Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Μια χαρά σε βρισκω φιλεναδα!!!και το δωράκι σούπερ!!!κι εγώ αυτό είχα ακούσει για το γάλα γι αυτό και ρωτησα το γιατρό.εμενα η γιατρος μου ειπε οχι στην ηλιοθεραπεια ακομη.καλα οχι οτι εκανα μπανια αλλα λεμε...

Καλε πηγαινε κανε ενα μπανακι με το κοριτσακι σου αν δεν εχεις αιμα.....θα με θυμηθεις σου λεω....εγω επαιξα και με ολα τα παιδακια (φιλους του γιου μου)....ρακετες ....νεροπιστλα κουβαδακια και αυτος το ευχαριστηθηκε....και στο τελος που φευγαμε μου ειπε:ευχαριστω μαμα που ηρθες σημερα μαζι μου.Να τα ζουμια εγω....τι νομιζεις τα παιδακια μας που ειναι και λιγο μεγαλα περνανε μεγαλο ζορι με τα μωρα....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλε πηγαινε κανε ενα μπανακι με το κοριτσακι σου αν δεν εχεις αιμα.....θα με θυμηθεις σου λεω....εγω επαιξα και με ολα τα παιδακια (φιλους του γιου μου)....ρακετες ....νεροπιστλα κουβαδακια και αυτος το ευχαριστηθηκε....και στο τελος που φευγαμε μου ειπε:ευχαριστω μαμα που ηρθες σημερα μαζι μου.Να τα ζουμια εγω....τι νομιζεις τα παιδακια μας που ειναι και λιγο μεγαλα περνανε μεγαλο ζορι με τα μωρα....

Μπάνιο μου είπε να κάνω και μάλιστα λέμε να πάμε από τρίτη μια εκδρομουλα να χαρεί κι ή μεγάλη.κι εγώ είναι αλήθεια ότι λιγη θάλασσα τη θέλω.μακάρι να τα καταφερουμε γιατί την άλλη εβδομάδα τα κεφάλια μέσα λέμε!!!!!σε έστειλα ο πιτσιρίκος έτσι???άμα θέλουν αυτά σε κάνουν λιωμα!!!!

Maternity_codemini.php#

Εμενα απο βοηθεια τιποτα!!! Κι οποτε του λεω μαλωνουμε,βοηθαει την επομενη μερα κ μετα τιποτα. Εχει επαναπαυθει επειδη εγω δε δουλευω (ως τη δευτερα) κ επειδη ειναι διπλα οι δικοι μου

Καλησπερα παρεουλα....πως παει;;;;

Αρχισα τα μπανακια και την ηλιοθεραπεια κοριτσια και νιωθω αλλος ανθρωπος!!!

Την Δευτερα φευγουμε για Αστυπαλαια....δωρακι του συζηγου...♡

Η μικρη μου πολυ ησυχη φτου φτου μας!!

Ειναι ξανθουλα με γαλανα ματακια.......

Μωλο το fryzolac ειναι μακραν το καλητερο γαλα ...δοκιμασμενο!!!

Λιτσακι κανε δοκιμες....καποιο θα της αρεσει περισσοτερο και δεν θα την ενοχλει!

Ρινα στρωστον χαχαχα αμα δε βοηθαει απο τωρα.....μετα;;;;

Φιλια σε ολες

Υποστηριζει οτι τωρα δεν μπορει να κανει πολλα...μετα ομως..ολο εξω κ παιχνιδξ λεει θα ειναι

καλησπέρα κορίτσια!!τι κάνετε?

μωλο καλά να περάσετε αν πάτε τελικά!!

vanilitsa-bebis καλά να περάσετε και εσείς μπράβο στον άντρα σου για το δωράκι!!

