Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια η μπεμπα μου ειναι πολυ της παρεας ολο παρεα θελει κ βαριεται

Δεν προλαβαινω να κατσω δεκα λεπτα

Κι εχω ενα σωρο δουλειες

Μονο τα ρουχα της αν σκεφτεις λιωνω στον ιδρωτα

Στο καλαθι την εχω μετα βαριεται τσιριζει

Στο καροτσι μετα απο λιγο βαριεται

Πιπιλα βαζω μετα σπο λιγο βαριεται κι αυτη

Τον καραγκιοζη κανω με βαριεται κ μενα χαχα

Ολο βολτες θελει

Μερ με κοσμο κ βολτα ειναι πολυ ησυχη!!!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Μωλο ηθελα να σε ρωτησω πως πας με το στηθος; Καλυτερα;

Εμενα ηρθε η μαμα μου κοριτσια κ ψιλοχαλαρωνω

Συμφωνειτε πως οσο μεγαλωνουν τοσο πιο αξιολαυρευτα γινονται;

Χθες η νονα της ελιωσε με την μπεμπα.. Δεν ηθελε λεπτο να την αφηνει...!!

tf9Xp3.png

Απελπισια!! Φαγαμε 9,μετα 12, κοιμηθηκε στο καροτσι, την ξθπνησα 3 να φαρι κιναπο εκεινη την ωρα....τι αγκαλια,τι στην κουνια,τι πιπιλα...αδυνατο να κοιμηθει...της εδωσα χαμομηλι μηπως διψαγε...τιποτα, ξαναφαγε 5 -ας πουμε- συνεχιστηκε το ιδιο μοτιβο...ε, 6.30 την εβαλα παλι στο στηθος...για 2 λεπτα κι αυτο ηταν....δε θελω να χρηδιμοποιει το στηθος για πιπιλα!! Τι θα γινει σε 3 βδομαδες που θα παω δουλεια;

κοριτσια εδω μανουλα Ιουνίου.. κ ως μανουλα Ιουνιου εχουμε σαραντησει κ σας το λεω αυτοπ γιατι ακομα ετσι ειναι κ σε εμας.

ατ μωρακια μας ειναι ακομα πολυ μικρα κ νομιζουν οτι ακομα ειναι στην κοιλιτσα μας. ηρεμουν στο στηθος μας κ μονο κ δε νομιζω οτι θα το συνηθισουν για πιπιλα, απλα χρειαζονται κ αυτα περιοδο προσαρμογης. ειναι αυτο το 4ο τριμηνο εγκυμοσυνης.. παντως οσες θηλαζουν μην μπειτε στον πειρασμο να δωσετε πιπιλα, ολοι οπι συμβουλοι θηλασμου λενε οχι γιατι με την πιπιλα θα εκτονωνει εκει τη θηλαστικη κινηση κ μετα δε θα τρωει πολυ στο στηθος...

αυτα .. ελπιζω καπωβς να βοηθησα κ εγω..

παντως θηλασμος κ τοσο ζεστη δε ππαλευεται...

Μωλο ηθελα να σε ρωτησω πως πας με το στηθος; Καλυτερα;

Εμενα ηρθε η μαμα μου κοριτσια κ ψιλοχαλαρωνω

Συμφωνειτε πως οσο μεγαλωνουν τοσο πιο αξιολαυρευτα γινονται;

Χθες η νονα της ελιωσε με την μπεμπα.. Δεν ηθελε λεπτο να την αφηνει...!!

Καλησπέρα κορίτσια.nefeli μου είναι καλύτερα αν και παίρνω ακόμη αντιβιωση.το στήθος είναι πια μαλακό.να ρωτησω κάτι;επειδή είχα μάθει να είμαι με σκληρό στήθος μέχρι τώρα.μήπως το μαλακό στήθος σημαίνει ότι δεν έχω πολύ γαλα.;βέβαια ο μικρός μετά το φαγητό κοιμαται. Έχει κακά και τσισα μες στην ημέρα αλλά φοβάμαι μήπως επειδή είναι μαλακό το στήθος είναι άδειο...τι καλά θα απολαύσεις φροντίδα μαμας.εμένα ή δικιά μου έφυγε προχθες για 15 μέρες και ή αλήθεια είναι πως μου έλειψε πολύ.και μόνο η σκέψη ότι ήταν κοντά μου αρκούσε.καθαρά θέμα ψυχολογίας.συν το φαγητό....μεγάλη υπόθεση!!!

Maternity_codemini.php#

Αν κοιμαται μετα αποσο ξερω κι οσα προλαβα να βιωσω, εχει χορτασει. Αλλιως θα εκλαιγε.

Εγω ειχα πολυ γαλα κ το στηθος μου ηταν μαλακο, οποτε αδικα πιστευω ανησυχεις..

