Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας! Επιτέλους βρισκω λίγα λεπτά να σας γραψω! Όλα πήγαν καλά και ο μπεμπακος μας ειναι Εδώ και μας έχει κλέψει τις καρδιές! Την Παρασκευή μπήκα με πρόκληση το πρωί,κ οι πόνοι ήταν ελάχιστοι. Το απόγευμα σπάσαν τα νερά και ξεκίνησε το πανηγύρι! Οι πόνοι ερχόντουσαν πολύ συχνά και ήταν έντονοι. Έκατσα 2 ώρες στην μπανιερα και ηρέμησα λίγο,αλλα μετά οι πόνοι δυνάμωναν και δυνάμωναν και πρότειναν οι γιατροί να καμω επισκληριδιο για να αντέξω και να χαλαρώσω. Με πέθαναν μέχρι να την κάνουν,και όντως χαλάρωσα μετά αλλα δε μου αρεσε που πια δεν μπορούσα να κινηθώ και ήμουν και στον τοκογραφο συνδεδεμένη. Η διαστολή δεν,προχώραγε και μου βάλαν και τεχνητούς πόνους. Εγώ αρχισα να απογοητεύομαι γιατι δεν ήταν καθόλου όπως φανταζόμουν τη γέννα μου..

Ευτυχώς το μωρο ήταν καλά,έπρεπε και 2 φορές να του πάρουν αιμα απο το κεφάλι για να δουν τα επίπεδα του οξυγόνου και Εγώ να έχω φρικάρει.

Το πρωί πια και ενώ είχα διαστολή 7,το μωρο δεν είχε κατέβει ακομα. Λόγω του ότι ήταν μεγάλος και το ξέραμε,δυσκολευόταν αν και πάλευε όλη μέρα και όλη νύχτα. Μέσα σε κλαμματσ συμφώνησα για καισαρική για να ειναι καλά το μωρο.

η εγχειριση ήταν πολύ γρηγορη,ήταν και ο άντρας μου μαζί και όταν ακουσα "8 η ώρα ακριβως!" και άκουσα το κλάμα του, συγκλονίστηκα!! Δεν υπήρχε πια χειρουργείο ούτε είχε υπάρξει η προηγούμενη νύχτα!

Ο μπεμπάκος μας είχε έρθει επιτέλους!

4300 βάρος και 55 εκ!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει ο γιγαντας βρε Λουζ!!! Γερος κ δυνατος!!! 4300 φτου φτου παιδαρος!!

Να μας τονε δωσεις για γαμπρο!!:tongue:

Όλοι αυτο λένε,ότι ειναι γιγαντάκος και επίσης έχει γίνει ατραξιόν του νοσοκομείου γιατι έχει πολύ και μακρύ μαλλί!

Α,για γαμπρό δεν ξέρω,γιατι θα μας τον ζητάνε πολλές! Έχω πάθει πλάκα μαζί του και λέω σε όλους ότι αντικειμενικά είναι το πιο ωραίο μωρο που έχω δει ποτέ!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Απο το Σάββατο λοιπόν που γεννήθηκε,έχω πάθει πλάκα μαζί του! Την ώρα που γεννήθηκε,τον εβαλαν πάνω μου και ήταν ο καημένος κατακόκκινος και ταλαιπωρημένος. Η μαία λέει ότι ήταν καλό που το πάλεψε τόσες ώρες.

Αφου τον άφησαν πάνω μου για κάποια λεπτά,τον πήρε η μαία να τον τσεκάρει ο γιατρός στα γρήγορα κ ξαναήρθε. Πήρε τον άντρα μου κ το μωρο κ γύρισαν στην αιθουσα τοκετού και τους εβαλε να κάνουν επαφή δέρμα με δέρμα όσο εμένα με έραβαν. Μετά απο λίγο τους βρηκα κι εγώ και μας έβαλε κ,μας δέρμα με δέρμα. Αχ,απο εκείνη την ώρα είμαστε αυτοκόλλητοι!

Αχ κορίτσια,ορκίζομαι στο rooming-in! δεν έχουμε χωρίσει στιγμή και το βραδυ κοιμόμαστε μαζί.

