Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια....τι κανετε;;; εμεις την παλευουμε αρκετα καλα...με τ θηλασμο δεν τ παμε καλα αλλα προσπαθω να της δινω στηθος κ οσο πιει τελος παντων...παντα με συμπληρωμα μετα γτ δεν τρεχει καθολου γαλα...κατι σταγονες βγαζω...βασικα δςν τρελενομαι κιολας,κ γω που δε θηλασα ποτε μ μια χαρα αναπτυχθηκα! Νομιζω οτι η ιδεα κ μονο τ θηλασμου πλεον με ριχνει πολυ ενω στην αρχη ημουν πιο θετικη...τελος παντων,θα δειξει μεχρι ποσο θ αντεξουμε εστω κ γι αυτο τ λιγο...εγω βγηκα απτις πρωτες μερες π γυρισα σπιτι κ μονη μ αλλα κ με τη μπεμπα...η παιδιατρος μ ειπε ν βγαζω τ παιδι εξω αρκει ν μην πηγαινω σε κλειστο χωρο...εχω παει κ για καφε μαζι της κ με τον αντρα μ γτ διαφορετικα θα τρελενομουν...βασικα ειμαστε 23 ημερων κ ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο...λογω του οτι χορταινει απτ συμπληρωμα ξυπναει στις 3-4 ωρες περιπου κ ετσι προλαβαινω κ ειμαι ξεκουραστη κ γω ..προς τ παρον δν φαινεται μ ζοριζεται απο κολικους,ειναι ηρεμο μωρο μην τη ματιασω...η συνεχεια θα δειξει...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

vanilitsa-bebis, εγώ δεν φοράω σουτιέν! Τι να το κάνω άλλωστε;; Είμαι λες και μόλις έβαλα σιλικόνη!!! Αν είναι να βγω έξω όμως μάλλον πρέπει να βάλω ε; :rolleyes:

Νεφελη μου ποσο ηρεμη και συγουρη ακουγεσαι....σε ζηλευω ♡♥!:cool:

Χαχαχαχαχαχα!!!! Έλα να το πεις στον άντρα μου αυτό!!

steviv21, συμφωνώ απόλυτα!!!! Μάλλον ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας σιγά σιγά. Μπράβο!!

litsa_xoylio, πολύ καλά κάνεις και δεν τρελαίνεσαι με το θηλασμό! Είπαμε το προσπαθούμε αλλά δε θα χάσουμε και την ψυχική μας ισορροπία αν δεν τα καταφέρουμε!! Και με τις βόλτες σωστή σε βρίσκω!! :cool:

Σήμερα έστειλα τον μεγάλο για μπάνιο με τα ξαδερφάκια του κι έτσι είμαστε σπίτι με τον άντρα μου και το μωρό! Έχουν πέσει και οι δυο για ύπνο, ο μικρός μόνο για να θηλάσει ξυπνάει, κι εγώ συμμάζεψα λίγο το σπίτι, έκανα μπάνιο κι έφτιαξα νυχάκια με την ησυχία μου! Ανυπομονώ την επόμενη εβδομάδα να βγω για ψώνια!!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αχ ρε κορίτσια δίκιο έχετε,χίλια δικιά.αλλά ξέρετε άμα το ηλίθιο μυαλό φάει κολλημα άντε να ξεκολλήσει...την αλλεργία την ειδαμε με αίμα και βλενη στα κακά.έχω κοψει γαλακτοκομικά,μοσχάρι,ότι περιέχει πρωτεϊνη ή όρο γαλακτος ,δηλαδή σχεδόν όλα τα συσκευασμένα προϊόντα,ακόμα και τα νηστίσιμα που λένε ότι μπορεί να περιέχουν ιχνοι γάλακτος....αυριο περιμένω το γιατρό να τον ζυγίσει,αν μου πει ότι ο μικρός δεν παίρνει βάρος το πήρα απόφαση τέρμα ο θηλασμός.δε θα πεθάνω κιόλας.κατέληξε να είμαι με το βυζι κρεμασμένο και το κλάμα να τρέχει μαζί με το γάλα.ασε που στεναχώριεται και ή κορούλα μου και είναι κρίμα.και το απόγευμα μαλλον θα πάω και για τσιγάρα.όπως καταλάβανε μιλάμε για λάλημα.οποίος με παίρνει τηλέφωνο ακούει κι ένα κλάμα....

Maternity_codemini.php#

Καλημερα και απο μας.....σημερα θα παρουμε μιση ευχουλα πρωτα ο Θεος.

Κακακια δεν εχουμε κανει....και μαλλον θα κανουμε κλισματακι!

Μωλο μου μια απο τα ιδια ολο νευρα και κλαματα....σημερα ομως σηκωθηκα και ντυθηκα σαν ανθρωπος με το βυζι μεσα*!βρε σεις φορατε σουτιεν;;;:εγω σημερα μετα απο 20 μερες περιπου....τρεχει συνεχεια γαλα και μου παν καλητερα να ναι ελευθερο για τις θηλες.αλλα απο σημερα θα φοραω σουτιεν θηλασμου με επιθεματα....γιατι δεν αντεχω αλλο....σαν αρρωστη νιωθω!

