Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω μετά τον θηλασμό αν βγάλω βγάζω απο 30 εως 60 ml αν βγάλω μιαμιση ώρα μετά τον θηλασμό βγαίνει απο 80 εως 120 ml

Εγω γιατι βγαζω σταγονες; ισως ειμαι κ ανυπομονη..Μολις 14 μερες θηλαζω.

;) καλημερα κοριτσια γεννησα και εγω στις 19/7 συνεπης στο ραντεβου του (χι χι χι) 3400 και αφου εφαγα τους πονους του φυσικο τοκετο 11 ωρες τελικα γεννησα με καισαρικη. Μοναδικη εμπειρια η γεννα ε; και μοναδικα συναισθηματα... Να μας ζησουν τα μωρακθα μας να ειναι παντα χαρουμενα με το καλο οι επομενες.

Αχ..ναι...ωραιο συναισθημα....εγω να σας πω πριν γεννησω δεν ενιωθα αγαπη...περιεργεια κ ανυπομονησια ενιωθα....οταν μου την εβαλαν πανω μου....κ με κοιταξε με ορθανοιχτα ματακια...εβαλα κατι κλαματα....δε μοορουσα να στσματησω. Μετα σνοιξε η πορτα κι ειδα τον αντρα μου που εκλαιγε κι αυτος...κ δωστου ξανα...

Γεννητούρια!!!

yotou............19/04 και ώρα 10.25 Κοριτσάκι, 982γρ και [] με φ.τ.

D_i_d............19/06 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.000 και [] με []

steviv21........21/06 και ώρα 04:40 Αγοράκι, 3.140 και 51εκ. με κ.τ.

lila23............25/06 και ώρα 03:00 Κοριτσάκι, 3.110 και 48εκ. με κ.τ.

Zouzy...........29/06 και ώρα 06:00 Κοριτσάκι, 2.780 και 51εκ. με []

Nefeli2014.....29/06 και ώρα [] Κοριτσάκι, 3.500 και 52εκ. με κ.τ.

Demi25.........29/06 και ώρα [] Aγοράκι, 3.100 και 51εκ. με φ.τ.

vickiflower.....01/07 και ώρα 14:30 Αγοράκι, 3.500 και 50εκ. με φ.τ.

charline.........03/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 3.260 και 49εκ. με κ.τ.

litsa_xoylio.....03/07 και ώρα 16:20 Κοριτσάκι, 2.950 και [] με κ.τ.

Νικολέτα!.......08/07 και ώρα 08:45 Αγοράκι, 3.450 και 52εκ. με κ.τ.

μωλο.............08/07 και ώρα 10:15 Αγοράκι, 2.920 και 50εκ. με []

vanilitsa-mpempis..09/07 και ώρα 08.00 Κοριτσάκι, 3.500 και 53εκ. με φ.τ.

M-er..............10/07 και ώρα [], Αγοράκι, 3.200 και [] με []

Rina80...........11/07 και ώρα 09:45 Κοριτσάκι, 2.800 και 50εκ. με []

despoina82.....16/07 και ώρα 13:24 Κοριτσάκι, 3.160 και 50 εκ. με κ.τ.

vanessa23......17/07 και ώρα 12:20 Κοριτσάκι, 3.620 και 50εκ. με φ.τ.

Pepci.............19/7 και ώρα [] Αγοράκι, 3.400 και []εκ. με κ.τ.

Nefeli_13........20/07 και ώρα 12:00 Αγοράκι, 3.810 και 53εκ. με φ.τ.

MeLi K............23/07 και ώρα [], Κοριτσάκι, 3.130 και [ύψος] με []

Λίστα αναμονής

Luz84................12/07 Αγοράκι

Konsta15........... 30/7 Αγοράκι

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες,για θηλασμό,ύπνο κτλ! Και δεν πειράζει αν το στήθος δεν ειναι μόνο για φαΐ,έτσι; έχω διαβάσει ότι το στήθος είναι η παρηγοριά τους και με συγκίνησε αυτη η φράση..

Έτσι ακριβώς είναι! Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό, ειδικά όταν είναι νεογέννητα. Αργότερα βέβαια καλό είναι να βρουν εναλλακτικούς τρόπους παρηγοριάς, π.χ. πιπίλα, για να μπορεί η μανούλα να απομακρυνθεί λίγο από το μωράκι της...

