Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Δεν εχω ιδεα, γνωμη μου να καλεσεις αμεσα τον γιατρο.

Στο μεταξυ να σε ρωτησω, τον εχεις στα σκοταδια τη μερα; Καλο ειναι να μπαινεο φως τη μερα στο σπιτι κ λιγο ηλιος ενα περασματακι δηλαδη τους κανει καλο.

Αυριο το βράδυ θα έρθει ο γιατρός οπότε θα τον δει.περάσανε 40 μέρες!!!!τελικά περνάει ο καιρός....εμείς σαραντιζουμε στις 16/8. Στο σπίτι που λές καμία σχέση με σκοτάδια.όλα τα παντζούρια ανοιχτά μένω και ψηλά και έχω πολύ φως.θα είχαμε λαλησει αν ειμασταν στα σκοτεινά!σήμερα πήγαμε το μπέμπη τη πρώτη του βόλτα.κοιμότανε τη πιο πολύ ώρα.μετά μας έπιασε βροχή και ευτυχώς είχα το νάυλον για το καρότσι και τον σκεπασα.άντε να μπαίνουμεσε ρυθμό...

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια εμείς σαραντήσαμε την κυριακή αλλα δεν βγαίνουνε σε κλειστους χώρους μέχρι να κάνει το πρώτο της εμβόλιο τον άλλο μήνα!!τι κάνουν τα μωράκια σας?

Πω πω αρχίζουν τα εμβόλια σιγά σιγά!!!να ναι γερά τα μωρακια μας ρε κορίτσια!!!lila μου κι εκεί τα κάνουν σουρωτηρια τα μικρά με τα εμβόλια οπως εδώ???

Maternity_codemini.php#

Κ γω τρωω πολθ λιγοτερο κ εχω αρκετα κιλα που υποτιθεται οτι παντα στην αρχη φευγουν πιο ευκολα....αλλα τπτ!!! Δε βλεπω διαφορα κ η κοιλια μ ειναι κ μενα χαλια,κανει κ ενα βουναλακι πανω απτην τομη κ την κρυβει τελειως...χαχψαχ!! Νομιζω οτι δε θα επανελθει ποτε...αντε κ θα γινω νονα στις 30 τ μηνα...ελπιζω ν δειχνει καλα τ φορεμα μεχρι τοτε.....

Όπως ακριβώς τη περιγραφείς τη κοιλιά.ή τομή δε φαίνεται...πέφτει από πάνω το σκέπαστρο......παρόλο που έχω χάσει τα 11 από τα 14 κιλά που είχα πάρει .ο δε αφαλός κορίτσια είναι ακόμα σαν κρατήρας από ηφαίστειο...χαχαχα!!!μια χαρά θα είναι το φορέματακι.εγώ έχω ένα γάμο τότε θα παίξει κι ένα λαστεξακι κι όλα καλά.τι να κάνουμε οι μικρομάνες????

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κοριτσάκια! Αχ αυτό το βουναλάκι πάνω απο την τομή... Εμένα μου εχει φύγει όλη η κοιλιά αλλα εχει μείνει μόνο αυτό.. Αν κρίνω απο τη θεία μου που εχει κανει καισαρική πριν δέκα χρονια δεν θα φύγει ποτε.. Εχει πάντα θέμα με τα ρούχα στο σημείο αυτό και εχω απογοητευτεί... Απο κιλά αλλα τέσσερα εχω να χάσω αλλα δεν το βλέπω ακόμα γιατί αν και τρώω λιγότερο δεν χάνω τίποτα...

Με τον μπέμπη όλα καλα... Δεν ξυπνάει πια το βράδυ.. Κανει απίστευτα γελάκια όλη τη μέρα και καθε απόγευμα πάμε τη βόλτα μας... Σε λίγες μερες θα είμαστε στο χωριό επιτέλους να ηρεμήσω λίγο...

