Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κ μεις βγαλαμε νινιδα κ μου ειπε η παιδιατρος να παρω ενα λαδακι τξς frezyderm και να τ βαζω στ κεφαλακι μια ωρα πριν κανω μπανιο τη μικρη κ να τ αφηνω να μουλιασει.κατα τη διαρκεια του μπανιου να κανω ελαφρυ μασαζακι στ κεφαλακι για να βοηθαω στ να φευγουν τ κομματακια...αλλα προσεκτικα κ χωρις να γδερνω τ κεφαλι μ νυχια... Εγω ξαναλεω οτι δε θηλαζω πλεον κ πως θηλασα ελαχιστα..ισως δεν τ προσπαθησα αρκετα αλλα ημοθν συνειδητοποιημενη,δςν ηθελα ν θηλαζω αποκλειστικα γτ δε θα τ αντεχα ναναι εξαρτημενη τελςιως απο μενα η μικρη...ισως επειδη ειναι πολθ προσφατο μιας κ τ βιωσα μεσω της αδερφης μ και ειδα ποσο πιεστηκε κ ποσο χαλια ηταν ψυχολογικα,επηρεαστικα κ φοβηθηκα...βεβαια εκεινη θηλασε 6 μηνες αποκλειστικα,εχει δυο βδομαδες π το σταματησε,αλλα τους δυο πρωτους εκλαιγε ολη μερα δεν ειχε διαθεση κ ηταν με τ στηθος συνεχεια εξω...εγω θα ειχα τρελαθει.δε με νοιαζει αν καποιοι με κατακρινουν οτι δεν εκανα το σωστο για τ μωρο μ,το σωστο για τ δικο μου παιδι τ ξερω μονο εγω...ουτε απο τον αντρα μ δεχομουν κουβεντα γι αυτο γτ δε θα ηταν εκεινος που θαχε κρεμασμενο πανω τ ενα μωρακι συνεχως...επςιδη την αγαπαω πολυ τη μπουμπου μ κ θελω να τη χαιρομαι και να τη μεγαλωνω σε υγιεστατο περιβαλλον εεπελεξα πως για εμας καλυτερο ειναο ναμαστε ευτυχισμενες κ ας πινουμε ξενο γαλατακι...εγω δε γςυτηκα ουτε μια σταγονα απτ γαλα της μαμας μου,δεν επαθα κ τπτ...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Κ μεις βγαλαμε νινιδα κ μου ειπε η παιδιατρος να παρω ενα λαδακι τξς frezyderm και να τ βαζω στ κεφαλακι μια ωρα πριν κανω μπανιο τη μικρη κ να τ αφηνω να μουλιασει.κατα τη διαρκεια του μπανιου να κανω ελαφρυ μασαζακι στ κεφαλακι για να βοηθαω στ να φευγουν τ κομματακια...αλλα προσεκτικα κ χωρις να γδερνω τ κεφαλι μ νυχια... Εγω ξαναλεω οτι δε θηλαζω πλεον κ πως θηλασα ελαχιστα..ισως δεν τ προσπαθησα αρκετα αλλα ημοθν συνειδητοποιημενη,δςν ηθελα ν θηλαζω αποκλειστικα γτ δε θα τ αντεχα ναναι εξαρτημενη τελςιως απο μενα η μικρη...ισως επειδη ειναι πολθ προσφατο μιας κ τ βιωσα μεσω της αδερφης μ και ειδα ποσο πιεστηκε κ ποσο χαλια ηταν ψυχολογικα,επηρεαστικα κ φοβηθηκα...βεβαια εκεινη θηλασε 6 μηνες αποκλειστικα,εχει δυο βδομαδες π το σταματησε,αλλα τους δυο πρωτους εκλαιγε ολη μερα δεν ειχε διαθεση κ ηταν με τ στηθος συνεχεια εξω...εγω θα ειχα τρελαθει.δε με νοιαζει αν καποιοι με κατακρινουν οτι δεν εκανα το σωστο για τ μωρο μ,το σωστο για τ δικο μου παιδι τ ξερω μονο εγω...ουτε απο τον αντρα μ δεχομουν κουβεντα γι αυτο γτ δε θα ηταν εκεινος που θαχε κρεμασμενο πανω τ ενα μωρακι συνεχως...επςιδη την αγαπαω πολυ τη μπουμπου μ κ θελω να τη χαιρομαι και να τη μεγαλωνω σε υγιεστατο περιβαλλον εεπελεξα πως για εμας καλυτερο ειναο ναμαστε ευτυχισμενες κ ας πινουμε ξενο γαλατακι...εγω δε γςυτηκα ουτε μια σταγονα απτ γαλα της μαμας μου,δεν επαθα κ τπτ...

