεν κοιματσι βαθια,χωρια που μπορει να ξυπναει σνα 10-15 λεπτα.την παιρνω αγκαλια,ξανακοιματσι κ σντε παλι ξανα...μονο ενα τριωρο συνεχομενο μπορει να κοιμηθει μες στη μ ερα αλλα οχι παντα

Μανουλες καλησπερα!!! Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω! Εμεις γυρισαμε την προηγουμενη βδομαδα απο το χωριο μετα απο 3 βδομαδες διακοπων και τωρα ακομα δεν εχουμε προσαρμοστει!! Την Κυριακη σαραντιζουμε αλλα κυκλοφορουμε απο την πρωτη βδομαδα! Δε θα αντεχα με τιποτα να κλειστω στο σπιτι τοσες μερες.... Μεχρι στιγμης εχουμε βγει με τον αντρα μου οι δυο μας για φαγητο κι εχουμε παει οι τρεις μας (με τον μεγαλο) για μπανιο. Αυριο περιμενω εναν μαρσιπο που παρηγγειλα ωστε να μπορω να βγαινω για ψωνια με το μωρο τωρα που ο μεγαλος θα αρχισει σχολειο! Πως τα καταφερνετε βρε κοριτσια οσες εχετε κι αλλα παιδακια; Εμενα δε μου φτανει η μερα!!! Και να σκεφτειτε οτι τα πρωινα ερχεται η μαμα μου για βοηθεια και ο μικρος γενικα ειναι πολυ ησυχος!

Βρε καλως την.....πως ειναι η ζωη με μπεμπε και ενα νηπιο;;μπραβο σου που θηλαζεις ακομη ....σου βγαζω το καπελο!!!!!

Εγω δεν αντεξα...πανω απο το 40ημερο...ο μεγαλος ειχε αγριεψει πολυ ....ηθελε να κανουμε πραγματα μαζι και δεν του το στερησα!!

Εμενα κοριτσια η μικρη ειναι ποοοολυυυυ ησυχη....φτου φτου μας!κοιμαται τρωει τρωει κοιμαται!!!!!κανουμε μπανακι το βραδι της λεμε τραγουδακια με τον μεγαλο....και παλι νανι!!!κλαει μοναχα οταν ειναι να κανει τα κακακια της(ειναι δυσκοιλια).....ο γιος μου ομως ηταν πολυυυυ γκρινιαρικο μωρο!ουτε καφε δεν πιναμε τοτε με τον αντρα μου....δεν προλαβαιναμε απο τις αγκαλιες και τα νανουρισματα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Vanilitsa κι εμας ετσι ηταν ο μεγαλος... Ευτυχως τωρα μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε ενα φυσιολογικο μωρο!! Πολυ δυσκολη μου φαινεται η ζωη με μωρο και νηπιο μαζι!! Ευτυχως ο μεγαλος δειχνει κατανοηση.... Οταν θηλαζω του δινω κι εκεινου κατι να τρωει και μετα τον παιρνω κι αυτον αγκαλια δηθεν για να ρευτει η του βγαζω καποιο παιχνιδι απο τα αγαπημενα του για να μη νιωθει παραμελημενος! Προς το παρον τα πρωινα ερχεται η μαμα μου για βοηθεια και τα απογευματα ειναι ο αντρας μου σπιτι αλλα οσο να ναι τον βλεπω οτι με εχει αναγκη... Κι εμενα μου λειπει που καναμε τοσα πραγματα μαζι... Γι αυτο καιγομαι να αποκτησει ο μικρος προγραμμα για να μπορω να οργανωσω ετσι τη μερα μου ωστε να τους χαιρομαι και τους δυο! Το καλο ειναι οτι οταν γεννηθηκε ο μικρος ειχαμε ξεκινησει εκπαιδευση τουαλετας και ειχε σταματησει να πιπιλαει τον αντιχειρα του κι ευτυχως δεν γυρισε πισω!! Με το θηλασμο ναι ολα καλα! Στον πρωτο ειχα ταλαιπωρηθει πολυ οποτε τωρα μου φαινεται παιχνιδακι!! Μονο που μου παιρνει πολλες ωρες και δε μπορει να το αναλαβει κανενας αλλος αλλα ξερω οτι στους 6 μηνες θα ειναι πανευκολα πια!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσακια ευτυχως δεν εχουμε ουρολοιμωξη...κ το γαλα π πινει μεσα σε ενα 24ωρο ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο ειπε η παιδιατρος...εχει στανατησει ν κλαιει οταν πινει γαλα,απλα δεν τρωει τοσο πολυ οσο ετρωγε σε καθε γευμα γτ τωρα τρωει στο 3ωρο κ οχι στο 4ωρο π ετρωγε πριν...εχουμε αρχισει ν εκπαιδευομαστε κ για τον βραδινο υπνο σιγα σιγα μπας κ καταφερουμε ν κοιμαται απτις 12 μεζρι 6-7 τουλαχιστον...η παιδιατρος αποδιδει ολη αυτη την ταλαιπωρια σε δυσπεψια λογω ηπιων κολικων,μιαε κ καθε φορα π τρωει νιωθω ν γουτγουριζει αυτοματα η κοιλια της κ ν αρχιζει τα αερια...παροδικο ν ειπε ειναι,το πολυ μεχρι τον 3ο μηνα...

