Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλιτσες! Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες.. 40ημερων 4750γρ 56εκ. Ήπιε και το εμβόλιο.. Θέλει να μας βάλει σε προγράμματος για φαγητό για να μην ξυπνάει καθόλου το βράδυ.. Είπε να του δίνω της milupa τα βότανα όταν ξυπνάει το βράδυ και σε λίγο καιρό αφού θα δει οτι δεν του δίνω γαλα θα σταματήσει να ξυπνάει.. Σήμερα ξύπνησε 3:30 ήπιε το χαμομήλι και μας πήρε μια ώρα να κοιμηθεί.. Το θέμα ειναι οτι ξύπνησε στις 8 έφαγε δέκα λεπτά και ξανά κοιμήθηκε.. Φαίνεται τόσο ήσυχος και λυπάμαι να τον ξυπνήσω..

Μας είπε οτι αφού δεν εχει κανει κολικούς δεν θα κανει απο δω και πέρα.. Κατι που είπε και θεωρώ οτι έτσι ειναι ειναι το οτι οι μαμάδες προκαλούν τους κολικούς με το άγχος τους.. Εγώ πλέον ειμαι τελείως χαλαρή..

Θα αρχίσουμε και τις βόλτες μας.. Θα παίρνω μαζί το μπουκάλι με το γαλα που βγάζω και αν χρειαστεί κάπου θα βρω να τον θηλάσω..

Πως περνάνε οι μερες και μεγαλώνουν τα ζουζούνια?

Κανονικά δεν είναι ότι μέχρι 6 μηνών δε δινουμε τίποτα πέρα απο γαλα;;;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω σημερα περιμενω οαπα να παρουμε μιση ευχη. Μεθαυριο θα φυγουμε για χωριο...απο αναρρωση πως πατε; εγω μια σαρα...τα ραμματα εχουν πεσει (φ.τ.) κ απο λεχεια...σταγονες σσεδον καθαρες. Θαλασσα ποτε σας επετρεψαν να πατε; εμενα στις 10 μερες. Ενραξει...δεν το σκοπευα αλλα τωρα...το σκεφτομαι...

Για θάλασσα,δεν ξέρω(γιατι που να βρεις τη θάλασσα εδώ),αλλα μπάνιο σε πισίνα και μπανιέρα είπαν όχι για τις επόμενες εβδομάδες. Και επαφές πάλι,μετά απο 6 εβδομάδες.

Αυτο που πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι ειναι τι μέθοδο αντισύλληψης να χρησιμοποιήσουμε.. Εσείς τι χρησιμοποιείτε ή θα χρησιμοποιήσετε;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημερα κοριτσια!πως πανε τα ξενυχτια;εμεις μια ετσι μια αλλιως.μονο το στηθος μου την ηρεμει τιποτα αλλο.ουτε ο μπαμπας ουτε η γιαγια....

Mer μου εγω πηρα στην ενορια μας και ηρθε ο παπας...μας εδωσε ευχουλα και την ιδια μερα βγηκα για μπυριτσα...χιχιχιχι.εγω κοριτσια ξενο εχω δωσει μονο 2 φορες!αλλα δεν την παλευω αλλο...εχω και τον μικρο που ολο κλαει και παραπονιεται που δεν καθομαι μαζι του...

Εχω βαλει στοχο το 40 ημερο για να δουμε!

Εγω ποναω αρκετα στα ραματα κοριτσια(φ.τ.)...θα παρω σημερα τον γιατρο μου να του το πω...καθως και πως να αποθηλασω φυσιολογικα χωρις χαπι...

Στο ενα μου στηθος η μικρη πνιγεται και αρνειται να κατσει να θηλασει...ενω πειναει...γμτ!

Κοριτσια τωρα που κοντευουμε να σαραντησουμε...να κανονισουμε για κανα καφεδακο στο κεντρο....θα νιωσουμε υπεροχα...

Μπανακι που τα κανετε;;νυπτηρα η στο μπανακι τους;;;

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κανονικά δεν είναι ότι μέχρι 6 μηνών δε δινουμε τίποτα πέρα απο γαλα;;;

Τι να σου πω κοριτσάκι μου? δεν εχω ιδέα.. Αφού αυτές τις οδηγίες έδωσε.. Βέβαια μου είπε οτι θα το πίει το πολυ καμία βδομάδα μεχρι να καταλάβει οτι εκείνη την ώρα δεν θα πίει γαλα.. Δεν ανησυχεί με το βάρος του γι'αυτο και μας έβαλε σε προγράμμα..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!πως πανε τα ξενυχτια;εμεις μια ετσι μια αλλιως.μονο το στηθος μου την ηρεμει τιποτα αλλο.ουτε ο μπαμπας ουτε η γιαγια....

