Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Nefeli μου άσε την μπουμπού σου να κάνει το προγραμμα της! Κουράστηκε το γλυκουλι απο την βολτούλα, μπορεί να θέλει να κοιμηθεί σημερα. Κάποια στιγμή που θα χορτάσει ύπνο θα αρχίσουν τα όργανα! Εφόσον εχει όρεξη για φαγητό όλα οκ!

Vanilitsa εγω δεν το εχω σκεφτεί αν θα τον άφηνα για καφε. Αν κανονίσουμε κάπου κοντά να τα πάρουμε τα σκατουλια..

Εγω για έλεγχο θα πάω τέλος του μηνα. Νομίζω ότι εγω υπέρηχο θα κανω και σε 4 μηνες τεστ παπ.

Μώλο μπράβο που το αντιμετώπισες και αυτο. Συνεχίζεις το θηλασμό?

Συνεχιζω κορίτσι μου κανονικά και προς το παρόν.τι θα γίνει αν αρχισω δουλειά δε ξέρω...

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω την εντυπωση πως εκτος απο υπερυχο ελεγχει και με κολποδιαστολεα...απο τι θυμαμαι δηλ..και τεστ παπ μετα απο κανα τριμηνο.

Μωλο μπραβο...συνεχισε οσο μπορεις!!!και γω ετσι την επαθα...ειχα υπερπαραγωγη απο το ενα ...ωσπου ηρθε και κοκκινησε πριστηκε και παει....!

Δηλ κοριτσια δεν εχετε παει μονες για καφε η φαγητο μεχρι στιγμης;;;αχου ....ντρεπομαι:oops::shock:...εγω πανω απο 3!!!!μαζι με τον γιο μου και τον αντρα μου και μια με τις κολλητες μου για ουζακι!!!!:tongue:

Αυτα παω να ξαπλαρωωωω φιλιααααα στα πατουσακια;)!

Ακριβώς όπως τα λες με το γιατρό κορίτσι μου.αυτά μου έκανε σήμερα και παπ μετά από 3 κύκλους με περίοδο.που λες με το στήθος κι εγώ αυτό φοβάμαι vanilitsa.κάτι δε μου αρέσει στο στήθος αλλά ελπίζω στα καλύτερα....όσο για τις εξόδους δηλώνω κι εγώ ενοχή!!!!έχω πάει με τη κόρη μου και τις μανάδες και μια από αυτες τις μέρες θα βγω με τις φίλες μου.....για τη ψυχολογία ρε γμτ!!!!!

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια!να σας ρωτησω εσεις πως τα εχετε ντυμενα τα μωρακια σας στο σπιτι μεσα?εγω της φοραω μονο ζιπουνακι με τοση ζεστη!ουτε σεντονακι θελει ουτε τιποτα!!και οταν τα βγαζετε εξω τι τους φορατε?

Καλησπέρα σας. Χαίρομαι που είστε όλες ενθουσιασμένες με την πρόοδο των μωρών σας! Εμείς αρχίσαμε βολτίτσες από τη δεύτερη εβδομάδα και ήμασταν μια χαρά, μέχρι χτες που δυστυχώς μας αρρώστησε με γαστρεντερίτιδα και φοβάμαι πολύ και έχω στεναχωρηθεί ακόμη περισσότερο... Πολύ άσχημο συναίσθημα να αρρωσταίνει τόσο μικρούλι. Είναι πολύ επικίνδυνο ρε γμτ...

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλησπέρα σας. Χαίρομαι που είστε όλες ενθουσιασμένες με την πρόοδο των μωρών σας! Εμείς αρχίσαμε βολτίτσες από τη δεύτερη εβδομάδα και ήμασταν μια χαρά, μέχρι χτες που δυστυχώς μας αρρώστησε με γαστρεντερίτιδα και φοβάμαι πολύ και έχω στεναχωρηθεί ακόμη περισσότερο... Πολύ άσχημο συναίσθημα να αρρωσταίνει τόσο μικρούλι. Είναι πολύ επικίνδυνο ρε γμτ...

Ωχ περαστικουλια σας μωρε...τωρα πως ειναι κανατε εισαγωγη;τα χω περασει με το πρωτο μου παιδακι μολις 15 ημερων και σε καταλαβαινω απολυτα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σας.να γίνεται γρήγορα καλά εύχομαι!έχεις δίκιο είναι άσχημο το συναίσθημα που νοιώθεις.υπομονή και να είσαι δυνατή για το μωρακι σου.

Maternity_codemini.php#

Περαστικα.... ειναι πολυ μικρακι ..... του στελνω ολη την θετικη μου σκεψη ♡♡♡

Περαστικα στο μπεμπακι! Εύχομαι να είστε ήδη καλύτερα. Περιμένουμε τα νεα σας.

Καλησπερα κοριτσια!να σας ρωτησω εσεις πως τα εχετε ντυμενα τα μωρακια σας στο σπιτι μεσα?εγω της φοραω μονο ζιπουνακι με τοση ζεστη!ουτε σεντονακι θελει ουτε τιποτα!!και οταν τα βγαζετε εξω τι τους φορατε?

Και εγω το ζιπουνακι του φοράω.. Θα σκάσουν τα καημένα μωρέ...

Διαφημίσεις

Ωχ περαστικά Konsta όλα καλά θα πάνε!

Να' μαι κι εγω...λειπαμε 15μερες διακοπες...

Εχω αρχισει να αντικαθιστω στη μπουμπου καποια γευματα με ξενο κ δινω κ συμπληρωνα για να κοπει σιγα σιγα ο θηλασμος γιατι δεν την παλευω...εξαλλου σε λιγες μερες επιστρεφω στη δουλεια. Σαραντιζουμε την πεμπτη

Η μπεμπουλα μου δεν κοιμαται πολυ τη μερα κ θελει να την κουβας η να τη βολταρεθς αγκαλια...

Για τη βρεφικη ακμη...εχουμε κι εμεις...κι εμενα η παιδιατρος μου ειπε ενυδατικη κ απο οτι ειδα κανει δουλεια. Αν δεν τα ρημαζε με τα νυχια της θα ειχαν φυγει τελειως...

Εγω κοριτσια κ μπανιο εκανα στη θαλασσα στις διακοπες κ επαφες ξεκινησα χθες -δε βασταξα,..αφου σε 2ψμερες σαραντιζουμε κ νιωθω ετοιμη για ολα...

Καλημέρα μανούλες! Όλα καλα με τα μωράκια βλέπω... Εγώ ειμαι πολυ χαρούμενη! Ο μπεμπης δεν είχε κανένα προβλημα με το ταξίδι και επιπλέον εχει μπει σε προγράμμα.. Κοιμάται, γελάει, θηλάζει πλέον πολυ γρήγορα, παρατηρεί τα πάντα και στις βόλτες κάθεται πολυ ήσυχος ή κοιμάται.. Αύριο φεύγουμε απο Γιάννενα για Εύβοια.. Ελπίζω να συνεχίσει να ειναι έτσι..

Σταμάτησε τελείως να πίνει συμπλήρωμα. Του βάζω το μπουκάλι με το χαμομήλι και το βγάζει κάνοντας μια γκριμάτσα αηδίας.. Εχει πλάκα.. Έφαγα πολυ καλα αυτές τις μερες (τα καλα να εχεις μαμά και γιαγιά κοντά) και εχω απίστευτο γαλα.. Να δουμε τι θα κάνω που αρχίζω δουλειά πρώτη Σεπτέμβρη..

Φιλάκια σε όλα τα πατουσακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...