Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Επισης ηθελα να ρωτησω ποτε τα βγαλατε βολτα για πρωτη φορα τα μωρακια σας?

Εμείς μια μικρή βόλτα με το καρότσι πήγαμε προχτές. Είμαστε 3 εβδομάδων τώρα. Εγώ ήθελα να πάμε και νωρίτερα αλλά δε γινόταν γιατί θηλάζαμε όοοοολη μέρα!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!ηθελα να ρωτησω τις μαμαδες με κοριτσακια πως καθαριζετε τις πτυχωσεις των γεννητικων οργανων στα κοριτσακια γιατι μαζευεται ενα ασπρο υγρο?με βαμβακι και νερο?ετσι μου ειπε εμενα η παιδιατρος!επισης ηθελα να ρωτησω επειδη κανω αποκλειστικο θηλασμο τα κοριτσια που θηλαζουν μονο εχετε αναγκαστει να δωσετε πιπιλα καθολου?πως καταλαβαινετε οτι δεν χορταινει ενα μωρο και δινετε συμπληρωμα ξενο γαλα?εμενα ξυπναει στο τριωρο συνηθως αλλα πολλες φορες μεσα στη νυχτα μπορει να κανει και 4 ωρες να κοιμηθει και μας κραταει ξυπνιους ενω την μερα κοιμαται!!ειναι 28 ημερων!

Δεν έχω δώσει πιπίλα αν και μου δώσαν δώρο από κατάστημα, από πεποίθηση. Δε μ αρέσει η ιδέα της πιπίλας και έχω διαβάσει ότι για τα μωρά που θηλάζουν δεν κάνει, γιατί μπορεί να αρνηθούν μετά το στήθος λόγω σύγχισης θηλών. Εμείς αν κλαίει κι εγώ πχ είμαι στο μπάνιο, βάζει ο αντρας μου το μικρό του δάχτυλο στο στόμα του να το πιπιλάει. Έτσι κατάλαβε και πόσο δυνατά θηλάζει ο μικρός!

Για το συμπλήρωμα που ρωτάς, εγώ τις λίγες φορές που έδωσα ήταν γιατί έβλεπα ότι ήταν πολύ αδύναμος, δεν είχε έρθει το πολύ γάλα ακόμη και αυτός δεν θήλαζε δυνατά. Πήρα και το μπιμπερό της Medela που είναι ειδικά για θηλάζοντα μωρά γιατί μιμείται το στήθος και δεν μπερδεύονται μετά. Με αυτό το μπιμπερό, πρέπει να ρουφήξουν όπως στο στήθος για να έρθει γάλα, δεν τρέχει. μόλις ένιωσα ότι θηλάζει καλα,σταμάτησα το ξένο, έστω αυτο το λίγο που έδινα. Είναι φυσιολογικό όμως να θηλάζει για ώρα να σταματάει από μόνος του, να κοιμαται 10 λεπτα και να ξαναθέλει.

Εμένα είναι το αντίθετο από σένα, συνήθως την ημέρα δεν ξέρω πότε αρχίζει ο ένας θηλασμος και πότε τελειώνει. Προς το βράδυ ηρεμούμε. Νυστάζει και τον βλέπω από τις 10-11 αλλά δεν κοιμάται. Πάει 1-2 να κοιμηθεί και μετά ξυπνάει 4-5 κ μετά 7-8. Τουλαχιστον κοιμάμαι κανενα τρίωρο χεχεχε

Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό, αλλα ακόμη και το ίδιο μωρό από μέρα σε μέρα είναι διαφορετικό! Να τώρα ο δικός μου κοιμάται εδώ και 1,5 ώρα!!

Κοιμήσου όποτε βρίσκεις ευκαιρια!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κορίτσια τι είναι η νινίδα;; Σαν την πιτυρίδα;;

Εμείς μπανάκι κάνουμε σε μπανιερίτσα που τη φέρνουμε στο σαλόνι και χτυπάει και ο ήλιος. Μόνο με νεράκι και την τελευταία φορά έβαλα και λίγο λαδάκι. Αν και θα θελα να του βάλω αφρόλουτρο να μυρίζει το καλό μου και σαμπουάν που γεννηθήκαμε με πολύ μα πάρα πολύ μαλλι,μου είπαν δεν κάνει, οπότε μόνο νεράκι..