71i9p3.png

γεια σας μανουλες!

σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω. η μερα μας περναει τοσο γρηγορα απο τοτε που ηρθε η μπεμπα στη ζωη μας. καμια σχεση το 1 με τα 2 παιδακια! ευτυχως ο μικρος μου ειναι καλος με το μωρο και δεν ζηλευει ιδιαιτερα. μονο κανει κατι μωρουδιστικα ωρες ωρες. ολη τη μερα ειμαστε οι 3 μας στο σπιτι. και εγω με τη μπεμπα καθε 3 κ λιγο στο στηθος δεν εχω ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση να τον απασχολησω. ευτυχως ασχολειται αρκετα ο αντρας μου οταν γυριζει απο τη δουλεια κ παιρνει αυτος το ενα κ εγω το αλλο. λεω αντε να ανοιξουν τα σχολεια να ειναι με αλλα παιδακια της ηλικιας του κ να περναει πιο καλα. η μικρη δεν εχει προγραμμα στον υπνο. το βραδυ κοιμαται στην αρχη 3-4 ωρες και μετα ανα 2ωρο ξυπναει να θηλασει και αρχιζει κ χλιμιντριζει οπως λετε και δεν με αφηνει να κοιμηθω. ουφ ουφ! ακουγεται σας αφηνω!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσακια ευτυχως δεν εχουμε ουρολοιμωξη...κ το γαλα π πινει μεσα σε ενα 24ωρο ειναι παραπανω απο ικανοποιητικο ειπε η παιδιατρος...εχει στανατησει ν κλαιει οταν πινει γαλα,απλα δεν τρωει τοσο πολυ οσο ετρωγε σε καθε γευμα γτ τωρα τρωει στο 3ωρο κ οχι στο 4ωρο π ετρωγε πριν...εχουμε αρχισει ν εκπαιδευομαστε κ για τον βραδινο υπνο σιγα σιγα μπας κ καταφερουμε ν κοιμαται απτις 12 μεζρι 6-7 τουλαχιστον...η παιδιατρος αποδιδει ολη αυτη την ταλαιπωρια σε δυσπεψια λογω ηπιων κολικων,μιαε κ καθε φορα π τρωει νιωθω ν γουτγουριζει αυτοματα η κοιλια της κ ν αρχιζει τα αερια...παροδικο ν ειπε ειναι,το πολυ μεχρι τον 3ο μηνα...

Πως την εκπαιδευεις για τον βραδινο υπνο; εμενα κοιματσι 10. Θα ηθελα να κοιμαται 12 ωστε να ξυπναει 7. Η παιδιατρος λεει να την κρατησω ξυπνια. Αλλα πως; που γκρινιαζει εκεινη τη ωρα;

γεια σας κοριτσια !τι κανετε? εμεις αρκετα καλα...ημασταν στο χωριο και επιστρεψαμε ..προσπαθουμε να βρουμε το ρυθμο με τα τρια μωρα!!αφηστε τα κοριτσια με τα 3 τα εχω παιξει , γινεται χαμος συνεχεια, ασε που και οι 2 οι μικρες πεφτουν πανω μου, αφου ζηλευουν και οι 2, για να θηλασω ησυχα πρεπει φυσικα να κλειστο καπου αλλιωςορμαει η δευτερη στο μωρο...ο μπεμπης ειναι πραγματικα πολυ μεγαλος,θηλαζουμε αποκλειστικα και το βραδυ κοιμαται από τις 12 μεχρι τις 5 ή 6 αναλογα...ευτυχως που κομαται δηλαδη , γιατι αλλιως θα ειχα καταρευσει!!