Rina εμένα με βοηθάει σε όλα μου την κρατάει και με στέλνει για ύπνο όταν είμαι πολύ κουρασμένη!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς κορίτσια πολύ κούραση η μικρή μου είναι πολύ γκρινιάρα θηλάζει κάθε 2 ώρες,ξένο της δίνω μια φορά την ημέρα και ούτε βγάζω γάλα με το θήλαστρο αλλά δεν το μπορώ αυτο το κλάμα της πλαντάζει όταν την αφήνω κάτω και δεν ξέρω τι κάνω λάθοε πάντως δεν μπορω να την ακουω να κλαιει πάνω απο 1 λεπτο κατευθειαν την παίρνω και σταματάει

μέχρι και της δουλείες και το μαγείρεμα το κάνω με την μικρη στο μαρσιπο..απο την πολυ ταλαιπωρια σηκωσα και ενα 40αρι πυρετό και γενικώς πολλές ζαλάδες αυτές τις μέρες.μου ηρθε και η περίοδος άλλο κουλό και αυτό νόμιζα οτι δεν θα έχω τώρα που θηλάζω και παίρνω και αντισυλληπτικα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εμενα ο αντρας μου γενικα βοηθαει. Αφου δεν θηλαζω τον βαζω και να τον ταιζει καμια φορα μεσα στην ημερα. Λενε ειναι σημαντικο για να δενονται μεταξυ τους.

Γενικα ειναι ησυχος ο μικρουλης. Μας κανει τωρα και γελακια οταν μαε βλεπει και μας τρελαινει..

Καλα να περασετε οσες πατε διακοπουλες! Σας ζηλευω! Εγω μεσα Σεπτεμβρη επιστρεφω στη δουλεια.. Απο τη μια μου εχει λειψει η δουλεια μου (απεχω 8 μηνες σχεδον) απο την αλλη στεναχωριεμαι που θα τον αφησω...

Εμεις πινουνε novalac premium 1. Μιας που του αρεσει και δουλευει και το εντερακι δεν το αλλαζουμε.

Εγώ ρε κορίτσια είχα αίμα 35 ημέρες , μετά Μου σταμάτησε , μετά μου ξαναήρθε για καμία βδομάδα αλλά πολύ κόκκινο σαν περίοδο.μετα μου ξανασταματησε κ μετα μου ξανάρθε πάλι τα ίδια γι μια εβδομάδα κ πολύ κόκκινο. Ο γυναικολόγος μου έδωσε το μιτροταν να πάρω. Είχε καμία τίποτα τέτοιο;

Το μιτροταν μπορει να μειωσει τα επιπεδα της προλακτινης και κατ επεκταση τη γαλουχια. Αν θηλαζεις, καλο ειναι να μην το παρεις. διαβασε εδω:

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/3111

Γαλουχία

Η μηλεϊνική εργονοβίνη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της προλακτίνης έτσι μειώνοντας την γαλουχία.

Πηγή: www.galinos.gr

Ρωτα το γιατρο σου ξανα αν ειναι..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Το μιτροταν μπορει να μειωσει τα επιπεδα της προλακτινης και κατ επεκταση τη γαλουχια. Αν θηλαζεις, καλο ειναι να μην το παρεις. διαβασε εδω:

Γαλουχία

Η μηλεϊνική εργονοβίνη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της προλακτίνης έτσι μειώνοντας την γαλουχία.

Εμενα μου το εδιναν στο μαιευτηριο, οποτε μηπως δεν υπαρχρι προβλημα να το παρει η κοπελα;

Εμείς κορίτσια πολύ κούραση η μικρή μου είναι πολύ γκρινιάρα θηλάζει κάθε 2 ώρες,ξένο της δίνω μια φορά την ημέρα και ούτε βγάζω γάλα με το θήλαστρο αλλά δεν το μπορώ αυτο το κλάμα της πλαντάζει όταν την αφήνω κάτω και δεν ξέρω τι κάνω λάθοε πάντως δεν μπορω να την ακουω να κλαιει πάνω απο 1 λεπτο κατευθειαν την παίρνω και σταματάει

μέχρι και της δουλείες και το μαγείρεμα το κάνω με την μικρη στο μαρσιπο..απο την πολυ ταλαιπωρια σηκωσα και ενα 40αρι πυρετό και γενικώς πολλές ζαλάδες αυτές τις μέρες.μου ηρθε και η περίοδος άλλο κουλό και αυτό νόμιζα οτι δεν θα έχω τώρα που θηλάζω και παίρνω και αντισυλληπτικα!!