γεια σας μανουλιτσες!

να σας ζησουν τα μωρακια σας!

εγω γεννησα με καισαρικη στις 16/7(13:24μμ) μια κουκλιτσα 3.160γρ και 50εκ. δυστυχως ταλαιπωρηθηκαμε λιγακι γιατι εκανε ταχυπνοια και την κρατησαν για παρακαλουθηση μεχρι σημερα που την πηραμε σπιτι μας. εβγαζα γαλατακι και της πηγαινα και με αφηναν να τη θηλαζω 2 φορες τη μερα. τωρα προσαρμοζομαστε σπιτι με τον γιο μου που παρακολουθει και την παραμικρη της κινηση και μας δινει αναφορα!

Να σου ζήσει!!!! Ταλαιπωρηθήκατε στην αρχή αλλά τώρα εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα. Τέλειος ο μικρός ε; Δίνει και αναφορά τρομάρα του;

;) καλημερα κοριτσια γεννησα και εγω στις 19/7 συνεπης στο ραντεβου του (χι χι χι) 3400 και αφου εφαγα τους πονους του φυσικο τοκετο 11 ωρες τελικα γεννησα με καισαρικη. Μοναδικη εμπειρια η γεννα ε; και μοναδικα συναισθηματα... Να μας ζησουν τα μωρακθα μας να ειναι παντα χαρουμενα με το καλο οι επομενες.

Να σου ζήσει!!! Όντως απίστευτα συναισθήματα...

Εγω γιατι βγαζω σταγονες; ισως ειμαι κ ανυπομονη..Μολις 14 μερες θηλαζω.

Στον πρώτο μου κι εγώ έβγαζα σταγόνες με το θήλαστρο και μου είχε πει η μαία ότι αυτό δεν είναι ενδεικτικό του πόσο γάλα έχω κι ότι το μωρό τραβάει πολύ περισσότερο γιατί θηλάζει με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι αντλεί το θήλαστρο! Καλό όμως είναι να βάζεις το θήλαστρο γιατί έτσι θα αυξηθεί η παραγωγή σου!! Εγώ θα σου πρότεινα όταν φτάσει να θηλάζει από ένα στήθος κάθε φορά και τα μεσοδιαστήματα ξεπερνούν τις δυο ώρες να βάζεις το μωρό στο ένα στήθος κι αμέσως μετά να αντλείς από το άλλο, στον επόμενο θηλασμό αντίστροφα. Έτσι και το μωρό σου θα παίρνει όσο γάλα χρειάζεται και θα μπορείς να αντλείς μια καλή ποσότητα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω, οι δευτερο-τριτομανούλες πώς νιώθετε; Εγώ καμία σχέση με το πρώτο!! Τώρα όλα μου φαίνονται εύκολα και δεν έχω τις αμφιβολίες ή τις ανησυχίες που είχα στο πρώτο. Βοηθάει πολύ βέβαια που και το μωράκι είναι καλόβολο, προς το παρόν τουλάχιστον... Τα μεγαλύτερα παιδάκια σας πώς το έχουν πάρει; Βγάζουν ζήλεια; Ο δικός μου έχει ενθουσιαστεί και θέλει όλη την ώρα να παίρνει αγκαλιά τον μικρό και δύσκολα φεύγει από το σπίτι, λες και θέλει να χορτάσει το μωρό! Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Έτσι ακριβώς είναι! Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό, ειδικά όταν είναι νεογέννητα. Αργότερα βέβαια καλό είναι να βρουν εναλλακτικούς τρόπους παρηγοριάς, π.χ. πιπίλα, για να μπορεί η μανούλα να απομακρυνθεί λίγο από το μωράκι της...

Να σου ζήσει!!!! Ταλαιπωρηθήκατε στην αρχή αλλά τώρα εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα. Τέλειος ο μικρός ε; Δίνει και αναφορά τρομάρα του;

Να σου ζήσει!!! Όντως απίστευτα συναισθήματα...

