Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα....τι κανετε???

εγω κοριτσια αν και νυσταζω συνεχεια μολις ξαπλώνω με πιανει ενα αγχος....ολο σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα!!!!και ετσι δεν κοιμαμαι και πολυ καλα!!!

Ειμαι περισσότερο αγχομενη σε αυτη την εγκυμοσυνη απ' οτι στον μικρο που ηταν και η πρωτη!!!τωρα ας πουμε μου εχει κολλησει μηπως παθω κατι και τι θα γινει ο μικρος(εμμονες ρε γμτ)!!!!

τεσπα....

εχετε δει το φυλλο???εμας στην αυχενικη δεν μας ειπε απολυτως τιποτα ο γενετιστης ενω στον γιο μου μου το ειχαν πει την ημερα της αυχενικης!!!και ενω ειμαι στην 14η ο γιατρος μου λεει κατι βλεπει αναμεσα στα ποδαρακια αλλα αυτο μπορει να ειναι και στο κοριτσακι :rolleyes:

Δεν με ενδιαφερει καθολου να σας πω την αληθεια.....καθολου ομως θελω να πανε ολα καλα..απλα προσπαθω να ελαφρυνω την κατασταση που σας ελεγα πιο πανω!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και μην ανησυχεις! Πως καταλαβες οτι ειναι το μωρο; Αχ τι ωραια σισθηση θα ειναι! Σου χει πει το φυλο;

νομιζω οτι κ συ θα το καταλαβεις ξεκαθαρα οταν ερθει η ωρα...ενιωσα σαν να μου φτερουγιζει η καρδια αλλα απτη δεξια πλευρα χαμηλα...ηταν πολυ ομορφο συναισθημα...πηγα τελικα στ γιατρο σημερα, ολα καλα μ ειπε...απλα αυξησαμε τ μαγνησιο...κ μ ειπε οτι πιθανον ν εχω κοριτσακι αλλα να μην το δεσω κ κομπο βεβαια...την επομενη φορα θα το δει πιο καθαρα...

71i9p3.png

Εμας στην αυχενικη μας ειπε ο εμβρυολογος για κοριτσακι! Πολυ ομορφη εκπληξη καθως ολοι με ειχαν για αγορι, συν του οτι ο αντρας μου θελει αγορι γιατι του ειναι πιο οικειο! Μολις ομως ακουσε κοριτσι να το δακρυ ετοιμο απο συγκινηση! Ετσι κ ειναι οντως κοριτσι θα παθει τις πλακες της ζωης του κι εγω θα γελαω! :D

tf9Xp3.png

Καλημερα κορίτσια!

Αποκόλληση σάκου συμβαίνει όταν μετακινείται ο σάκος. Δηλαδή σε εμένα ο πλακούντας ειναι καλά κολλημένος και δεν έχει πειραχτεί.. Αίμα δεν βλέπω και εδώ και 2 ημερες δεν βλέπω και καφέ. Αυτό βέβαια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δεν παύει να ειναι μια πληγή ανοιχτή.. Εχω και κάτι τραβηγματακια χαμηλά στην κοιλιά που και που και φοβάμαι. Ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικά..

Την Δευτέρα όπως το βλέπω δεν θα υπάρχει καμία τρελή διαφορά. Πάλι στο κρεβάτι με βλέπω! Nefeli είμαι σίγουρη ότι στο επόμενο ραντεβού σου θα δεις τρομερή διαφορά! Θα εχει περασει και τόσος καιρός!

Οι "όρθιες" ειναι πολύ τυχερές! Μπορείτε να χαρείτε την εγκυμοσυνη σας! Κάντε και καμία βόλτα για εμάς!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Διανύω την 13η εβδομάδα της 2ης εγκυμοσύνης μου,έχω ήδη έναν μπέμπη 15μηνών.Την περασμένη Τετάρτη κάναμε την αυχενική και λόγω ηλικίας και βιοψία τροφοβλάστης.Τα πρώτα αποτελέσματα για τρισωμίες,ανωμαλίες του φύλου και κυστική ίνωση είναι καλά.Και είναι μπεμπούλα!!!Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας!!!Α!!εγώ ήδη νιώθω τα φτερουγίσματα...!!!@

Καλημέρα κορίτσια!Διανύω την 13η εβδομάδα της 2ης εγκυμοσύνης μου,έχω ήδη έναν μπέμπη 15μηνών.Την περασμένη Τετάρτη κάναμε την αυχενική και λόγω ηλικίας και βιοψία τροφοβλάστης.Τα πρώτα αποτελέσματα για τρισωμίες,ανωμαλίες του φύλου και κυστική ίνωση είναι καλά.Και είναι μπεμπούλα!!!Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας!!!Α!!εγώ ήδη νιώθω τα φτερουγίσματα...!!!@

Γεια σου charline, εγώ μπήκα στην 14η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης. Να σε ρωτήσω, με όλο το θάρρος αλλά πόσο χρονών είσαι; Εγώ είμαι 35 κ τα αποτελέσματα της αυχενικης κ της Ραρρ-Α ήταν καλά κ ο εμβρυολόγος αλλά κ η γυναικολόγος μου είπαν πως δεν χρειάζεται αμνιοπαρακέντηση ή κάτι άλλο! Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θα ήθελα να την κάνω γιατί φοβάμαι.....αλλά γενικά είμαι προβληματισμένη!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλημερα κορίτσια!