Τελικά που είχα το άγχος για την περιποίηση του αφαλού, τζάμπα αγχωνόμουν,μια γαζούλα ακουμπούσαμε πάνω, ούτε οινόπνευμα ούτε τίποτα και έπεσε με το που ήρθαμε σπίτι!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

παίρνει βάρος και εμένα μου φαίνεται παραάλογο αυτό που λέει θα ήθελα πολύ να την αλλάξω την παιδίατρο αλλά δεν βρίσκω αλλη/ον που να μιλάει ελληνικά και να με δέχεται και παρόλο που δεν συμφωνώ δίνω ξένο γιατί ο άντρας μου θεωρεί οτι αυτό που λέει η παιδίατρος πρέπει να γίνει και βαρέθηκα να τσακώνομαι και γι αυτο!!

Όντως παράλογο! Αν βρεις κάποιον που να μιλάει αγγλικά τουλάχιστον; Και μένα με έπεισε η μαία να δώσω λίγο ξένο γιατί δεν πήρε ικανοποιητικό βάρος. Και μενα λέει ο άντρας μου τώρα να δώσω λίγο γιατί απορεί πώς γίνεται να τρώει τόση ώρα και να ξαναζητάει. Ευτυχώς το σταμάτησα.

Ευτυχώς ο παιδίατρος δε με άγχωσε καθόλου με το βάρος. Μου είπε ότι από το βάρος που εφτασε όταν είχε χάσει στο νοσοκομείο-3840, τώρα έχει πάει 4130 και είναι καλά.

Λίλα μου, εσύ δεν είχες πει ότι κάνατε υπέρηχο ισχίων; Κάναμε και μεις, είναι στάνταρ εξέταση για όλα τα μωρα εδώ. Παίρνετε και σεις βιταμίνη D;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Όντως παράλογο! Αν βρεις κάποιον που να μιλάει αγγλικά τουλάχιστον; Και μένα με έπεισε η μαία να δώσω λίγο ξένο γιατί δεν πήρε ικανοποιητικό βάρος. Και μενα λέει ο άντρας μου τώρα να δώσω λίγο γιατί απορεί πώς γίνεται να τρώει τόση ώρα και να ξαναζητάει. Ευτυχώς το σταμάτησα.

Ευτυχώς ο παιδίατρος δε με άγχωσε καθόλου με το βάρος. Μου είπε ότι από το βάρος που εφτασε όταν είχε χάσει στο νοσοκομείο-3840, τώρα έχει πάει 4130 και είναι καλά.

Λίλα μου, εσύ δεν είχες πει ότι κάνατε υπέρηχο ισχίων; Κάναμε και μεις, είναι στάνταρ εξέταση για όλα τα μωρα εδώ. Παίρνετε και σεις βιταμίνη D;

ναι εγω το είχα πει και εμείς παιρνουμε βιταμινη D την δινουν σε όλες τις χωρες που δεν εχουν πολυ ήλιο απο όσο ξέρω

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω δώσει πιπίλα αν και μου δώσαν δώρο από κατάστημα, από πεποίθηση. Δε μ αρέσει η ιδέα της πιπίλας και έχω διαβάσει ότι για τα μωρά που θηλάζουν δεν κάνει, γιατί μπορεί να αρνηθούν μετά το στήθος λόγω σύγχισης θηλών. Εμείς αν κλαίει κι εγώ πχ είμαι στο μπάνιο, βάζει ο αντρας μου το μικρό του δάχτυλο στο στόμα του να το πιπιλάει. Έτσι κατάλαβε και πόσο δυνατά θηλάζει ο μικρός!

