Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?εγω εδω και 2 μερες τα χω παιξει!!το μωρακι μου 23 ημερων μεχρι τωρα κοιμοταν ολη μερα και νυχτα εγω την ξυπνουσα ανα 3 ωρο για να φαει,θηλαζω αποκλειστικα!εδω και δυο μερες θελει να κοιμαται μονο στα χερια μου!μολις την αφησω κατω ξυπναει..τι μπορω να κανω για να μην ξυπναει?

Μήπως έχετε αρχίσει να έχετε κολικούς κι έχει πονακια το μαναράκι?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Μήπως έχετε αρχίσει να έχετε κολικούς κι έχει πονακια το μαναράκι?

Δεν νομιζω γιατι δεν βλεπω να σφιγγει τα ποδαρακια της απο τον πονο!συνηθως ετσι δεν καταλαβαινουμε οτι εχουν κολικους?

Ωχ ρε κορίτσι μεγάλη πικρά ή μαστίτιδα.κι εμένα όταν την επαθα τα είδα όλα.μια χαρά μπηκατε σε προγραμμα κι εσύ σε φόρμα.κι εγώ ετοιμάζομαι να στείλω τη κοράκλα στο χωριό την άλλη εβδομάδα και πολύ το σκέφτομαι....κι εγώ αυτό ήξερα για το κάπνισμα.

Να το στειλεις το κοριτσι..μεσα κλεισμενα ειναι χειροτερα.εμενα εκανε σα τρελος να παει ...αν δεν ηθελε βεβαια δεν θα τον εστελνα!αλλαζουν παραστασεις μωρε και αυτα ειναι μεγαλα παιδακια.αληθεια εσενα ζηλευει οταν θηλαζεις;εμενα ζηλευε πολυ...μου το χε πει και η ψυχολογος αυτο....εχουν ενα θεμα με το κομματι αυτο.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?εγω εδω και 2 μερες τα χω παιξει!!το μωρακι μου 23 ημερων μεχρι τωρα κοιμοταν ολη μερα και νυχτα εγω την ξυπνουσα ανα 3 ωρο για να φαει,θηλαζω αποκλειστικα!εδω και δυο μερες θελει να κοιμαται μονο στα χερια μου!μολις την αφησω κατω ξυπναει..τι μπορω να κανω για να μην ξυπναει?

Επειδη το περασα προσφατα το μωρο πειναει.δεν ειναι χορτασμενο για να κοιμηθει ωρα εκτος αγκαλιας!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Επειδη το περασα προσφατα το μωρο πειναει.δεν ειναι χορτασμενο για να κοιμηθει ωρα εκτος αγκαλιας!

Αφου την εχω θηλασει για αρκετη ωρα και αφηνει μονη της την θηλη οποτε δεν θελει αλλο...κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις την ακουμπαω κατω ξυπναει!!μαλλον θελει αγκαλια οπως ολα τα νεογεννητα θελουν να νοιωθουν οτι ειναι ακομα στη μητρα μας μεσα!!

Διαφημίσεις

Αφου την εχω θηλασει για αρκετη ωρα και αφηνει μονη της την θηλη οποτε δεν θελει αλλο...κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις την ακουμπαω κατω ξυπναει!!μαλλον θελει αγκαλια οπως ολα τα νεογεννητα θελουν να νοιωθουν οτι ειναι ακομα στη μητρα μας μεσα!!

Vanessa γεννήσαμε την ίδια μέρα, σωστά; Λοιπόν μου έκανε αυτό που περιγράφεις πριν 3 μέρες και σήμερα πάλι. Πριν καμια ώρα ηρέμησε κ αυτό επειδή τον βάλαμε να κοιμηθεί ανάμεσά μας. Ευτυχώς δεν είναι συμπεριφορά που επιμένει, αλλά παροδική και του περνάει. Θέλει παρεούλα! Και ίσως και κάποια ποναλάκια-αεριάκια παραπάνω όντως έχω παρατηρήσει όποτε το κάνει αυτό, και κρατώντας το αγκαλιά ανακουφίζεται.

okVgp3.pngf0C9p3.png

Vanessa γεννήσαμε την ίδια μέρα, σωστά; Λοιπόν μου έκανε αυτό που περιγράφεις πριν 3 μέρες και σήμερα πάλι. Πριν καμια ώρα ηρέμησε κ αυτό επειδή τον βάλαμε να κοιμηθεί ανάμεσά μας. Ευτυχώς δεν είναι συμπεριφορά που επιμένει, αλλά παροδική και του περνάει. Θέλει παρεούλα! Και ίσως και κάποια ποναλάκια-αεριάκια παραπάνω όντως έχω παρατηρήσει όποτε το κάνει αυτό, και κρατώντας το αγκαλιά ανακουφίζεται.