Αποκόλληση σάκου συμβαίνει όταν μετακινείται ο σάκος. Δηλαδή σε εμένα ο πλακούντας ειναι καλά κολλημένος και δεν έχει πειραχτεί.. Αίμα δεν βλέπω και εδώ και 2 ημερες δεν βλέπω και καφέ. Αυτό βέβαια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δεν παύει να ειναι μια πληγή ανοιχτή.. Εχω και κάτι τραβηγματακια χαμηλά στην κοιλιά που και που και φοβάμαι. Ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικά..

Την Δευτέρα όπως το βλέπω δεν θα υπάρχει καμία τρελή διαφορά. Πάλι στο κρεβάτι με βλέπω! Nefeli είμαι σίγουρη ότι στο επόμενο ραντεβού σου θα δεις τρομερή διαφορά! Θα εχει περασει και τόσος καιρός!

Οι "όρθιες" ειναι πολύ τυχερές! Μπορείτε να χαρείτε την εγκυμοσυνη σας! Κάντε και καμία βόλτα για εμάς!!

M-er καλημερα...

Να σου πω ποιες ειναι οι σκεψεις μου απο χθες; Μια κουβεντα με την μητερα μου με εκανε να σκεφτω πολλα πραγματα.. Θα σου πω τα λογια της:" ξερεις κοριτσι μου ποσες θαθελαν να ειναι στη θεση σου κι ας ειναι στο κρεβατι; Ξερεις ποσες γυναικες ταλαιπωρουνται και δε χανουν την πιστη τους; Κι αυτα στα λεω για να χαρεις αυτο που ζεις κι ας εισαι στο κρεβατι, εισαι ασφαλης. Ειναι ευλογια η εγκυμοσυνη και εισαι πολυ τυχερη"

Μου φυγε η θλιψη Μ-er κ σκεφτηκα τα λογια της.. Ξυπνησα ευτυχισμενη και χαιδεψα την κοιλιτσα μου.. Ας κατσω 5,5 ακομα μηνες στο κρεβατι.. Αρκει ναναι γερο και να το σφιξω στην αγκαλια μου!

Ολα θα πανε καλα! Ο καιρος περναει γρηγορα..

Εν τω μεταξυ σταδιακα εχω προσαρμοστει στην καθημερινοτητα, στην αρχη ειχα μεγαλο φοβο, εκλαιγα γοερα.. Τωρα πια σκεφτομαι θετικα, εκτιμω πιο απλα πραγματα, ειμαι αισιοδοξη.. Να σκεφτεσαι θετικα m-er μου κι αμα πεφτεις να ρχεσαι να τα λεμε!

tf9Xp3.png

Νικολέτα είμαι 40 καί στο πρώτο ήμουν 38,οπότε μην προβληματίζεσαι αφού οι εξετάσεις σου είναι οκ.Σαν διαδικασία είναι απλή αν ο γιατρός έχει εμπειρία και πόνος ανεκτός

Νικολέτα είμαι 40 καί στο πρώτο ήμουν 38,οπότε μην προβληματίζεσαι αφού οι εξετάσεις σου είναι οκ.Σαν διαδικασία είναι απλή αν ο γιατρός έχει εμπειρία και πόνος ανεκτός

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου charline μου. Δεν φοβαμαι τόσο την διαδικασία....όσο του να συμβεί κάτι μετά! :rolleyes: Να χαιρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό το μπεμπακι σου!!!!!!:P:p:p

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

M-er καλημερα...

Να σου πω ποιες ειναι οι σκεψεις μου απο χθες; Μια κουβεντα με την μητερα μου με εκανε να σκεφτω πολλα πραγματα.. Θα σου πω τα λογια της:" ξερεις κοριτσι μου ποσες θαθελαν να ειναι στη θεση σου κι ας ειναι στο κρεβατι; Ξερεις ποσες γυναικες ταλαιπωρουνται και δε χανουν την πιστη τους; Κι αυτα στα λεω για να χαρεις αυτο που ζεις κι ας εισαι στο κρεβατι, εισαι ασφαλης. Ειναι ευλογια η εγκυμοσυνη και εισαι πολυ τυχερη"

Μου φυγε η θλιψη Μ-er κ σκεφτηκα τα λογια της.. Ξυπνησα ευτυχισμενη και χαιδεψα την κοιλιτσα μου.. Ας κατσω 5,5 ακομα μηνες στο κρεβατι.. Αρκει ναναι γερο και να το σφιξω στην αγκαλια μου!

Ολα θα πανε καλα! Ο καιρος περναει γρηγορα..

