Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γεννητούρια!!!

yotou............19/04 και ώρα 10.25 Κοριτσάκι, 982γρ και [] με φ.τ.

D_i_d............19/06 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.000 και [] με []

steviv21........21/06 και ώρα 04:40 Αγοράκι, 3.140 και 51εκ. με κ.τ.

lila23............25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48εκ. με κ.τ.

Zouzy...........29/06 και ώρα 06:00 Κοριτσάκι, 2.780 και 51εκ. με []

Nefeli2014.....29/06 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

Demi25.........29/06 και ώρα [] Aγοράκι, 3.100 και 51εκ. με φ.τ.

vickiflower.....01/07 και ώρα 14:30 Αγοράκι, 3.500 και 50εκ. με φ.τ.

charline.........03/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 3.260 και 49εκ. με κ.τ.

litsa_xoylio.....03/07 και ώρα 16:20 Κοριτσάκι, 2.950 και [] με κ.τ.

Νικολέτα!.......08/07 και ώρα 08:45 Αγοράκι, 3.450 και 52εκ. με κ.τ.

μωλο.............08/07 και ώρα 10:15 Αγοράκι, 2.920 και 50εκ. με []

vanilitsa-mpempis..09/07 και ώρα 08.00 Κοριτσάκι, 3.500 και 53εκ. με φ.τ.

M-er..............10/07 και ώρα [], Αγοράκι, 3.200 και 53εκ. με φ.τ.

Rina80...........11/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 2.800 και 50εκ. με []

despoina82.....16/07 και ώρα 13:24 Κοριτσάκι, 3.160 και 50 εκ. με κ.τ.

vanessa23......17/07 και ώρα 12:20 Κοριτσάκι, 3.620 και 50εκ. με φ.τ.

Konsta15........17/07 και ώρα 14:40 Αγοράκι, 3.300 και 50εκ. με κ.τ.

Pepci.............19/07 και ώρα [] Αγοράκι, 3.400 και []εκ. με κ.τ.

Nefeli_13........20/07 και ώρα 12:00 Αγοράκι, 3.810 και 53εκ. με φ.τ.

MeLi K............23/07 και ώρα [], Κοριτσάκι, 3.130 και [ύψος] με []

Luz84.............12/07 Αγοράκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα.....τι κανετε που ειστε ολες;;;;;θα διακοπαρει καμια;;;;εμεις οχι ....τον μικρο θα τον στειλω με την μανα μου στο χωριο...

Και γω τρωω σα γουρουνακι pepci....χαχαχα ουτε εγκυος ετσι!

Θηλασα και μετα εφτιαξα ενα καφεδακο και επιτελους εκανα ενα τσιγαρακι.....αλλος ανθρωπος...πιο ηρεμη πια χιχιχι.πηγαμε και για μπυριτσα χθες βραδυ με τον συζυγο..και τον γιοκα μου...το ευχαριστηθηκαμε και πιο πολυ ο μικρος...μεχρι που σηκωσε την πορτοκαλαδα του και μας λεει:'να μας ζησει και η μπεμπα'....σαν μεγαλος ανθρωπος!

Κοριτσια ποτε σας ειπε ο παιδιατρος για το 1ο εμβολιο;;εμας στις 60 μερες..αλλοι το κανουν στις 40...

Εγω!!!! Λεμε να φυγουμε κυριακη- πρωτα ο Θεος. Η μπεμπα θα ειναι 22 ημερων...θα παμε στο χωριο,οπου εχουμε τα παντα, γιατροι θπαρχουν στην πολη που ριναι 5 λ αποσταση...αντε να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο....γιατι εχω κατι νευρα...κ παταω κ κατι κλαματα που κ που....

πως βγαινετε εξω ρε κοριτσια; προλαβσινετε; εγω την ταιζα 8.30-9.30. Μετα γκρινιαζε, της εκανα συμπληρωμα, πηγε 10.30.12.30 πρεπει να ξαναφαει...πως καταφερνετε κ παρε βολτα;

Καλημερα...

