Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Μόλις γύρισα απο τον γυναικολόγο... Όλα καλα με την τομή, έκανα τεστ παπ και υπερηχο... Μου είπε οτι δεν θα αδιαθέτησω ακόμα γιατί το ενδομήτριο μου ειναι λεπτό και οι ωοθήκες ανώριμες.. Κανονικά επαφές, μπάνια, τα πάντα.. Αύριο εχουμε παιδίατρο!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας! Επιτέλους βρισκω λίγα λεπτά να σας γραψω! Όλα πήγαν καλά και ο μπεμπακος μας ειναι Εδώ και μας έχει κλέψει τις καρδιές! Την Παρασκευή μπήκα με πρόκληση το πρωί,κ οι πόνοι ήταν ελάχιστοι. Το απόγευμα σπάσαν τα νερά και ξεκίνησε το πανηγύρι! Οι πόνοι ερχόντουσαν πολύ συχνά και ήταν έντονοι. Έκατσα 2 ώρες στην μπανιερα και ηρέμησα λίγο,αλλα μετά οι πόνοι δυνάμωναν και δυνάμωναν και πρότειναν οι γιατροί να καμω επισκληριδιο για να αντέξω και να χαλαρώσω. Με πέθαναν μέχρι να την κάνουν,και όντως χαλάρωσα μετά αλλα δε μου αρεσε που πια δεν μπορούσα να κινηθώ και ήμουν και στον τοκογραφο συνδεδεμένη. Η διαστολή δεν,προχώραγε και μου βάλαν και τεχνητούς πόνους. Εγώ αρχισα να απογοητεύομαι γιατι δεν ήταν καθόλου όπως φανταζόμουν τη γέννα μου..

Ευτυχώς το μωρο ήταν καλά,έπρεπε και 2 φορές να του πάρουν αιμα απο το κεφάλι για να δουν τα επίπεδα του οξυγόνου και Εγώ να έχω φρικάρει.

Το πρωί πια και ενώ είχα διαστολή 7,το μωρο δεν είχε κατέβει ακομα. Λόγω του ότι ήταν μεγάλος και το ξέραμε,δυσκολευόταν αν και πάλευε όλη μέρα και όλη νύχτα. Μέσα σε κλαμματσ συμφώνησα για καισαρική για να ειναι καλά το μωρο.

η εγχειριση ήταν πολύ γρηγορη,ήταν και ο άντρας μου μαζί και όταν ακουσα "8 η ώρα ακριβως!" και άκουσα το κλάμα του, συγκλονίστηκα!! Δεν υπήρχε πια χειρουργείο ούτε είχε υπάρξει η προηγούμενη νύχτα!

Ο μπεμπάκος μας είχε έρθει επιτέλους!

4300 βάρος και 55 εκ!

να σου ζησει ο μπέμπης!!!!

γεια σας κοριτσια!εμεις τα παμε καλα με το θηλασμο, βεβαια θα χρειαστει να δωσω και ξενο διότι από σεπτεμβρη με πηρανε σε 5 νταμηνη εργασια σε παιδικο σταθμο, αρα θα χρειαστει να λειπω αρκετες ώρες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να βγαλεις γαλα...το Σαββατο επιτελους θα παμε λιγο στο χωριο μου να παρουμε λιγο ανασα, διοτι εχουμε σκασει στην πολη!!!

Iκαλημερα κοριτσια.....εμεις εδω με το στηθος αγκαλιτσα..ο μεγαλος με αμυγδαλιτιδα και πυρετο....ωραια πραγματα ε;;;;;

Luz τι παιδιατρο παιδι μου....εσενα παει κατευθειαν φανταρακι.

Βικυ μου μπραβο για την δουλιτσα...εισαι βρεφονηπιοκομος;

τι ζεστη αυτη ρε παιδια;;;;;θελω να δροσισει!

...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεννητούρια!!!

yotou............19/04 και ώρα 10.25 Κοριτσάκι, 982γρ και [] με φ.τ.

D_i_d............19/06 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.000 και [] με []

steviv21........21/06 και ώρα 04:40 Αγοράκι, 3.140 και 51εκ. με κ.τ.

lila23............25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48εκ. με κ.τ.

Zouzy...........29/06 και ώρα 06:00 Κοριτσάκι, 2.780 και 51εκ. με []

Nefeli2014.....29/06 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

Demi25.........29/06 και ώρα [] Aγοράκι, 3.100 και 51εκ. με φ.τ.

vickiflower.....01/07 και ώρα 14:30 Αγοράκι, 3.500 και 50εκ. με φ.τ.

charline.........03/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 3.260 και 49εκ. με κ.τ.

litsa_xoylio.....03/07 και ώρα 16:20 Κοριτσάκι, 2.950 και [] με κ.τ.