καλά έκανες litsa όπως νιώθει ο καθένας καλύτερα.ετσι αμα είσαι ευτυχισμένη θα είναι και το μωράκι σου σίγουρα!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

M-er καιθ εμένα έβγαλε νινίδα και της βάζω λαδάκι παιδικό και της κάνω απαλές κυκλικες κινήσεις με την βούρτσα της!

Εμείς κορίτσια πήγαμε χθές να ζυγίσουμε την μικρή πηρε 420 γραμμάρια και 3 ποντους σε 15 μέρες η κοπέλα εκεί μας είπε οτι θα μπορούσε να πάρει και παραπάνω τι να πώ εγώ κάνω οτι μπορώ ο ενας μου λεεί ειναι λίγα ο άλλος πολλά εγώ λέω οτι το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα και απο εμένα! Τι κάνουν τα σκατουλια σας?

Εμείς μεγαλώνουμε. Τρώμε - αραζουμε - κοιμόμαστε... Βγάλαμε και νινιδα καθ σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω την παιδίατρο.

M-er εμένα όταν έκανε λίγο νινιδα μου έδωσε ένα λαδακι γνωστής εταιρίας να του βάζω μια φορά τη μέρα... Πάρε όμως ένα τηλέφωνο να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

Αντε steviv με τ καλο να μας ερθεις κ να περασετε τελεια!!! Εγω ειμαι στ χωριο απ οταν η μπεμπα ηταν 14 ημερων....ηθελα οπωσδηποτς ν φυγω απτην πολη...χτες πηγα παιδιατρο,ειμαστε 4250(πηραμε 1100) και 5 ποντους,ειμαστε 55...ολα καλα μας ειπς,ενα μικρο φυσηματακι μας βρηκε στην καρδια κ ειναι φυαιολογικο λεει...αγχωθηκα λιγο αρχικα αλλα τ ξεπερασα μετα γτ με καθησυχασς η παιδιατρος...κ γω τ κοριτσακι μ τ παιενω αγκαλια κ χωρις τυψεις,θεωρω οτι την εχει αναγκη την αγκαλιτσα της μαμας κ του μπαμπα οπως την εχουμε κ μεις...τοσο καιρο την περιμεναμε τη δροσοσταλιτσα μας...δε μπορω να τ στερηθω...

Ανυπομονώ να φύγω.. Δεν περνάνε οι ώρες... Βέβαια τρέχω σαν την τρελή να τα προλάβω όλα... Τον μπέμπη τον ετοίμασα πάντως.. ΠηρΑμε όλη την προίκα μας... Για να δουμε πως θα τα πάμε δυο εβδομάδες μακρυά απο το σπίτι και με τόσες ώρες ταξίδια..

Διαφημίσεις

Ανυπομονώ να φύγω.. Δεν περνάνε οι ώρες... Βέβαια τρέχω σαν την τρελή να τα προλάβω όλα... Τον μπέμπη τον ετοίμασαμε όλη την προίκα μας... Για να δουμε πως θα τα πάμε δυο εβδομάδες μακρυά απο το σπίτι και με τόσες ώρες ταξίδια..

