Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

M-er πρεπει να αντεχουμε γιατι γινομαστε μαμαδες και η ζωη μας αναγκαζει να αντεχουμε γι αυτα τα πλασματα! Μας χρειαζονται...

Ποσο χρονων εισαι; Και το βασικο- τι ζωδιο; Πες μου κ θα σου πω προβλεψεις του 15! :D

Βανιλιτσα, Το ασβεστιο ειναι πραγματι αηδια κ το πινω αναβραζον. Κλεινω τη μυτη μου αναγκαστικα.. Σε χαπι μηπως ειναι καλυτερα; Υπαρχει; Αν υπαρχει θα το προτιμησω κι εγω..

Εγω παιρνω ασβεστιο, σιδηρο, μαγνησιο, φυλλικο οξυ κ τωρα μαυτο που παθα μου δινει αρκετη δοση προγεστερονης (ορμονη).. Ας ελπισω να μη μου την συνεχισει για πολυ αν και πολλες γυναικες την πηραν οχι λιγο καιρο, αλλα σε ολη τους την εγκυμοσυνη.. Οποτε καθησυχαζομαι..

Εσεις τι παιρνετε;

Α! Εγω νομιζα τελος 12ης κλεινει το α τριμηνο.. Μα 4 βδομαδες δεν ειναι ενας μηνας;

Είμαι 28 χρόνων και λέων! Περιμένω προβλέψεις!

Εγω παίρνω filicine, omalin, iofelen, d3, crinone, trofocard! Πολλά χάπια..

Οι εβδομάδες εγκυμοσυνης ειναι 40 αν προσέξεις. Δηλαδή αν βάλεις 4 εβδομάδες το μήνα δεν βγαίνει. Νομίζω ότι κάθε τρίτο μήνα προσθέτεις και μια επιπλέον.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! πηγα κ εγω χτες στο γιατρο...μαλλον κοριτσακι λεει αλλά θα επιβεβαιωθει αργοτερα...τι καλα! μεγαλη ευλογια ειτε κρεβατωμενες ειτε οχι...την περασμενη βδομαδα για αγνωστο λογο ειχα και εγω λιγα καφε υγρα και με επιασε πανικος...ξεκινησα utrogestan τα οποια και θα παιρνω για λιγο διαστημα για καλο και εμεινα 4 μερες ξαπλωμενη απο επιλογη δικη μου..ο γιατρος μου ειπε απλα μια μερα να ξεκουραστω...μπορει επειδη ειναι χαμηλα ο πλακουντας ακομα ή απλα με πειραξε το κρυο ή στρεσσαριστηκα απο κατι....οπως και να εχει μπροστα στη ψυχουλα που μεγαλωνει, το να ξαπλωσεις αν και πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο, αξιζει! ολα θα πανε καλα, πιστη να εχετε και να μην στεναχωριεστε!!!! εγω παιρνω φυλλικο , σιδηρο , iofolen, και τωρα και τα utrogestan που εχω την εντυπωση οτι με "πρηζουν"....καμια αλλη που τα παιρνει? οσο για τις εβδομαδες...καλο ειναι να μετρατε με εβδομαδες...γιατι τους μηνες οι γιατροι τους μετρανε αλλιως...δλδ μετρανε απο την τελευταια περιοδο συν 7-10 μερες πανω κατω η συλληψη...δλδ εγω που ειχα 12/10 τελευταια περιοδο ενω διανυω τωρα την 14 βδομαδα, για τους γιατρους μπαινω στον 4 μετα της 22...δλδ αλλαζω μηνα καθε 22.

Did περαστικα! Κσνατε υπερηχο να δειτε που οφειλεται;

Παιρνω ουτροζεσταν 600mg εχω πρηξιμο αλλα αυτο το ειχα κ πριν, το εντερο μου δλδ παιζει μπαλα.. κστσλαβαινεις.. νομιζω υπνηλια μου φερε κ ανακατεμα αλλα μπορει ναναι της εγκυμοσυνης.. τα συνηθισα.. κανουν δουλεια παντως!

tf9Xp3.png

Είμαι 28 χρόνων και λέων! Περιμένω προβλέψεις!

