Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...χθες ειχαμε παιδιατρο...απο βαρος παμε μια χσρα 3290, επρεπε να ειμαστε τουλαχιστον 3100. Αρα τζαμπα αγχωνομαι αν τρωει σωστα...μου ειπε οτι αφου δεν ξαιγομαι κ να συνεχισει το θηλασμο για πολυ μπορω να δινω κ ξενο που κ που αν νιωσω οτι πιεζομαι πολυ.

Οσο για τη δουλεια....τι να κανουμε; εγω δεν εχω επιλογη. Εχω δικη μου δουλεια κι ειμαι μονη...

Μπράβο σας!όλα καλά λοιπόν.μην αγχωνεσαι καθόλου.έκανες τα χαρτιά για το επίδομα και τη μείωση ασφαλίστρων στον οαεε?εγώ όχι ακόμη...

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια πως ειστε;;εμεις χθες πηγαμε για φαγητο οι 4 στην Γλυφαδα.ηταν ησυχο το μπεμπε μου...κοιμηθηκε οσο τρωγαμε♡

.μωλο μου πεταστικα σου εχω περασει μαστιτιδα και σε καταλαβαινω....αλλα μενα μου το κοψε το γαλα τοτε..ο γιατρος.

Εγω εχω υπερπαραγωγη στο ενα στηθος και πνιγεται καιι κλαει και δε ξερω τι να κανω..

Rina μια χαρα το βαρος πιο γαλα παιρνεις;;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.τι κάνετε;όλεςσε πρόγραμμα βλέπω.εγώ κορίτσια επαθα μαστίτιδα.ψηθηκα στο πυρετό με ριγο πολύ.έχω 3 μέρες ήδη με αντιβιωση.θηλάζω κανονικά ο γιατρός είπε να μη το κόψω και σήμερα άρχισε να επανέρχεται και το στήθος σε πιο νορμάλ κατάσταση.πονάει ακόμα αλλά δεν είναι τόσο πετρωμενο και κόκκινο.εγώ τον ξυπναω κάθε 3 ώρες τον μικρό ακόμα και τη νύχτα.στο μήνα μου είπε ο γιατρός θα αύξησω το διάστημα τη νύχτα.ελπίζω να μπουμε σε ένα πρόγραμμα μέχρι 1/9 που ξεκινάω δουλειά...

Περαστικά κοπελα μου , απο οτι καταλαβα περασε αφου επανερχεται το στηθος σου . Και εγω περιμενω πως και πως να ερθει η ωρα που θα μπουμε σε πραγραμμα!!!!

Δεν μπορω να διανοηθω πως θα καυαφερετε ν επιστρεψετε στις δουλειες μερικες τοσο νωρις....εγω θα γυρθσω,πρωτα ο θεος,τον απριλιο κ το σκεφτομαι απο τωρα.. Ειστε αξιες! Μου φανταζει αδυνατο προς τ παρον!!!

Εχεις απολυτο δικιο και εγω απριλιο γυριζω ευτυχως. Μπραβο ρε κοριτσια που επιστρεφετε νωρις στις δουλειες σας ..... φανταζομαι ποσο δυσκολο θα σας ειναι ..... αλλα δυστηχως μας εχει κανει ετσι η ζωη .... δεν πειραζει θα γυριζετε ολο λαχταρα στο σπιτι και θα σας περιμενει ενα μουτσουνακι τρελα.

Μπράβο σας!όλα καλά λοιπόν.μην αγχωνεσαι καθόλου.έκανες τα χαρτιά για το επίδομα και τη μείωση ασφαλίστρων στον οαεε?εγώ όχι ακόμη...

Ναι ναι...εστειλα τον αντρα μου με εξουσιοδοτηση. Δικαιουμαστε μειωμενες εισφορες στα συνταξιμα κατα 50 τοις εκατο κ 600 ευρω

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια πως ειστε;;εμεις χθες πηγαμε για φαγητο οι 4 στην Γλυφαδα.ηταν ησυχο το μπεμπε μου...κοιμηθηκε οσο τρωγαμε♡

.μωλο μου πεταστικα σου εχω περασει μαστιτιδα και σε καταλαβαινω....αλλα μενα μου το κοψε το γαλα τοτε..ο γιατρος.

Εγω εχω υπερπαραγωγη στο ενα στηθος και πνιγεται καιι κλαει και δε ξερω τι να κανω..