Καλημέρα κορίτσια μου εγώ τα έχασα σχεδόν όλα τα κιλα 1,5 κιλακι μου έμεινε , βέβαια η κοιλιά είναι χαλαρή και υπάρχει αυτή η σιχαμενη μαύρη γραμμή , τι να κάνουμε υπομονή και ολόσωμο μαγιο:wink:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μια χαρά τα πάμε όλες με τα μωρά μας!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...η κοιλιά σας έφυγε; Εγώ 20 ημέρες μετά τον τοκετό και είμαι ακόμη όπως ήμουν 6 μηνών και δεν ξεφουσκώνει με τίποτα. Δεν υπερβάλλω. Ούτε κιλά φεύγουν ενώ τρώω λιγότερο από όσο έτρωγα φυσιολογικά και ήμουν κανονική στα κιλα μου. Συμβαίνει και σε σας;

Κι εγω τις πρωτες δυο-τρεις εβδομαδες ημουν σαν 6 μηνων εγκυος.Μετα τις 10 μερες πηρα ενα λαστεξ το οποιο νομιζω οτι βοηθησε.Η πολλη κοιλια εφυγε αλλα εχω ακομη.Την τομη την βλεπω αλλα το "σκεπαστρο" που λετε δυστυχως υπαρχει.Και ειναι αντιαισθητικο και σιγουρα θα με δυσκολεψει στα ρουχα.Πανε τα εφαρμοστα φορεματακια μου...:-(Απο κιλα εχασα τα 8 και μενουν αλλα 7.Η ζυγαρια εχει κολλησει λεμε.Δεν τρωω πολυ,δεν εχω ορεξη αλλα....

Για φετος πηρα ολόσώμο μαγιο σφιχτο στην κοιλια.Τι να πω ρε γμτ.Μετα την πρωτη εγκυμοσυνη επανηλθα μια χαρα.Τωρα βλεπω οτι η τομη ειναι καπως στραβη απο τη μια μερια κι απο εκει νομιζω πως δεν θα φυγει ποτε το σκεπαστρο.

Σημερα παμε στο χωριο για διακοπες.Επιτελους!!

Πολυ ξενυχτο βρε κοριτσια παντως.Η μπεμπα τρωει ακαταστατα δεν εχει μπει σε σειρα.

Φιλιά

Κοριτσια μου καλησπέρα! Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να σας γράψω αλλα με αποσυνδέει και χάνονται τα μηνύματα.

Χαίρομαι που όλα τα μπεμπακια ειναι καλα!

Εμένα κοριτσια η κοιλιά εχει εξαλειφθεί εντελώς. Τα παντελόνια μου όμως ακόμα δεν κουμπώνουν. Έχουν μείνει 5 κιλα και η ζυγαριά εχει κολλήσει. Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ ποτε στα ρουχα μου..

Κατα τα αλλα η παιδίατρος μας είδε. Ψηλωσαμε πολυ! Τωρα θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη για τα πρώτα εμβόλια.

Nefeli 40 ημερών! μεγάλωσε η Μπέμπα σου!

Μώλο υπομονή. Και εγω για μηνες δεν έτρωγα τηγανητά , γλυκά, ο,τι είχε ζάχαρη, σάλτσες και γενικά καταπιέστηκα όποτε σε καταλαβαίνω! Αξίζει όμως τον κόπο!

Η vanilitsa που ειναι? περιμένουμε τα νεα σου!

Μπράβο σε όσες τα καταφέρνετε με το θηλασμό. Εγω το βλέπω πολυ δύσκολο. Και ξένο δίνουμε και με το θηλαστρο αλλα δεν ξέρω ως ποτε θα αντέξω..

