Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Αχ βρε κοριτσάκια! Τι τραβάτε και εσείς με τα δυο παιδάκια... Απο τώρα σκέφτομαι πως θα ειναι με ένα δεύτερο μωρό και απογοητεύομαι.. Βέβαια ο μικρούλης μου ειναι σχετικά ήσυχο μωρό..

Πως ειναι η διάθεση σας? εγώ εχω βαρεθεί και κουραστεί μέσα στο σπίτι.. Τις μισές μερες ειμαι και μόνη μου γιατί ο άντρας μου εχει εφημερίες και εξαντλούμαι.. Τρεις μερες έμειναν για να φύγουμε επιτέλους...

Με το θηλασμό προς το παρόν τα καταφέρνουμε αλλα απο Σεπτέμβρη που γυρίζω στη δουλειά δεν ξέρω πως θα πάει.. Δουλεύω απόγευμα και θα χάνουμε σίγουρα ένα γεύμα.. Σκέφτομαι το βράδυ που δεν τρώει πια να κάνω αντλήσεις για να αφήνω να τρώει..

Πραγματικά δε ξέρω πια είναι ή πιο κατάλληλη ηλικία του πρώτου για να κανείς δεύτερο.εμένα μου λέγανε όλοι ότι επειδή είναι μεγάλη δε θα έχω πρόβλημα.προς το παρόν δε το βλέπω.ίσως αν αρχίσει σχολείοκαι δραστηριότητες να είναι καλύτερα. Άντε μια χαρά 3 μερικές μόνο και μετά θα χαλαρωσετε λίγο!κι εγώ το Σεπτέμβρη σκέφτομαι.άντε να δούμε πως θα μας βγει.εμένα μου είπαν ότι είναι νωρίς να ξεκίνησω τραπεζα μητρικού.έχεις ρωτήσει σε κανέναν γι αυτό να σου πούνε?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

ωχ περαστικά σου κοπέλα μου!!!τα πάω καλά με τον θηλασμό χωρίς ψευδοθηλή έχω πολύ γάλα αλλα δίνω και συμπλήρωμα ξένο το βράδυ γιατί η παιδίατρος είπε οτι το γάλα μου δεν είναι θρεπτικό!!

Ευχαριστώ πολύ lila μου!εγώ έχω ακόμη ψευδοθηλη.καλά πως γίνεται να μην είναι θρεπτικό.υποτίθεται ότι μαζοχιζομαστε τόσο καιρό να τα καταφερουμε γιατί είναι ότι πιο θρεπτικό υπάρχει και ότι καλύτερο.τι είναι αυτά που σου λέει????το μικρακι σου δε πήρε βάρος?

Maternity_codemini.php#

Πραγματικά δε ξέρω πια είναι ή πιο κατάλληλη ηλικία του πρώτου για να κανείς δεύτερο.εμένα μου λέγανε όλοι ότι επειδή είναι μεγάλη δε θα έχω πρόβλημα.προς το παρόν δε το βλέπω.ίσως αν αρχίσει σχολείοκαι δραστηριότητες να είναι καλύτερα. Άντε μια χαρά 3 μερικές μόνο και μετά θα χαλαρωσετε λίγο!κι εγώ το Σεπτέμβρη σκέφτομαι.άντε να δούμε πως θα μας βγει.εμένα μου είπαν ότι είναι νωρίς να ξεκίνησω τραπεζα μητρικού.έχεις ρωτήσει σε κανέναν γι αυτό να σου πούνε?

Δεν εχω ρωτήσει... Σκεφτόμουν μόλις γυρίσω απο διακοπές να μπω σ'αυτη τη διαδικασία.. Εχω τύψεις απο τώρα που θα γυρίσω στη δουλειά.. Ευτυχώς κάθεται με τη μαμά μου και περνάνε και πολυ ωραία... Προσπαθεί να της μιλήσει και όλο γελάει ο καλός μου...

Όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου ήμουν 5.. Μεχρι και να θηλάσω ζήτησα.. Ευτυχώς ήταν χάλια η γεύση.. Βέβαια κατέληξα να πίνω γαλα με το μπιμπερό μεχρι την έκτη δημοτικού... Θυμάμαι όμως οτι για να μη ζηλεύω ήθελα να τον κρατάω μόνο εγώ αγκαλιά..