Για το συμπλήρωμα που ρωτάς, εγώ τις λίγες φορές που έδωσα ήταν γιατί έβλεπα ότι ήταν πολύ αδύναμος, δεν είχε έρθει το πολύ γάλα ακόμη και αυτός δεν θήλαζε δυνατά. Πήρα και το μπιμπερό της Medela που είναι ειδικά για θηλάζοντα μωρά γιατί μιμείται το στήθος και δεν μπερδεύονται μετά. Με αυτό το μπιμπερό, πρέπει να ρουφήξουν όπως στο στήθος για να έρθει γάλα, δεν τρέχει. μόλις ένιωσα ότι θηλάζει καλα,σταμάτησα το ξένο, έστω αυτο το λίγο που έδινα. Είναι φυσιολογικό όμως να θηλάζει για ώρα να σταματάει από μόνος του, να κοιμαται 10 λεπτα και να ξαναθέλει.

Εμένα είναι το αντίθετο από σένα, συνήθως την ημέρα δεν ξέρω πότε αρχίζει ο ένας θηλασμος και πότε τελειώνει. Προς το βράδυ ηρεμούμε. Νυστάζει και τον βλέπω από τις 10-11 αλλά δεν κοιμάται. Πάει 1-2 να κοιμηθεί και μετά ξυπνάει 4-5 κ μετά 7-8. Τουλαχιστον κοιμάμαι κανενα τρίωρο χεχεχε

Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό, αλλα ακόμη και το ίδιο μωρό από μέρα σε μέρα είναι διαφορετικό! Να τώρα ο δικός μου κοιμάται εδώ και 1,5 ώρα!!

Κοιμήσου όποτε βρίσκεις ευκαιρια!

Και γω δεν θελω να δωσω πιπιλα γιατι μετα την συνηθιζουν και αν τους πεφτει κλαινε!!οσο μπορω την αποφευγω!!προσπαθω με τον υπνο να κοιμαμαι οποτε μπορω αλλα δεν ειναι παντα ευκολο μεσα στη μερα να με παρει ο υπνος!ελπιζω οσο περναει ο καιρος να καλυτερεψουν τα πραγματα!και μενα πανω στο τριωρο ξυπναει και πειναει συνηθως αλλα μπορει να περασει και ωρα για να την παρει ο υπνος γιατι κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις την ακουμπαω κατω ξυπναει και παλι απο την αρχη!την μερα μου χει κανει κατι 4 ωρα να κοιμαται...με τον θηλασμο το γαλα ειναι πιο ευπεπτο και γι αυτο ξυπνανε πιο ευκολα ενω το σκονογαλα πεφτει βαρυ στο στομαχι και γι αυτο κοιμουνται πιο πολλες ωρες!λενε οτι μετα τους δυο μηνες ειναι πιο ευκολος ο θηλασμος!για να δουμε....

Γεια σας κορίτσια!! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

Vanessa εγώ θηλάζω αποκλειστικά κι υριο γινόμαστε 2 μηνών!!! Μετά τις 40 μέρες λίγο οι ορμόνες χαλαρώνουν και δεν σε πειράζει πια τόσο που θηλαζεις επίσης τα μωρακια δυναμωνουν και μπορούν να ρουφηξουν πιο καλά και έτσι μειώνουν τον χρόνο τους στο στήθος και έτσι είναι πιο εύκολα και για τους δύο!!! Υπομονη και επιμονή ο χρόνος θα σας ανταμείψει!!!

Φιλάκια

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια... Πωσ ειστε; Χρονια πολλα!!Εχω μερες να μπω.. Απολαμβανω την μπεμπουλα και εχει κ ο ανδρας μου αδεια κι ετσι περναμε χρονο ολοι μαζι παρεα.. Θα μπω αυριο να σας διαβασω αναλυτικα..

Εν συντομια τα νεα μου...

Τερμα οι κολικοι εδω κ καιρο. Ουσιαστικα δυο βδομαδες κρατησαν..

Γενικα ολα μια χαρα.. Παιζουμε, χαμογελαμε... Μαζι μου ειδικα τρελαινεται αφου συνεχεια την απασχολω!! Στο κομματι διατροφης ξαναμπηκε σε προγραμμα, ανα 2,6-3 ωρες τρωμε...