Κι εμένα ο μικρός είναι γκρινιάρης και θέλει όλο χέρια.ευτυχώς κάποιες βραδιές όχι όλες μας αφήνει να κοιμηθούμε και λίγο....lila πιο μάρσιπο έχεις?εμένα μου δώσανε το sling που κάνει για νεογέννητο αλλά ο μικρός δε το θέλει καθόλου.και ή αλήθεια είναι ότι θα θελα ένα μάρσιπο γιατί βολευει και έχω αρχίσει να ψάχνω

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κι εμένα ο μικρός είναι γκρινιάρης και θέλει όλο χέρια.ευτυχώς κάποιες βραδιές όχι όλες μας αφήνει να κοιμηθούμε και λίγο....lila πιο μάρσιπο έχεις?εμένα μου δώσανε το sling που κάνει για νεογέννητο αλλά ο μικρός δε το θέλει καθόλου.και ή αλήθεια είναι ότι θα θελα ένα μάρσιπο γιατί βολευει και έχω αρχίσει να ψάχνω

Εμένα μου έχουν χαρίσει τον μάρσίπό go της chicco είναι από νεογέννητο και αυτός αλλά κουνιέται το κεφάλι της μικρής πέρα δώθε και όταν την βάζω χώνω σεντόνακι από την μία μεριά και την κρατάει σταθερά και η δικιά μου δεν το ήθελε καθόλου τις 2 πρώτες φορές!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γαλουχία

Και γω το πηρα και μαλιστα ολο το κουτι και το γαλατακι μια χαρσ ηρθε και σε ποσοτητα μαλιστα.μηπως συμβαινει σε ορισμενες περιπτωσεις.παντως και η μητρα πρεπει να επανελθει με εναν τροπο.......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Λοιπόν τ,ο πήρα το μιτροταν για 4 ημέρες και ευτυχώς το αίμα σταμάτησε , όχι όμως και το γαλατάκι μου, πάλι ευτυχώς!! Ο γυναικολόγος μου κ μένα Rina μου είπε ότι το έπαιρνα κ στο μεαυτηριο ! Όποτε όλα καλά ..σε ευχαριςτω Luz για το site κ τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μου μειώθηκε λίγο..τις ημέρες που το έπαιρνα.

Τις ημέρες που το έπαιρνα βέβαια κατέβαζαν κ 3-4 μούτες χωρίς αλκοόλ για να είμαι σιγουρη για το γαλατάκι μου. Κ τώρα μου έχει μείνει συνήθεια κ πίνω 2 μούτες κάθε μέρα!! Χαχαχα

Καλησπέρα κορίτσια!

Λοιπόν τ,ο πήρα το μιτροταν για 4 ημέρες και ευτυχώς το αίμα σταμάτησε , όχι όμως και το γαλατάκι μου, πάλι ευτυχώς!! Ο γυναικολόγος μου κ μένα Rina μου είπε ότι το έπαιρνα κ στο μεαυτηριο ! Όποτε όλα καλά ..σε ευχαριςτω Luz για το site κ τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μου μειώθηκε λίγο..τις ημέρες που το έπαιρνα.

Τις ημέρες που το έπαιρνα βέβαια κατέβαζαν κ 3-4 μούτες χωρίς αλκοόλ για να είμαι σιγουρη για το γαλατάκι μου. Κ τώρα μου έχει μείνει συνήθεια κ πίνω 2 μούτες κάθε μέρα!! Χαχαχα

Τι ειναι οι μουτες καλε;;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...