Ναι την ιδια μερα γεννησαμε!!εσυ θηλαζεις?ελπιζω να ειναι παροδικο γιατι ειδικα το βραδυ δεν παλευετε να καθεσαι ξυπνια σε μια καρεκλα να την κρατας αγκαλια ολο το βραδυ!!το μεσημερι και γω την θηλασα ξαπλα και κοιμηθηκε διπλα μου!!θελουν την μυρωδια μας...να σας ρωτησω στο ρηλαξ απο ποτε μπορουμε να βαλουμε το μωρο?

Καλημέρα κορίτσια!

Ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι πότε πρέπει να παίρνουμε σίδηρο και ασβεστιο; φολικο οξύ παιρνετε; στο νοσοκομείο μου έγραψαν συνταγή για 1 μήνα και μου τελειώνουν αυτή τη βδομάδα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Κι εγώ τη πινω αυτή όχι γιατί μου λείπει ή μπύρα αλλά γιατί λένε ότι κατεβάζει γάλα!εσένα τι κάνει το νινακι σου?

καλά είναι λίγο γκρινιάρα βέβαια γιατί πονάει έχει κολικούς!!εσείς καλά είσαστε?ο μπέμπης?η κορούλα σου?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Να το στειλεις το κοριτσι..μεσα κλεισμενα ειναι χειροτερα.εμενα εκανε σα τρελος να παει ...αν δεν ηθελε βεβαια δεν θα τον εστελνα!αλλαζουν παραστασεις μωρε και αυτα ειναι μεγαλα παιδακια.αληθεια εσενα ζηλευει οταν θηλαζεις;εμενα ζηλευε πολυ...μου το χε πει και η ψυχολογος αυτο....εχουν ενα θεμα με το κομματι αυτο.

Ναι ζηλεύει!!!όχι μόνο στο ταισμα γενικά βγάζει μια ζήλια και μια επιθετικότητα απέναντι μας όχι με χειρονομίες αλλά είναι στη τσιτα γενικά.αν δε θηλαζα θα μπορούσα να της προσφέρω περισσότερα αλλά τώρα είναι περιορισμένος ο χρόνος οπότε προσπαθώ να της βρίσκω διάφορα να κάνει.που θα πάει θα μπουμε σε ένα πρόγραμμα...θα ανοίξουν και τα σχολεία...πιο νωρίς θ αρχίσω δουλειά γιατί φοβόταν μην φύγει αυτή και μείνω εγώ στο σπίτι με το μπέμπη.όταν της είπα ότιθα πάω για δουλειά σχεδόν έκανε πάρτυ!!!!εσένα το δικό σου πως αντιδρά????

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

καλά είναι λίγο γκρινιάρα βέβαια γιατί πονάει έχει κολικούς!!εσείς καλά είσαστε?ο μπέμπης?η κορούλα σου?

Ωχ μωρέ τα μαναράκια τι τραβανε κι αυτά!!!εμένα φαίνεται να έχει χαζοπιασει το φάρμακακι για τους κολικούς.να δούμε....εγώ δυστυχώς είμαι πάλι με μαστίτιδα και σήμερα πήγα στο γιατρό.μου είπε ότι το ένα το στήθος έχει πολύ γάλα και ο μικρός δε το αδειάζει,οπότε πρέπει να το τραβάω με θηλαστρο.εσύ πως πας με το θηλασμό???

Maternity_codemini.php#

Ναι ζηλεύει!!!όχι μόνο στο ταισμα γενικά βγάζει μια ζήλια και μια επιθετικότητα απέναντι μας όχι με χειρονομίες αλλά είναι στη τσιτα γενικά.αν δε θηλαζα θα μπορούσα να της προσφέρω περισσότερα αλλά τώρα είναι περιορισμένος ο χρόνος οπότε προσπαθώ να της βρίσκω διάφορα να κάνει.που θα πάει θα μπουμε σε ένα πρόγραμμα...θα ανοίξουν και τα σχολεία...πιο νωρίς θ αρχίσω δουλειά γιατί φοβόταν μην φύγει αυτή και μείνω εγώ στο σπίτι με το μπέμπη.όταν της είπα ότιθα πάω για δουλειά σχεδόν έκανε πάρτυ!!!!εσένα το δικό σου πως αντιδρά????