Στον πρώτο μου κι εγώ έβγαζα σταγόνες με το θήλαστρο και μου είχε πει η μαία ότι αυτό δεν είναι ενδεικτικό του πόσο γάλα έχω κι ότι το μωρό τραβάει πολύ περισσότερο γιατί θηλάζει με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι αντλεί το θήλαστρο! Καλό όμως είναι να βάζεις το θήλαστρο γιατί έτσι θα αυξηθεί η παραγωγή σου!! Εγώ θα σου πρότεινα όταν φτάσει να θηλάζει από ένα στήθος κάθε φορά και τα μεσοδιαστήματα ξεπερνούν τις δυο ώρες να βάζεις το μωρό στο ένα στήθος κι αμέσως μετά να αντλείς από το άλλο, στον επόμενο θηλασμό αντίστροφα. Έτσι και το μωρό σου θα παίρνει όσο γάλα χρειάζεται και θα μπορείς να αντλείς μια καλή ποσότητα!

Θα το συζητησω με την παιδιατρο...γιατι ως τωρα οι οδηγιες της ειναι 10λ απο το ενα 10 λ απο το αλλο. Γιατι αν μπορω να αντλω κ δουλεια θα παω χωρις να δωσω ξενο κ καμια βολτα θα μπορουμε να κανουμε κ να την ταισει καποιος αλλος να ξεκουραστω

Βρε κοριτσια...εσεις που αντλειτε με θηλαδτρο...ποτε κανετε τις αντλησεις; αμεσως πριν το θηλασμο,αμεσως μετα η στο μεσοδιαστημα; εγω 2 φορες που εχω προσπαθησει... τιποτα...σταγονες...Επισης ποση ωρα αντλειτε; η παιδιατρος μου ειπε οτι μετα τις 40 μερες θα ειναι το γαλα μου στο πικ του κ θα μπορω να αντλω

Και εγώ στην αρχή με το θηλαστρο δεν έβγαζα παρά μόνο λίγες σταγόνες.. Τώρα που είμαστε 35 ημερών σε λίγο χρόνο που εχω βγάζω 120ml... Φαντάζομαι οτι αν καθίσω και άλλο θα βγάλω περισσότερο... Όσο περνάνε οι μερες τόσο πιο πολυ γάλα εχω.. Και ο μπέμπης χορταίνει και κοιμάται και εγώ εχω χαλαρωσει.. Να φανταστείς βγήκα έξω και τον τάισαν με το γάλα μου και κοιμήθηκε τέσσερις ώρες... Όσο περνάνε οι μερες θα εχεις πιο πολυ γάλα.. Βάζε όμως το θηλαστρο συχνά.. Θα σε βοηθήσει.. Εμένα αυτό με έσωσε και τώρα τρέχει το γάλα...

Θα το συζητησω με την παιδιατρο...γιατι ως τωρα οι οδηγιες της ειναι 10λ απο το ενα 10 λ απο το αλλο. Γιατι αν μπορω να αντλω κ δουλεια θα παω χωρις να δωσω ξενο κ καμια βολτα θα μπορουμε να κανουμε κ να την ταισει καποιος αλλος να ξεκουραστω

Σου ειπε 10 λεπτα σε καθε στηθος με το θηλαστρο; Ποιο εχεις; Εγω εβγαζα με το ζορι 30ml και καθομουν με το θηλαστρο τουλαχιστον ενα τεταρτο γιατι στο δεκαλεπτο δεν ειχα σταγονα! Μηπως να αυξησεις το χρονο; Κατα τα αλλα θηλαζεις οποτε και οσο θελει το μωρακι σου;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Βρε κοριτσια να ρωτησω η ασχετη δυο πραγματακια να μου δωσετε τα φωτα σας;;;;βγαζουμε με το θηλαστρο και θελουμε να παμε μια βολτα για κανα τριωρο....τι βαζουμε ψυγειο;και μετα το ζεσταινει αυτος που θα το δωσει ..που σε μπεν μαρι;σε τι θερμοκρασια;;;θελω να παω αυριο για ενα καφεδακι και γω και το σκεφτομαι....λεω να της ετοιμασει η μανα μου ξενο!?!αλλα και παλι δεν θελω!

Μερ εσυ καθε βραδι δινεις ξενο και την υπολοιπη μερα θηλαζεις;;;ωραιο και αυτο!

