Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια....τι κανετε σημερα;;πως ειναι τα μικρα σας;;;εμεις καλα δοξα τον Θεο ....με τον μεγαλο αντιμετωπιζω θεματακια ζηλεια αλλα το παλευω.παμε αστυπαλαια ....ναι και αδιαθετησα !!!το κερ@@το μου!!εσεις εχετε αδιαθετησει (οσες δεν θηλαζετε εννοω)!!αντε φιλια ....

Lila μου γιατι ρε παιδι μου γκρινιαζει;;;βοηθεια δεν εχεις απο καποιον;;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....τι κανετε σημερα;;πως ειναι τα μικρα σας;;;εμεις καλα δοξα τον Θεο ....με τον μεγαλο αντιμετωπιζω θεματακια ζηλεια αλλα το παλευω.παμε αστυπαλαια ....ναι και αδιαθετησα !!!το κερ@@το μου!!εσεις εχετε αδιαθετησει (οσες δεν θηλαζετε εννοω)!!αντε φιλια ....

Δεν έχω κανέναν εδώ μόνο τον άντρα μου που δουλεύει αλλά όταν είναι βοηθάει αρκετά και την πεθερά μου που έρχεται κάθε Κυριακή να δει την μικρή και εκείνη δουλεύει!!Εγώ πάλι και που θηλάζω μου ήρθε η περίοδος!καλά να περάσετε στην Αστυπάλαια έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραία!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα κορίτσια λαχταρισα πολύ σήμερα να προσέχετε πολύ με τα μικρούλια σας χθες έλεγα στον αντρα μου κάτι που είχα διαβάσει στο διαδίκτυο γέλαγε και θεωρούσε ότι δεν συμβαίνουν αυτα και σήμερα το πάθαμε είχε μπερδευτει τρίχα μου σε 3 δαχτυλακια της μικρής και είχε κοπεί η κυκλοφορία μόλις το είδα σοκαρίστηκα και η μικρή μου μόλις την ακούμπησα εκεί ούρλιαζε ευτυχώς που το είχα διαβάσει και κοίταγα τα ποδαράκια της σε κάθε άλλαγμα και γλιτώσαμε τα χειρότερα!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα κορίτσια λαχταρισα πολύ σήμερα να προσέχετε πολύ με τα μικρούλια σας χθες έλεγα στον αντρα μου κάτι που είχα διαβάσει στο διαδίκτυο γέλαγε και θεωρούσε ότι δεν συμβαίνουν αυτα και σήμερα το πάθαμε είχε μπερδευτει τρίχα μου σε 3 δαχτυλακια της μικρής και είχε κοπεί η κυκλοφορία μόλις το είδα σοκαρίστηκα και η μικρή μου μόλις την ακούμπησα εκεί ούρλιαζε ευτυχώς που το είχα διαβάσει και κοίταγα τα ποδαράκια της σε κάθε άλλαγμα και γλιτώσαμε τα χειρότερα!

Καλησπέρα!

Κ εμένα μου το είχε πει ο παιδίατρος στην πρώτη επίσκεψη ότι συμβαίνει και το προσέχω συνέχεια. Μαδάμε κιόλας, τι να κάνουμε γι αυτό ρε γμτ..! Άσε που φοβάμαι μην καταπιεί και καμία και πνιγεί όσες φορές τις βρίσκω στα χεράκια του..

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλές διακοπές!! Τι ωραία!!

Για την περίοδο, εμένα με προειδοποίησε από νωρίς ο μαιευτήρας μου ότι δεν είναι αλήθεια όλα αυτά περί περιόδου, αντισύλληψης και θηλασμού και πρέπει να προσέχουμε στις επαφές κανονικά ενώ θηλάζουμε και να περιμένω και μια περίοδο στο τέλος της λοχείας, μόλις σαραντίσουμε περίπου δηλαδή. Δεν παίζει ρόλο ο θηλασμός, είναι μύθος. Απλά συντρέχουν κάποιοι άλλοι λόγοι και όσο θηλάζεις ενδέχεται να μην έχεις περίοδο.