Τώρα προσπαθούμε με το θηλασμό γιατι έχει χάσει κ αρκετο βάρος οποτε πιο δύσκολα πιάνει.Ευτυχώς με βοηθάει μια πολύ καλή νοσοκόμα.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Εγω κοριτσια εδωσα συμπληρωμα σημερα...το πρωι 30 γραμμ γιατι ηταν μια ωρα στο στηθος κι ακομα εψαχνε κ τωρα αλλα 40...τις τελευταιες μερες την αφηνω πιο πολλη ωρα στο στηθος,οταν κανω διαλειμμα στην αλλαγη στηθους δεν κρατιεται,θελει κι αλλο, καποια στιγμη αρχιζει κ γκρινιαζει πσνω στο στηθος...και... τις τελευταιες μερες εχρι μεινει κ στασιμη στα γραμμαρια. Υποθετω οτι δεν της φτανει το γαλα μου...λειπει κι η παιδιατρος κ δε θελω να τη ζαλιζω...την παρασκευη ετσι κι αλλιως θα ερθει να μας δει. Υποθετβ δε θα παθρι τιποτα με λιγο συμπληρωμα ως τοτε...

Ετσι κι αλλιως θα της το προτεινα κι εγω γιατι με τρωει η ανασφαλεια...τρωει σωστα; πιπιλαει η τρωει; χωρια που ολη μερα κλαιω γιατι ειμαι με ενα βυζι εξω..ξενο κ παλι ξενο..καλος ο θηλασμος αλλα αν καραδοκει η καταθλιψη

Διαφημίσεις

Κι επισης κοριτσια εσεις εχετε ακομα αιμα; Και επιτρεπονται οι επαφες;

Διοτι εγω εκει που χα ψιλοκαθαρισει, ηρθα σε επαφη(τι το θελα πεθανα στον πονο) και ξαναειδα αιμα κανονικο. Δε σας κρυβω εχω ανησυχησει κ σκοπευω να παρω το γιατρο πιο αργα, αλλα αν ξερει καμμια απο σας τι μπορει να ειναι..

Εγώ που και που βγάζω βλέννη ροζ αλλα συνήθως όταν θηλάζω.. Ο γιατρός μας είπε επαφές στις είκοσι μερες αφού έκανα καισαρική.. Αν ειχα φυσιολογικό τοκετό μου είχε πει μόλις σαραντίσει και με δει.. Δεν νομίζω να ειναι κατι το αίμα αλλα πάρε καλού κακού το γιατρό... Εγώ αύριο θα πάω να με δει...

Καλησπέρα μανούλες! Εγώ πάντως το λέω και το ξαναλέω... Το καθε μωρό ειναι ξεχωριστό και εχει άλλες ανάγκες.. Επίσης και οι μανούλες διαφέρουν σε ανάγκες και συναισθήματα.. Καλό θα ειναι να ακολουθούμε το ένστικτο, την καρδούλα μας και τις αντοχές μας...

Εγώ πεθαίνω να τον κρατάω αγκαλιά αλλα τα χέρια μου πολλές φορές δεν αντέχουν.. Ευτυχώς πηγαίνει αγκαλιά σε όλους και βολεύεται.. Τώρα θα αρχίσω και εγώ να δίνω περισσότερο ξένο γιατί κάθεται πολλή ώρα στο στήθος και δεν χορταίνει με τίποτα... Άρχισε η πεθερά τα δικά της αλλα έκλεισα τα αυτάκια μου... (Ο άντρας μου μου είπε οτι και αυτή τους έδινε ξένο χιχιχι).. Μην αγχώνεστε για τίποτα.. :)

Κοριτσια μου γεια σας! Επιτέλους βρισκω λίγα λεπτά να σας γραψω! Όλα πήγαν καλά και ο μπεμπακος μας ειναι Εδώ και μας έχει κλέψει τις καρδιές! Την Παρασκευή μπήκα με πρόκληση το πρωί,κ οι πόνοι ήταν ελάχιστοι. Το απόγευμα σπάσαν τα νερά και ξεκίνησε το πανηγύρι! Οι πόνοι ερχόντουσαν πολύ συχνά και ήταν έντονοι. Έκατσα 2 ώρες στην μπανιερα και ηρέμησα λίγο,αλλα μετά οι πόνοι δυνάμωναν και δυνάμωναν και πρότειναν οι γιατροί να καμω επισκληριδιο για να αντέξω και να χαλαρώσω. Με πέθαναν μέχρι να την κάνουν,και όντως χαλάρωσα μετά αλλα δε μου αρεσε που πια δεν μπορούσα να κινηθώ και ήμουν και στον τοκογραφο συνδεδεμένη. Η διαστολή δεν,προχώραγε και μου βάλαν και τεχνητούς πόνους. Εγώ αρχισα να απογοητεύομαι γιατι δεν ήταν καθόλου όπως φανταζόμουν τη γέννα μου..

