Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Έπιασαν τόπο, αφού ο μικρός μας αποδείχτηκε δυνατός και είμαστε σε ανάρρωση. Δεν κάναμε εισαγωγή για να μην κολλήσει τίποτα χειρότερο μέσα στο νοσοκομείο. Τον κρατήσαμε σπίτι με παρακολούθηση. Έχουμε ακόμη διάρροιες και πονάκια, αλλά τουλάχιστον ξαναβρήκε την όρεξή του για φαί και μπλα-μπλα. Μεγάλο πράγμα ο θηλασμός πάντως κορίτσια, αφού τα μοναδικά αντισώματα που είχε για να γίνει καλά ήταν από το θηλασμό.

Εσείς που έχετε πάει διακοπές, βγαίνετε; Πάτε θάλασσα; Γιατί κ εμείς δοκιμάσαμε να έρθουμε σε εξοχικό κοντά στο σπίτι μας, αλλά η κλεισούρα μέσα λόγω ωραρίων του μικρού είναι η ίδια και χειρότερη μην πω εξαιτίας των κουνουπιών...Σας εύχομαι πάντως να περνάτε καλά στις πρώτες σας διακοπές με τα μπουμπούκια σας!

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Έπιασαν τόπο, αφού ο μικρός μας αποδείχτηκε δυνατός και είμαστε σε ανάρρωση. Δεν κάναμε εισαγωγή για να μην κολλήσει τίποτα χειρότερο μέσα στο νοσοκομείο. Τον κρατήσαμε σπίτι με παρακολούθηση. Έχουμε ακόμη διάρροιες και πονάκια, αλλά τουλάχιστον ξαναβρήκε την όρεξή του για φαί και μπλα-μπλα. Μεγάλο πράγμα ο θηλασμός πάντως κορίτσια, αφού τα μοναδικά αντισώματα που είχε για να γίνει καλά ήταν από το θηλασμό.

Εσείς που έχετε πάει διακοπές, βγαίνετε; Πάτε θάλασσα; Γιατί κ εμείς δοκιμάσαμε να έρθουμε σε εξοχικό κοντά στο σπίτι μας, αλλά η κλεισούρα μέσα λόγω ωραρίων του μικρού είναι η ίδια και χειρότερη μην πω εξαιτίας των κουνουπιών...Σας εύχομαι πάντως να περνάτε καλά στις πρώτες σας διακοπές με τα μπουμπούκια σας!

Καταρχην να ειστε σιδερενιοι...εγω πηγα ενα βραδυ ως ενα ταβερνακι στο χωριο αλλα ημουν σε αποσταση 5 λ με τα ποδια απο το σπιτι κ επαιρνα τηλ ανα μιση ωρα κ πηγαινα θαλασσα συνολο 1 ωρα κ παλι επαιρνα συνεχεια τηλ...

Τι κανετε κοριτσια;;; εγω ειμαι τελειως απογοητευμενη απο χτες...δεν ξερω τι εχει παθει η μικρη αλλα δεν κοιμαται σχεδον καθολου...πινει κανονικα τ γαλατακι της αποκοιμιεται για ενα τεταρτο κ ξυπναει...ολη μερα νυσταζει κ γκρινιαζει αλλα υπνος πουθενα...κ στα μισα υου μπουκαλιου αρχοζει ν το πεταει κ μετα κλαιει κ ουρλιαζει γτ της τ παιρνω..δεν ξερω τι της φταιει κ εχω αγχωθει....

71i9p3.png

Τι κανετε κοριτσια;;; εγω ειμαι τελειως απογοητευμενη απο χτες...δεν ξερω τι εχει παθει η μικρη αλλα δεν κοιμαται σχεδον καθολου...πινει κανονικα τ γαλατακι της αποκοιμιεται για ενα τεταρτο κ ξυπναει...ολη μερα νυσταζει κ γκρινιαζει αλλα υπνος πουθενα...κ στα μισα υου μπουκαλιου αρχοζει ν το πεταει κ μετα κλαιει κ ουρλιαζει γτ της τ παιρνω..δεν ξερω τι της φταιει κ εχω αγχωθει....

Μηπως εχει παλινδρομηση η μικρη και ποναει και δε μπορει να πιει γαλα ενω πιναει..αρα δεν μπορει και να κοιμηθει.παρε τον γιατρο σου τηλ να του τα πεις τα συμπτωματα.φιλια και μην αγχωνεσαι ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μηπως εχει παλινδρομηση η μικρη και ποναει και δε μπορει να πιει γαλα ενω πιναει..αρα δεν μπορει και να κοιμηθει.παρε τον γιατρο σου τηλ να του τα πεις τα συμπτωματα.φιλια και μην αγχωνεσαι ...

Δε θα εβγαζε γαλα αν ειχε παλινδρομηση; γτ δε βγαζει σχεδον ποτε....νβασικα απτα 150ml π πινει ,τα πρωτα 60-70 τ κατεβαζει ανετα κ μετα αρχιζει η γκρινια....με βολτα κ τραγουδακια τ πινει κ τ υπολοιπα...πγφφφγ δεν ξερω,εχω αγχωθει...τρομαξα ν την κοιμησω τωρα κ τρεμω μη τυχον ξυπνησει παλι αμεσα...θ τρελαθω...στενοχωριεμαι π δεν κερω τι κανω λαθος κ κανει ετσι τ παιδακι μ...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Δε θα εβγαζε γαλα αν ειχε παλινδρομηση; γτ δε βγαζει σχεδον ποτε....νβασικα απτα 150ml π πινει ,τα πρωτα 60-70 τ κατεβαζει ανετα κ μετα αρχιζει η γκρινια....με βολτα κ τραγουδακια τ πινει κ τ υπολοιπα...πγφφφγ δεν ξερω,εχω αγχωθει...τρομαξα ν την κοιμησω τωρα κ τρεμω μη τυχον ξυπνησει παλι αμεσα...θ τρελαθω...στενοχωριεμαι π δεν κερω τι κανω λαθος κ κανει ετσι τ παιδακι μ...