Mer μου εγω πηρα στην ενορια μας και ηρθε ο παπας...μας εδωσε ευχουλα και την ιδια μερα βγηκα για μπυριτσα...χιχιχιχι.εγω κοριτσια ξενο εχω δωσει μονο 2 φορες!αλλα δεν την παλευω αλλο...εχω και τον μικρο που ολο κλαει και παραπονιεται που δεν καθομαι μαζι του...

Εχω βαλει στοχο το 40 ημερο για να δουμε!

Εγω ποναω αρκετα στα ραματα κοριτσια(φ.τ.)...θα παρω σημερα τον γιατρο μου να του το πω...καθως και πως να αποθηλασω φυσιολογικα χωρις χαπι...

Στο ενα μου στηθος η μικρη πνιγεται και αρνειται να κατσει να θηλασει...ενω πειναει...γμτ!

Κοριτσια τωρα που κοντευουμε να σαραντησουμε...να κανονισουμε για κανα καφεδακο στο κεντρο....θα νιωσουμε υπεροχα...

Μπανακι που τα κανετε;;νυπτηρα η στο μπανακι τους;;;

Εμείς στο νιπτήρα ακόμα αλλα τώρα θα κάνουμε στο μπανάκι γιατί δεν χωράμε...

Καλησπερα σας κοριτσια!!! Η παθδιατρος μ και μενα μου ειπε οτι θα υπαρξει φαση που θ δωσω χαμομηλακι στ μπεμπα οπψς ακριβως κ η steviv για να μπουμε σε προγραμμα αν κ βλεπω τη μικρη να το βαζει απο μονη της..εγω απο τοτε που ξεκινησε ν βαζει βαρος κ ξεπερασαμε το βαρος γεννησης δεν την ξυπναω στο 4ωρο(λογω συμπληρωματος με ξενο γαλα) κ την αφηνω αν θελει ν κοιμηθει...χτες εφαγε στις 10 και ξυπνησε για γαλατακι στις 3:50....ξεκουραστη ειμαι σημερα μετα απι αυτο,βαφτηκα κ βγηκα για τ καφεδακι μ κ αφησα τη μικρη με τη μαμα....χαχχαχα!!! Ξεκινησαμε εδω κ 3 μερες μπανιο στο μπανακι της γτ εχει βαρυνει κ κουνιεται πολυ κ δε μπορουσα να την κρατησω αλλο στο νιπτηρα,φοβομουν οτι θ πεσει...η παιδιατρος μ ειχε πει να τη βαλω στ μπανιερα ποκυ νωριτερα βεβαια μιας κ ο αφαλος μας επεσε στην 3η μερα κ ειχε θρεψει αλλα φοβομουν...τωρα τ ευχαριστιεται κ αυτη πολυ κ καθε φορα π κλεινω το νερο κλαιει γτ καταλαβαινει οτι τελειωσε...χαχαχαχα!!! Ελπιζω ναστε ολες καλα...

71i9p3.png

Καλησπερα σας κοριτσια!!! Η παθδιατρος μ και μενα μου ειπε οτι θα υπαρξει φαση που θ δωσω χαμομηλακι στ μπεμπα οπψς ακριβως κ η steviv για να μπουμε σε προγραμμα αν κ βλεπω τη μικρη να το βαζει απο μονη της..εγω απο τοτε που ξεκινησε ν βαζει βαρος κ ξεπερασαμε το βαρος γεννησης δεν την ξυπναω στο 4ωρο(λογω συμπληρωματος με ξενο γαλα) κ την αφηνω αν θελει ν κοιμηθει...χτες εφαγε στις 10 και ξυπνησε για γαλατακι στις 3:50....ξεκουραστη ειμαι σημερα μετα απι αυτο,βαφτηκα κ βγηκα για τ καφεδακι μ κ αφησα τη μικρη με τη μαμα....χαχχαχα!!! Ξεκινησαμε εδω κ 3 μερες μπανιο στο μπανακι της γτ εχει βαρυνει κ κουνιεται πολυ κ δε μπορουσα να την κρατησω αλλο στο νιπτηρα,φοβομουν οτι θ πεσει...η παιδιατρος μ ειχε πει να τη βαλω στ μπανιερα ποκυ νωριτερα βεβαια μιας κ ο αφαλος μας επεσε στην 3η μερα κ ειχε θρεψει αλλα φοβομουν...τωρα τ ευχαριστιεται κ αυτη πολυ κ καθε φορα π κλεινω το νερο κλαιει γτ καταλαβαινει οτι τελειωσε...χαχαχαχα!!! Ελπιζω ναστε ολες καλα...