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου! Λοιπόν για το μιτροταν,εγώ δεν ήξερα τίποτα,στην ομάδα θηλασμού στο φειςμπουκ διάβασα πρώτη φορά και πολλές κοπέλες είχαν θέμα,γι αυτο είπα να σας ενημερώσω. Κανονικά δε θα έπρεπε να το δίνουν σε όλες ανεξαιρέτως στα μαιευτήρια γιατι όταν θηλαζεις,δεν το χρειάζεσαι,κάνει συσπάσεις η μήτρα με το θηλασμό. Εμάς δεν μας έδωσαν,μας έλεγαν συνέχεια να θηλαζουμε για να επανέλθει η μήτρα. Ήταν τρομακτικό η αλήθεια τώρα που το θυμάμαι να πρωτοθηλαζω στο νοσοκομείο και να νιώθω τη μήτρα να συσπάται! Αυτα και ευτυχώς δεν είχες θέμα κορίτσι με το γαλατακι σου!

Σας ζηλεύω που θα πάτε διακοπές και ειδικά όσες θα είναι κοντά στη θάλασσα. Εμείς είμαστε ακομα μικρούλια,αυριο κλείνουμε ένα μήνα και οι βόλτες μας ειναι στη γειτονιά,όπου βγαίνουμε είτε πρωί είτε απόγευμα και μας πιάνει το βραδάκι. Πως του αρεσει του μικρού η βόλτα,πήρε απο μένα! Επανέρχομαι γιατι πεινάει!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Λιτσα κατι παρομοιο περνα η δικη μου η μικρουλα, ελπιΖω για λιγο κι αυτο οπως οι κολικοι. Για μια βδομαδα ετρωγε ατακτα χρονικα κ στα μισα του γευματος σταματουσε κ τσιριζε. Μια δυο τελικα πηρα το γιατρο κ μου πε για ηπια γοπ. Εμετους δε μου κανει ιδιαιτερα, μου χει κανει σε δυο βδομαδες δυο φορες κι οχι παντα γουλιτσες. Ρευεται αχεδον παντα κ αυτος ο λοξυγγας ειναι παρα πολυ συχνος, διαρκει αρκετα κι αν δεν τη σηκωσω ορθια, νευριαζει.

Απο προχθες της ξεκινησα epadoren 1,5 ml/ημερα. Ο φιατρος μου πε θα περασει κ να κανω υπομονη. Χθες ηταν σουπερ, σημερα σε δυο γευματα μια μικρη γρινιτσα την ειχε...

Καμμια που χει δωσει epadoren εχει δει αποτελεσμα; Κι αν ναι, ποτε;

Που λετε, εμενα ο αντρας μου με βοηθαει γενικα. Το προβλημα μας για το οποιο κ μαλωνουμε, ειναι οτι παω πανω απτο κεφαλι του κ επιβλεπω κ τον ενοχλει αυτο. Προσπαθω κι εγω ναμαι πλεον πιο διακριτικη αλλα αν δω καμμια βλακεια γινομαι υστερικη(λεει)

Γενικα παντως βοηθαει δεν μπορω να πω κ την κραταει αν θελω να βγω εξω!

Γενικα η μπεμπουλα μας ειναι ενα πολυ ησυχο μωρο καλοβολο που κοιμαται το βραδυ κι εχουμε καθιερωσει κ μεσημεριανο υπνο αγκαλιτσα! Χαμογελαει συχνα κ τρελαινεται για τις βολτες. Οσο ειχε αδεια ο αντρας μου βγαιναμε καθε μερα κ τρελαινοταν! Τωρα θα τη βγαζω εγω τα απογευματα εδω γυρω μεχρι να μπορω να την παρω μονη με ταμαξι κ να βολταρουμε!!

Γενικα ειμαι κ λιγο αγχωμενη με τη μετακομιση κ τη δουλεια μου, εχω να ρυθμισω πολλα κ το μωρο μου μου χει παρει τα μυαλα!

