Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Νεφελη μου ηρεμησε και παλινδρομηση να ναι δεν ειναι τιποτα.εμενα την ειχε και ο μεγαλος και τωρα η μικρη.μερικες μανουλες νιωθουν και τυψεις γιατι νομιζουν πως το προκαλει το ξενο γαλα. ..αλκα ειναι μυθος.εμενα εμφανιστηκε με τον αποκλειστικο θηλασμο.εχει να κανει με το στομαχακι του καθε μωρου.

Εγω το epadoren το δινω κανα 20ημερο ....τις πρωτα 10 μερες πρωι μεσημερι βραδι και μετα πρωι βραδι.σαφως ειδαμε καλητερευση...τουλαχιστον τρωει...της δινω 1 ml

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλες καλημέρα!

Nefeli ψυχραιμία. Όπως βλέπεις πολλα μωράκια τα έχουν περασει αυτά.. Δεν ειναι κατι ασυνήθιστο. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού να μην ταλαιπωρείται η μικρούλα σου.

Και εμείς τα βραδιά κοιμόμαστε 11-6 συνήθως. Μερικές φορές και 10-4 και μετα 5-9. Κάνει το βράδυ μεγάλα γεύματα.. Και 180 ml τρώει.

Όντως μερικά κοριτσια έχουν καιρο να μπουν! Διάβαζα και την αρχή των συζητήσεων. Μερικές κοπέλες έχουν εξαφανιστεί! Ελπίζω όλα καλα!

Αυτά απο εμένα! Επιστρέφω σε λιγο να σας διαβάσω αναλυτικά!

Μανουλες καλημέρα!

Nefeli ψυχραιμία. Όπως βλέπεις πολλα μωράκια τα έχουν περασει αυτά.. Δεν ειναι κατι ασυνήθιστο. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού να μην ταλαιπωρείται η μικρούλα σου.

Και εμείς τα βραδιά κοιμόμαστε 11-6 συνήθως. Μερικές φορές και 10-4 και μετα 5-9. Κάνει το βράδυ μεγάλα γεύματα.. Και 180 ml τρώει.

Όντως μερικά κοριτσια έχουν καιρο να μπουν! Διάβαζα και την αρχή των συζητήσεων. Μερικές κοπέλες έχουν εξαφανιστεί! Ελπίζω όλα καλα!

Αυτά απο εμένα! Επιστρέφω σε λιγο να σας διαβάσω αναλυτικά!

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες. Τι κάνετε? Εμείς χθες και οπως φαίνεται και σήμερα πολύ γκρίνια ρε κορίτσια. Μιλάμε για ουρλιαχτό.πήγα να αγχωθω αλλά το έβλεπα ότι ήταν κολικοι.απορω αν κάνει κάτι το φαρμακακι.μπορεί βέβαια αν δε το έδινα να ήταν και χειρότερα.ποιος ξερει?κορίτσια ποτέ έχετε εμβόλια?εμείς 8/9!

Maternity_codemini.php#

Εειδη κ μενα κανει κατι τετοια με τον υπνο κ το ωραριο κ μετα 'χλιμιντριζει' (χαχαχαχ) κ δε μ αφηνει ν κοιμηθω,μου ειπε η παιδιατρος ν την εκπαιδευσω λιγακι...θα ταλαιπωρηθουμε λεει γυρω στις δυο βδομαδες αλλα μετα θα μαθει...μου ειπε να την ξυπναω 11.30-12 κ να την ταιζω εστω κ λιγο,50-60 ml ,οσα καταφερει ν πιει...στη συνεχεια λεει θ μου ξυπναει εκει στις 3-3.5 ωρες αλλα θαρθει η ωρα που θ συνηθισει κ θ πεφτει σε βαθυ υπνο απτις 12 κ μετα ,ωστε ν ξυπναει γυρω στις 6-7 περιπου...ετσι θαχω κοιμηθει κ γω και τα 'χλιμιντρισματα' της κ ολα θα ξεκινανε μετα που δε θα με πολυνοιαζει...ελπιζω ν πιασει παιδια γτ εχω βαρεθει ν κοιμαμαι κ γω με τις κοτες για ν συμβαδιζω με τ ωραριο της....

Α ωραια...αρα καλα το κανω που την ξυπναω 11.30-12

Καλημέρα κορίτσια μου! Ελπίζω να είναι καλά τα μωράκια σας και οι μανούλες τους φυσικά!