Αυτο που βλεπω τωρα σαν αλλαγη εδω κ δυο μερες ειναι πως κοιμαται κανα 5ωρο τη μερα σπαστα κ το βραδυ 6ωρο περιπου σερι.. Κι αν κοιμηθει νωρις-στις 11 πχ θα ξυπνησει στις 5. Το θεμα ειναι πως δεν κλαιει, απλως χαζολογαει κι εμενα με ξυπναει.. Φυσικα δεν την ταιζω εφοσον δεν κλαιει αλλα δεν ξερω τι θελει.. Νομιζω φταινε τα ουλα της που εχουν αρχισει να πρηζονται κι ολη την ωρα μασαει χερια κ μπλουζα(πιπιλα δεν την θελει με τιποτα)..

Πιστευω αν την παρω αγκαλια θα κοιμηθει.. Αλλα τωρα αδυνατον.. Κυκλοφορει ενα κουνουπι στο δωματιο που μεφαγε..

Τι λετε να κανω; Να της καθυστερω τον υπνο; Να την κραταω ξυπνια την ημερα;

Απτη μια το βρισκω κακο να της φτιαχνω εγω προγραμμα τοσο μωρο που ειναι, νιωθω πως θα την ταλαιπωρησω ετσι, τοσο μωρακι που ειναι..

Απτην αλλη νυσταααζω...

Μεχρι πριν 3 μερες εκλεινε 8-10 ωρο υπνου το βραδυ αλλα τη μερα δεν κοιμοταν καθολου..

Τωρα κοιμαται κ τη μερα...

Τι να κανω λετε;

Προς το παρον ειμαι στην αυλη κ καπνιζω κ ρεμβαζω αφου μου κοπηκε ο υπνος..

Σας φιλω!! Θα ξαναμπω αυριο!!

tf9Xp3.png

Καλημερουδια....εμεις τωρα ξυπνησαμε απο τις 12 το βραδι.χτυπαμε κατι 8αωρα και μεις σουπερ.το μεσημερι κοιμαται 3 ωριτσες και το απογευμα θελει μπλα μπλα τραγουδακια και αγκαλιτσες!νεφελι οταν το μωρο δεν κλαει θα το αφηνεις στην ησυχια του ...σε λιγο θα ξανακοιμαται.ετσι μου κανει και μενα .σημερα στις 4 ειχε ανοιχτα τα ματακια της και γελαγε.4:20 κοιμηθηκε και ξυπνησε τωρα πριν λιγο.

Εμεις τεταρτη σαρανταριζουμε επιτελους θα παμε για ευχουλα....

Μωλο που εισαι;;;;ολα καλα;;;;σου περασε η μαστιτιδα φανταζομαι....φιλακια σε ολες....καλη Κυριακη!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Επανηλθα!

Διακοπες διαβαζω!! Μπραβο κοριτσια να τα περασετε τελεια!

Εμεις φετος αποφασισαμε να μην παμε διοτι το ταξιδι ειναι μεγαλο κι εγω φοβαμαι συν του οτι η μετακομιση ειναι οπου ναναι κι ολα μαζι δε γινονται...

Σχετικα με τη νινιδα: ειχαμε κι εμεις κ της εβαζα αμυγδαλελαιο μιση ωρα πριν το λουσιμο κ χτενισμα... Τωρα της εχει ψιλοφυγει κ της βαζω που κ που..

Η βρεφικη ακμη μας ερχεται κ φευγει. Ο γιατρος είπε για ενυδατικη αλλα επειδη πιανει το προσωπο της κ μετα το χερι στο στομα εγω δεν της βαζω.. Θα φυγει αλλωστε μονη της με τον καιρο οπως κ η νινιδα...

Βολτα εμεις βγηκαμε με τον μαρσιππο στις 2-3 βδομαδες περιπου και με το αμαξι κ το καθισμα λιγο πριν σαραντισουμε...

Στο ριλαξ τρελαινεται κ τη βαζω συχνα αλλα την σηκωνω τακτικα να ξεπιαστει ή την ξαπλωνω..

