Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν σκέφτεστε να πάρετε μαρσιπο και τι είδους υπάρχουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί που εχω μπερδευτεί ειμαι και 48 κιλά και φοβάμαι για τη πλάτη και τη μεση το μωράκι μου ειναι 48 ημερών και θέλω να διαλέξω κατι ασφαλές θα ήθελα πολυ να μου πείτε τη γνώμη σας

Καλησπερα και να σου ζησει το μωρακι σου!!εμενα μου δανεισε μια φιλη μου ενα μαρσιπο που λεγεται mei tai και τον πηρε απο το σαιτ babywearing.gr!! Βολευει παρα πολυ και ειναι για χρηση απο νεογεννητο.καμια σχεση με τους μαρσιπους που πουλανε τα μαγαζια!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου , εχθες και σημερα ο μικρος μου θελει ανα μια ωρα στηθος με εχει εξαντλήσει..... ρωτησα την μαια και μου ειπε οτι μαλλον ειναι αλμα αναπτυξης .... δεν το ειχα ακουσει ξανα , μπηκα ιντερνετ και οριστε για οποια ενδιαφεται http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν σκέφτεστε να πάρετε μαρσιπο και τι είδους υπάρχουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί που εχω μπερδευτεί ειμαι και 48 κιλά και φοβάμαι για τη πλάτη και τη μεση το μωράκι μου ειναι 48 ημερών και θέλω να διαλέξω κατι ασφαλές θα ήθελα πολυ να μου πείτε τη γνώμη σας

Και εγω εχω αυτο που εχει και η vanesa και ειναι σωτηριο σταματαει αμεσως το κλαμα και βολικο για βολτες. Εμενα δεν με εχει ενοχλησει στην μεση και στην πλατη ( 50 κιλα) ασε που αν παρεις κανα ουδετερο χρωμα θα μπορει να το κουβαλαει και ο ανδρας σου ;)

Κοριτσια καλησπερα!να ρωτησω αν σαραντιζεις μεσοβδομαδα πας την προηγουμενη κυριακη να σαραντισεις η την επομενη αφου περασουν οι σαραντα μερες?

Δεν ειναι αναγκη να ναι κυριακη ....παρε τηλ στην ενορια σου και πες στιν πατερ οτι θες να πας γιατι κλεινεις 40 μερες.

Νεφελη μου μια χαρα τα πας για πρωτομανουλα φτου φτου!!!Κοριτσια πριν ξεκινησετε δουλεια να βρεθουμε.κανα πρωινο σαββατου η απογευματακι....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Zouzy εμενα μου εφεραν δωρο το baba sling δεν ειναι ο κλασσικος μαρσιππος, μαρεσει πολυ αλλα αν κ λεει απο νεογεννητα εγω της κραταω το κεφαλι πιστευω αν δε σταθετοποιηθει το κεφαλι δυσκολα βολευουν οι μαρσιπποι..

Βανεσσα εμεις σαραντισαμε σαββατο κ πηγα τοτε εκκλησια, και ευχη 8 ημερων την πηρα καθημερινη οποτε συμφωνω με βανιλιτσα δε χρειαζεται ναναι κυριακη. Απλως βρες το τηλ του ιερεα κ συνεννοηθειτε!

Βανιλιτσα μου προσπαθω.. Κανω κ τις βλακειες μου.. Αλλα γενικα ταγαπω πολυ τα παιδια, ηθελα πολυ να γινω μανουλα απο πολυ μικρη αυτο ονειρευομουν...ειναι κ η δουλεια μου σχετικη με παιδακια:)

Να βρεθουμε λιγο δυσκολο, θα πρεπει ναφησω την μπεμπα κ ακομα δε θελω... Και να τη φερω με το μετρο, δεν εχω πως να παω στο μετρο γιατι σταμαξι μονη μου δεν την παιρνω προς ωρας καποιος πρεπει να την κραταει πισω...