Καλε η Νεφελη που ειναι;;

tf9Xp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Λιτσα κατι παρομοιο περνα η δικη μου η μικρουλα, ελπιΖω για λιγο κι αυτο οπως οι κολικοι. Για μια βδομαδα ετρωγε ατακτα χρονικα κ στα μισα του γευματος σταματουσε κ τσιριζε. Μια δυο τελικα πηρα το γιατρο κ μου πε για ηπια γοπ. Εμετους δε μου κανει ιδιαιτερα, μου χει κανει σε δυο βδομαδες δυο φορες κι οχι παντα γουλιτσες. Ρευεται αχεδον παντα κ αυτος ο λοξυγγας ειναι παρα πολυ συχνος, διαρκει αρκετα κι αν δεν τη σηκωσω ορθια, νευριαζει.

Απο προχθες της ξεκινησα epadoren 1,5 ml/ημερα. Ο φιατρος μου πε θα περασει κ να κανω υπομονη. Χθες ηταν σουπερ, σημερα σε δυο γευματα μια μικρη γρινιτσα την ειχε...

Καμμια που χει δωσει epadoren εχει δει αποτελεσμα; Κι αν ναι, ποτε;

Που λετε, εμενα ο αντρας μου με βοηθαει γενικα. Το προβλημα μας για το οποιο κ μαλωνουμε, ειναι οτι παω πανω απτο κεφαλι του κ επιβλεπω κ τον ενοχλει αυτο. Προσπαθω κι εγω ναμαι πλεον πιο διακριτικη αλλα αν δω καμμια βλακεια γινομαι υστερικη(λεει)

Γενικα παντως βοηθαει δεν μπορω να πω κ την κραταει αν θελω να βγω εξω!

Γενικα η μπεμπουλα μας ειναι ενα πολυ ησυχο μωρο καλοβολο που κοιμαται το βραδυ κι εχουμε καθιερωσει κ μεσημεριανο υπνο αγκαλιτσα! Χαμογελαει συχνα κ τρελαινεται για τις βολτες. Οσο ειχε αδεια ο αντρας μου βγαιναμε καθε μερα κ τρελαινοταν! Τωρα θα τη βγαζω εγω τα απογευματα εδω γυρω μεχρι να μπορω να την παρω μονη με ταμαξι κ να βολταρουμε!!

Γενικα ειμαι κ λιγο αγχωμενη με τη μετακομιση κ τη δουλεια μου, εχω να ρυθμισω πολλα κ το μωρο μου μου χει παρει τα μυαλα!

Καλε η Νεφελη που ειναι;;

Λοιπον...αλλαξα γαλα,ειδα μια μικρη καλυτερευση αλλα απτο απογευμα κ μετα μου κανει τ ιδια...οχι δε εντονο βαθμο βεβαια,απλα δε θελει τ γαλα κ αν την πιεσω αρχιζει τις τσιριδες. .τεντωνει τ σωμα της σε σχημα τοξου κ αρνειται ν συνεχισει...αν προσπαθησω μετα απο λιγη ωρα,πινει αλλο λιγο κ ξανα τ ιδια...κ γω για ΓΟΠ υποψιαζομαι ολεον κ θα ξαναπαρω την παιδιατρο σημερα...βεβαια τρωει τελικα την κανονικη της ποσοτητα κ ηρεμγσε κ στ θεμα του υπνου...με προβληματιζει ομως πιυ την ωρα που την ταιζω απευθειας νιωθω ν γουργουριζει η κοιλια της κ να εχει πολλα αερια..μετα απο μια δυο ωρες ξαναρευεται,την πιανει λοξυγγας κ καμια φορα ακομη κ στον υπνο της σαν ν πνιγεται κ βηχει...τι της συμβαινει ρε γαμωτο;;; ενα αλλο θεμα που εχουμε ειναι οτι τη νυχτα,μετα το γαλα που θ πθει στις 4-5 που ξυπναει,μετα δεν πεφτει σε βαθυ υπνο κ κουνιεται συνεχεια με κλειστα ματια κ ακουγεται αρκετα,βγαζει ηχους με αποτελεσμα να μη μ αφηνει ν κοιμηθω...πφφφφφ...ειμαι για να σκασω μια βδομαδα τωρα...εχω τρελαθει απτ αγχος...

71i9p3.png

Epadoren δινω εγω νεφελακι εδω και 3 βδομαδες....μια χαρα απο τοτε βεβαια γουλιτσες κανει αλλα σε λογικα πλαισια!!!ξερεις τι ειναι να βλεπεις το παιδι σου να πιναει και να μη μπορει να φαει;;;;τρελαθηκα!