Εγω παίρνω filicine, omalin, iofelen, d3, crinone, trofocard! Πολλά χάπια..

Οι εβδομάδες εγκυμοσυνης ειναι 40 αν προσέξεις. Δηλαδή αν βάλεις 4 εβδομάδες το μήνα δεν βγαίνει. Νομίζω ότι κάθε τρίτο μήνα προσθέτεις και μια επιπλέον.

Λεων! Σαν τον αντρα μου! Το 15 θα ειναι η χρονια σας σε ολους τους τομεις! Επαγγελματικα, οικονομικα, οικογενεια ολα σε ευνοια! Τοσα πρωιναδικα που βλεπω ολες λενε τα ιδια! Ολα τα χω μαθει! :D Υπομονη μεχρι τα μεσα φλεβαρη.. απο κει κι επειτα καλυτερευουν ολα!

;)

Κριμα για τις βδομαδες.. νομιζα την αλλη βδομαδα θα μπαινα στον 5ο.. θα περιμενω αλλη μια ακομα...:/

Οι κοιλιτσες σας πως πανε; εγω πηρα σχημα πια, φουσκωσε αρκετα, βαζω κρεμουλα πιο συχνα πια γιατι την νιωθω που τσιτωνει! Και το στηθος μεγαλωσε πολυ!!

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια!

θα ηθελα κ εγω να δωσω λιγο κουραγιο στις κοπελες που ειναι στο κρεββατι. ολα θα πανε καλα, σκεφτειτε τους ανθρωπους που ειναι ανυμποροι για χρονια ή για ολη τους τη ζωη. αυτο που περνατε ειναι κατι προσωρινο και στο τελος θα σας χαρισει το καλυτερο δωρο!

αχ αυτα τα μαλλια κ τα δικα μου ειναι χαλια, εχουν ασπρισει απο τα 21 μου, ο γιατρος ειπε να τα βαψω μετα τη 14η εβδ. και εγω εχω ξηροδερμια δεν πινω και πολυ νερο και γινεται χειροτερα.

το πρωτο μου παιδακι το καταλαβα την 17η εβδ πολυ λιγο στην αρχη και στην 21η το καταλαβαιναν και οι αλλοι οταν ακουμπουσαν την κοιλια μου! καταπληκτικο συναισθημα, οταν γεννας σου φαινεται πολυ περιεργο στην αρχη! οσο για το φυλο αργησαμε πολυ να το δουμε, τη μια λογω θεσης και την αλλη ειχε τον ομφαλιο λωρο αναμεσα στα ποδαρακια του, οποτε φτασαμε στην 20η εβδομαδα!

οσο για τους μηνες δεν μετραμε τις πρωτες 2 εβδομαδες μεσα στις οποιες εγινε η συλληψη και ειναι καπως ετσι: 1ος:3η-6η, 2ος:7η-10η, 3ος:11η-14η, 4ος:15η-18η, 5ος:19η-22η, 6ος:23η-26η, 7ος:27η-30η, 8ος:31η-34η, 9ος:35η-38η.

συγνωμη για το κατεβατο! αυριο εχουμε την αυχενικη μας, μακαρι να πανε ολα καλα! σας φιλω!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπερα κοριτσια!!!! εγω παιρνω μαγνησιο (4 χαπια τη μερα-λογω του πετρωματος π ενιωθα μεχρι τη δευτερα κ ευτυχως περασε κ αυτο!!!), φυλλικο οξυ κ απο αυριο ξεκιναω κ σιδηρο....βασικα παιρνω προληπτικα κ ενα χαπι για το θυροειδη καθε πρωι γτ ξεκινησα με TSH 3.43 ενω, λεει, στις εγκυες τ θελουν μεχρι 2,5...εκει ν δεις εξετασεις κ κακο για τ θυροειδη αλλα ευτυχως δεν εχα τπτ...ολα καθαρα αλλα το χαπι, χαπι...ελπιζω ολες να ειμαστε μια χαρα κ σημερα κ παντα απο δω κ περα...περναει ο καιρος πιο γρηγορα τωρα, ευτυχως, γτ στην αρχη οι εβδομαδες κυλουσαν πολυ πολυ αργα...εγω κλεινω την 16η αυριο....παει κ αυτη...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Υπομονή στα κορίτσια που ειναι στο κρεβάτι!!! Να ειναι όλα περαστικά... Εγώ ειμαι 15 εβδομάδων και 2 ημερών και ένιωσα ήδη τον μπέμπη μου.... Το μόνο κακό ειναι οι αϋπνίες που εχω και τα κλάματα.... Απο χάπια παίρνω: filicine, trofocard, ασβέστιο, τ4 για θυρεοειδή και δυο φορές την εβδομάδα σίδηρο γιατί λόγω του στίγματος δεν χρειάζεται παραπάνω... Και απο κοιλιτσα φουσκώσαμε για τα καλα...