Εμεις εχουμε λιγο θεμα με τ αμαξι κ τ ταξιδι για τ χωριο,αν κ ειναι μονο μια ωρα δρομος θεωρω οτι ζαλιζεται γτ μετα ειναι ανησυχη κ κανει εμετους ενω κανονικα σπανια κανει...να δεις ομως θα τον πιασει τ κλιμα κ θα χαλαρωσει πολυ...ν ξερεις οτι ισως τις δυο πρωτες μερες η να εθναι ανησυχος πολυ η να κοιμαται περισσοτερο μεχρι ν προσαρμοστει...ν περασετε τελειαααααα και ν πατε και στ pool party....;)

71i9p3.png

Κ μεις βγαλαμε νινιδα κ μου ειπε η παιδιατρος να παρω ενα λαδακι τξς frezyderm και να τ βαζω στ κεφαλακι μια ωρα πριν κανω μπανιο τη μικρη κ να τ αφηνω να μουλιασει.κατα τη διαρκεια του μπανιου να κανω ελαφρυ μασαζακι στ κεφαλακι για να βοηθαω στ να φευγουν τ κομματακια...αλλα προσεκτικα κ χωρις να γδερνω τ κεφαλι μ νυχια... Εγω ξαναλεω οτι δε θηλαζω πλεον κ πως θηλασα ελαχιστα..ισως δεν τ προσπαθησα αρκετα αλλα ημοθν συνειδητοποιημενη,δςν ηθελα ν θηλαζω αποκλειστικα γτ δε θα τ αντεχα ναναι εξαρτημενη τελςιως απο μενα η μικρη...ισως επειδη ειναι πολθ προσφατο μιας κ τ βιωσα μεσω της αδερφης μ και ειδα ποσο πιεστηκε κ ποσο χαλια ηταν ψυχολογικα,επηρεαστικα κ φοβηθηκα...βεβαια εκεινη θηλασε 6 μηνες αποκλειστικα,εχει δυο βδομαδες π το σταματησε,αλλα τους δυο πρωτους εκλαιγε ολη μερα δεν ειχε διαθεση κ ηταν με τ στηθος συνεχεια εξω...εγω θα ειχα τρελαθει.δε με νοιαζει αν καποιοι με κατακρινουν οτι δεν εκανα το σωστο για τ μωρο μ,το σωστο για τ δικο μου παιδι τ ξερω μονο εγω...ουτε απο τον αντρα μ δεχομουν κουβεντα γι αυτο γτ δε θα ηταν εκεινος που θαχε κρεμασμενο πανω τ ενα μωρακι συνεχως...επςιδη την αγαπαω πολυ τη μπουμπου μ κ θελω να τη χαιρομαι και να τη μεγαλωνω σε υγιεστατο περιβαλλον εεπελεξα πως για εμας καλυτερο ειναο ναμαστε ευτυχισμενες κ ας πινουμε

ξενο γαλατακι...εγω δε γςυτηκα ουτε μια σταγονα απτ γαλα της μαμας μου,δεν επαθα κ τπτ...

Καλημερα κοριτσαρες!

Λιτσα μου ετσι ακριβως......το θεμα ειναι να μαστε καλα και ευχαριστες μανουλες!δε μπορω να ακουω μανουλα που μιλις εφερε στον κοσμο εναν θυσαυρο...να αποκαλει τον εαυτο της αχρηστο επειδη για τον α η β λογο δεν θηλαζει!Ημαρτον!!!

Τεσπα ....ειπαμε η καθε μια διαφορετικη!

Μερ μου λαδακι της frezy ειναι πολυ καλο.

Steviv μου καλα να περασετε....

Εγω σε 5 σαραντιζω και θελω πολυ να παω για κανα μπανιο.εκανε καμια;;;

μπανακι με τον γιοκα μου.. μου χει λειψει το παιζακι μου.

Μερ μου τωρα που θα μπουμε σε ενα ρυθμο και προγραμμα να βρεθουμε επιτελους για κεινον τον καφε..εσενα στον κραταει η μανα σου αμα πας καπου;;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εμεις εχουμε λιγο θεμα με τ αμαξι κ τ ταξιδι για τ χωριο,αν κ ειναι μονο μια ωρα δρομος θεωρω οτι ζαλιζεται γτ μετα ειναι ανησυχη κ κανει εμετους ενω κανονικα σπανια κανει...να δεις ομως θα τον πιασει τ κλιμα κ θα χαλαρωσει πολυ...ν ξερεις οτι ισως τις δυο πρωτες μερες η να εθναι ανησυχος πολυ η να κοιμαται περισσοτερο μεχρι ν προσαρμοστει...ν περασετε τελειαααααα και ν πατε και στ pool party....;)