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες!τι κάνετε?εμείς είμαστε 1 μηνός πλέον και χθες βράδυ ήρθε να μας δει κι ο γιατρός.τελικά κορίτσια μπορεί να ανεβάσει ίκτερο ένα μωρακι και μετά και είναι από το θηλασμό.ο δικός μου δε φαίνεται να έχει,αλλά όπως και να ναι δε μας απασχολεί και συνεχίζουμε κανονικά με το στήθος.φτάσαμε τα 3600 και πήραμε και 2 πόντους.όλα καλά το ζουζούνι και σε ένα μήνα εμβόλια!!!εγώ από σήμερα δοκίμαζω το γιαούρτι και μετά το γάλα και ελπίζω να πάνε όλα καλά!απλά είναι λίγο απόλυτος ο γιατρός μου ρε κορίτσια και μου τη ψιλοβιδωσε.όχι φραπέ,όχι τσιγάρο,όχι καινούρια τρόφιμα.θα τρώω λέει ένα καινούριο πράγμα ανά 2η μέρα για να δούμε αν πειράζει στους κολικούς.μ αυτούς τους ρυθμούς θα τελειώσω όταν το παιδί θα παρουσιάζεται για φαντάρος.έτσι κάνετε κι εσείς ρε κορίτσια????ένταξη δε περίμενα να μου δώσει τις ευχές του για το κάπνισμα,αλλά μου είπε μετά να πετάω 2 γεύματα γιατί ή νικοτίνη λέει περνάει στο μητρικο γάλα.τι λες του λέω ξέρεις τι πόνο έχω τραβήξει εγώ για το γάλα που θα το πετάω κιόλας???οπότε κορίτσια έμεινα παρέα με το γιαούρτι μου και το ζελέ μου πάλι!ααα ρε μπέμπη τι τραβάει ή μάνα σου για σένα!!!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες!τι κάνετε?εμείς είμαστε 1 μηνός πλέον και χθες βράδυ ήρθε να μας δει κι ο γιατρός.τελικά κορίτσια μπορεί να ανεβάσει ίκτερο ένα μωρακι και μετά και είναι από το θηλασμό.ο δικός μου δε φαίνεται να έχει,αλλά όπως και να ναι δε μας απασχολεί και συνεχίζουμε κανονικά με το στήθος.φτάσαμε τα 3600 και πήραμε και 2 πόντους.όλα καλά το ζουζούνι και σε ένα μήνα εμβόλια!!!εγώ από σήμερα δοκίμαζω το γιαούρτι και μετά το γάλα και ελπίζω να πάνε όλα καλά!απλά είναι λίγο απόλυτος ο γιατρός μου ρε κορίτσια και μου τη ψιλοβιδωσε.όχι φραπέ,όχι τσιγάρο,όχι καινούρια τρόφιμα.θα τρώω λέει ένα καινούριο πράγμα ανά 2η μέρα για να δούμε αν πειράζει στους κολικούς.μ αυτούς τους ρυθμούς θα τελειώσω όταν το παιδί θα παρουσιάζεται για φαντάρος.έτσι κάνετε κι εσείς ρε κορίτσια????ένταξη δε περίμενα να μου δώσει τις ευχές του για το κάπνισμα,αλλά μου είπε μετά να πετάω 2 γεύματα γιατί ή νικοτίνη λέει περνάει στο μητρικο γάλα.τι λες του λέω ξέρεις τι πόνο έχω τραβήξει εγώ για το γάλα που θα το πετάω κιόλας???οπότε κορίτσια έμεινα παρέα με το γιαούρτι μου και το ζελέ μου πάλι!ααα ρε μπέμπη τι τραβάει ή μάνα σου για σένα!!!!!

Αχ μωλο σε καταλαβαινω και εγώ έχω κόψει όσα έτρωγα γιατί απαγορευονται για τους κολικούς,δυστυχώς θέλει πολλές θυσίες ο θηλασμός τουλάχιστον πίνω καμιά μπύρα χωρίς αλκοόλ και παρηγοριεμαι

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια.χαιρομαι που τα αγγελουδια μας ειναι ολα καλα και μεγαλωνουν.

Και μεις εχουμε μηνογενεθλια σημερα ♥☆!κοιμομαστε πια το βραδυ κανονικα...δεν ξερω αν θα αλλαξει αυτο στη συνεχεια.

Επαθα και μια ωραιοτατη μαστιτιδα....με κρυαδες 40αρια και φουλ κακοδιαθεση.....τεσπα ολα καλα τωρα....σταματησα τον θηλασμο οχι μονο για την μαστιτιδα αλλα στην ουσια γιατι κουραστικα ...ο μικρος εκανε οτι σκανδαλια θελεις...με κινδυνο να χτυπησει...εγω ημουν συνεχεια με το στηθος εξω...η μικρη δε χορταινε και ολο εκλαιγε!τωρα ολα καλα...κοιμαται αμεσως ...και γω ανθρωπος ξανα...εχασα και τα κιλα και εφτασα τα 53 μου κιλακια!

Εστειλα και τον γιοκα μου στο χωριο για 10 μερες και χω πεσει σε καταθλιψη....

