Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Ναι μωρε ετσι θελουν να ξεγελιουνται.. Κ η κινηση τα βοηθαει..

Το ινφακολικ δεν το ξερω, εγω της εδινα το antigas δεν μεταβολιζεται κ δεν απορροφαται απο τον οργανισμο, ρωτα κ τον παιδιατρο!!

Καλημερα!!!

Απ ότι είδα ίδια ουσία έχουν και τα δύο.σιμεθικονη για να φεύγουν τα αέρια.το εδινες για πολλές μερες? Διάβασα ότι θέλουν 4 με 5 μέρες για να αρχισουν να κάνουν δράση.στο μεταξύ προχωράμε και με τη πρόκληση για την αλλεργία.έφαγα 5 μέρες μοσχάρι και ευτυχώς δεν έβγαλε τίποτα.τώρα είμαι στο τυρί 3η μέρα και μέχρι στιγμής πάμε καλά.άντε να δούμε....ποτέ σαραντιζεις εσύ βρε κορίτσι?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Απ ότι είδα ίδια ουσία έχουν και τα δύο.σιμεθικονη για να φεύγουν τα αέρια.το εδινες για πολλές μερες? Διάβασα ότι θέλουν 4 με 5 μέρες για να αρχισουν να κάνουν δράση.στο μεταξύ προχωράμε και με τη πρόκληση για την αλλεργία.έφαγα 5 μέρες μοσχάρι και ευτυχώς δεν έβγαλε τίποτα.τώρα είμαι στο τυρί 3η μέρα και μέχρι στιγμής πάμε καλά.άντε να δούμε....ποτέ σαραντιζεις εσύ βρε κορίτσι?

Μωλο μου γιατι κανεις προκληση για αλλεργια; Ειχατε καποιο προβλημα ή ειναι προληπτικο;

Μωλο μου γιατι κανεις προκληση για αλλεργια; Ειχατε καποιο προβλημα ή ειναι προληπτικο;

Όσο ήταν στη μονάδα ο μικρός και του έδινα μητρικό γάλα έβγαλε στα κακά του λίγο αίμα και βλενη.από τότε σταμάτησα μοσχάρι γαλακτοκομικά και ότι μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος γιατί μου είπαν ότι αυτά ευθύνονται.αφού λοιπόν μείνανε έτσι για 15 μέρες αρχίσαμε τη πρόκληση για να δούμε αν ήταν όντως αλλεργία ή τυχαίο γεγονός.ας ελπίζουμετο δεύτερο γιατί έχω βαρεθεί να τρώω τα ίδια και τα ίδια....αααχ ποσό θα θελα ένα παγωτακι!!!!

Maternity_codemini.php#

Καλησπέρα κορίτσια.nefeli μου είναι καλύτερα αν και παίρνω ακόμη αντιβιωση.το στήθος είναι πια μαλακό.να ρωτησω κάτι;επειδή είχα μάθει να είμαι με σκληρό στήθος μέχρι τώρα.μήπως το μαλακό στήθος σημαίνει ότι δεν έχω πολύ γαλα.;βέβαια ο μικρός μετά το φαγητό κοιμαται. Έχει κακά και τσισα μες στην ημέρα αλλά φοβάμαι μήπως επειδή είναι μαλακό το στήθος είναι άδειο...τι καλά θα απολαύσεις φροντίδα μαμας.εμένα ή δικιά μου έφυγε προχθες για 15 μέρες και ή αλήθεια είναι πως μου έλειψε πολύ.και μόνο η σκέψη ότι ήταν κοντά μου αρκούσε.καθαρά θέμα ψυχολογίας.συν το φαγητό....μεγάλη υπόθεση!!!

πεταγομαι απο το διπλα καφε του Ιουνιου για να σου πω συγχαρητηρια κ να μην ανχωνεσαι γιατι το μαλακο στηθος σημαινει εδραιωση θηλάσμου!!! μπραβο!