Νικολέτα!.......08/07 και ώρα 08:45 Αγοράκι, 3.450 και 52εκ. με κ.τ.

μωλο.............08/07 και ώρα 10:15 Αγοράκι, 2.920 και 50εκ. με []

vanilitsa-mpempis..09/07 και ώρα 08.00 Κοριτσάκι, 3.500 και 53εκ. με φ.τ.

M-er..............10/07 και ώρα [], Αγοράκι, 3.200 και 53εκ. με φ.τ.

Rina80...........11/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 2.800 και 50εκ. με []

despoina82.....16/07 και ώρα 13:24 Κοριτσάκι, 3.160 και 50 εκ. με κ.τ.

vanessa23......17/07 και ώρα 12:20 Κοριτσάκι, 3.620 και 50εκ. με φ.τ.

Konsta15........17/07 και ώρα 14:40 Αγοράκι, 3.300 και 50εκ. με κ.τ.

Pepci.............19/07 και ώρα [] Αγοράκι, 3.400 και []εκ. με κ.τ.

Nefeli_13........20/07 και ώρα 12:00 Αγοράκι, 3.810 και 53εκ. με φ.τ.

MeLi K............23/07 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.130 και [ύψος] με []

Luz84.............12/07 και ώρα 08:00 Αγοράκι 4.300 και 55εκ. με κ.τ.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

luz να σου ζησει ο παιδαρος!!!! Αχ ερωτευμενη αγορομανα...

nefeli ειναι πολυ μικρα ακομα τα μωρακια μας κι ολο κατι τους φταιει! Αν σε κανει να αισθανεσαι εσυ καλυτερα, να την παιρνεις αγκαλια και μη φοβασαι δεν κακομαθαινει! Ετσι νομιζα κι εγω και τον μεγαλο δεν τον πολυεπαιρνα αγκαλια και τωρα, 2 χρονια μετα, ζητιανευω μια αγκαλια κι ενα φιλι!!!! Αν ομως νιωθεις οτι πνιγεσαι, αφησε τη μεσα στην κουνια της για να ξερεις οτι ειναι ασφαλης και μπες να κανεις ενα μπανιο με την ησυχια σου η βαλτη στο καροτσι και παρτη μαζι σου κανοντας δουλειες στο σπιτι! Δε θα παθει τιποτα αν κλαψουρισει λιγο!! Για τις επαφες απο οσο ξερω μετα τις 40 μερες, τουλαχιστον μετα απο φυσιολογικο τοκετο για να απορροφηθουν τα ραμματα!

lila απο τη στιγμη που παιρνει βαρος και μαλιστα ικανοποιητικο γιατι να δωσεις ξενο; Αχ ποτε δε θα καταλαβω πως σκεφτονται μερικοι παιδιατροι... Οσο για τις συμβουλες, ετοιμασου να ακουσεις πολλες και κλεισε τα αφτια σου!! Δυστυχως τα μωρα δεν ερχονται με οδηγιες χρησης κι ετσι η καθεμια πρεπει να βρει μονη της τι ταιριαζει στο παιδι της αλλα και στην ιδια... Καλο ειναι να ακουμε αλλες μαμαδες γιατι μπορει να εχουν κατι καλο να προτεινουν αλλα φυσικα εμεις και μονο εμεις αποφασιζουμε για τα παιδια μας!

rina αν συνεχισεις να θηλαζεις ολη μερα, πολυ συντομα θα εχεις ακριβως οσο γαλα χρειαζεται το μωρακι σου και δε θα χρειαζεται να δωσεις συμπληρωμα! Αν ομως σε εχει κουρασει αυτη η κατασταση, δωσε συμπληρωμα δεν το συζητω! Ειπαμε πανω απο ολα να ειμαστε εμεις καλα! Οσο για τις βολτες, μπορεις να βγεις οποια ωρα θελεις και να θηλασεις εκτος σπιτιου! Την πρωτη φορα ισως νιωσεις αβολα αλλα συντομα θα το συνηθισεις!

μωλο ειδες που τα καταφερες με το θηλασμο; Μπραβο!!!

vanilitsa περαστικα σας...

litsa μην απογοητευεσαι με το θηλαστρο! Δε σημαινει οτι δεν εχεις γαλα!!! Το μωρο σου τραβαει με αλλο τροπο και σιγουρα καταφερνει να βρει περισσοτερο γαλα! Αν ειναι αυτος ο λογος που σκεφτεσαι να σταματησεις το θηλασμο μην το κανεις...