Μωλο κατι πρεπει να κανεις γιατι δε θα μπορεσει να συνεχιστει για πολυ αυτη η κατασταση...

Αρχικα ντυσου κ κανε μια βολτα κ μετα αποφασιζεις...

Σκεψου κ το παιδακι σου που σε ακουει να κλαις...

Μερ παμε καλυτερα με τους κολικους νομιΖω αλλα ας μη λεω μεγαλα λογια, οσο για τα ξενυχτια, αν εξαιρεσουμε οτι την ξυπναω για μα φαει κι αυτο το κοψιμο του υπνου μου με κουραζει, απτην αρχη δεν ειχαμε θεμα. Τα βραδια κοιμαται του καλου καιρου κ βλεπει κ ονειρα...

Η μερα ειναι το θεμα ... κι εδω κοριτσια θελω τα φωτα σας...

Ειναι τωρα δυο μερες που δε μεχει αφησει σε χλωρο κλαρι..

Αν δεν την παρω αγκαλια(στον ωμο) δεν ησυχαζει με τιποτα..

Μεχρι κ στην τουαλετα μαζι μου την πηρα γιατι εκλαιγε τρομερα.

Μολις τη σηκωσω κ τη χαιδεψω κ τη βαλω συον ωμο, αρχιζει χαιδευεται κ νανουριζεται.

Αυτο γινεται απο τις 10 που ξυπναει το πρωι ως τις 9 που εχει κουραστει πια κ κοιμαται το βραδυ. Χθες περιμενα πως κ πως τον αντρα μου να την παρει κ κεινος να κανω καμμια δουλεια.

Δεν ξερω τι εχει παθει.. Απτη μια λεω μηπως ποναει; Αλλα δε δειχνει να ποναει..

Εχει αρχισει μαλιστα κ πιπιλαει το χερακι της. Της δινω πιπιλα αλλα λιγο τη μασαει μετα κλαιει παλι..

Δεν μπορω εν ολιγοις να κουνηθω. Ενα μηνα αν εξαιρεσουμε κολικους ηταν πολυ ησυχο πλασμα... Τωρα γιατι αλλαξε; Λετε την κακομαθαινω με την αγκαλια;

tf9Xp3.png

Καλημερα...

Μωλο κατι πρεπει να κανεις γιατι δε θα μπορεσει να συνεχιστει για πολυ αυτη η κατασταση...

Αρχικα ντυσου κ κανε μια βολτα κ μετα αποφασιζεις...

Σκεψου κ το παιδακι σου που σε ακουει να κλαις...

Μερ παμε καλυτερα με τους κολικους νομιΖω αλλα ας μη λεω μεγαλα λογια, οσο για τα ξενυχτια, αν εξαιρεσουμε οτι την ξυπναω για μα φαει κι αυτο το κοψιμο του υπνου μου με κουραζει, απτην αρχη δεν ειχαμε θεμα. Τα βραδια κοιμαται του καλου καιρου κ βλεπει κ ονειρα...

Η μερα ειναι το θεμα ... κι εδω κοριτσια θελω τα φωτα σας...

Ειναι τωρα δυο μερες που δε μεχει αφησει σε χλωρο κλαρι..

Αν δεν την παρω αγκαλια(στον ωμο) δεν ησυχαζει με τιποτα..

Μεχρι κ στην τουαλετα μαζι μου την πηρα γιατι εκλαιγε τρομερα.

Μολις τη σηκωσω κ τη χαιδεψω κ τη βαλω συον ωμο, αρχιζει χαιδευεται κ νανουριζεται.

Αυτο γινεται απο τις 10 που ξυπναει το πρωι ως τις 9 που εχει κουραστει πια κ κοιμαται το βραδυ. Χθες περιμενα πως κ πως τον αντρα μου να την παρει κ κεινος να κανω καμμια δουλεια.