τωρα πια οταν το μωρακι σου θα ζηταει να τρωει εσυ θα παραγεις εκεινη ακριβως την ωρα!! μονο αν κανει πολλες ωρες να φαει θα εχεις πιο σκληρο στηθος!

επισης κοριτσια με την εδραιωση θα συναντησετε κ το εξης (τουλαχιστον ετσι κανει ο δικος μου μπεμπης) επειδη δεν εχει αυτοματα γαλα κ περιμενει να κατεβει τσαντιζεται και βγαζει ηχους τσαντιλας !!! χαχαχ εχει πολυ γελιο!!

Όσο ήταν στη μονάδα ο μικρός και του έδινα μητρικό γάλα έβγαλε στα κακά του λίγο αίμα και βλενη.από τότε σταμάτησα μοσχάρι γαλακτοκομικά και ότι μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος γιατί μου είπαν ότι αυτά ευθύνονται.αφού λοιπόν μείνανε έτσι για 15 μέρες αρχίσαμε τη πρόκληση για να δούμε αν ήταν όντως αλλεργία ή τυχαίο γεγονός.ας ελπίζουμετο δεύτερο γιατί έχω βαρεθεί να τρώω τα ίδια και τα ίδια....αααχ ποσό θα θελα ένα παγωτακι!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι τυχαιο γεγονος.... και να φας μια παγωταρα!!!!! Επειδη ειχα κανει οριακο ζαχαρο στην εγκυμοσυνη ξερω τι σημαινει στέρηση....

Διαφημίσεις

πεταγομαι απο το διπλα καφε του Ιουνιου για να σου πω συγχαρητηρια κ να μην ανχωνεσαι γιατι το μαλακο στηθος σημαινει εδραιωση θηλάσμου!!! μπραβο!

τωρα πια οταν το μωρακι σου θα ζηταει να τρωει εσυ θα παραγεις εκεινη ακριβως την ωρα!! μονο αν κανει πολλες ωρες να φαει θα εχεις πιο σκληρο στηθος!

επισης κοριτσια με την εδραιωση θα συναντησετε κ το εξης (τουλαχιστον ετσι κανει ο δικος μου μπεμπης) επειδη δεν εχει αυτοματα γαλα κ περιμενει να κατεβει τσαντιζεται και βγαζει ηχους τσαντιλας !!! χαχαχ εχει πολυ γελιο!!

Ευχαριστώ πολύ.δε το ήξερα αυτό.μακάρι γιατί έχω τραβήξει πολύ πόνο για να καταφέρω να θηλασω.να σου ζήσει το μωρακι σου!!!!

Maternity_codemini.php#

Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι τυχαιο γεγονος.... και να φας μια παγωταρα!!!!! Επειδη ειχα κανει οριακο ζαχαρο στην εγκυμοσυνη ξερω τι σημαινει στέρηση....

Αααχ άρα με νοιώθεις..,...το μόνο γλυκό που τρώω τώρα είναι ζελέ που φτιάχνω εγώ.έχω να φάω τόσο ζελέ από φοιτήτρια που μας το δινανε στη λέσχη!!!!

Maternity_codemini.php#

Να σας ρωτησω κάτι άλλο ρε κορίτσια.ο μικρός είναι 29 ημερών και μου φαίνεται λίγο κιτρινισμενος σήμερα.υπάρχει περίπτωση να μου κάνει ίκτερο τώρα;είχαμε όταν ήταν στη μονάδα και νόμιζα ότι είχε περάσει.ξέρετε κάτι γι αυτό;παρασκευή είναι να τον δει κι ο γιατρός.

Maternity_codemini.php#

Της το εδωσα για δυο βδομαδες περιπου σε 3-4 γευματα την ημερα(πριν το γευμα) κ πιστευω εκανε δουλεια γιατι την πιανουν πονακια αλλα πολυ πιο ηπια που με λιγο κανακεμα της περνανε κ ηρεμει.. Της εδωσα κ χαμομηλακι καποια βραδια κ την μαλακωνε..

Σαραντιζω το Σαββατο γιουπι!!!