Είδες Λιτσακι? καθε μέρα και καλύτερα! Εγώ αυτή την εβδομάδα εχω κανει τα πάντα.. Νύχια, μαλλιά, σούπερ μάρκετ, βόλτα, γιατρούς, δουλίτσες... Άλλος άνθρωπος!

Ανυπομονω ν κατεβω απτ χωριο ν παω ν κανω ανταυγειες τ μαλλια μ...εχω ακριβως ενα χρονο να τις κανω κ εχω αναγκη για ανανεωση!!! Κ νυχια θ φτιαξω κ ολα...χαχαχχα!! Τελη αυγουστου θα βαφτισουμε ενα μπεμπη οποτε χρειαζομαι γενικο 'ρεκτιφιε' μεχρι τοτε"!! Να χασω κ κανενα κιλακι κ ολα οκ!! Χαχαχχα!!

71i9p3.png

Εγω τον ξυπνάω να φάει καθε 4 ωρες προς το παρόν. Αναμένω τις νέες οδηγίες απο την παιδίατρο!

Κοριτσια μιας που εγω ειμαι άσχετη να ρωτήσω κατι χαζό? στο μπάνιο ρίχνετε νεράκι στα μουτράκια τους? και αν το καταπιούν? εμείς κρατάμε μέχρι και τα χέρια να μην τα γλύφει. Υπερβολή νομίζω. Δεν ξέρω...

Vanilitsa συμφωνώ μαζι σου! Επιτέλους να συναντηθούμε!

Litsa σε ζηλεύω! Ανανεωθηκες!

Διαφημίσεις

Δε νομιζω να πειραζει το νερο....απλα οσα θηλαζουν δε χρειαζονται κατι αλλο...οχι οτι θα παθουν κατι....

Ρε κοριτσια ενενα κοιμαται μονο στην κουνια που εχουμε στη βεραντα...κ το μεση ερι που εχει νταλα ηλιο....προτιμα εκει απο τη δροσουλα του κλιματιστικου

Καλησπέρα κοριτσάκια.τι κάνετε;όλεςσε πρόγραμμα βλέπω.εγώ κορίτσια επαθα μαστίτιδα.ψηθηκα στο πυρετό με ριγο πολύ.έχω 3 μέρες ήδη με αντιβιωση.θηλάζω κανονικά ο γιατρός είπε να μη το κόψω και σήμερα άρχισε να επανέρχεται και το στήθος σε πιο νορμάλ κατάσταση.πονάει ακόμα αλλά δεν είναι τόσο πετρωμενο και κόκκινο.εγώ τον ξυπναω κάθε 3 ώρες τον μικρό ακόμα και τη νύχτα.στο μήνα μου είπε ο γιατρός θα αύξησω το διάστημα τη νύχτα.ελπίζω να μπουμε σε ένα πρόγραμμα μέχρι 1/9 που ξεκινάω δουλειά...

Maternity_codemini.php#

Δεν μπορω να διανοηθω πως θα καυαφερετε ν επιστρεψετε στις δουλειες μερικες τοσο νωρις....εγω θα γυρθσω,πρωτα ο θεος,τον απριλιο κ το σκεφτομαι απο τωρα.. Ειστε αξιες! Μου φανταζει αδυνατο προς τ παρον!!!

71i9p3.png

Καλημερα κοριτσια...χθες ειχαμε παιδιατρο...απο βαρος παμε μια χσρα 3290, επρεπε να ειμαστε τουλαχιστον 3100. Αρα τζαμπα αγχωνομαι αν τρωει σωστα...μου ειπε οτι αφου δεν ξαιγομαι κ να συνεχισει το θηλασμο για πολυ μπορω να δινω κ ξενο που κ που αν νιωσω οτι πιεζομαι πολυ.

Οσο για τη δουλεια....τι να κανουμε; εγω δεν εχω επιλογη. Εχω δικη μου δουλεια κι ειμαι μονη...

Δεν μπορω να διανοηθω πως θα καυαφερετε ν επιστρεψετε στις δουλειες μερικες τοσο νωρις....εγω θα γυρθσω,πρωτα ο θεος,τον απριλιο κ το σκεφτομαι απο τωρα.. Ειστε αξιες! Μου φανταζει αδυνατο προς τ παρον!!!

Τα άσχημα του ελεύθερου επαγγέλματος.και ο σαραντισμος πολυτέλεια είναι....μακάρι να ήταν αλλιώς...

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...