Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!να ρωτησω οσες γεννησατε φυσιολογικα ποσες μερες ειχατε αιμορραγια?εμενα ειναι 35 μερες που γεννησα και ακομα δεν εχει σταματησει...

Εγω αιμα αιμα μονο την πρωτη βδομαδα...μετα υπολειμματα ως τις 30 μερες περιπου. Μετα...πηγα κ θαλασσα. Νομιζω ειναι φυσιολογικο αλλα ρωτα κ το γιατρο σου

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια;;; εγω ειμαι τελειως απογοητευμενη απο χτες...δεν ξερω τι εχει παθει η μικρη αλλα δεν κοιμαται σχεδον καθολου...πινει κανονικα τ γαλατακι της αποκοιμιεται για ενα τεταρτο κ ξυπναει...ολη μερα νυσταζει κ γκρινιαζει αλλα υπνος πουθενα...κ στα μισα υου μπουκαλιου αρχοζει ν το πεταει κ μετα κλαιει κ ουρλιαζει γτ της τ παιρνω..δεν ξερω τι της φταιει κ εχω αγχωθει....

Μπορεί να έχει γοπ . Πάρε τον παιδίατρο. Εμένα πέρασε αυτή τη φάση ένα μήνα πριν. Ενός μηνών ήταν δηλαδή. Τον έβαζα στο στήθος κ ούρλιαζε, κ μόλις τον έβγαζα πάλι ούρλιαζε γιατί πεινούσε. Είχα φρικάρει τελείως. Το αποτέλεσμα να έχει γοπ κ να του έχει κάνει οισοφάγιτιδα. Κατάπινε ο κακομοίρης κ πονούσε. Παίρνουμε σιρόπι κι τώρα κ όλα καλά!!

Εγώ ρε κορίτσια είχα αίμα 35 ημέρες , μετά Μου σταμάτησε , μετά μου ξαναήρθε για καμία βδομάδα αλλά πολύ κόκκινο σαν περίοδο.μετα μου ξανασταματησε κ μετα μου ξανάρθε πάλι τα ίδια γι μια εβδομάδα κ πολύ κόκκινο. Ο γυναικολόγος μου έδωσε το μιτροταν να πάρω. Είχε καμία τίποτα τέτοιο;

Εγώ ρε κορίτσια είχα αίμα 35 ημέρες , μετά Μου σταμάτησε , μετά μου ξαναήρθε για καμία βδομάδα αλλά πολύ κόκκινο σαν περίοδο.μετα μου ξανασταματησε κ μετα μου ξανάρθε πάλι τα ίδια γι μια εβδομάδα κ πολύ κόκκινο. Ο γυναικολόγος μου έδωσε το μιτροταν να πάρω. Είχε καμία τίποτα τέτοιο;

Εμενα τις πρωτες μερες ηταν κοκκινο αιμα μετα για 20 μερες ηταν καφε και τωρα δυο τρεις μερες φευγουν κομματια ολοκληρα απο το ενδομητριο μαλλον!!αλλα δεν μου εχει σταματησει απο τοτε που γεννησα!μιτροταν ειχς παρει για 3 μερες οταν γεννησα για να κανει συσπασεις η μητρα να επανελθει το δινουν νομιζω

Μπορεί να έχει γοπ . Πάρε τον παιδίατρο. Εμένα πέρασε αυτή τη φάση ένα μήνα πριν. Ενός μηνών ήταν δηλαδή. Τον έβαζα στο στήθος κ ούρλιαζε, κ μόλις τον έβγαζα πάλι ούρλιαζε γιατί πεινούσε. Είχα φρικάρει τελείως. Το αποτέλεσμα να έχει γοπ κ να του έχει κάνει οισοφάγιτιδα. Κατάπινε ο κακομοίρης κ πονούσε. Παίρνουμε σιρόπι κι τώρα κ όλα καλά!!

Μου ειπε ν αλλαξω γαλα γτ προφανως αυτο την πειραζει...κανει σαν τρελη ωρες ωρες κσθως την ταιζω...αςελπισουμε οτι θ ηρεμησουμε με την αλλαγη...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Μου ειπε ν αλλαξω γαλα γτ προφανως αυτο την πειραζει...κανει σαν τρελη ωρες ωρες κσθως την ταιζω...αςελπισουμε οτι θ ηρεμησουμε με την αλλαγη...

Καλημέρα στις μανουλες!!!litsa τι γαλα δίνεις στη μπουμπου?γιατί κι εγώ άρχισα να ψαχνομαι γιατί δε ξέρω τι θα γίνει από 1/9 που αρχίζω δουλειά...

Maternity_codemini.php#

Επαιρνα το novalac...τωρα μου ειπε να παρω sanilac η το humana...βεβαια εγω θα παρω το frezylac μιας κ εχω ακουσει τα καλυτερα...ετσι κ αλλιως απλο γαλα θ παρω παλι,οχι για κολικους μοας κ δε φαινεται ν υπαρχουν γτ κλαιει μονο οταν την ταιζω...ας ελπισω οτι θ πακε καλυτερα...ελπιζω μεχρι το βραδυ ν τ εχω στ χερια μ να το δοκιμασουμε γτ ειμαι χωριο κ περιμενω να μου το φερουν απτην πολη...μουρχεται κριμα τ παιδακι μ που πειναει κ κλαιει κ δν το ευχαριστιεται...