tf9Xp3.png

Καλημέρα μανουλες!βλέπω τα ζουζούνια μεγαλώνουν ταχύτατα.εμείς κορίτσια σαραντισαμε χθες!πήγαμε πήραμε ευχουλα κι έτσι κάναμε και τη πρώτη βραδινή μας έξοδο.είχαμε ξαναβγεί αλλά απόγευμα.κατα τ αλλά έχουμε το κλασικό πρόγραμμα ταισμα ψιλοκολικους...vanilitsa το στήθος είναι καλύτερα αλλά ο ένας μαστός έχει πολύ γάλα. Προσπαθώ να τον αδειαζω γιατί μου είπε ή γιατρός αν μείνει μπορεί να μου κάνει πάλι κατευθείαν μαστίτιδα.πήγα σήμερα και για το γυναικολογικο έλεγχο μετά τη γέννα.όλα καλά μου είπε μπορώ ν αρχίσω μπανακια και επαφές.άμα βέβαια προλαβαινω για κάτι από τα δυο.εσείς κορίτσια πηγατε γιατρό?

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα μανουλες!βλέπω τα ζουζούνια μεγαλώνουν ταχύτατα.εμείς κορίτσια σαραντισαμε χθες!πήγαμε πήραμε ευχουλα κι έτσι κάναμε και τη πρώτη βραδινή μας έξοδο.είχαμε ξαναβγεί αλλά απόγευμα.κατα τ αλλά έχουμε το κλασικό πρόγραμμα ταισμα ψιλοκολικους...vanilitsa το στήθος είναι καλύτερα αλλά ο ένας μαστός έχει πολύ γάλα. Προσπαθώ να τον αδειαζω γιατί μου είπε ή γιατρός αν μείνει μπορεί να μου κάνει πάλι κατευθείαν μαστίτιδα.πήγα σήμερα και για το γυναικολογικο έλεγχο μετά τη γέννα.όλα καλά μου είπε μπορώ ν αρχίσω μπανακια και επαφές.άμα βέβαια προλαβαινω για κάτι από τα δυο.εσείς κορίτσια πηγατε γιατρό?

καλημέρα μωλο χαίρομαι που διαβάζω οτι σου πέρασε η μαστίτιδα!!πήγα και εγώ στην γυναικολόγο και ξεκίνησα μάλιστα και χάπια αντισυλληψης για μπάνια δεν ρώτησα γιατί δεν μου αρέσει το μπάνιο στην λίμνη ούτε στην πισίνα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Μωλο πως πατε με τους κολικους; Δεν ειστε καπως καλυτερα; Σταγονες δινεις; Εμας μας περασαν τελειως!

Γιατρο δεν εχω παει, μου πε στο τριμηνο... Πολυ δεν ειναι; Παντως δεν εχω πια αιμα κ μου επετρεψε επαφες.

Στον ελεγχο τι κανουμε; Τεστ παπ; Ή υπερυχο;

tf9Xp3.png

Σημερα η μπουμπου μου εχει λιωσει στον υπνο ολη μερα.. Ξυπνησε μονο για να φαει...

Μου κανει εντυπωση.. Τη μερα δε κοιμοταν ποτε τοσο πολυ...Κοιμαται δηλαδη απο χθες το βραδυ...

Της εβαλα θερμομετρο το πρωι ολα οκ..

Μου κανε κι εναν εμετο το πρωι εγω εφταιγα η χαζη που δεν την σταματησα στα μισα να ρευτει κ το πιε μονοκοπανια και το γαλα νομιζω που της εδωσα ηταν παραπανω ζεστο αποσο επρεπε γιατι εκλαιγε πεινουσε κ πανικοβληθηκα κ βιαστηκα... Εφαγε παντως μετα. Οχι πολυ αλλα εφαγε.

Και χθες βγηκαμε βραδυ πρωτη φορα κ κουραστηκε. Γκρινιαζε σε καποια φαση κι οταν γυρισαμε καναμε μπανιο, μασαζ δεν προλαβαμε, εφαγε κ κοιμηθηκε κουρασμενη...

Να μην ανησυχω λετε που κοιμαται, ε; Τι αλλαγη κι αυτη...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli μου άσε την μπουμπού σου να κάνει το προγραμμα της! Κουράστηκε το γλυκουλι απο την βολτούλα, μπορεί να θέλει να κοιμηθεί σημερα. Κάποια στιγμή που θα χορτάσει ύπνο θα αρχίσουν τα όργανα! Εφόσον εχει όρεξη για φαγητό όλα οκ!