Εν τω μεταξυ σταδιακα εχω προσαρμοστει στην καθημερινοτητα, στην αρχη ειχα μεγαλο φοβο, εκλαιγα γοερα.. Τωρα πια σκεφτομαι θετικα, εκτιμω πιο απλα πραγματα, ειμαι αισιοδοξη.. Να σκεφτεσαι θετικα m-er μου κι αμα πεφτεις να ρχεσαι να τα λεμε!

Νefeli μου τι ωραία λόγια! Αναπτερωθηκε το ηθικό μου! Η αλήθεια ειναι αυτή και αν τώρα ταλαιπωρούμαστε, τον Ιούλιο θα τα ξεχάσουμε όλα. Ξέρεις να χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις.. Εγω πολλές φορές βρίσκομαι σε πανικό.

Είμαι στη 12η εβδομάδα.. Το τρίμηνο κλείνει στο τέλος της 13ης; Εχω μπερδευτεί με τους μήνες και τις εβδομάδες..

ναι M-er μου το τριμηνο κλεινει στο τελος τις 13ης βδομάδας!!!

ετσι ακριβως οπως τα λεει η nefelh ειναι .....και μολις το θαυμα σου θα ειναι στην αγκαλιτσα σου θα νιωθεις οτι εχεις αποκτησει τα παντα σε αυτον τον κοσμο....θα εισαι πολυ πλουσια σε ολα!!!

βρε κοριτσια εχω μια αρνηση να παρω ασβεστιο....μου ερχεται αναγουλα....τι το αναβράζον πηρα που γινεται πορτοκαλαδα ...τι τα μασώμενα ....δεν μπορωωωωωωωω!!!εσεις απο βιταμινες τι παιρνετε???

:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

M-er πρεπει να αντεχουμε γιατι γινομαστε μαμαδες και η ζωη μας αναγκαζει να αντεχουμε γι αυτα τα πλασματα! Μας χρειαζονται...

Ποσο χρονων εισαι; Και το βασικο- τι ζωδιο; Πες μου κ θα σου πω προβλεψεις του 15! :D

Βανιλιτσα, Το ασβεστιο ειναι πραγματι αηδια κ το πινω αναβραζον. Κλεινω τη μυτη μου αναγκαστικα.. Σε χαπι μηπως ειναι καλυτερα; Υπαρχει; Αν υπαρχει θα το προτιμησω κι εγω..

Εγω παιρνω ασβεστιο, σιδηρο, μαγνησιο, φυλλικο οξυ κ τωρα μαυτο που παθα μου δινει αρκετη δοση προγεστερονης (ορμονη).. Ας ελπισω να μη μου την συνεχισει για πολυ αν και πολλες γυναικες την πηραν οχι λιγο καιρο, αλλα σε ολη τους την εγκυμοσυνη.. Οποτε καθησυχαζομαι..

Εσεις τι παιρνετε;

Α! Εγω νομιζα τελος 12ης κλεινει το α τριμηνο.. Μα 4 βδομαδες δεν ειναι ενας μηνας;

tf9Xp3.png

Συμφωνω με την vanilitsa-bebis και εγω ετσι ξερω στο τελος της 13ης κλεινει το α τριμηνο..

Εγω παιρνω μαγνησιο σε σκονη και με αηδιαζει και ωμεγα3 και βιταμινες που περιεχουν μαγνησιο,σιδηρο και αλλα πολλα!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας κοριτσια!!! πηγα κ εγω χτες στο γιατρο...μαλλον κοριτσακι λεει αλλά θα επιβεβαιωθει αργοτερα...τι καλα! μεγαλη ευλογια ειτε κρεβατωμενες ειτε οχι...την περασμενη βδομαδα για αγνωστο λογο ειχα και εγω λιγα καφε υγρα και με επιασε πανικος...ξεκινησα utrogestan τα οποια και θα παιρνω για λιγο διαστημα για καλο και εμεινα 4 μερες ξαπλωμενη απο επιλογη δικη μου..ο γιατρος μου ειπε απλα μια μερα να ξεκουραστω...μπορει επειδη ειναι χαμηλα ο πλακουντας ακομα ή απλα με πειραξε το κρυο ή στρεσσαριστηκα απο κατι....οπως και να εχει μπροστα στη ψυχουλα που μεγαλωνει, το να ξαπλωσεις αν και πολυ δυσκολο και ψυχοφθορο, αξιζει! ολα θα πανε καλα, πιστη να εχετε και να μην στεναχωριεστε!!!! εγω παιρνω φυλλικο , σιδηρο , iofolen, και τωρα και τα utrogestan που εχω την εντυπωση οτι με "πρηζουν"....καμια αλλη που τα παιρνει? οσο για τις εβδομαδες...καλο ειναι να μετρατε με εβδομαδες...γιατι τους μηνες οι γιατροι τους μετρανε αλλιως...δλδ μετρανε απο την τελευταια περιοδο συν 7-10 μερες πανω κατω η συλληψη...δλδ εγω που ειχα 12/10 τελευταια περιοδο ενω διανυω τωρα την 14 βδομαδα, για τους γιατρους μπαινω στον 4 μετα της 22...δλδ αλλαζω μηνα καθε 22.

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...