Rina μια χαρα το βαρος πιο γαλα παιρνεις;;;

Παιρνω το frizolac. Αλλα της εχω δωσει μονο 3-4 φορες μετα υο θηλασμο επειδη γκρινιαζε κ ηθελα να δω αν νυσταζε η πειναγε.

Εκανα αποπειρα να βγαλω με το θηλαστρο...τζιφος...γιατι ρε κοριτσια;

Παιρνω το frizolac. Αλλα της εχω δωσει μονο 3-4 φορες μετα υο θηλασμο επειδη γκρινιαζε κ ηθελα να δω αν νυσταζε η πειναγε.

Εκανα αποπειρα να βγαλω με το θηλαστρο...τζιφος...γιατι ρε κοριτσια;

Θέλει προσπάθεια.. Ξανά και ξανά και θα έρθει το πιο πολυ γαλα...

Εγω δεν ξαναβγαζω γαλα με το θηλαστρο...αν και με τη μια βγαζω 120 γρμ.απ'αυτο εκανα υπερ παραγωγη...πηρα και στο μητερα και μου παν να θηλαζω απο το ενα στηθος για 8 ωρες ....

Τεσπα

....και γω το φριζολακ δινω καμια φορα για συμπληρωμα'!

Και αυτο θα δινω οταν σταματησω τον θηλασμο...ειμαι ευχαριστημενη ...και απο τον μικρο μου..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Απελπισια!! Φαγαμε 9,μετα 12, κοιμηθηκε στο καροτσι, την ξθπνησα 3 να φαρι κιναπο εκεινη την ωρα....τι αγκαλια,τι στην κουνια,τι πιπιλα...αδυνατο να κοιμηθει...της εδωσα χαμομηλι μηπως διψαγε...τιποτα, ξαναφαγε 5 -ας πουμε- συνεχιστηκε το ιδιο μοτιβο...ε, 6.30 την εβαλα παλι στο στηθος...για 2 λεπτα κι αυτο ηταν....δε θελω να χρηδιμοποιει το στηθος για πιπιλα!! Τι θα γινει σε 3 βδομαδες που θα παω δουλεια;

Απελπισια!! Φαγαμε 9,μετα 12, κοιμηθηκε στο καροτσι, την ξθπνησα 3 να φαρι κιναπο εκεινη την ωρα....τι αγκαλια,τι στην κουνια,τι πιπιλα...αδυνατο να κοιμηθει...της εδωσα χαμομηλι μηπως διψαγε...τιποτα, ξαναφαγε 5 -ας πουμε- συνεχιστηκε το ιδιο μοτιβο...ε, 6.30 την εβαλα παλι στο στηθος...για 2 λεπτα κι αυτο ηταν....δε θελω να χρηδιμοποιει το στηθος για πιπιλα!! Τι θα γινει σε 3 βδομαδες που θα παω δουλεια;

Μια απο τα ιδια φιλεναδα...πεθαινω λεμε απο πονοκεφαλο και αυπνια.συν τον μικρο να κανει τα παντα ολα...συν μια θηλη πληγωμενη συν τα νευρα!αντε να δουμε.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ!!!! Κοριτσια ολα τα μικρα τα ιδια κανουν και εμενα ανα 1:30 ωρα στο στηθος ωρες ωρες με γονατιζει ειναι και η ρουφιανα η ζεστή ερχεται και δενει το γλυκο.....

Καλημερα κοριτσια

Σημερα εχει εξοδο με την μπεμπα

Τρεχω λιγο σαν παλαβη

Τη μια η μπεμπουλα να τσιριζει

Την αλλη να ετοιμασω τα πραγμστα της να τη ντυσω να τη ταισω να ετοιμαστω κι εγω ναφησω καθαρο το σπιτι γιατι μετα θαρθουν φιλοι κι εχω κ τον αντρα μου να μου ζηταει πραγματα που ειναι μπροστα του(αντρες....)