Μπράβο ρε κοριτσάκι καλά εκανες .μέσατο βυζι .πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας.εμείς πήραμε την ευχή των 8 ημερών που δίνουν και το όνομα.τη πήραμε βεβαια στις 10 μέρες λόγω μονάδας.με το καλό λοιπόν ή ευχουλα σας.να είναι γέρο το μωρακι σου!!!

Maternity_codemini.php#

Μου φαίνεται λίγο το 10'... Αν έχεις πολύ γάλα και νιώθεις το στήθος σου πρησμένο πριν θηλάσεις οκ αλλιώς μάλλον θα πρέπει να την αφήνεις πιο πολύ στο στήθος κι ας μην τρώει όλη την ώρα, για να αυξηθεί η παραγωγή σου! Το 2,5 ώρες ακούγεται πολύ καλό!!! Δεν έχει τύχει να πεινάσει νωρίτερα; Εμένα συνήθως θηλάζει στις 2,5-3 ώρες τη μέρα και τη νύχτα τον ξυπνάω ανά 4 ώρες αλλά αρκετές φορές τη μέρα μπορεί να θηλάσει και στη 1 ή 1,5 ώρα! Προς το παρόν δεν ακολουθώ κανένα πρόγραμμα γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ μικρό ακόμα αλλά μόλις κλείσει μήνα θα προσπαθήσω σιγά σιγά να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει και με τις δραστηριότητες του μεγάλου ώστε να τους προλαβαίνω και τους δυο!

Δεν εχει τυχει να ξυπνησει πριν τις 2 ωρες.εδω ως χθες τηνξυπναγα για να φαει!! Μονο χθες κατι την επιασε κ ανα 1 ωρα εκλαιγε καθοταν 5 λεπτα στο στηθος κοιμοταν κανενα μισαωρο κ παλι απο την αρχη...ισως ζεσταινοταν; επισης εχω καταμπερδευτει!! Αλλοι μου λενε δινε κ απο τα δυο στηθη σε καθε θηλασμο...αλλοι μου λενε αναλλαξ, αλλοι μου λενε μην την ξυπνας, αλλοι ξυπνα τη...

Οσες βγαινετε εξω πως το κανετε; προλαβαινετε; κι αν ερθει η ωρα να θηλασετε στο μεταξυ;

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Τι κανετε μανουλες; Εχω το εξης θεμα: το ενα στηθος μου ποναει παρα πολυ στα πρωτα δευτερολεπτα του θηλασμου, στην αρχη ειχε δυο φουσκαλες που τελικα ματωσανε και τωρα εχει επιπλεον ενα σα σπυρακι ασπρο και υποπτευομαι οτι ειναι φραγμενος πορος. Το ειχα παθει παλιοτερα παλι και ανοιξε με ζεστες κομπρεσες, μασαζ και πολλους θηλασμους. Τωρα ομως δε λεει να φυγει!!! Καμια ιδεα;

Μωλο πηγατε στο γιατρο; Τι σας ειπε;

Rina κι εγω ειχα μπερδευτει με τις οδηγιες θηλασμου... Αυτη το φορα ομως καταλαβα το εξης: στην αρχη (τις πρωτες δυο βδομαδες περιπου) θηλαζουμε και απο τα δυο καθε φορα και τα ξυπναμε ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Αυτο το κανουμε για να αυξηθει η παραγωγη! Μετα ειναι αναλογως το παιδι... Αν χορταινει απο το ενα στηθος οκ αλλιως το αφηνουμε να αδειασει πρωτα το ενα και μετα θηλαζουμε οσο θελει και απο το αλλο. Στον επομενο θηλασμο ξεκιναμε απο το στηθος που θηλασε τελευταιο. Ειναι σημαντικο σε καθε θηλασμο να αδειαζει τουλαχιστον το ενα στηθος ωστε να παιρνει το λιπαρο γαλα! Οταν εδραιωθει ο θηλασμος, οταν δηλαδη εχεις οσο γαλα χρειαζεται το μωρο, δεν εχεις πετρωματα και υπερφορτωσεις, και τρωει ανα τακτα χρονικα διαστηματα, δεν υπαρχει λογος να το ξυπναμε!! Τωρα το κανουμε και για να αυξηθει η παραγωγη αλλα και για να τα βοηθησουμε να αποκτησουν ενα υποτυπωδες προγραμμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Έχω κ εγώ στην αγκαλιά μου το αντράκι μου από τις 17/7 στις 14:40. Γεννήσαμε με κ.τ., αφού περάσαμε πολλές άκαρπες ώρες σε προσπάθεια φυσιολογικού. Γεννήθηκε 3300 και 50εκ. Θηλάζει αποκλειστικά και είναι ήσυχος, ήρεμος και αγκαλίτσας!!

Να μας ζήσουν τα μωράκια μας σε όλες!! :) :) :)

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλημετα και απο μας!

Νεφελι το χα παθει και γω....ποναεει γμτ αυτο...εμενα η μαια μου πε οινοπνευμα...