Νεφέλη,μην ανησυχείς για την παλινδρόμηση,το καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι κ αγχώνεσαι,αλλα είναι συνηθισμένο και περνάει. Για τον ύπνο που λέτε,δεν παραπονιέμαι. Τα ξενύχτια που έκανα στην φοιτητική ζωή μου μάλλον με εκπαίδευσαν! Ο μικρός κοιμάται κατά τις 10:30,απο μόνος του,τρωει απο πολλή ώρα πριν και ενώ τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος,θέλει λίγη ώρα για να βυθιστεί στον ύπνο οποτε δεν τον βαζω στο λίκνο του γιατί ξυπνάει. Τον κρατάω αγκαλια κ όλο ξυπνάει,γλαρώνει ξανά μέχρι που κοιμάται. Εγώ περιμένω τον αντρα μου να έρθει κ καθόμαστε μέχρι τη 1 περίπου. Ο μικρός ξυπνάει 1:30 τρώει κ μετά ξανσ κατά τις 5,7,9 ,μαθαίνω σιγά σιγά το πρόγραμμα του χεχε

Αμα κοιμηθώ 3 3ωρα το βραδυ κάνω παρτυ! Αλλά ειναι φυσιολογικό,οποτε δεν με πειράζει,μόνο που ώρες ώρες κουτουλάω.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

α κι εγώ τον ξύπναγα κάποιες μέρες που δεν ξύπναγε στο τρίωρο το βραδυ,για να μη χάνει γεύμα.αυτο ήταν το χειρότερο,να βαζεις ξυπνητήρι 3 η ώρα τη νύχτα για να τον ταΐσεις κ να μην ξυπνάει κιόλας. Ευτυχώς τώρα ξυπνάει απο μόνος του κ τρωει κ με όρεξη βραδιάτικα!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας κορίτσια! Εγώ ανήκω κανονικά στις μανούλες Ιανουαρίου, έχω ένα μπεμπάκι 7,5 μηνών.....Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου χρησιμοποιώ ένα καρεκλάκι της Chicco, το Polly Magic,το οποίο αγόρασα από κατάστημα Πρενατάλ, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά δυστυχώς δε με βόλεψε γιατί ήθελα τέσσερες ρόδες και αυτό έχει μόνο δύο....Μπορείτε να το δείτε σε αυτό το σύνδεσμο https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=26015, το έχω σε αυτό ακριβώς το χρώμα.

Αν κάποια από εσας ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει μήνυμα....Πολλά φιλιά σε όλες και να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας !!

SW8up3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Ελπίζω να είναι καλά τα μωράκια σας και οι μανούλες τους φυσικά!

Νεφέλη,μην ανησυχείς για την παλινδρόμηση,το καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι κ αγχώνεσαι,αλλα είναι συνηθισμένο και περνάει. Για τον ύπνο που λέτε,δεν παραπονιέμαι. Τα ξενύχτια που έκανα στην φοιτητική ζωή μου μάλλον με εκπαίδευσαν! Ο μικρός κοιμάται κατά τις 10:30,απο μόνος του,τρωει απο πολλή ώρα πριν και ενώ τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος,θέλει λίγη ώρα για να βυθιστεί στον ύπνο οποτε δεν τον βαζω στο λίκνο του γιατί ξυπνάει. Τον κρατάω αγκαλια κ όλο ξυπνάει,γλαρώνει ξανά μέχρι που κοιμάται. Εγώ περιμένω τον αντρα μου να έρθει κ καθόμαστε μέχρι τη 1 περίπου. Ο μικρός ξυπνάει 1:30 τρώει κ μετά ξανσ κατά τις 5,7,9 ,μαθαίνω σιγά σιγά το πρόγραμμα του χεχε

Αμα κοιμηθώ 3 3ωρα το βραδυ κάνω παρτυ! Αλλά ειναι φυσιολογικό,οποτε δεν με πειράζει,μόνο που ώρες ώρες κουτουλάω.

Luz μου αμα ησουν δευτερομανουλα παντως και ειχες και ενα ταρζανακι να αντιμετωπισεις...θα τα χες παιξει!εγω παντως 35 μερες τα φτυσα!ειναι και στον ανθρωπο βεβαια....υπομονη σε ολες μας....μεγαλωνουν γρηγορα τα βλασταρια μας

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ειμαι για να σκασω....σημερα η μικρη δεν ετρωγε με τπτ τ πρωι....την πγρα αρον αρον με τον αντρουλη μου και ηρθαμε γιαννενα στην παιδιατρο...ειναι αριστη λεει..παλινδρομηση δε φαινεται ν εχει με τπτ,την ταισα κ εκει μαζι της κ ηταν συνεργασιμη η μικρη...αν ειχε παλινδρομηση θ εκλαιγε σε ολα τ γευματα λεει,κ οχι επιλεκτικα...το μονο που δε μπορεθ ν διαγνωσει κ καναμε φυσικα εηεταση ειναι τ ουρα της...καναμε καλλιεργεια για τυχον ουρολοιμωξη...εαν δεν εχει τελικα,απλα περβαει φαση σαν τους κολικους μου ειπε,γι αυτο κ τα αερια τ πολλα...εχψ τρελαθει σας λεω ...ελπιζω να μην ειναι τπτ κ ν ηρεμησουμε σιγα σιγα...