Εννοείται οτι θα πάμε! Άλλωστε θα μένουμε στον ξενώνα γιατί το σπίτι μας ειναι μικρό και θα έχουν μαζευτεί αρκετοί και εμείς θελουμε λίγο το χώρο και το χρόνο μας.. Ελπίζω να μην ζαλιστεί.. Μεχρι στιγμής εχει κάτσει σε διαδρομή μιας ώρας και είχε νανουρίσει απίστευτα.. Θα σας πω αύριο τα νέα μας!

Καλημέρα κοριτσια!τι καλά όσες φεύγετε και θ αλλάξετε παραστάσεις.να περάσετε τέλεια!!!εμείς βγαλαμε νεογνική ακμή κορίτσια!δε βάζω τίποτα μου είπε ο γιατρόςμμόνο ενυδατικη κρεμουλα.αχ κι αυτά τα ζουζούνια...εμεις λέμε προς το τέλος του μήνα να πάμε εδώ κοντά στο Πήλιο για 3 μερουλες.και ή μικρή να νομιζει ότι κάναμε διακοπές κι εμείς να κάνουμε κανένα μπανακι έστω και με βάρδιες!λέτε να μας διώξουν από το ξενοδοχείο άμα κλαίει ο μικρός τη νύχτα?????

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια!ηθελα να ρωτησω τις μαμαδες με κοριτσακια πως καθαριζετε τις πτυχωσεις των γεννητικων οργανων στα κοριτσακια γιατι μαζευεται ενα ασπρο υγρο?με βαμβακι και νερο?ετσι μου ειπε εμενα η παιδιατρος!επισης ηθελα να ρωτησω επειδη κανω αποκλειστικο θηλασμο τα κοριτσια που θηλαζουν μονο εχετε αναγκαστει να δωσετε πιπιλα καθολου?πως καταλαβαινετε οτι δεν χορταινει ενα μωρο και δινετε συμπληρωμα ξενο γαλα?εμενα ξυπναει στο τριωρο συνηθως αλλα πολλες φορες μεσα στη νυχτα μπορει να κανει και 4 ωρες να κοιμηθει και μας κραταει ξυπνιους ενω την μερα κοιμαται!!ειναι 28 ημερων!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!ηθελα να ρωτησω τις μαμαδες με κοριτσακια πως καθαριζετε τις πτυχωσεις των γεννητικων οργανων στα κοριτσακια γιατι μαζευεται ενα ασπρο υγρο?με βαμβακι και νερο?ετσι μου ειπε εμενα η παιδιατρος!επισης ηθελα να ρωτησω επειδη κανω αποκλειστικο θηλασμο τα κοριτσια που θηλαζουν μονο εχετε αναγκαστει να δωσετε πιπιλα καθολου?πως καταλαβαινετε οτι δεν χορταινει ενα μωρο και δινετε συμπληρωμα ξενο γαλα?εμενα ξυπναει στο τριωρο συνηθως αλλα πολλες φορες μεσα στη νυχτα μπορει να κανει και 4 ωρες να κοιμηθει και μας κραταει ξυπνιους ενω την μερα κοιμαται!!ειναι 28 ημερων!

Vanessa μου εμενα μου πε ο παιδιατρος να μη πειραζω καθολου το πουλακι της μοναχα να πεφτει πανω το νερο ειτε στο νυπτηρα ειτε ατο μπανα κι της .να μη το ανοιγω δηλ καθολου.οσο για το συμπληρωμα τι να σου πω....το ξενο γαλα ειναι πιο βαρυ και κοιμουνται σαφως πιο ευκολα....και γω οταν θηλαζα ετσι γινοταν.αλλα το γαλατακι της μανουλας ειναι μοναδικο.αλλα αφου κοιμαται την ημερα μη φοβασαι την πιανει το γαλα σου..ισως εχει κολικους στανταρ ωρες

Η δικια μου ξεκιναει γκρινια απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδι.σχεδον καθε μερα.