Μια απο τα ιδια φιλεναδα.βγαζει μια αντιδραση σε ολα.του λω κανε ησυχια γιατι κοιμαται το μωρακι μας και αυτος ισα που δε γκρεμιζει το σπιτι.οταν βλεπει δε την μανα μου να χει αγκαλια την μπεμπα και να την νανουριζει ....νευριαζει και κανει οτι μπορεις να φανταστεις.τωρα που πηγαν στο χωριο εχει ηρεμησει λιγο....παιζει και εχει ξεχαστει μου λεει η μανα μου.

Αντε να δουμε.....υπομονη θελει και γω δυστηχως δεν την εχω.

Παλι ρε γμτ μαστιτιδα;;;τι ταλαιπωρια μωρε κοριτσακι....αχ η μανα τι τραβαει!εμενα μου λεει προχθες...ειδες μαμα τι σε εκανε η μπεμπα και πονας και δε μπορεις να με πας μια βολτα.;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Αχ βρε κοριτσάκια! Τι τραβάτε και εσείς με τα δυο παιδάκια... Απο τώρα σκέφτομαι πως θα ειναι με ένα δεύτερο μωρό και απογοητεύομαι.. Βέβαια ο μικρούλης μου ειναι σχετικά ήσυχο μωρό..

Πως ειναι η διάθεση σας? εγώ εχω βαρεθεί και κουραστεί μέσα στο σπίτι.. Τις μισές μερες ειμαι και μόνη μου γιατί ο άντρας μου εχει εφημερίες και εξαντλούμαι.. Τρεις μερες έμειναν για να φύγουμε επιτέλους...

Με το θηλασμό προς το παρόν τα καταφέρνουμε αλλα απο Σεπτέμβρη που γυρίζω στη δουλειά δεν ξέρω πως θα πάει.. Δουλεύω απόγευμα και θα χάνουμε σίγουρα ένα γεύμα.. Σκέφτομαι το βράδυ που δεν τρώει πια να κάνω αντλήσεις για να αφήνω να τρώει..

Ωχ μωρέ τα μαναράκια τι τραβανε κι αυτά!!!εμένα φαίνεται να έχει χαζοπιασει το φάρμακακι για τους κολικούς.να δούμε....εγώ δυστυχώς είμαι πάλι με μαστίτιδα και σήμερα πήγα στο γιατρό.μου είπε ότι το ένα το στήθος έχει πολύ γάλα και ο μικρός δε το αδειάζει,οπότε πρέπει να το τραβάω με θηλαστρο.εσύ πως πας με το θηλασμό???

ωχ περαστικά σου κοπέλα μου!!!τα πάω καλά με τον θηλασμό χωρίς ψευδοθηλή έχω πολύ γάλα αλλα δίνω και συμπλήρωμα ξένο το βράδυ γιατί η παιδίατρος είπε οτι το γάλα μου δεν είναι θρεπτικό!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Μια απο τα ιδια φιλεναδα.βγαζει μια αντιδραση σε ολα.του λω κανε ησυχια γιατι κοιμαται το μωρακι μας και αυτος ισα που δε γκρεμιζει το σπιτι.οταν βλεπει δε την μανα μου να χει αγκαλια την μπεμπα και να την νανουριζει ....νευριαζει και κανει οτι μπορεις να φανταστεις.τωρα που πηγαν στο χωριο εχει ηρεμησει λιγο....παιζει και εχει ξεχαστει μου λεει η μανα μου.

Αντε να δουμε.....υπομονη θελει και γω δυστηχως δεν την εχω.

Παλι ρε γμτ μαστιτιδα;;;τι ταλαιπωρια μωρε κοριτσακι....αχ η μανα τι τραβαει!εμενα μου λεει προχθες...ειδες μαμα τι σε εκανε η μπεμπα και πονας και δε μπορεις να με πας μια βολτα.;;[/quote

Οπότε σωτήριο το χωριό!!!μου έλεγε σήμερα μια γνωστή ψυχολόγος ότι λέει πρέπει μια ώρα την ημέρα να την αφιερώνουμε στα μεγάλα παιδιά εξολοκλήρου και της είπα ότι θέλει και υπομονή και κουράγιο.άμα δεν έχεις κοιμηθεί το βράδυ που να τα βρεις????που θα πανε θα προσαρμοστουν κι αυτα κι εμεις στα νεα δεδομενα.στη τρίτη μαστίτιδα καίγομαι κι εγώ κι ο θηλασμός.αυτό έλεγα σήμερα στη γιατρό μου.τόση αντιβιωση και τόσα αντιπυρετικό κάνουν καλό στο γάλα δηλαδή???

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...