Εμεις σημερα θα μιλησουμε με την παιδιατρο και λογικα θα τον δει τις επομενες μερες αλλα για εμβολιο στους δυο μηνες! Θελουμε να φυγουμε και για χωριο και δεν κρατιομαστε!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια μου , εχετε δικιο με την ζεστη λιωνω ιδιαίτερα την ωρα του θηλασμου χαμος ιδρωνει η μαμα ιδρωνει το παιδι .... το αιρ κοντισιον ανοιχτο ολη το 24ωρο και παλι ζεστη..... περιμενω να 40ντησω να φυγουν τα λοχεια να κανω κανα μπανιο ..... και γενικα να αισθανθω γυναικα ....... χαχαχαχαχαχα γιατι τσαμπα ξυριζομαι καθε μερα ...... χαχαχαχαχαχα! !!!!!!

Μπαινω να σας πω ενα γεια κ να πεσω να κοιμηθω γιατι κουτουλαω κι επισης να σας ρωτησω·: τα ξυπνατε τα μωρα σας τη νυχτα για να φανε καθε 4 ωρες; Γιατι οι αποψεις διιστανται

Αυριο θα μπω να σας διαβασω αναλυτικα

Επισης αλλαζω παιδιατρο γιατι αυτη που βρηκα αποδειχτηκε λιγη

Θα σας τα πω...

Τα φιλια μου σε ολες κ καλη ξεκουραση οσο μπορειτε!!!!

tf9Xp3.png

Κοριτσια καλημέρα!

Πως είστε? εγω ενα πτώμα.. Είχε ξενύχτι σημερα! Δεν ξέρω αν πονάει κάπου ή τα κάνει απλά γιατί κοιμάται την υπόλοιπη μερα και θέλει μετα αγκαλιές και χάδια... Αυτο που λέτε για τις αγκαλιές ειναι μεγάλη αλήθεια. Πιστεύω ότι κακομαθαινουν όμως απο την άλλη δεν μπορώ να τα βλέπω και να κλαίνε. Αυτές οι φατσούλες οι ξεδοντιαρικες μου σπαράζουν την καρδιά.

Κοριτσια εσείς έχετε δώσει πιπίλα? εγω οχι ακόμη αλλα περιμένει στο συρτάρι και το σκέφτομαι. Μπορεί να τον ηρεμεί.

Νεφέλη τι συνέβη με τη παιδίατρο! Σε καθε περίπτωση ευτυχώς που το κατάλαβες νωρίς.

Μώλο μπράβο σου! Τα πήγατε περίφημα!

Εγω πλέον δίνω μόνο με το θηλαστρο και ξένο γάλα. Το στήθος δεν το θέλει ούτε ο μπέμπης μου.

Πήρε καμία σας την μισή ευχή? μπορείτε να μου πείτε τη διαδικασία? ειμαι άσχετη απο αυτά. Θα πάω το απόγευμα να βρω τον παπά?

Αυτά απο εμένα μανουλες! Φιλία και υπομονή!

Διαφημίσεις

Γεννητούρια!!!

Luz84.............12/07 και ώρα 08:00 Αγοράκι 4.300 και 55εκ. με κ.τ.

Αχ,25 Ιουλίου γεννηθηκε ο μπέμπης, πωπω τελευταίος και καταϊδρωμένος! Αν μπορείς να το διορθώσεις :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεννητούρια!!!

Luz84.............25/07 και ώρα 08:00 Αγοράκι 4.300 και 55εκ. με κ.τ.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια καλημέρα!

Πως είστε? εγω ενα πτώμα.. Είχε ξενύχτι σημερα! Δεν ξέρω αν πονάει κάπου ή τα κάνει απλά γιατί κοιμάται την υπόλοιπη μερα και θέλει μετα αγκαλιές και χάδια... Αυτο που λέτε για τις αγκαλιές ειναι μεγάλη αλήθεια. Πιστεύω ότι κακομαθαινουν όμως απο την άλλη δεν μπορώ να τα βλέπω και να κλαίνε. Αυτές οι φατσούλες οι ξεδοντιαρικες μου σπαράζουν την καρδιά.

Κοριτσια εσείς έχετε δώσει πιπίλα? εγω οχι ακόμη αλλα περιμένει στο συρτάρι και το σκέφτομαι. Μπορεί να τον ηρεμεί.

Νεφέλη τι συνέβη με τη παιδίατρο! Σε καθε περίπτωση ευτυχώς που το κατάλαβες νωρίς.

Μώλο μπράβο σου! Τα πήγατε περίφημα!

Εγω πλέον δίνω μόνο με το θηλαστρο και ξένο γάλα. Το στήθος δεν το θέλει ούτε ο μπέμπης μου.