Μια απο τα ιδια φιλεναδα.βγαζει μια αντιδραση σε ολα.του λω κανε ησυχια γιατι κοιμαται το μωρακι μας και αυτος ισα που δε γκρεμιζει το σπιτι.οταν βλεπει δε την μανα μου να χει αγκαλια την μπεμπα και να την νανουριζει ....νευριαζει και κανει οτι μπορεις να φανταστεις.τωρα που πηγαν στο χωριο εχει ηρεμησει λιγο....παιζει και εχει ξεχαστει μου λεει η μανα μου.

Αντε να δουμε.....υπομονη θελει και γω δυστηχως δεν την εχω.

Παλι ρε γμτ μαστιτιδα;;;τι ταλαιπωρια μωρε κοριτσακι....αχ η μανα τι τραβαει!εμενα μου λεει προχθες...ειδες μαμα τι σε εκανε η μπεμπα και πονας και δε μπορεις να με πας μια βολτα.;;[/quote

Οπότε σωτήριο το χωριό!!!μου έλεγε σήμερα μια γνωστή ψυχολόγος ότι λέει πρέπει μια ώρα την ημέρα να την αφιερώνουμε στα μεγάλα παιδιά εξολοκλήρου και της είπα ότι θέλει και υπομονή και κουράγιο.άμα δεν έχεις κοιμηθεί το βράδυ που να τα βρεις????που θα πανε θα προσαρμοστουν κι αυτα κι εμεις στα νεα δεδομενα.στη τρίτη μαστίτιδα καίγομαι κι εγώ κι ο θηλασμός.αυτό έλεγα σήμερα στη γιατρό μου.τόση αντιβιωση και τόσα αντιπυρετικό κάνουν καλό στο γάλα δηλαδή???

Εμενα μου το απαγορευσε ο δικος μου παιδιατρος...γιατι δεν επεφτε ο πυρετος και πηρα πονσταν και βολταρεν ενεση και μου πε τελος.να σου πω την αληθεια ειχα εξαντληθει κιολας

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Δεν εχω ρωτήσει... Σκεφτόμουν μόλις γυρίσω απο διακοπές να μπω σ'αυτη τη διαδικασία.. Εχω τύψεις απο τώρα που θα γυρίσω στη δουλειά.. Ευτυχώς κάθεται με τη μαμά μου και περνάνε και πολυ ωραία... Προσπαθεί να της μιλήσει και όλο γελάει ο καλός μου...

Όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου ήμουν 5.. Μεχρι και να θηλάσω ζήτησα.. Ευτυχώς ήταν χάλια η γεύση.. Βέβαια κατέληξα να πίνω γαλα με το μπιμπερό μεχρι την έκτη δημοτικού... Θυμάμαι όμως οτι για να μη ζηλεύω ήθελα να τον κρατάω μόνο εγώ αγκαλιά..

Εεε όχι!!!καλά δε παζοσουν!!τέτοια σκηνικά?τι τράβηξε ή καημενη ή μανουλα σου!!!άρα ειμαστε μια χαρα.θα μπορούσανε να είναι και χειρότερα τα πράγματα!!!να ξέρεις ότι το ενοχικό σύνδρομο είναι αυτό που περνάνε οι μανουλες όταν φεύγουν για δουλειά.το πέρασα με τη κόρη μου και ελπίζω τώρα να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.τα πιτσιρίκια μια χαρά θα περνανε είναι το μόνο σίγουρο.εεε όσο για μας θα το συνηθίσουμε θέλουμε δε θελουμε

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εμενα μου το απαγορευσε ο δικος μου παιδιατρος...γιατι δεν επεφτε ο πυρετος και πηρα πονσταν και βολταρεν ενεση και μου πε τελος.να σου πω την αληθεια ειχα εξαντληθει κιολας

Εμένα πάλι μου είπαν να συνεχίσω.και μου έδωσαν τα αντιπυρετικα δύο δύο.με το δίκιο σου ρε κορίτσι δεν αντεχεται αυτό το πράγμα.κι εγώ πλέον είμαι στα όρια μου.ή γιατρός μου είπε σήμερα να προσπαθήσω για καμία εικοσαρια μερες και θα δούμε.της είπα ότι κυρίως κουραστικά να ποναω...έλεος ποσό πόνο πια????οπότε κι εγώ μαζί σου .τουλάχιστον χαίρεσαι περισσότερο νομίζω τις στιγμές με το παιδάκι σου!πήρες χάπια για να το κοψεις;?