Εμεις φτασαμε τα 4500kg και 57 ποντους!

Αλλαξατε θηλες μπιμπερο στο νουμερο 2; Εμεις ναι γιατι με το 1 κουραζοταν. Της βαζω κ το 1 αν τη δω να φουσκωνει..

Κοριτσια εσας καθεται παντου; Γιατι εδω και 3-4 μερες οποτε την παιρνει ο ανδρας μου τσιριζει, μετα μαλακωνει αφου της κανει τα παντα, αλλα μολις την παρω εγω αμεσως καλμαρει... Πριν του καθοταν πολυ ευκολα.. Θα τσεκαρω πως θα ειναι κ με τη μαμα μου που χει μερες να την δει.. Παντως πρεπει να καθεται κι αλλου γιατι αν παω για δουλεια τι θα κανω;;; Θα χω αυτο το αγχος;; Εν τω μεταξυ κι αυτος ο ανδρας μου υπομονης στερειται... Δυο ωρεσ ασχολειται μαζι της και μου λεει "κουραστηκα" ΕΛΕΟΣ!! εγω τι να πω δηλαδη ολη μα ολη μερα;;;; Τωρα αυτες τις μερες που χει αδεια τον βαζω κι ασχολειται, του δειχνω του κανω παρατηρησεις... εχει κ λιγο πλακα η μαμα με τις παρατηρησεις η κορη γκρινια εμπλεξε! :D

Γενικα το κοριτσι μου ειναι ενα πολυ καλο παιδακι κ καλοβολο, πολυ ευαισθητη κ εξυπνη μου φαινεται... Μακαρι!!!

Στεβιβ πως τα πηγε με το ταξιδι; Εμεις ενα μονοημερο την πηγαμε κ ειχε ανησυχια. Πρωτον ετρωγε συνεχως , την επαιζαν εκει ακουγε φωνεσ κ το βραδυ ειχε υπερενταση κ βαρυστομαχια κι αργησαμε να την κοιμησουμε!! Εσας πως αντιδρα; Καλο ειναι να μαθουν παντως με κοσμο κ βαβουρα!

tf9Xp3.png

Καλησπερα και απο εμενα και χρονια πολλα στις εορταζουσες για εχθες! Εμεις σημερα πηραμε ευχουλα! Πηγαμε και βολτα στη θαλασσα και το ευχαριστηθηκαμε.

Εμεις βγηκαμε βολτα απο τις 20 ημερες. Εχουμε παει κ για καφε σε ανοιχτο χωρο εννοειται. Και η παιδιατρος μας εχει πει να τον βγαζουμε καθημερινα εφοσον οι καιρικες συνθηκες το επιτρεπουν...

Nefeli και εγω θελω να συνηθιζει με τον κοσμο. Εχουμε και καθημερινα επισκεψεις. Προς το παρον καθεται παντου. Με τον μπαμπα του καθεται ολη μερα και ετσι εγω προλαβαινω να φτιαξω γαλατα - αποστειρωσεις - σιδερα γιατι αλλιως δεν... Βαλτους εκει αγκαλιτσα και κατα τη γνωμη μου μην την παιρνεις με το πρωτο τσιριγματακι εσυ.

Σε ενα μηνα παω κ εγω δουλεια και δεν ξερω πως θα την παλεψω. Ηδη στεναχωριεμαι αλλα τι να κανω. Δεν εχω αλλη επιλογη!

Απο διακοπες κοριτσια και εμεις τιποτα. Νομιζω ειναι πολυ μικρουλης για να ταξιδεψει και επιπλειον πρεπει να κουβαλησουμε ολο το σπιτι για να παμε καπου.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν σκέφτεστε να πάρετε μαρσιπο και τι είδους υπάρχουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί που εχω μπερδευτεί ειμαι και 48 κιλά και φοβάμαι για τη πλάτη και τη μεση το μωράκι μου ειναι 48 ημερών και θέλω να διαλέξω κατι ασφαλές θα ήθελα πολυ να μου πείτε τη γνώμη σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...