Καλημερα κοριτσια..

Ο θηρεοειδης μου εμενα ειναι στο 2,6. Χαπι δε μου εδωσε..

Εγω σημερα ξυπνησα πεσμενη κ πολυ νευριασμενη.

Κοιμηθηκα μονο 5 ωρες.

Βαριεμαι πολυ..

Σαν ξινη γεροντοκορη αισθανομαι..

(θελω να καπνισω ολο τον παπαστρατο)

Η κυκλοθυμια σε ολο της το μεγαλειο!

Ευχομαι σε σας μια καλη μερα.. Γιατι η δικη μου.. Απτο πρωι φανηκε..

:/

tf9Xp3.png

Καλησπέρα! ποσο θα ήθελα κ εγω ενα καφέ και ενα πακέτο τσιγάρα σε μια καφετέρια και να με βαράει ο ήλιος.. Τα μωράκια μας βέβαια ειναι σημαντικότερα αλλά αν δεν ονειρευτούμε κ εμείς πως θα τη βγάλουμε! Επίσης με εχει πιάσει και ψάχνω ταξίδια (που σχέδιαζω να κανω σε 2 χρονάκια με το καλό)! Θα λαλησουμε εντελώς..

Κοριτσια...

Με το χερι στην καρδια..

Καπνιζετε;

Εμενα ο γιατρος στην αρχη μου χε πει 4-5 κ μετα την αποκολληση μου πε 1, αλλα εγω κανω 4-5... Δεν αντεχω...

Οι τυψεις μου δεν περιγραφονται..

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Αχχχ νομιζω πως ολες το ιδιο ειμαστε πανω κατω!!!!!!!!!!!!!και γω μεσα στα νευρα και στα κομπλεξικα μου ειμαι !!!!!!!!!!

κλαιω και καμια φορα στο ασχετο και στο τιποτα....αφου λεω απο μεσα μου "ελα τρελεγκο ..."!!!!

εγω παιρνω σιδηρο εχω και στιγμα ....μαγνησιο τρεις φορές την ημερα και το ασβεστιο το σταμάτησα...με πειραζε πολυ στο στομαχι σπάνιο αλλα συμβαίνει!!!θα πινω γαλα γιαουρτακι και πολυ τυρακι!!!

εχω και υπερθυρεοδισμό....ευτυχως δεν χρειαστηκε να παρω χάπι ακόμη τουλάχιστον....καθε μηνα παω και ενδοκρινολόγο TSH 0,01...ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...!

οσο για το τσιγαρακι....αχχχχχχχχχχχχχχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και μενα μου λειπει....και ο καφουλης και γενικα αυτο το πρωινο.....τσιαγαρακι καφεδακι .....στην αρχη μου ηταν πολυ δυσκολο αλλα μετα ηρθαν οι αναγουλες και οι εμετοι (σα κατι απ'τη φυση να μου λεγε στοπ!!)

Γιατί όμως ειμαστε βρε κορίτσια πεσμένες????Ξερετε πόσες γυναικες θα θελαν να ναι στην θεση μας....(και με το καλο να γινουν δηλ).......αυτες οι ορμονες ειναι δε μπορει!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

100% ειναι οι ορμονες.. Οι ευαισθητες γινονται υπερευσισθητες, οι νευρικες υπερνευρικες κ καπως ετσι παει. Ποσο μαλλον βανιλιτσα καποιες που μαστε κρεβατωμενες.