Διαφημίσεις

Πως την εκπαιδευεις για τον βραδινο υπνο; εμενα κοιματσι 10. Θα ηθελα να κοιμαται 12 ωστε να ξυπναει 7. Η παιδιατρος λεει να την κρατησω ξυπνια. Αλλα πως; πουτηρινιαζει εκεινη τη ωρα;

Εμενα πεφτει 'τουβλο' γυρω στις 9-9.30...η παιδιατρος μ ειπε να την ξυπναω γυρω στις 12 κ να της δινω γαλα,οσο πιει...50-60ml..για αρχη θα ξυπναει κανονικα οπως θα ξυπνουσε αν δεν την ξυπνουσα στις 12,δλδ 2-3 η ωρα...μετα απο δυο βδομαδες περιπου λεει οτι θ αρχισει ν πεφτεθ στο βαθυ της υπνο απτις 12 κ μετα...προς τ παροβλν ξυπναει γυρω στις 5...ας παει τοτλαχιστον 6 το ξυπνημα της,θαμαι απολυτα ευχαριστημενη...

71i9p3.png

Καλημέρα μανουλες! Τι κάνετε? Εμείς καλά είμαστε.εμείς κορίτσια κάνουμε το τελευταίο γευμα πάνω κάτω στις 11 και μετά ξυπνάει γύρω στις 4.έχει τύχει μια φοράνα ξυπνήσει και στις 6. Το άσχημο είναι να μου κάνει κακά εκείνη την ώρα,γιατί μετά θέλει πολύ ώρα για να κοιμηθεί.σήμερα τα ξημερώματα άρχισα το ταισμα 4:30.στο πρώτο στήθος έκανε κακά.τοναλλαξα και τον έβαλα στο δεύτερο και μετά δε κοιμόταν.τον έβγαλαν από το στήθος στις 5:30.ούτε ρευοταν ούτε κοιμόταν και μόλις είπα γύρω στις 6:30 να τον ξαναβαλω στο στήθος αν και δεν εκλαιγε κοιμήθηκε και άρχισε να πεινάει στις 7:30.οπότε λοιπόν κάνει κακά μετά είμαστε στο πόδι.και έκανε και τόσα πολλά που λέρωσε μέχρι και το μαξιλάρι θηλασμού.μες τη νύχτα πλυντήριο στεγνωτηριο για να το έχω το πρωί!!να ρωτησω ρε κορίτσια κάτι?αυτές τις μέρες ο άντρας μου με έχει στουμπώσει με βοτάνια για τους κολικούς του μικρού.μου κάνει ένα τσάι από χαμομήλι,τηλιο,γλυκάνισο 3 φορές την ημέρα.έχετε ακούσει τίποτα γι αυτά???τα πινω εγώ δε τα δίνω στο μικρό....

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα μανουλες! Τι κάνετε? Εμείς καλά είμαστε.εμείς κορίτσια κάνουμε το τελευταίο γευμα πάνω κάτω στις 11 και μετά ξυπνάει γύρω στις 4.έχει τύχει μια φοράνα ξυπνήσει και στις 6. Το άσχημο είναι να μου κάνει κακά εκείνη την ώρα,γιατί μετά θέλει πολύ ώρα για να κοιμηθεί.σήμερα τα ξημερώματα άρχισα το ταισμα 4:30.στο πρώτο στήθος έκανε κακά.τοναλλαξα και τον έβαλα στο δεύτερο και μετά δε κοιμόταν.τον έβγαλαν από το στήθος στις 5:30.ούτε ρευοταν ούτε κοιμόταν και μόλις είπα γύρω στις 6:30 να τον ξαναβαλω στο στήθος αν και δεν εκλαιγε κοιμήθηκε και άρχισε να πεινάει στις 7:30.οπότε λοιπόν κάνει κακά μετά είμαστε στο πόδι.και έκανε και τόσα πολλά που λέρωσε μέχρι και το μαξιλάρι θηλασμού.μες τη νύχτα πλυντήριο στεγνωτηριο για να το έχω το πρωί!!να ρωτησω ρε κορίτσια κάτι?αυτές τις μέρες ο άντρας μου με έχει στουμπώσει με βοτάνια για τους κολικούς του μικρού.μου κάνει ένα τσάι από χαμομήλι,τηλιο,γλυκάνισο 3 φορές την ημέρα.έχετε ακούσει τίποτα γι αυτά???τα πινω εγώ δε τα δίνω στο μικρό....

Μπορείς να πίνεις μια κούπα γλυκάνισο το απόγευμα για τους κολικους του μωρου. Ξέρω τα τσαγια που λες,εδω υπαρχουν πολλα και εχουν μεσα μαραθο,γλυκανισο κτλ. Ουτε εγω δινω τιποτα γιατι τον θηλάζω. Πινω καθε μερα ομως μια κουπα τσαι θηλασμού, πο εχει μεσα γλυκανισο κ μαραθο.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...