71i9p3.png

Λιτσα με παραξενευουν οσα γραφεις διοτι ουτε κ σε μενα το κανει σε ολα τα γευματα, μπορει στα δυο μπορει μια μερα καθολου... κι ομως π γιατρος μου κανε λογο για παλινδρομηση...

Τι να πιστεψω-ψεις δν εχω ιδεα...

Παντως σημερα τελεια...

Πηγαμε κ για κοφι σημερα!:)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Ρινα εμενα τρωει 70-120 ανα γευμα αναλογα τα κεφια της... Εχει τυχει να φαει κ 140... Τωρα με αυτο το θεμα το ιδιο τρωμε αλλα με παυσεις...

Περιπου 6-8 γευματα ανα μερα.. Πρωτο γευμα μεταξυ 8-10 το πρωι κ τελευταιο μεταξυ 11-1 το βραδυ...

tf9Xp3.png

Μανουλες καλησπερα!!! Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω! Εμεις γυρισαμε την προηγουμενη βδομαδα απο το χωριο μετα απο 3 βδομαδες διακοπων και τωρα ακομα δεν εχουμε προσαρμοστει!! Την Κυριακη σαραντιζουμε αλλα κυκλοφορουμε απο την πρωτη βδομαδα! Δε θα αντεχα με τιποτα να κλειστω στο σπιτι τοσες μερες.... Μεχρι στιγμης εχουμε βγει με τον αντρα μου οι δυο μας για φαγητο κι εχουμε παει οι τρεις μας (με τον μεγαλο) για μπανιο. Αυριο περιμενω εναν μαρσιπο που παρηγγειλα ωστε να μπορω να βγαινω για ψωνια με το μωρο τωρα που ο μεγαλος θα αρχισει σχολειο! Πως τα καταφερνετε βρε κοριτσια οσες εχετε κι αλλα παιδακια; Εμενα δε μου φτανει η μερα!!! Και να σκεφτειτε οτι τα πρωινα ερχεται η μαμα μου για βοηθεια και ο μικρος γενικα ειναι πολυ ησυχος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Λιτσα με παραξενευουν οσα γραφεις διοτι ουτε κ σε μενα το κανει σε ολα τα γευματα, μπορει στα δυο μπορει μια μερα καθολου... κι ομως π γιατρος μου κανε λογο για παλινδρομηση...

Τι να πιστεψω-ψεις δν εχω ιδεα...

Παντως σημερα τελεια...

Πηγαμε κ για κοφι σημερα!:)

Δεν ξερω τι ν σου πω...μου λενε κοθ οι 2+γιατι 2 παιδιατροι την ειδαν οι οποιοι βεβαια συνεργαζονται,οτι ετσι θ εκανε εαν ειχε πειραχτει ο οισοφαγος απο τουε μετους κ τις γουλιες...εμενα η μπεμοα δεν κανει τπτ απτ δυο σχεδον ποτε...ισως γι υτο . Δν ξερω,εχω τρελαθει...

71i9p3.png

Ν συμπληρωσω οτι πηρε πολυ καλο βαρος κ κατα τ αλλα τη βρισκουν αψογη...κ το γαλα πιυ πινει συνολικα μεσα στη μερα ειναι πολυ ικανοποιητικο για τ κιλα της...ενω λεει αν ειχε παλινδρομηση θαχαν επηρεαστει κ αυτοι οι παραγοντες. .

71i9p3.png

Μανουλες καλησπερα!!! Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω! Εμεις γυρισαμε την προηγουμενη βδομαδα απο το χωριο μετα απο 3 βδομαδες διακοπων και τωρα ακομα δεν εχουμε προσαρμοστει!! Την Κυριακη σαραντιζουμε αλλα κυκλοφορουμε απο την πρωτη βδομαδα! Δε θα αντεχα με τιποτα να κλειστω στο σπιτι τοσες μερες.... Μεχρι στιγμης εχουμε βγει με τον αντρα μου οι δυο μας για φαγητο κι εχουμε παει οι τρεις μας (με τον μεγαλο) για μπανιο. Αυριο περιμενω εναν μαρσιπο που παρηγγειλα ωστε να μπορω να βγαινω για ψωνια με το μωρο τωρα που ο μεγαλος θα αρχισει σχολειο! Πως τα καταφερνετε βρε κοριτσια οσες εχετε κι αλλα παιδακια; Εμενα δε μου φτανει η μερα!!! Και να σκεφτειτε οτι τα πρωινα ερχεται η μαμα μου για βοηθεια και ο μικρος γενικα ειναι πολυ ησυχος!

Καλησπέρα αν επιτρέπεται τι μαρσιπο παραγγελίες γιατί και εγώ ψάχνομαι για το τι ειναι καλύτερο για το μωράκι μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...