Φανταζομαι απο 5ο κ μετα θα ευχαριστιομαστε περισσοτερο!

Μ-er κι εγω ονειρευομαι καφε κ ηλιο κ τσιγαρο!

Επισης ονειρευομαι μολις μπω στον 7,5 που θα χω σιγουρα σηκωθει(τι στο καλο πια) να παω να διαλεξω πραματακια του μωρου!!!

Σκεφτειτε! Ολες τοτε αυτο θα κανουμε!

Μπορουμε τοτε να λεμε κ τι πηραμε, ποσο, κοκ!!!

Κοριτσια κοιμαστε στο πλαι; Εγω πλαι αν κ τελευταια βαζω κι ενα μαξιλαρι γιατι χωρις, νιωθω αβολα.

tf9Xp3.png

εγω, αν κ φανατικη καπνιστρια τα προηγουμενα 12 χρονια(απτα 16 μου), με τ που εκανα χοριακη κ βγηκε θετικη πεταξα αμεσως τ τσιγαρα μ...βεβαια στην αρχη εκοψα κ τον καφε τον πρωτο μηνα για να αποφυγω τυχον επιθυμια για τσιγαρο μαζι αλλα τολμω ν πω οτι δεν το σκεφτομαι καν...ουτε τ σκεφτηκα ποτε...αυτοματα εφυγε απτ μυαλο μ γτ σκεφτηκα τ μωρακι π δεν μου φταει σε τπτ...πλεον μια χαρα πινω καφεδακι τ πρωι στη δουλεια χωρις καμια επιθυμια...κ ο αντρας μ καπνιζει κ ποτε δε με ενοχλησε κ δεν τ ζηλεψα...οσο για τ ορμονικα...χμμμ...μιλαμε εριξα τρελο κλαμα...θυμαμαι εβλεπα τ παιδακια στ mega που τραγουδουσανε κ σπαραζα στ κλαμα...χωρις λογο κ αιτια...εδω πηγα στ νοσοκομειο ν βγαλω καρτα γιατι εκει ειναι ο γιατρος που με παρακολουθει κ επειδη δεν ειχε ιατρειο εκεινη τη μερα, η μαια δε μου την εβγαλε...και δωστου κλαμα εγω λες κ δε μπορουσα ν παω αλλη μερα...οτι ναναι...εχει σταματησει βεβαια αυτο, οπως κ οι συχνοουριες μ κ ισως λιγο ν γλυτωσα κ απτην τραγικη υπνηλια π ενιωθα...βεβαια δεν ειχα κ αλλα συμπτωματα, μονο αυτα...αλλα διαθεση ΧΑΛΙΑ!! Πηρα κ κιλακια βεβαια κ επεσα ψυχολογικα πολυ, δεν εχω ορεξη ουτε τ μαλλια μ ν φτιαξω κ ειμαι κ πωλητρια...καλα για βαψιμο ουτε λογος...ελπιζω σιγα σιγα ν αναπτερωθει τ ηθικο μ κ να συνερθω...πφφφφφφφ

71i9p3.png

Εγω πριν την αποκόλληση έκανα 3-4 τσιγάρα την ημέρα.. Πλέον ούτε ενα. Φυσικά έκοψα και τον καφέ γιατί αυτά για μένα πάνε πάντα μαζί! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν το λαχταρώ!

Οι ορμόνες μας έχουν καταστρέψει! Ελπίζω μαζί με τα αλλά να περασει και αυτό.. Nefeli τον 7ο μήνα θα έχουμε σίγουρα σηκωθεί! Μην ακούω τέτοια..

καλημερα κοριτσια!!πως ειστε??εγω χαλια αρρωστη σημερα κ ετοιμαζομαι σιγα σιγα ν φυγω κ απτη δουλεια γτ δεν την παλευω αλλο...ελπιζω να μην ταλαιπωρειται κ τ μωρακι μ με την αρρωστια αλλα με τοσο βηχα π εχω σιγουρα κατι καταλαβαινει κ αυτο....δυστυχως...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...