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια ...luz μου με το καλο....ελπιζω να χεις γεννησει τωρα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

10 λεπτα να αφηνω τη μπεμπα σε καθε στηθος...μετα πιπιλαει..το θηλασρρο γραφει οδηγια 7 λεπτα καθε στηθος....μπουρδες ε; ενα ηλεκτρικο της nuk εχω. Κ στο μαιευτηριο μιυ ειχαν πειτο οοκυ ενα τεταρτο. Το ζεσταινουμε σε μπεν μαρι.βουτας δηλ το μπουξαλι σε βραστο νερακι

Βρε κοριτσια να ρωτησω η ασχετη δυο πραγματακια να μου δωσετε τα φωτα σας;;;;βγαζουμε με το θηλαστρο και θελουμε να παμε μια βολτα για κανα τριωρο....τι βαζουμε ψυγειο;και μετα το ζεσταινει αυτος που θα το δωσει ..που σε μπεν μαρι;σε τι θερμοκρασια;;;θελω να παω αυριο για ενα καφεδακι και γω και το σκεφτομαι....λεω να της ετοιμασει η μανα μου ξενο!?!αλλα και παλι δεν θελω!

Μερ εσυ καθε βραδι δινεις ξενο και την υπολοιπη μερα θηλαζεις;;;ωραιο και αυτο!

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια ...luz μου με το καλο....ελπιζω να χεις γεννησει τωρα

Το δοκιμαζεθς στο εσωτερικο του καρπου σου. Να μηντο νιωθεις ουτε κρυο ουτε ζεστο

Σου ειπε 10 λεπτα σε καθε στηθος με το θηλαστρο; Ποιο εχεις; Εγω εβγαζα με το ζορι 30ml και καθομουν με το θηλαστρο τουλαχιστον ενα τεταρτο γιατι στο δεκαλεπτο δεν ειχα σταγονα! Μηπως να αυξησεις το χρονο; Κατα τα αλλα θηλαζεις οποτε και οσο θελει το μωρακι σου;

Η παιδιατρος μου εχει πει 10 λ καθε στηθος οχι νωριτερα απο τις 2,5 ωρες ταισμα, την ξυπναω καθε 3 τη μερα κ καθε 4 τη νυχτα. 1-2"φορες την αφησα τεταρτο γιατι μου φανηκε οτι χαζορουφαγε κ το εβγαλε...επισης ως χθες δεν ξυπναγε. Σημερα ξυπναει μονη ανα 2,5 ωρες

Γεια σας κορίτσια !!! Να σας ζήσουν τα μωρακια σας!!!! Όσες περιμένετε με το καλό!!!

Βανιλιτσα το μητρικό γάλα κρατάει έξω χωρίς να χαλάει 6-8 ώρες οπότε μην σκας, αν θες να ξεπαγωσεις από την κατάψυξη σε θερμοκρασία δωματίου και κάτω από τρεχούμενο νερό σιγά σιγά για το μπεν Μαρί δεν θυμάμαι

Άλλη περίπτωση είναι να πάρεις το μπουμπούκι σου μαζί

Φιλία και καλό καφέ!!!

yk1yp3.png

Και εγώ στην αρχή με το θηλαστρο δεν έβγαζα παρά μόνο λίγες σταγόνες.. Τώρα που είμαστε 35 ημερών σε λίγο χρόνο που εχω βγάζω 120ml... Φαντάζομαι οτι αν καθίσω και άλλο θα βγάλω περισσότερο... Όσο περνάνε οι μερες τόσο πιο πολυ γάλα εχω.. Και ο μπέμπης χορταίνει και κοιμάται και εγώ εχω χαλαρωσει.. Να φανταστείς βγήκα έξω και τον τάισαν με το γάλα μου και κοιμήθηκε τέσσερις ώρες... Όσο περνάνε οι μερες θα εχεις πιο πολυ γάλα.. Βάζε όμως το θηλαστρο συχνά.. Θα σε βοηθήσει.. Εμένα αυτό με έσωσε και τώρα τρέχει το γάλα...

Να ξεκινησω δηλαδη λες ε; κι οσο βγαζω; ποσο συχνα;μκ για ποση ωρα;εμεσως μετσ το θηλασμο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...