Αλλαξαμε παιδιατρο κ ο καινουριος μαρεσει πολυ αλλα κρατω μικρο καλαθι

Η προηγουμενη δεν ηταν αναλυτικη αρπα κολλα κ εκανε καποια λαθη χοντρα

Η μικρη μου μια χαρα 4 κιλα φτασαμε

Τελ βδομαδα τρωει λιγοτερο αλλα πιανει το ημετησιο οριο ο γιατρος ειπε να την τσεκαρω αλλη μια βδομαδα κι αν παιρνει βαρος μια χαρα αλλιως το βλεπουμε.. Μηπως εχουμε καμμια γοπ

Οι κολικοι δεν ξερω πανε κι ερχονται δεν ειναι καθε μερα.. Νομιζω εχουμε ηρεμησει

Τα βραδια κοιμαται μια χαρα κοιμαμαι κι εγω

Ευχη πηραμε των 8 ημερων κ τωρα στις 40 παλι θαρθει εδω ο παπουλης

Θα ξαναμπω να τα πουμε πιο αναλυτικα παω νς την ταισω να φυγουμε

Σας φιλω!

tf9Xp3.png

γεια σας μανουλες!

σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω με τα ζουζουνια μου!

ηθελα να σας πω και τη δικη μου ιστορια τοκετου...

ευτυχως με πηραν νωρις στα χειρουργια και δεν περιμενα. εκανα επισκληριδιο και με πηραν μεσα. οταν ακουσα το κλαμμα της μικρης μου συγκινηθηκα πολυ αλλα δεν ηξερα τι με περιμενε:( δυστυχως εκανε ταχυπνοια και την κρατησαν στη θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση. εγω αργησα πολυ να σταθω στα ποδια μου. ειχα φοβερη ζαλη οταν σηκωνομουν και ολα μαυριζαν. ο αντρας μου με πηγαινε με καροτσι να τη δω 2 φορες τη μερα και το στηθος μου ειχε γινει τουμπανο. εβγαζα το γαλα με το θηλαστρο του νοσοκομειου και το πετουσα. σε καποια φαση νομισα οτι θα εχανα το παιχνιδι του θηλασμου. βγηκα απο το νοσοκομειο χωρις το μωρακι μου και την 5η μερα στο επισκεπτηριο μου την εφεραν να τη θηλασω. αυτη ηταν και η πρωτη αγκαλια μας. αμηχανη την εβαλα στο στηθος και αρχισε να ρουφαει με την πρωτη η γλυκουλα μου. τελικα την 8η μερα την πηραμε σπιτι και απο τοτε θηλαζει αποκλειστικα, χωρις στανταρ ωρες. ελπιζω να στρωσει σιγα σιγα. καλο βραδυ σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσια σχετικα με την δουλεια... Οσες εργαζομενες που πρεπει αμεσα να επιστρεψουμε καταλαβαινομαστε απολυτα.. Εγω αρχες οκτωβρη ουτε να το σκεφτομαι δε θελω..

Γιατι αν ΔΕΝ δουλεψω θα χασω τη δουλεια μου ελευθερο επαγγελμα, δεν θα περιμρνουν εμενα..

Ευτυχως εχω επιλογη ωραριου κ θα δουλευω παρτ ταιμ 3 με 4 ωρες οποτε καπως καλυτερα αλλα οπως κ να χει θα ειναι μια δυσκολη μεταβαση..

Υπομονη ολες κ ας μην ξεχναμε το παραδειγμα που θα παρουν τα παιδια μας απο εμας.. Οσες αγαπουν τη δουλεια τους θα το καταλαβαινουν,..

Σας καληνυχτιζω

Φιλια στα χοντρουλσ μπουτακια των μωρων σας!!! Τρελαινομαι μαυτα τα μπουτακια!!!

tf9Xp3.png

Κοριτσια μου καλημέρα! Εμείς εδώ πρωινοί πρωινοί..

Nefeli πως περάσατε στην έξοδο σας? ήταν ήσυχη η Μπέμπα σας? εμείς αρχίσαμε σιγά σιγά τις βόλτες με το καρότσι. Κοιμάται βέβαια καθ όλη τη διάρκεια..

Εγω πιστεύω ότι όσες επιστρέψουμε στη δουλεια μας στη αρχή θα δυσκολευτούμε. Θα έχουμε τύψεις και τρελή ανησυχία γία τα μωρά μας όμως πολυ σύντομα θα το ξεπεράσουμε. Εμένα απο τη μια μου λείπει η δουλεια μου και απο την άλλη μου φαίνεται αδύνατο να τον αποχωριστω. Τι να κάνουμε όμως? όντως κανεις δεν θα κάτσει να σε περιμένει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...