Ευτυχώς το μωρο ήταν καλά,έπρεπε και 2 φορές να του πάρουν αιμα απο το κεφάλι για να δουν τα επίπεδα του οξυγόνου και Εγώ να έχω φρικάρει.

Το πρωί πια και ενώ είχα διαστολή 7,το μωρο δεν είχε κατέβει ακομα. Λόγω του ότι ήταν μεγάλος και το ξέραμε,δυσκολευόταν αν και πάλευε όλη μέρα και όλη νύχτα. Μέσα σε κλαμματσ συμφώνησα για καισαρική για να ειναι καλά το μωρο.

η εγχειριση ήταν πολύ γρηγορη,ήταν και ο άντρας μου μαζί και όταν ακουσα "8 η ώρα ακριβως!" και άκουσα το κλάμα του, συγκλονίστηκα!! Δεν υπήρχε πια χειρουργείο ούτε είχε υπάρξει η προηγούμενη νύχτα!

Ο μπεμπάκος μας είχε έρθει επιτέλους!

4300 βάρος και 55 εκ!

Να σου ζήσει ο παίδαρος...καλότυχος να ειναι!

Κοριτσάκια καλησπέρα!luz να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!εγώ σήμερα κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη.μόλις έφυγε ο γιατρός.ο μικρός πήγε από 2750 στα 3500 μέσα σε 9 μέρες.και χωρίς συμπλήρωμα πλέον μόνο μητρικό.έχω βέβαια τη ψευδοθηλη αλλά δε με πειράζει.πήρα τα πάνω μου ρε κορίτσια.απόδοσανε οι κόποι και οι πόνοι.θέλω να πιστεύω ότι θα μπουμε σε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα.θέλει να φάει κάθε 3 ώρες περίπου,οπότε πιστεύω να οργανώθουμε.το βράδυ είπα να θηλάζω κανονικά και να τον παίρνει ο αντρας μου να φεύγει για να ξαπλωνω κατευθείαν και να ξεκουράζομαι.αίμα κι εγώ έχω ακόμη κυρίως όμως είναι κιτρινωπές εκκρίσεις.οπότε φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα τελειώσουν κι αυτά.ή γιατρός είπε θα με δει στα 40 για να μου δώσει το οκ για επαφές και για κανένα μπάνιο.αυτά τα νεακια μας.καλά μου φαίνεται απίστευτο πρώτα μιλάμε για εγκυμοσύνη,μετά για τοκετούς και τώρα για εμβόλια!!!!!εμείς 2 μηνών ξεκιναμε

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοριτσια μου !!!!! Luz να σου ζησει ο γιος σου πολυ με συγκινησες , ο τοκετος σου μου θυμησε τον δικο μου.... μοναδικη εμπειρια με πονους βεβαια, αλλα αν γυρισα τον χρονο πισω τιποτα δεν θα αλλαζα. Μπραβο Μωλο για το μωρακι σου , εμεις εχουμε γιατρο την Παρασκευη αντε να δουμε τα κιλα του. ;)

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ pepci μου!

να ρωτήσω,εσείς ποτέ θα πάτε ή πήγατε παιδιατρο; εμείς τον είδε πρώτη μερσ,με το που γεννήθηκε,χτες που ήταν η 3η μέρα κ την επόμενη φορά θα είναι μέρα απο 3-5 εβδομάδες!βεβαια,την επόμενη φορά θα είναι παιδιατρος που θα έχω διαλεξει έγω.οχι του νοσοκομείου

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Luz τι παιδαρο εβγαλες;;;;;Να σου ζησει γλυκια μου...καλως ηρθες στο κλαμπ των ερωτευμενων μαμαδων με τα αγορια τους χιχιχιχι.

Μωλο μου σουπερ το γαλατακι σου...οντως κριμα να του το κοψεις..και γω να σου πω την αληθεια μου γι' αυτο κανω υπομονη με τον θηλασμο...γιατι την πιανει...παιρνει βαρος !πως τα πατε με την κορη;;;;εμας ο μικρος ωρες ωρες ξεφευγει εντελως.σημερα την ωρα που θηλαζα...της εδωσε και μια στο κεφαλι.μας ακουσε ολο το τετραγωνο αστα!

Τα λοχεια ποτε σταματανε...;δεν θυμαμαι καθολου.