Δεν ειναι απαραιτητο να βγαζει ....εχει συχνα λοξυγγα;;;σου ρευεται δυνατα ;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Δεν ειναι απαραιτητο να βγαζει ....εχει συχνα λοξυγγα;;;σου ρευεται δυνατα ;

Λοξυγγα μεσα στξ μερα μπορει ν κανει 2-3 φορες κ οχι παντα...οσο για τ ρεψιμο δε θα τ ελεγα δυνατο,μια χαρα μ ακουγεται...οπως εξαλλου ακουγοταν κ απυην αρχη που δν ειχαμε θεματα...

71i9p3.png

Εμενα ρε κοριτσια κανει λοξυγγα σιγουρα μες στη μερα κ καμια φορα κ 2 κ 3 φορες,σπανια ρευεται...κ την πιανει κ μενααυτονπου λετε..γκρινια κ στο στηθος κ στο μπουκαλι αλλα παντα την ιδια ωρα της μερας.,,

Μιλησαε την παιδιατρο κ μου ειπε πως λογικα περναει πολθ ηπιους κολικους π απλα δεν την αφηνουν ν κοιμηθει κ χανει τον υπνο της..κ οντως,εχει πολλα αερια αυτες τις δυο μερες....οσο για τ γαλα,επειδη λεει στην αρχη τ πινει κανονικα κ μετα αρχιζει η γκρινια,ηρθε η ωρα ν ανοιξουμε τρυπες στη θηλη...μπας κ ικανοποιηθει...τουλαχιστον μου εφθγε το αγχος γτ τοσο κλαμα π εχω ριξει απο χτες με τρελανε!!! Ευχομαι ναστε ολες καλα!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι.πως είναι ή μπουμπου?πήρες το γιατρό?εμένα πάντως όταν μου κάνει τέτοια τα αποδιδω στους κολικούς.αυτό με το φαι εμένα μου το κάνει στο στήθος και κολικούς μου είπαν ότι είναι.το ίδιο και στον ύπνο ενώ κοιμάται για λίγο αρχίζει και χτυπιέται.και δωστού από την αρχή αγκαλιά και κούνημα....

Maternity_codemini.php#

Μιλησαε την παιδιατρο κ μου ειπε πως λογικα περναει πολθ ηπιους κολικους π απλα δεν την αφηνουν ν κοιμηθει κ χανει τον υπνο της..κ οντως,εχει πολλα αερια αυτες τις δυο μερες....οσο για τ γαλα,επειδη λεει στην αρχη τ πινει κανονικα κ μετα αρχιζει η γκρινια,ηρθε η ωρα ν ανοιξουμε τρυπες στη θηλη...μπας κ ικανοποιηθει...τουλαχιστον μου εφθγε το αγχος γτ τοσο κλαμα π εχω ριξει απο χτες με τρελανε!!! Ευχομαι ναστε ολες καλα!

Τώρα την είδα την απάντηση.άντε όλα καλά.τι τραβανε κι αυτά κι εμείς μαζί.....

Maternity_codemini.php#

Πφφφφ με ολα αυτα νιωθω μεγαλη μελαγχολια σημερα....μιλαμε για τρελο κλαμα....ασταματητο...αχ ειχα συνηθισει ν ειναι ηρεμη η μπουμπου κ τωρα τρελαθηκα αμεσως....φευγει κ τ καλοκαιρι,θα κλειστουμε κ σρ σπιτι...κ βουρ κλαμα εγω....ελπιζω αυριο ναμαι καλυτερα...

71i9p3.png

Πφφφφ με ολα αυτα νιωθω μεγαλη μελαγχολια σημερα....μιλαμε για τρελο κλαμα....ασταματητο...αχ ειχα συνηθισει ν ειναι ηρεμη η μπουμπου κ τωρα τρελαθηκα αμεσως....φευγει κ τ καλοκαιρι,θα κλειστουμε κ σρ σπιτι...κ βουρ κλαμα εγω....ελπιζω αυριο ναμαι καλυτερα...

Έλα ρε κοριτσάκι μη πέφτεις.σημασία έχει ότι ή μπουμπου είναι καλά.Σκέψου ότι μεγαλώνουν γρήγορα τα ζουζούνια και του χρόνου τέτοιο καιρό θα τα έχουμε να πλατσουριζουν στην θάλασσα.είναι και οι ατιμές οι ορμόνες.....θέλουν πολύ χρόνο να στρωσουν.κύμα απελπισίας είναι θα περάσει.εγώ περιμένω να γίνω λίγο πιο ανεξάρτητη από τον συνεχόμενο ταισμα.να κανείς θετικές σκέψεις γιατί τα σκατουλια μας καταλαβαίνουν και αντιδρούν.πήγαινε και καμία βολτιτσα και ολα καλά θα είναι.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...