Επισης αγκαλιτσες κοριτσια ειναι οτι πρεπει για τα μικρακια μας!!!!

Κοριτσια ποναωωωωωωω την ειχα ξεχασει την περιοδο!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κι εμενα δε σας κρυβω με αγχωνει πολυ ολο αυτο, αφου οταν ερχεται η ωρα που θα την ταισω τρεμει το φιλοκαρδι μου...

Χαιρομαι που ειδες αποτελεσμα με το σιροπι βανιλιτσα! Ποσο της δινεις κ καθε ποτε;

Λιτσα, μιλα με το γιατρο μηπως σου δωσει κι εσενα σιροπι. Ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται τα καημενα...

Οι κολικοι κ η γοπ παντως ειναι συνηθη προβληματα των μωρων...

Περνανε ομως, αυτο να σκεφτομαστε... Εμεις ηδη τους κολικους τους εχουμε αποχαιρετησει εδω κ καιρο!!

Α! Λιτσα, κι εγω ειδικο γαλα της δινω αλμιρον 1 ΗΑ.

Ο γιατρος μου πε να δοκιμασουμε αλλαγη σε κανονικο γαλα στους 3,5 μηνες.

Εμενα ομως μου αρεσει αυτο το γαλα πολυ(εκτος απτην τιμη του......) και φοβαμαι επειδη το χει συνηθισει,μηπως με την αλλαγη εχουμε άλλα θεματα μετα....

Ειναι υποχρεωτικο να το σταματησω; Ξερετε;

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον...αλλαξα γαλα,ειδα μια μικρη καλυτερευση αλλα απτο απογευμα κ μετα μου κανει τ ιδια...οχι δε εντονο βαθμο βεβαια,απλα δε θελει τ γαλα κ αν την πιεσω αρχιζει τις τσιριδες. .τεντωνει τ σωμα της σε σχημα τοξου κ αρνειται ν συνεχισει...αν προσπαθησω μετα απο λιγη ωρα,πινει αλλο λιγο κ ξανα τ ιδια...κ γω για ΓΟΠ υποψιαζομαι ολεον κ θα ξαναπαρω την παιδιατρο σημερα...βεβαια τρωει τελικα την κανονικη της ποσοτητα κ ηρεμγσε κ στ θεμα του υπνου...με προβληματιζει ομως πιυ την ωρα που την ταιζω απευθειας νιωθω ν γουργουριζει η κοιλια της κ να εχει πολλα αερια..μετα απο μια δυο ωρες ξαναρευεται,την πιανει λοξυγγας κ καμια φορα ακομη κ στον υπνο της σαν ν πνιγεται κ βηχει...τι της συμβαινει ρε γαμωτο;;; ενα αλλο θεμα που εχουμε ειναι οτι τη νυχτα,μετα το γαλα που θ πθει στις 4-5 που ξυπναει,μετα δεν πεφτει σε βαθυ υπνο κ κουνιεται συνεχεια με κλειστα ματια κ ακουγεται αρκετα,βγαζει ηχους με αποτελεσμα να μη μ αφηνει ν κοιμηθω...πφφφφφ...ειμαι για να σκασω μια βδομαδα τωρα...εχω τρελαθει απτ αγχος...

Κι εμενα το κανει αυτο που λες 4-5!!

Εμενα κοριτσια αντιπροχθες κοιμηθηκε 10-5 το βραδυ κ προχθες 7 το απογευνα με 2...κ μετα κοβαμε βολτες βεβαια στο σαλονι!! Λετε να κοβει το βραδινο ξυπνημα; Χθες που την ξυπνησα ξυπνησα 11 κ την ταισα 12 για να το παει σερι ως 7...ξυπναγε ανα 3 ωρες...

Οι μανιυλες που δινετε ξενο γαλα...ποσο περιπου τρωνε τα μικρα σας; κ τρωνε την ιδια ποσοτητα σε καθε γευμα; ξερω οτι διαφερει απο παιδι σε παιδι αλλα...στο περιπου...