..βρε κοριτσια εσας θηλαζουν με τις ωρες στο στηθος;;χθες πραγματικα μου ρθε να φουνταρω....ολη μερα και νυχτα λεμε αφου στο τεός ζαλιστικα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Σ ευχαριστώ pepci μου!

να ρωτήσω,εσείς ποτέ θα πάτε ή πήγατε παιδιατρο; εμείς τον είδε πρώτη μερσ,με το που γεννήθηκε,χτες που ήταν η 3η μέρα κ την επόμενη φορά θα είναι μέρα απο 3-5 εβδομάδες!βεβαια,την επόμενη φορά θα είναι παιδιατρος που θα έχω διαλεξει έγω.οχι του νοσοκομείου

Εμας ο παιδιατρος τον ειδε την 4η μερα που φυγαμε απο την κλινικη και κλεισαμε ραντεβου σε δυο εβδομαδες απο τοτε.

Αντε επθτελους γεννησαμε ολες!!! Να μας ζησουν τ μπεμπακια μας...εμενα κοριτσια του δικο μ γαλα φτανει στ τελος τ και γι αυτο σπαραζε η μπεμπα στ στηθος...εχω αρχισει ν βγαζω με τ θηλαστρο και η ποσοτητα που βγαινει ειναι 20-30 ml....οποτε δεν αξιζει τον κοπο πλεο ...νιωθω ηδη πολυ κουρασμενη κ αυτη η ζεστξ με εχει εξαντλησει περισσοτερο...οποτε απο δω κ περα θα συνεχισουμε με ξενο γαλα αποκλειστικα...τουλαχισυον κατι πηρε απτ θηλασμο 26 μερες...ισως να νιωθω λιγες τυψεις οτι δεν τ παλεψα πολυ αλλα πραγματικα αυτξ την περιοδο μου ηταν δυσκολο πολυ...ελιωνα μαζι με τη μπεμπα καθε φορα που θηλαζε κ κοντευα μ τρελαθω...τελος παντων...σημερα ειναι μια δυσκολη μερα για μας,η μπεμπα ειναι γενικοτερα αναστατωμενη κ δεν κοιμαται κ κλαιει....κ μ εχουν πθασει τ κλαματα κ δε με αφηνουν...απογοητευτηκα κ με τ γαλα μου κ ηρθε κ εδεσε τ γλυκο....δεν ξερω τι θ κανω....ελπιζω να τα καταφερω σημερα κ αυριο ναναι μια καλυτερη μερα...

71i9p3.png

Αντε επθτελους γεννησαμε ολες!!! Να μας ζησουν τ μπεμπακια μας...εμενα κοριτσια του δικο μ γαλα φτανει στ τελος τ και γι αυτο σπαραζε η μπεμπα στ στηθος...εχω αρχισει ν βγαζω με τ θηλαστρο και η ποσοτητα που βγαινει ειναι 20-30 ml....οποτε δεν αξιζει τον κοπο πλεο ...νιωθω ηδη πολυ κουρασμενη κ αυτη η ζεστξ με εχει εξαντλησει περισσοτερο...οποτε απο δω κ περα θα συνεχισουμε με ξενο γαλα αποκλειστικα...τουλαχισυον κατι πηρε απτ θηλασμο 26 μερες...ισως να νιωθω λιγες τυψεις οτι δεν τ παλεψα πολυ αλλα πραγματικα αυτξ την περιοδο μου ηταν δυσκολο πολυ...ελιωνα μαζι με τη μπεμπα καθε φορα που θηλαζε κ κοντευα μ τρελαθω...τελος παντων...σημερα ειναι μια δυσκολη μερα για μας,η μπεμπα ειναι γενικοτερα αναστατωμενη κ δεν κοιμαται κ κλαιει....κ μ εχουν πθασει τ κλαματα κ δε με αφηνουν...απογοητευτηκα κ με τ γαλα μου κ ηρθε κ εδεσε τ γλυκο....δεν ξερω τι θ κανω....ελπιζω να τα καταφερω σημερα κ αυριο ναναι μια καλυτερη μερα...

Λιτσακι μην αγχώνεσαι... Όλες λίγο πολυ δυσκολευόμαστε... Εμένα με βοήθησε το θηλαστρο.. Στην αρχή έτσι λίγο έβγαζε και εμένα.. Τώρα εχει πάρει τα πάνω του το γαλα.. Και να μην το συνεχίσεις όμως δεν πειράζει.. Κοιτά να είσαι εσυ καλα για να ειναι και η μπουμπου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...