Εμεις χθες απο το απογευμα μεχρι τα ξημερωματα ειχαμε γκρινια.ολο στηθος στο τελος τραβαγε τραβαγε δεν εβγαινε τιποτα...χτυπιοταν μεχρι που εδωσα ξενο 40 γρμ και κοιμηθηκε .αρα ;;;;;τι λετε οι πιο εμπειρες;τι κανω λαθος και καθε φορα πινει για 2 ωρες και απο τα δυο στηθη με διαλειματα μερικων λεπτων!!!ειμαι πολυ κουρασμενο....λεμε

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Έχω κ εγώ στην αγκαλιά μου το αντράκι μου από τις 17/7 στις 14:40. Γεννήσαμε με κ.τ., αφού περάσαμε πολλές άκαρπες ώρες σε προσπάθεια φυσιολογικού. Γεννήθηκε 3300 και 50εκ. Θηλάζει αποκλειστικά και είναι ήσυχος, ήρεμος και αγκαλίτσας!!

Να μας ζήσουν τα μωράκια μας σε όλες!! :) :) :)

Να σου ζησει κουκλα μου....το αντρακι σου!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα και απο μας.....σημερα θα παρουμε μιση ευχουλα πρωτα ο Θεος.

Κακακια δεν εχουμε κανει....και μαλλον θα κανουμε κλισματακι!

Μωλο μου μια απο τα ιδια ολο νευρα και κλαματα....σημερα ομως σηκωθηκα και ντυθηκα σαν ανθρωπος με το βυζι μεσα*!βρε σεις φορατε σουτιεν;;;:εγω σημερα μετα απο 20 μερες περιπου....τρεχει συνεχεια γαλα και μου παν καλητερα να ναι ελευθερο για τις θηλες.αλλα απο σημερα θα φοραω σουτιεν θηλασμου με επιθεματα....γιατι δεν αντεχω αλλο....σαν αρρωστη νιωθω!

Αντι για επιθεματα δοκιμασε τα κοχυλια εμενα μου το ειπε η μαια μου και σωθηκα , γιατι το στηθος αεριζετε δεν τριβετε τιποτα πανω στις θηλες και δεν πονανε .

Διαφημίσεις

Και εγώ κοχύλια φοράω και σώθηκα, αν εξαιρέσεις ότι ιδρώνει αρκετά το στήθος και ότι είναι κάπως αστείο το θεάμα!! :tongue: Πέρασα κ εγώ πόνο και ματωμένες θηλές, αλλά ευτυχώς θηλάζουμε κανονικά πλέον.

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλημερα μανουλες δεν ξερω για εσας εγω παντως θελω να φαω οτι υπαρχει στο σπιτι. Μολις θηλασα τον μικρο και ειπα να φω κατι πριν με παρει ο υπνος..... καταναλωνουμε πολυ ενεργεια μαλλον ή μηπως ευκαιρια για γουρουνιες ;) .... μαλλον το πρωτο. Παω για υπνο τωρα ..... ελπιζω.

Καλημεραααα.....τι κανετε που ειστε ολες;;;;;θα διακοπαρει καμια;;;;εμεις οχι ....τον μικρο θα τον στειλω με την μανα μου στο χωριο...

Και γω τρωω σα γουρουνακι pepci....χαχαχα ουτε εγκυος ετσι!

Θηλασα και μετα εφτιαξα ενα καφεδακο και επιτελους εκανα ενα τσιγαρακι.....αλλος ανθρωπος...πιο ηρεμη πια χιχιχι.πηγαμε και για μπυριτσα χθες βραδυ με τον συζυγο..και τον γιοκα μου...το ευχαριστηθηκαμε και πιο πολυ ο μικρος...μεχρι που σηκωσε την πορτοκαλαδα του και μας λεει:'να μας ζησει και η μπεμπα'....σαν μεγαλος ανθρωπος!

Κοριτσια ποτε σας ειπε ο παιδιατρος για το 1ο εμβολιο;;εμας στις 60 μερες..αλλοι το κανουν στις 40...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα!!!

Konsta να σου ζησει!!

vanilitsa πολυ καλα κανατε και πηγατε για μπυριτσα!!! Εγω πλεον κανω ενα τσιγαρακι το πρωι κι ενα το βραδυ, ετσι για να νιωθω οτι δεν στερουμαι τιποτα... Για το προχθεσινο σας βραδυ, απλα με το θηλασμο δε μπορεις ποτε να ξερεις ποσο εφαγε και αν χρειαζεται συμπληρωμα... Μπορει να ηταν τυχαιο που κοιμηθηκε αμεσως μετα, μπορει οντως να πεινουσε... Συμφωνω για τα κοχυλια!!!!

pepci μου κι εγω τρωω ακαταπαυστα!!! Λογω θηλασμου ομως το χρειαζομαστε οποτε μη νιωθεις ασχημα! Εγω εχω χασει 7 κιλα κι εχω ακομα αλλα 8!!!! Σιγουρα τα μισα θα μου μεινουν οσο θηλαζω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...