Μωλο εμενα ο ντοκτορ μου χε πει δυο τσιγαρα την μερα ειναι οκ...δεν προλαβαινει να φταδει στους γαλακτοφορους αδενες η νικοτινη...τωρα τι να σου πω...παρε και αλλη γνωμη.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ να χαίρεστε τα μωράκια σας.ουτε καφές ούτε το τσιγάρο απαγορεύονται.ενα καφεδάκι την ημέρα κ 5 τσιγάρα όσο γίνεται μακριά χρονικα από τους θηλασμους.κ αλλαγή ρούχων για να μη μυριζετε.για αλλεργία σιγά σιγά οι νέες τροφές.αλλα για κολικους δεν παίζει ρόλο.μονο αν παρατηρήσετε ότι κάτι συγκεκριμένο πειράζει το δικό σας μωράκι.υπομονη.γινεται καλυτερο

Αχ μωλο σε καταλαβαινω και εγώ έχω κόψει όσα έτρωγα γιατί απαγορευονται για τους κολικούς,δυστυχώς θέλει πολλές θυσίες ο θηλασμός τουλάχιστον πίνω καμιά μπύρα χωρίς αλκοόλ και παρηγοριεμαι

Κι εγώ τη πινω αυτή όχι γιατί μου λείπει ή μπύρα αλλά γιατί λένε ότι κατεβάζει γάλα!εσένα τι κάνει το νινακι σου?

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσια.χαιρομαι που τα αγγελουδια μας ειναι ολα καλα και μεγαλωνουν.

Και μεις εχουμε μηνογενεθλια σημερα ♥☆!κοιμομαστε πια το βραδυ κανονικα...δεν ξερω αν θα αλλαξει αυτο στη συνεχεια.

Επαθα και μια ωραιοτατη μαστιτιδα....με κρυαδες 40αρια και φουλ κακοδιαθεση.....τεσπα ολα καλα τωρα....σταματησα τον θηλασμο οχι μονο για την μαστιτιδα αλλα στην ουσια γιατι κουραστικα ...ο μικρος εκανε οτι σκανδαλια θελεις...με κινδυνο να χτυπησει...εγω ημουν συνεχεια με το στηθος εξω...η μικρη δε χορταινε και ολο εκλαιγε!τωρα ολα καλα...κοιμαται αμεσως ...και γω ανθρωπος ξανα...εχασα και τα κιλα και εφτασα τα 53 μου κιλακια!

Εστειλα και τον γιοκα μου στο χωριο για 10 μερες και χω πεσει σε καταθλιψη....

Μωλο εμενα ο ντοκτορ μου χε πει δυο τσιγαρα την μερα ειναι οκ...δεν προλαβαινει να φταδει στους γαλακτοφορους αδενες η νικοτινη...τωρα τι να σου πω...παρε και αλλη γνωμη.

Ωχ ρε κορίτσι μεγάλη πικρά ή μαστίτιδα.κι εμένα όταν την επαθα τα είδα όλα.μια χαρά μπηκατε σε προγραμμα κι εσύ σε φόρμα.κι εγώ ετοιμάζομαι να στείλω τη κοράκλα στο χωριό την άλλη εβδομάδα και πολύ το σκέφτομαι....κι εγώ αυτό ήξερα για το κάπνισμα.

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?εγω εδω και 2 μερες τα χω παιξει!!το μωρακι μου 23 ημερων μεχρι τωρα κοιμοταν ολη μερα και νυχτα εγω την ξυπνουσα ανα 3 ωρο για να φαει,θηλαζω αποκλειστικα!εδω και δυο μερες θελει να κοιμαται μονο στα χερια μου!μολις την αφησω κατω ξυπναει..τι μπορω να κανω για να μην ξυπναει?

Καλησπέρα κ να χαίρεστε τα μωράκια σας.ουτε καφές ούτε το τσιγάρο απαγορεύονται.ενα καφεδάκι την ημέρα κ 5 τσιγάρα όσο γίνεται μακριά χρονικα από τους θηλασμους.κ αλλαγή ρούχων για να μη μυριζετε.για αλλεργία σιγά σιγά οι νέες τροφές.αλλα για κολικους δεν παίζει ρόλο.μονο αν παρατηρήσετε ότι κάτι συγκεκριμένο πειράζει το δικό σας μωράκι.υπομονη.γινεται καλυτερο

Κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!αυτά λοιπόν ήξερα κι εγώ.τι κολλημα έφαγε ο δικός μου γιατρός δε ξέρω.και μου έλεγε από πριν ότι πάνω απ όλα να ναι καλά ή ψυχολογια της μάνας για το θηλασμό και ολα τ αλλά θα γινουν

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...