Μολις μιλησα παλι με την παιδιατρο....να μην αγχωνομαι καθολου μ ειπε ..αν ηταν ΓΟΠ θαχαμε προβλημα σε καθε γευμα κ απτις πρωτες γουλιες μου ειπε....να δουμε πως θα παμε κ το ξανασυζητανε ισως για αλλαγη παλι γαλακτος.. Παντως τωρα ηπιε 150ml χωρις κανενα απολυτως προβλημα...για να δουμε.

71i9p3.png

Κι εμενα το κανει αυτο που λες 4-5!!

Εμενα κοριτσια αντιπροχθες κοιμηθηκε 10-5 το βραδυ κ προχθες 7 το απογευνα με 2...κ μετα κοβαμε βολτες βεβαια στο σαλονι!! Λετε να κοβει το βραδινο ξυπνημα; Χθες που την ξυπνησα ξυπνησα 11 κ την ταισα 12 για να το παει σερι ως 7...ξυπναγε ανα 3 ωρες...

Οι μανιυλες που δινετε ξενο γαλα...ποσο περιπου τρωνε τα μικρα σας; κ τρωνε την ιδια ποσοτητα σε καθε γευμα; ξερω οτι διαφερει απο παιδι σε παιδι αλλα...στο περιπου...

Εειδη κ μενα κανει κατι τετοια με τον υπνο κ το ωραριο κ μετα 'χλιμιντριζει' (χαχαχαχ) κ δε μ αφηνει ν κοιμηθω,μου ειπε η παιδιατρος ν την εκπαιδευσω λιγακι...θα ταλαιπωρηθουμε λεει γυρω στις δυο βδομαδες αλλα μετα θα μαθει...μου ειπε να την ξυπναω 11.30-12 κ να την ταιζω εστω κ λιγο,50-60 ml ,οσα καταφερει ν πιει...στη συνεχεια λεει θ μου ξυπναει εκει στις 3-3.5 ωρες αλλα θαρθει η ωρα που θ συνηθισει κ θ πεφτει σε βαθυ υπνο απτις 12 κ μετα ,ωστε ν ξυπναει γυρω στις 6-7 περιπου...ετσι θαχω κοιμηθει κ γω και τα 'χλιμιντρισματα' της κ ολα θα ξεκινανε μετα που δε θα με πολυνοιαζει...ελπιζω ν πιασει παιδια γτ εχω βαρεθει ν κοιμαμαι κ γω με τις κοτες για ν συμβαδιζω με τ ωραριο της....

71i9p3.png

Καλημερσαααα εμεις παντως τετοια βωρα σηκωνομαστε απο τοτε που ξεκινησαμε το ξενο γαλατακι.12 με 6:30 η 7 αναλογα τα κεφια της χιχιχι!τ

Αληθεια η ΝΕφελη εχει να μπει απο τοτε που γεννησε!!!που εισαι καλεεεεεε;;;;μπες να μας πεις για τα αγορια σου

Λιτσα να την ξυπνας μην ακολουθεις το προγραμμα της δεν παθαινουν τιποτα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα...

Χθες πολυ ανησυχη...

Ολη μερα αναγουλιαζοταν κ ρευοταν...

Ωρες ωρες αισθανομαι να τρελαινομαι.. Θυμηθηκα οταν ειχαμε τους κολικους τον πανικο που παθαινα...

Βγηκαμε βολτα για μπυρα κ γυρισαμε αρων αρων..

Πιο πριν δεν ειχε αναγουλες... Αλλα ειχαμε θεμα... Γιαυτο αλλωστε καλεσα τον γιατρο... Γκρινια δηλ στο ταισμα..Κ η προηγουμενη παιδιατρος προ εναμιση μηνα μου χε κανει λογω για παλινδρομηση...

Οσες το δινετε το σιροπι ποτε ειδατε αποτελεσμα; Σημερα ειναι η τριτη μερα, βεβαια δεν της εχω δωσει 3 φορες που πε ο γιατρος, αλλα 2 μονο... Θα της δινω 3...

Προχθες ηταν μια χαρα! Ησυχη ηρεμη! Παραπροχθεσ ανησυχη παλι! Εφυγε κ ο συζυγος για δουλεια κ δεν εχω βοηθεια τωρα...

Λιτσα συμφωνω κι εγω να την ξυπνας!

Παω να την ταισω τωρα! Σας χαιρετω!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...