Δεν ξερω τι εχει παθει.. Απτη μια λεω μηπως ποναει; Αλλα δε δειχνει να ποναει..

Εχει αρχισει μαλιστα κ πιπιλαει το χερακι της. Της δινω πιπιλα αλλα λιγο τη μασαει μετα κλαιει παλι..

Δεν μπορω εν ολιγοις να κουνηθω. Ενα μηνα αν εξαιρεσουμε κολικους ηταν πολυ ησυχο πλασμα... Τωρα γιατι αλλαξε; Λετε την κακομαθαινω με την αγκαλια;

Νομιζω κακομαθαινουν...κινεγω τα ιδια,οχι τοσες ωρες ομως...η θελει στηθος για να κοιμηθει η αγκσλιτσα...χωνει τη μουριτσα της στο λαιμο μου κι ηρεμει...πρεπει να μη τα αφηνουμε..αλλα πως που εινσι τοσο μικρουλια;

Διαφημίσεις

Κι εγω αυτο αναρωτιεμαι...

Διαβαζω εν τω μεταξυ αρθρα περι αγκαλιας αν τα κακομαθαινουμε αν ειναι σωστο ή λαθος τοσο μικρα κ οι αποψεις διιστανται, κι εγω εχω μπερδευτει..

Απτη μια με πιανει τρυφεροτητα κ λεω θα κατσω δω ολη μερα μαζι της, απτην αλλη με πιανει μια τρελα που με ενα χερι ποσα να κανω η δολια;

Ηδη ο ωμος μου με ποναει..

tf9Xp3.png

Κακομαθαινουν δυστυχως....εμενα εινσι 18 ημερων. Κοιμοτσν στο στηθος κι επειδη ηδη δεν την παλευω με το θηλασμο...προσπαθησα να της το κοψω...κοιμαται χωμενη συξ αγκαλια μου στην κουνια στη βεραντα. Με τη μαμα μου οχι...αρα;;; αλλα πως την ξεμαθαινεις που δε μου παει καρδια νσ την αφησω να κλαιει...

Κι επισης κοριτσια εσεις εχετε ακομα αιμα; Και επιτρεπονται οι επαφες;

Διοτι εγω εκει που χα ψιλοκαθαρισει, ηρθα σε επαφη(τι το θελα πεθανα στον πονο) και ξαναειδα αιμα κανονικο. Δε σας κρυβω εχω ανησυχησει κ σκοπευω να παρω το γιατρο πιο αργα, αλλα αν ξερει καμμια απο σας τι μπορει να ειναι..

tf9Xp3.png

Κι επισης κοριτσια εσεις εχετε ακομα αιμα; Και επιτρεπονται οι επαφες;

Διοτι εγω εκει που χα ψιλοκαθαρισει, ηρθα σε επαφη(τι το θελα πεθανα στον πονο) και ξαναειδα αιμα κανονικο. Δε σας κρυβω εχω ανησυχησει κ σκοπευω να παρω το γιατρο πιο αργα, αλλα αν ξερει καμμια απο σας τι μπορει να ειναι..

Εμένα μου είπαν στο νοσοκομείο οτι επιτρέπονται μετά απο 6-8 εβδομάδες εγω την κυριακή σαραντίζω και έχω ακόμα αίμα που και που!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

Nefeli2014 τα ίδια περνάμε.

Εμείς χθές είχαμε παιδίατρο η μικρή έφτασε τα 3800 με τελευταίο ζύγισμα στις 14.7 που ήταν 3300 είναι σχετικά ικανοποιητικό.