Maternity_codemini.php#

Ευχαριστώ πολύ lila μου!εγώ έχω ακόμη ψευδοθηλη.καλά πως γίνεται να μην είναι θρεπτικό.υποτίθεται ότι μαζοχιζομαστε τόσο καιρό να τα καταφερουμε γιατί είναι ότι πιο θρεπτικό υπάρχει και ότι καλύτερο.τι είναι αυτά που σου λέει????το μικρακι σου δε πήρε βάρος?

παίρνει βάρος και εμένα μου φαίνεται παραάλογο αυτό που λέει θα ήθελα πολύ να την αλλάξω την παιδίατρο αλλά δεν βρίσκω αλλη/ον που να μιλάει ελληνικά και να με δέχεται και παρόλο που δεν συμφωνώ δίνω ξένο γιατί ο άντρας μου θεωρεί οτι αυτό που λέει η παιδίατρος πρέπει να γίνει και βαρέθηκα να τσακώνομαι και γι αυτο!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

παίρνει βάρος και εμένα μου φαίνεται παραάλογο αυτό που λέει θα ήθελα πολύ να την αλλάξω την παιδίατρο αλλά δεν βρίσκω αλλη/ον που να μιλάει ελληνικά και να με δέχεται και παρόλο που δεν συμφωνώ δίνω ξένο γιατί ο άντρας μου θεωρεί οτι αυτό που λέει η παιδίατρος πρέπει να γίνει και βαρέθηκα να τσακώνομαι και γι αυτο!!

Ναι και η αληθεια ειναι οτι η μουρμουρα των αντρων δεν αντεχεται με τιποτα.κι εγω εχω την εντυπωση οτι με βλεπει μονο σαν στηθος που ταιζει.τοσο πορωμενος πλεον με το θηλασμο και οπως λεει η μαστιτιδα δεν ειναι τιποτα...μακαρι να εβρισκες καποιον γιατρο να επαιρνες εστω μια δευτερη γνωμη.δε μπορει το παιδι να μεγαλωνει με ενα ταισμα ξενο.κατι κανει και το γαλα της μανουλας πες της!!!!

Maternity_codemini.php#

Και εμένα η παιδίατρος με ώθησε αμέσως στο ξένο και να φανταστείς ειναι μέσα στην οικογένεια μας... Εγώ πείσμωσα και τα κατάφερα αλλιώς μόνο μπουκάλι θα έπινε.. Τώρα ίσα που πίνει λίγο ξένο το βράδυ αλλα εχουμε μειώσει κατα πολυ την ποσότητα.. Φαντάσου οτι διώχνει το μπιμπερό και γυρίζει το κεφάλι του στο στήθος.. Και το χαμομήλι που μου είπε να του δίνω δεν την άκουσα και πολυ...

Καλημερουδια.....εδω ξενυχτιδες χαχαχα!!!!

Τι κανετε βρε μανουλες;;;;

Εμεις εχουμε κατι πονακια αλλα την παλευουμε με γαλατακι για παλινδρομηση και επαντορεν.μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε τον κοσμο.

Mer που εισαι ;;;;

Νεφελες;;;;;;;;;;

Ζεστη εχει και την κανω συνεχεια μπανακι την ηρεμει πολυ....και μετα κοιμαται ουουου τριωρακι!μωλο πως τα πας εφυγε ο πονος;;;;κανε υπομονη και συχνα μασαζακια στο σημειο.να σου πω ο γιατρος σε αφηνειι να θηλαζεις απο το πονεμενο στηθος;;εμενα στο μητερα μου ειπαν οχι μεχρι να πεσει ο πυρετος.....:rolleyes:

Steviv σε πιο νοσοκομειο ειναι ο αντρας σου;αχρειαστος να ναι χιχιχι....ετοιμοι για διακοπες;;;που πατε;;;πολυ θα θελα και γω....αλλα φοβαμαι με τοσο μωρο.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα η παιδίατρος με ώθησε αμέσως στο ξένο και να φανταστείς ειναι μέσα στην οικογένεια μας... Εγώ πείσμωσα και τα κατάφερα αλλιώς μόνο μπουκάλι θα έπινε.. Τώρα ίσα που πίνει λίγο ξένο το βράδυ αλλα εχουμε μειώσει κατα πολυ την ποσότητα.. Φαντάσου οτι διώχνει το μπιμπερό και γυρίζει το κεφάλι του στο στήθος.. Και το χαμομήλι που μου είπε να του δίνω δεν την άκουσα και πολυ...