Αλλα κ που σαραντιζουμε δε θα μου φανει γιατι ηδη βγαινουμε εξω και εξακολουθουμε να κραταμε αποστασεις απο πολλα πολλα!! Θα χαρω ομως που θαρθει ο παπας να μας δωσει την ευχη Του!!

Κανε υπομονη με το φαγητο σε καταλαβαινω γιατι στερηθηκα κι εγω 3 μηνες κ τα ειδα ΟΛΑ!!

tf9Xp3.png

Να σας ρωτησω κάτι άλλο ρε κορίτσια.ο μικρός είναι 29 ημερών και μου φαίνεται λίγο κιτρινισμενος σήμερα.υπάρχει περίπτωση να μου κάνει ίκτερο τώρα;είχαμε όταν ήταν στη μονάδα και νόμιζα ότι είχε περάσει.ξέρετε κάτι γι αυτό;παρασκευή είναι να τον δει κι ο γιατρός.

Δεν εχω ιδεα, γνωμη μου να καλεσεις αμεσα τον γιατρο.

Στο μεταξυ να σε ρωτησω, τον εχεις στα σκοταδια τη μερα; Καλο ειναι να μπαινεο φως τη μερα στο σπιτι κ λιγο ηλιος ενα περασματακι δηλαδη τους κανει καλο.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

εμένα η μαία μου είχε πει οτι εξαφανίζεται ο ίκτερος μετα απο μιαμιση εβδομάδα της ζωής του το πολύ αλλα καλύτερα να ρωτήσεις εναν παιδίατρο για να είσαι ήσυχη!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλησπέρα κορίτσια εμείς σαραντήσαμε την κυριακή αλλα δεν βγαίνουνε σε κλειστους χώρους μέχρι να κάνει το πρώτο της εμβόλιο τον άλλο μήνα!!τι κάνουν τα μωράκια σας?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα!

Μια χαρά τα πάμε όλες με τα μωρά μας!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...η κοιλιά σας έφυγε; Εγώ 20 ημέρες μετά τον τοκετό και είμαι ακόμη όπως ήμουν 6 μηνών και δεν ξεφουσκώνει με τίποτα. Δεν υπερβάλλω. Ούτε κιλά φεύγουν ενώ τρώω λιγότερο από όσο έτρωγα φυσιολογικά και ήμουν κανονική στα κιλα μου. Συμβαίνει και σε σας;

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλησπέρα!

Μια χαρά τα πάμε όλες με τα μωρά μας!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...η κοιλιά σας έφυγε; Εγώ 20 ημέρες μετά τον τοκετό και είμαι ακόμη όπως ήμουν 6 μηνών και δεν ξεφουσκώνει με τίποτα. Δεν υπερβάλλω. Ούτε κιλά φεύγουν ενώ τρώω λιγότερο από όσο έτρωγα φυσιολογικά και ήμουν κανονική στα κιλα μου. Συμβαίνει και σε σας;

εγώ έχω λιγο κοιλίτσα αλλά οχι τόση οση περιγράφεις τοσο είχα την πρώτη εβδομάδα και απο κιλά έφυγαν σχεδόν όλα γιατί έχω χάσει την όρεξη για φαεί..πηγαίνεις κανονικά τουαλέτα?μήπως είναι φούσκωμα απο δυσκοιλιότητα?πάντως μην συγκρίνεις γιατί ο κάθε μεταβολισμός είναι διαφορετικός το σώμα σου θέλει τον χρόνο του να επανέλθει!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κ γω τρωω πολθ λιγοτερο κ εχω αρκετα κιλα που υποτιθεται οτι παντα στην αρχη φευγουν πιο ευκολα....αλλα τπτ!!! Δε βλεπω διαφορα κ η κοιλια μ ειναι κ μενα χαλια,κανει κ ενα βουναλακι πανω απτην τομη κ την κρυβει τελειως...χαχψαχ!! Νομιζω οτι δε θα επανελθει ποτε...αντε κ θα γινω νονα στις 30 τ μηνα...ελπιζω ν δειχνει καλα τ φορεμα μεχρι τοτε.....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...