71i9p3.png

καλησπέρα!:)

τι κανετε??εμεις λειπαμε στο χωριο για δυο εβδομαδες και χαθηκα εντελως , διότι δεν ειχαμε καθολου ιντερνετ...ο μικρος εχει μπουμπουκεψει ..ειναι γλυκας!!!σαραντησαμε κιολας και τωρα κανουμε βολτιτσες και θηλαζουμε ακομη αποκλειστικα με υπνο βραδινο 5 ωρες περιπου!

Επαιρνα το novalac...τωρα μου ειπε να παρω sanilac η το humana...βεβαια εγω θα παρω το frezylac μιας κ εχω ακουσει τα καλυτερα...ετσι κ αλλιως απλο γαλα θ παρω παλι,οχι για κολικους μοας κ δε φαινεται ν υπαρχουν γτ κλαιει μονο οταν την ταιζω...ας ελπισω οτι θ πακε καλυτερα...ελπιζω μεχρι το βραδυ ν τ εχω στ χερια μ να το δοκιμασουμε γτ ειμαι χωριο κ περιμενω να μου το φερουν απτην πολη...μουρχεται κριμα τ παιδακι μ που πειναει κ κλαιει κ δν το ευχαριστιεται...

Ρώτησα κι εγώ το γιατρό και μου είπε για το sanilac και το s26.το novalac και το almiron μου είπε ότι είναι βαριά γαλατά.κι επειδή κι εγώ ήθελα το frezylac μου είπε ότι είναι καλό και είναι πράγματι βιολογικό.οπότε κι εγώ αυτό θα πάρω να έχω καβατζα.ελπίζω να μου κάτσει βέβαια θηλασμός και δουλειά αλλά ας είμαι προετοιμασμένη.το πιο βασικό που μου είπε είναι να αρέσει στο παιδί.όλα καλά θα πάνε ρε κοριτσάκι.θα φάει ή μπουμπου μην αγχωνεσαι.

Maternity_codemini.php#

Ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια...οι αντρες σας ασχολουνται καθολου με τα μωρα; κμαν ναι πως; ο δικος μου καθολου...δουλευει βρβαια ωραριο καταστηματων αλλα και παλι...στενοχωριεμαι...οση βοηθεια κι αν εχω απο τους δικους μου εγω θελω μαζι του να το μοιραστω...ειναι το παιδι ΜΑΣ. κ εκεινος ηθελε πολυ περισσοτερο απο εμενα μωρο...

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεουλα....πως παει;;;;

Αρχισα τα μπανακια και την ηλιοθεραπεια κοριτσια και νιωθω αλλος ανθρωπος!!!

Την Δευτερα φευγουμε για Αστυπαλαια....δωρακι του συζηγου...♡

Η μικρη μου πολυ ησυχη φτου φτου μας!!

Ειναι ξανθουλα με γαλανα ματακια.......

Μωλο το fryzolac ειναι μακραν το καλητερο γαλα ...δοκιμασμενο!!!

Λιτσακι κανε δοκιμες....καποιο θα της αρεσει περισσοτερο και δεν θα την ενοχλει!

Ρινα στρωστον χαχαχα αμα δε βοηθαει απο τωρα.....μετα;;;;

Φιλια σε ολες

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια...οι αντρες σας ασχολουνται καθολου με τα μωρα; κμαν ναι πως; ο δικος μου καθολου...δουλευει βρβαια ωραριο καταστηματων αλλα και παλι...στενοχωριεμαι...οση βοηθεια κι αν εχω απο τους δικους μου εγω θελω μαζι του να το μοιραστω...ειναι το παιδι ΜΑΣ. κ εκεινος ηθελε πολυ περισσοτερο απο εμενα μωρο...

Εμένα πάντως ασχολείται παρά πολύ. Βέβαια είναι κι αυτός που θα τον αναλάβει και το χειμώνα γιατί θα έχει άδεια ανατροφής.αλλά τι να σας πω μόνο ταισμα δε κάνει λόγω θηλασμου.και τη νύχτα που ταιζω τον παίρνει μετά ο άντρας μου για να ρευτει.

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα παρεουλα....πως παει;;;;

Αρχισα τα μπανακια και την ηλιοθεραπεια κοριτσια και νιωθω αλλος ανθρωπος!!!

Την Δευτερα φευγουμε για Αστυπαλαια....δωρακι του συζηγου...♡

Η μικρη μου πολυ ησυχη φτου φτου μας!!

Ειναι ξανθουλα με γαλανα ματακια.......

Μωλο το fryzolac ειναι μακραν το καλητερο γαλα ...δοκιμασμενο!!!

Λιτσακι κανε δοκιμες....καποιο θα της αρεσει περισσοτερο και δεν θα την ενοχλει!

Ρινα στρωστον χαχαχα αμα δε βοηθαει απο τωρα.....μετα;;;;

Φιλια σε ολες

Μια χαρά σε βρισκω φιλεναδα!!!και το δωράκι σούπερ!!!κι εγώ αυτό είχα ακούσει για το γάλα γι αυτό και ρωτησα το γιατρό.εμενα η γιατρος μου ειπε οχι στην ηλιοθεραπεια ακομη.καλα οχι οτι εκανα μπανια αλλα λεμε...

Maternity_codemini.php#

Γιατι;;;τι μπορει να μας βλαψει η ηλιοθεραπεια;;

Δεν έχω ιδέα.ίσως λόγω καισαρικής για το εσωτερικό τραύμα να μην αυξηθεί η θερμοκρασία στη περιοχή.αυτό φαντάζομαι ότι είναιδε ρωτησα κι εγώ ή χαζή να μου το αναλύσει....

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...