Εμεις σημερα ειχαμε πονακια... Μια μερα την πιανει μια την αφηνει...

Το γαλα που της δινω γενικα την εχει βοηθησει..

Μερ ενταξει με τα κακα του ο μπεμπης;

Κανατε χαρτια για επιδομα λοχειας; Εγω θα παω αυριο..

Επισης οπως σας ειχα πει εγω ξαναειχα αιμορραγια μετα τις επαφες κ ξαναρχησα τα μιτροταν, τωρα εχει ελαττωθει. Ελπιζω να μη μου ξαναρθει... Παιρνω κ σιδηρο αλλα παρολη την αιμορραγια την κουραση κ την αφαγια ειμαι πολυ καλα και ορθια! Σε υπερενταση θα ελεγα!

15 κιλα μειον!! Γιουχου!

Αντε μας θελω στυλακια ε κοντοζυγωνει η βαφτιση :tongue:

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλιτσες!

Εμείς νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο! Απο την Πέμπτη που εχουμε αρχίσει να τον βάζουμε σε προγράμμα σήμερα ρυθμίστηκε εντελώς.. Κοιμήθηκε έξι ώρες συνεχόμενα.. Τον σήκωσα να του αλλάξω πάνα γιατί έκανε κακακια αλλα δεν άνοιξε ούτε τα μάτια του... Κόψαμε και το ξένο γαλα τελείως αφού πλέον χορταίνει με το δικό μου..

Εχει αρχίσει να παρατηρεί, να γελάει και βγάζει και κατι ήχους με παράπονο όταν δεν του δίνουμε σημασία... Πλάκα εχει.. Γίνονται ανθρωπάκια!

Τώρα ανυπομονώ να περασουν οι μερες να φύγουμε για το χωριό...

Καλησπέρα κορίτσια.nefeli μου είναι καλύτερα αν και παίρνω ακόμη αντιβιωση.το στήθος είναι πια μαλακό.να ρωτησω κάτι;επειδή είχα μάθει να είμαι με σκληρό στήθος μέχρι τώρα.μήπως το μαλακό στήθος σημαίνει ότι δεν έχω πολύ γαλα.;βέβαια ο μικρός μετά το φαγητό κοιμαται. Έχει κακά και τσισα μες στην ημέρα αλλά φοβάμαι μήπως επειδή είναι μαλακό το στήθος είναι άδειο...τι καλά θα απολαύσεις φροντίδα μαμας.εμένα ή δικιά μου έφυγε προχθες για 15 μέρες και ή αλήθεια είναι πως μου έλειψε πολύ.και μόνο η σκέψη ότι ήταν κοντά μου αρκούσε.καθαρά θέμα ψυχολογίας.συν το φαγητό....μεγάλη υπόθεση!!!

Και εμένα πλέον μώλο το στήθος ειναι μαλακό αλλα κάποιες φορές ειναι λίγο πιο βαρύ όταν πλησιάζει η ώρα να φάει ο μπέμπης...

Και εμένα πλέον μώλο το στήθος ειναι μαλακό αλλα κάποιες φορές ειναι λίγο πιο βαρύ όταν πλησιάζει η ώρα να φάει ο μπέμπης...

Αχ μπράβο ρε κορίτσια με ξεαγχωσατε λίγο.βλέπετε με όλες τις άσχετες μαίες είχα μάθει να είμαι με το στήθος πέτρα.τι καλά που βαλατε πρόγραμμα.μπράβο σας!!!εμείς έχουμε αρχίσει και έχουμε αρκετούς κολικούς πλεον και κόβουμε συνέχεια βολτες πάνω κάτω στο σπίτι.εσείς πως πάτε με κολικούς;