Πήρε καμία σας την μισή ευχή? μπορείτε να μου πείτε τη διαδικασία? ειμαι άσχετη απο αυτά. Θα πάω το απόγευμα να βρω τον παπά?

Αυτά απο εμένα μανουλες! Φιλία και υπομονή!

Καλημερα εγω πηρα την μιση ευχη, πηρα τηλεφωνο στην ενορια μας και ηρθε ο παπας στο σπιτι , ευτυχως γιατι ετσι διαβαστηκε και το σπιτι μας. Αν το κανεις ετσι να ξερεις οτι πρεπει να εχεις λιβανι γιατι την ωρα που σας διαβαζει λιβανιζει και ολας. Πιστευω να σε βοηθησα.

Καλημέρα κοριτσια!αχ.αισθάνομαι αλλος ανθρωπος γιατι κοιμηθήκαμε σχεδόν 4 ώρες!

Ο θηλασμός τελικά δεν είναι εύκολο πράγμα,κάποιες στιγμές είναι,κάποιες φτάνεις στα όρια όταν θηλαζεις για 1 ώρα,βγαινει απο μόνος του,δεν περνάνε 5 λεπτά κ αρχίζει να βαζει τα χεράκια του στο στόμα! :eek: Εγώ,παρόλο που ήμουν αντιθετη και το πάλεψα,συμφώνησα να δωσουμε λίγο ξένο,να πάρει τα πάνω του. Γιατί λόγω του ότι έχασε πολύ βαρος,ήταν αδύναμος,νευρικός και πεινασμένος και δεν μπορούσε να θηλάσει και τόσο αποτελεσματικά κ επίσης το γαλα ακομα ήταν λίγο. Του δώσαμε 20 γρ την πρώτη φορά,μες στα κλάματα εγώ(δεν ξέρω τι έχω πάθει,όλο κλαίω,τώρα είμαι λίγο καλύτερα). Του δώσαμε την ίδια μέρα αλλες 2 φορές απο 20 γρ. Και αυτο μετά απο θηλασμό,και από τα 2 και φουλ άντληση. Ήμουν κάθε μια ώρα,θηλασμός και άντληση. Ευτυχώς οι νοσοκόμες πολύ υποστηρικτικές και ενθαρρυντικές,και δίναμε το ξένο,με κυπελλακι για να μη μάθει το μπιμπερό.

Χτες ήταν η πρώτη μέρα που πήρε λίγο βαρος!Είχε χάσει πάνω από το 10% και χτες πήρε λίγο,ειναι στο όριο,νομίζω 9% του αρχικού. Χτες όλη μέρα θήλαζε συχνά και μόνο το βραδυ άντλησα και βγηκε 35γρ,το οποίο είναι τρελη αύξηση για μένα κ κάποια στιγμή το ξημέρωμα,μετά απο ώρες θηλασμού,του έδωσα λίγο ξένο. γυρνώντας στο δωμάτιο,ξαναγκρινιαξε και τον ξάπλωσα διπλα μου,έδωσα το στήθος και σε 10 λεπτά είχε κοιμηθεί!!! Κοιμηθήκαμε 4 ώρες. Σήμερα θα δούμε αν μπορούμε να φυγουμε,μακάρι!

Αχ,ξύπνησε,με καλεί το καθήκον!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημέρα μανουλιτσες! Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες.. 40ημερων 4750γρ 56εκ. Ήπιε και το εμβόλιο.. Θέλει να μας βάλει σε προγράμματος για φαγητό για να μην ξυπνάει καθόλου το βράδυ.. Είπε να του δίνω της milupa τα βότανα όταν ξυπνάει το βράδυ και σε λίγο καιρό αφού θα δει οτι δεν του δίνω γαλα θα σταματήσει να ξυπνάει.. Σήμερα ξύπνησε 3:30 ήπιε το χαμομήλι και μας πήρε μια ώρα να κοιμηθεί.. Το θέμα ειναι οτι ξύπνησε στις 8 έφαγε δέκα λεπτά και ξανά κοιμήθηκε.. Φαίνεται τόσο ήσυχος και λυπάμαι να τον ξυπνήσω..

Μας είπε οτι αφού δεν εχει κανει κολικούς δεν θα κανει απο δω και πέρα.. Κατι που είπε και θεωρώ οτι έτσι ειναι ειναι το οτι οι μαμάδες προκαλούν τους κολικούς με το άγχος τους.. Εγώ πλέον ειμαι τελείως χαλαρή..

Θα αρχίσουμε και τις βόλτες μας.. Θα παίρνω μαζί το μπουκάλι με το γαλα που βγάζω και αν χρειαστεί κάπου θα βρω να τον θηλάσω..

Πως περνάνε οι μερες και μεγαλώνουν τα ζουζούνια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...