Εγω δεν την εχω βγαλει ακομη και ειναι 35 ημερων...την κυριακη θα κανουμε την πρωτη μας ατα...ε βαρεθηκαμε πια τοση κλεισουρα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα!!! Κ μενα η παιδιατρος μ ειπε να μην πειραζω τ πουλακι της κσθολου μεχρι τις 40 κ θα μου ελεγε μετα τα 40 αν πρεπει κ τι να κανω αλλα εμας τελικσ καθαρισε μονο του γθρω στις 38 μερες κ απο τοτε δεν ξαναειδα τπτ..τη μικρη βολτες την εβγαζα απτην πρωτη της εβδομαδα...ηθελα ν εκμεταλλευτω τον καλο καιρο κ δεν την παλευα μεσα στ σπιτι...ουτε τηρησα τ διαφορα της θρησκειας μας για τ απλωμα των ριυχων,για τις επισκεψεις κτλ...θεωρω χειροτερο τ να καθομαι κλεισμενη μες στ σπιτι κ ν κλαιω ολη μερα πανω απτ κεφαλακι της...λιγοτερα εθιμσ,περισσοτερο χαρουμενη μαμα κ μωρο...ο καθενας οπως τ νιωθει...

71i9p3.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω! Θα διαβάσω μετά αυτά που έχετε γράψει εσείς.

Εμείς βγήκαμε τελικά 31/7 από το νοσοκομείο με οριακή αύξηση του βάρους,με συνταγή για να πάρουμε θήλαστρο νοσοκομειακό για το σπίτι( αν και η νοσοκόμα της βαρδιας με ενθάρρυνε να τον βάζω μόνο στο στήθος και θα πάνε όλα καλά, αλλά το άγχος μου ήταν πολύ μεγάλο). Το μωράκι έβαλε λίγο βάρος και έμεινε στάσιμος μετά οπότε η συμβουλή της μαίας ήταν να δώσω πάλι λίγο ξένο. Επειδή τον έβλεπα αδύναμο, άρχισα να δίνω λίγο, και έπινε περ 50μλ και άρχισα φουλ αντληση και θηλασμό όποτε ήθελε. Πραγματικά δεν έκανα τίποτα άλλο πέρα από θηλασμό και άντληση και αύξησα την παραγωγή μου και έδινα και αυτά τα 50 μλ τη μέρα, μάλλον από δική μου ανασφάλεια θα έλεγα. Ευτυχώς με βοήθησε η ομάδα θηλασμού στο φειςμπουκ κ σταμάτησα τις αντλήσεις αλλά και το ξένο γάλα και ηρέμησε και το μωράκι μου που αισθανόταν την αγωνία μου. Μπορώ να πω όμως ότι επειδή έπαιρνε αυτά τα μλ τα αντλημένα η το ξένο μαζεμένα, δυνάμωσε πιο γρήγορα.

Πήγαμε και στον παιδίατρο πρώτη φορά, ο οποίος είναι τόσο μα τόσο καλός!

Το μωράκι έχει πάρει βάρος αλλά δεν έχει φτάσει το βάρος γέννησης αλλά το γιατρό δεν τον ανησυχεί αυτο, γιατί εχει πάρει αρκετό βάρος από αυτό που είχε χάσει. Εγώ ηρέμησα και από εκεινη την ώρα νιώθω ακόμη πιο σίγουρη :)

Γενικά είμαι τόσο χαρούμενη με το μωράκι και όλο θέλω να το έχω αγκαλιά! Καμμια φορά κουράζομαι όμως γιατί τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος και αν πάω να τον ακουμπήσω στο κρεβατάκι του, για να ξεπιαστώ ή να φάω, ξυπνάει! Και ξανά από την αρχή! Από την άλλη, αν κάθεται στο κρεβατάκι του και ξυπνήσει θέλω να τον πάρω αγκαλιά γιατί τον λυπάμαι να ειναι μοναχούλι του!Η μάνα μου με κοροιδεύει!

Αχ, τι ευτυχία είναι αυτή κορίτσια, να κρατάς όλο τον κόσμο στην αγκαλιά σου :):):)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...