Είπα χθές στην παιδίατρο οτι η μικρή μου δεν κοιμάται γιατι υποφέρει αποτους κολικούς και άν κοιμηθεί μόνο στο στήθος ή στην αγκαλιά μου κάνει άστατο ύπνο και η απάντηση της ήταν οτι εφόσον αποκοιμιέται στο στήθος δεν πονάει την έχω κακομάθει και να την αφήσω να κλαίει και λίγο δεν παθαίνει τίποτα και ο λόγος που κοιμάται άστατα είναι επειδή το γάλα μου δεν είναι θρεπτικό και να της δίνω ξένο μετα απο κάθε θηλασμό!!και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να μην είναι θρεπτικό εφόσον αυξάνεται το βάρος της??θα μπορούσε να αφήνει το μωρό να σπαράζει απο το κλάμα ενώ το βλέπει οτι πονάει επειδή το ''κακομαθαίνει'' αν το πάρει αγκαλιά??η δεν θα του έδινε το στήθος να αποκοιμηθεί αν είχε κοιμηθεί εκείνη 1-2 ώρες όλοι την μέρα??

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουμε και την κάθε άσχετη γνωστή να κάνει κήρυγμα και να λεεί αυτό δεν το κάνεις σωστά και να καυχιέται πως όλα της πηγαίνουν τέλεια με τον τρόπο που τα κάνει γι αυτό να την ακούς λές και διαγωνιζόμαστε για το ποια θα βγει καλύτερη μάνα,εγώ προσωπικά δεν θα τόλμαγα να πω ποτέ σε μια μάνα τι κάνει καλά και τι όχι γιατι πολύ απλά εκείνη μεγαλώνει το παιδί της και ΜΟΝΟ εκείνη ξέρει τι είναι καλύτερο για εκείνο!!!

τα είπα και ησύχασα συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά μέ έχει πάρει απο κάτω δεν έφταναν οι ορμόνες και η κούραση εχώ και όλα τα παραπάνω να μου ρίχνουν την ψυχολογιά και έναν άντρα που θεωρεί οτι η παιδίατρος έχει σε όλα δίκιο γιατί είναι σπουδαγμένη!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημεραααα.....τι κανετε που ειστε ολες;;;;;θα διακοπαρει καμια;;;;εμεις οχι ....τον μικρο θα τον στειλω με την μανα μου στο χωριο...

Και γω τρωω σα γουρουνακι pepci....χαχαχα ουτε εγκυος ετσι!

Θηλασα και μετα εφτιαξα ενα καφεδακο και επιτελους εκανα ενα τσιγαρακι.....αλλος ανθρωπος...πιο ηρεμη πια χιχιχι.πηγαμε και για μπυριτσα χθες βραδυ με τον συζυγο..και τον γιοκα μου...το ευχαριστηθηκαμε και πιο πολυ ο μικρος...μεχρι που σηκωσε την πορτοκαλαδα του και μας λεει:'να μας ζησει και η μπεμπα'....σαν μεγαλος ανθρωπος!

Κοριτσια ποτε σας ειπε ο παιδιατρος για το 1ο εμβολιο;;εμας στις 60 μερες..αλλοι το κανουν στις 40...

και εμάς στις 60 μέρες ένα 5απλό!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

luz που είσαι δεν μπήκες να μας πείς πως πήγε μάλλον δεν θα σου αφήνει χρόνο ο μπεμπάκος !!

μωλο πως είσαι?είσαι καλύτερα?προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν κάνε και κανένα τσιγάρο να χαλαρώσεις δεν θα γίνει τιποτα.

Βρε κορίτσια έχει καμια κοπέλα νέο απο την isis με τα τριδυμάκια?μας είπε οτι γέννησε πριν 2 μήνες αλλα δεν ξαναμπήκε απο τότε

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Lila ετσι ειναι οπως τα λες...

Απο τοτε που εμεινα εγκυος μεχρι σημερα, δεν εχω ξαναβιωσει τοση υπερ και παρα μη σου πω πληροφορηση. Το σωστο ειναι νακουμε τους γιατρους, στο κομματι της αγκαλιας πιστευω ειναι καθαρα θεμα δικο σου πως θα το χειριστεις κ το ενστικτο σου. Τελικα θακοκουθησεις τη συμβουλη της γιατρου κ του αντρα σου;

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...