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια τι κανετε;;; εμεις ειμαστε καλα....πινουμε γυρω στα 150ml γαλα ανα 4 ωρες( στηθος τερμα πια) κ ταβλιαζεται συνεχεια για υπνο...κ οταν μενει ξυπνια,ειναι πλεον πολυ χαρουμενη κ χορτασμενη κ δε γκρινιαζει καθολου....εμεις μαλλον δεν περασαμε κολικους καθολου,δε γκρινιαξε ποτε,παρα μονο ελαχιστες φορες για φαγητο...ελπιζω πω; δε θα εμφανιστει κατι απο δω κ περα...ειμαι αρκετα ξεκουραστη γτ κοιμαται καλα κ κοιμαμαι κ γω μαζι της κ τ μεσημερι αλλα κ τ βραδυ μια φορα με ξυπναει γυρω στις 2-3.... Πιστευω οτι θα μας τ κοψει αυτο το γευμα η παιδιατρος γτ εχςι μεγαλωσει πολυ κ εχει βαρυνει...μικρυνανε κ οι πρωτες φορμες μας κ γεμισαν τ μπουτακια κ τ μαγουλακια μας...αν καταφερουμε να κοψουμε τ βραδυνο γευμα θαμαι πανευτυχης κ δε θα θελω τπτ αλλο...κατα τ αλλα ολα καλα,η ψυχολογια μ ανεβαινει κ τ κιλακια μ δειχνουν ν λιγοστευουν σιγα σιγα...χαχαχχα δεν εχω κ ζυγαρια εδω στ χωριο για να τ σιγουρεψω βεβαια αλλα βλεπω τη διαφορα στ ρουχα μ...εγω ανυπομονω ν γυρισω γιαννενα μετα τις 20 για να κανω κουρες ομορφιας κ να συνελθω τελειως χαχαχχα!!! Ελπιζω ναστε ολες καλα κ σεις κ τ μωρακια σας!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια για να φτιαξετε το θεμα υπνου δοκιμαστε και το εξης μηπως πιασει: οταν εχουν φαει τελ γευμα γυρω στις 10-12 χαμηλωστε φωτα και εντασεις. Καντε βραδυνη ατμοσφαιρα κ μιλατε χαμηλοφωνα. Οταν κατουριουνται μην αναβετε φωτα οταν τα αλλαζετε.. Μπορει να πιασει...

Εμενα ενα θεμα ειναι το φαι της που θελει να τρωει οποτε ναναι. Αλλοτε στο 3ωρο αλλοτε καθε μια ωρα.. Αλλα μου πε ο παιδιατρος ειναι νωρις ακομα να μπει σε προγραμμα φαγητου... Κ να πηγαινω οπως με παει..

Υπαρχει λετε κανενας τροπος να την βαλω σε προγραμμα κ να μου τρωει ανα 3-4 ωρο; Καποια στιγμη το εκανε, μετα το αλλαξε κι ετσι μας παει...

Οι κολικοι εμασ πανε κ ερχονται.. Στνηθως την πιανει μεσημερια οχι ομως καθε μερα... Μωλο του δινεις τιποτα; Εμεις της δωσαμε κατι σταγονες κ νομιζω τη βοηθησαν... Κανε λιγο μασαζ στην κοιλια, τραγουδα, πηγαινε περα δωθε... Και υπομονη!

Κι εμας τα φορμακια μας δε μας κανουν πια! Πηγαμε πια στο μεγεθος 3-6!:D

tf9Xp3.png

Για τους κολικούς κάνουμε όλα αυτά που ειπες εκτός από τις σταγόνες.προσπαθώ ακόμα να τις αποφυγω γιατί στη κόρη μου δε κάνανε τίποτα.βέβαια κάθε παιδί είναι διαφορετικό,αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα όρια μας.αν χρειαστεί θα δώσω κι εγώ.το βράδυ κι εμείς αυτό κάνουμε.χαμηλά φώτα κλπ .κι ενώ δε ξυπνάει για φαγητό τον πιάνουν τον μικρούλι μου οι κολικοι...

Maternity_codemini.php#

Χαμομηλι δοκιμασες; Μαλακωνει ολο το συστημα.. Εγω της εδινα μια φορα αλλοτε μεσα στο γαλα, αλλοτε ενα 30αρι αναμεσα στα γευματα..

Τωρα που ειμαστε καλυτερα της το σταματησα, οπως κ τις σταγονες.

Δοκιμασε επισης-κατι που επιανε σε εμας, τωρα πιανει ελαχιστα..- να καθεστε κατω απο τον απορροφητηρα στο τερμα.. Τα ηρεμει.. Τους θυμιζει την μητρα..

tf9Xp3.png

Καλημέρα!!!!!nefeli μου θα του αρχίσω το infacolic τελικά.και θα δούμε άμα πιάσει έπιασε...αν και σχετικά χαζοκοιμηθηκαμε χθες το βράδυ,αλλά την ώρα του θηλασμού αφινιασε.ξέρω ότι ενεργοποιηται το γαστροκολικο αντανακλαστικό εκείνη την ώρα γι αυτό και τις πιο πολλές φορές κάνουν κακά,αλλά είχα και το άγχος μη μου μείνει νηστικός.τελικά τον ηρεμησαμε με γρήγορες βολτες πάνω κάτω.καλά πολύ γέλιο.τον είχε ο αντρας μου και σχεδόν έκανε τζοκινκ στο σαλονι .το καλό είναι ότι έπιασε!

Maternity_codemini.php#

Ναι μωρε ετσι θελουν να ξεγελιουνται.. Κ η κινηση τα βοηθαει..

Το ινφακολικ δεν το ξερω, εγω της εδινα το antigas δεν μεταβολιζεται κ δεν απορροφαται απο τον οργανισμο, ρωτα κ τον παιδιατρο!!

Καλημερα!!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...