Βρε κοριτσια καλος ο θηλασμος αλλα μη τρελαινεστε.ολα τα παιδακια μεγαλωνουν την σμερινη εποχη με τον εναν η τον αλλον τροπο.αρκει οι μανουλες να ναι γερες και δυνατες.ακουω κατι πραγματα και διαβαζω και απορω ποσο εγωστικα τον περνουν μερικες!!!οκ δε λεω ειναι το καλητερο αλλα οσο μπορει η καθε μια.προς θεου δηλ.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Steviv σε πιο νοσοκομειο ειναι ο αντρας σου;αχρειαστος να ναι χιχιχι....ετοιμοι για διακοπες;;;που πατε;;;πολυ θα θελα και γω....αλλα φοβαμαι με τοσο μωρο.

Ειναι στο Λαϊκό ειδικευόμενος παθολογίας.. Σιδέρωμα εχω λίγο ακόμα και να κλείσω βαλιτσουλα... Αύριο νύχια και μαλλιά και φεύγουμε τη νύχτα για το χωριό μου που ειναι κοντά στα Γιάννενα.. Θα κάτσουμε μια εβδομάδα και μετά θα πάμε άλλη μια στο Αλιβέρι (Εύβοια).. Δεν φοβάμαι καθόλου.. Το μόνο που με προβληματίζει ειναι μήπως καλομάθει απο τις πολλές πολλές αγκαλιές... Όχι οτι εγώ δεν τον κρατάω αγκαλιά...

Αντε steviv με τ καλο να μας ερθεις κ να περασετε τελεια!!! Εγω ειμαι στ χωριο απ οταν η μπεμπα ηταν 14 ημερων....ηθελα οπωσδηποτς ν φυγω απτην πολη...χτες πηγα παιδιατρο,ειμαστε 4250(πηραμε 1100) και 5 ποντους,ειμαστε 55...ολα καλα μας ειπς,ενα μικρο φυσηματακι μας βρηκε στην καρδια κ ειναι φυαιολογικο λεει...αγχωθηκα λιγο αρχικα αλλα τ ξεπερασα μετα γτ με καθησυχασς η παιδιατρος...κ γω τ κοριτσακι μ τ παιενω αγκαλια κ χωρις τυψεις,θεωρω οτι την εχει αναγκη την αγκαλιτσα της μαμας κ του μπαμπα οπως την εχουμε κ μεις...τοσο καιρο την περιμεναμε τη δροσοσταλιτσα μας...δε μπορω να τ στερηθω...

71i9p3.png

Βρε κοριτσια καλος ο θηλασμος αλλα μη τρελαινεστε.ολα τα παιδακια μεγαλωνουν την σμερινη εποχη με τον εναν η τον αλλον τροπο.αρκει οι μανουλες να ναι γερες και δυνατες.ακουω κατι πραγματα και διαβαζω και απορω ποσο εγωστικα τον περνουν μερικες!!!οκ δε λεω ειναι το καλητερο αλλα οσο μπορει η καθε μια.προς θεου δηλ.

Εχεις απολυτο δικιο, ειναι πραγματικα μοναδικο δωρο για το παιδι σου να μπορεσεις να το θηλασεις και οφειλεις να το προσπαθησεις ... αλλα επισης ειναι μοναδικο δωρο να το μεγαλωσεις σε ενα περιβάλλον με αγαπη , χαρα και ηρεμία ..... και αν η μαμα ειναι πιεσμένη τοτε δεν θα μπορεσει να τα δωσει απλόχερα, γι αυτο καλυτερα χαρουμενες οικογενειες και χαρουμενα μωρα!!!!!

Καλησπέρα και απο εμένα! Τι κάνουν τα σκατουλια σας?

Εμείς μεγαλώνουμε. Τρώμε - αραζουμε - κοιμόμαστε... Βγάλαμε και νινιδα καθ σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω την παιδίατρο.

Vanilitsa συμφωνώ με όσα λες για το θηλασμό. Και εγω στην αρχή κόντεψα να αρρωστήσω αλλα το καλοσκέφτηκα και είπα πάνω απο όλα η ψυχική μας ηρεμία. Για το τσιγάρο μπορούν να με καταλάβουν όσες καπνίζουν.. ΔΕΝ μπορώ. Το εχω ανάγκη. Δεν θηλάζω αλλα και να θηλάζω με απόσταση 2 ωρών θα εκανα κανένα..

Να δίνετε πάντως ξένο γάλα ενώ μπορείτε και θήλαζετε και για μένα δεν εχει λογική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...