Vanilitsa εγω δεν το εχω σκεφτεί αν θα τον άφηνα για καφε. Αν κανονίσουμε κάπου κοντά να τα πάρουμε τα σκατουλια..

Εγω για έλεγχο θα πάω τέλος του μηνα. Νομίζω ότι εγω υπέρηχο θα κανω και σε 4 μηνες τεστ παπ.

Μώλο μπράβο που το αντιμετώπισες και αυτο. Συνεχίζεις το θηλασμό?

Κοριτσια εχω την εντυπωση πως εκτος απο υπερυχο ελεγχει και με κολποδιαστολεα...απο τι θυμαμαι δηλ..και τεστ παπ μετα απο κανα τριμηνο.

Μωλο μπραβο...συνεχισε οσο μπορεις!!!και γω ετσι την επαθα...ειχα υπερπαραγωγη απο το ενα ...ωσπου ηρθε και κοκκινησε πριστηκε και παει....!

Δηλ κοριτσια δεν εχετε παει μονες για καφε η φαγητο μεχρι στιγμης;;;αχου ....ντρεπομαι:oops::shock:...εγω πανω απο 3!!!!μαζι με τον γιο μου και τον αντρα μου και μια με τις κολλητες μου για ουζακι!!!!:tongue:

Αυτα παω να ξαπλαρωωωω φιλιααααα στα πατουσακια;)!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα μωλο χαίρομαι που διαβάζω οτι σου πέρασε η μαστίτιδα!!πήγα και εγώ στην γυναικολόγο και ξεκίνησα μάλιστα και χάπια αντισυλληψης για μπάνια δεν ρώτησα γιατί δεν μου αρέσει το μπάνιο στην λίμνη ούτε στην πισίνα

Εμένα δε μου δίνει χάπια,λόγω ηλικίας και λόγω του ότι κάποια στιγμή θα καπνισω πάλι.ευτυχώς lila μου έχουμε θαλάσσιτσες.λέμε την άλλη εβδομάδα να είμαστε καλά να πάμε 2-3 μέρες στο Πήλιο.ο γιατρός είπε ότι μπορούμε μόνο να αποφεύγουμε κλειστούς χωρους

Maternity_codemini.php#

Μωλο πως πατε με τους κολικους; Δεν ειστε καπως καλυτερα; Σταγονες δινεις; Εμας μας περασαν τελειως!

Γιατρο δεν εχω παει, μου πε στο τριμηνο... Πολυ δεν ειναι; Παντως δεν εχω πια αιμα κ μου επετρεψε επαφες.

Στον ελεγχο τι κανουμε; Τεστ παπ; Ή υπερυχο;

Συνεχίσω το φάρμακακι.μια μέρα είμαστε καλά μια μέρα ποναμε.ανάλογα τα κέφια γιατί από διατροφή δική μου είμαι όλο τα ίδια και τα ιδια

Maternity_codemini.php#

Σημερα η μπουμπου μου εχει λιωσει στον υπνο ολη μερα.. Ξυπνησε μονο για να φαει...

Μου κανει εντυπωση.. Τη μερα δε κοιμοταν ποτε τοσο πολυ...Κοιμαται δηλαδη απο χθες το βραδυ...

Της εβαλα θερμομετρο το πρωι ολα οκ..

Μου κανε κι εναν εμετο το πρωι εγω εφταιγα η χαζη που δεν την σταματησα στα μισα να ρευτει κ το πιε μονοκοπανια και το γαλα νομιζω που της εδωσα ηταν παραπανω ζεστο αποσο επρεπε γιατι εκλαιγε πεινουσε κ πανικοβληθηκα κ βιαστηκα... Εφαγε παντως μετα. Οχι πολυ αλλα εφαγε.

Και χθες βγηκαμε βραδυ πρωτη φορα κ κουραστηκε. Γκρινιαζε σε καποια φαση κι οταν γυρισαμε καναμε μπανιο, μασαζ δεν προλαβαμε, εφαγε κ κοιμηθηκε κουρασμενη...

Να μην ανησυχω λετε που κοιμαται, ε; Τι αλλαγη κι αυτη...

Κι εγώ νομίζω ότι δε πρέπει να προβληματίζεσαι.και μένα ο δικος μου κάποιες μέρες κοιμάται συνέχεια

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...