Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Μικρουλα πολυ ειναι...12 ημερων σημερα...δε με πειραζει που ξυπναει...αυτο που με αγχωνει ειναι που κοιμαται μονο πανω στο στηθος...αν την παρει υπνος θηλαζοντας δεν ξυπναει με κανονια...αν οχι...εκτος του οτι μπορει να κοιμηθει συον επομενο θηλασμο...ξυπναει κ με το περασμα...κουνουπιου

νομιζω ειναι νωρις ακομη..θα αλλαξει μολις περασει ο μηνας...εμενα ειναι 23 ημερων και εχει ακομη νομιζω για να κοιμαται κανονικα...

Διαφημίσεις

Αχ μωρε ειναι τοσο γλυκουλια τα μωρακια..

Ειμαι πολυ συγκινημενη..

Ο μπεμπης σου που σφιγγεται εχει κολικους ή ολα τα μωρακια σφιγγονται;

Εγω μερικες φορες αναρωτιεμαι μηπως δεν εχει η δικια μου γιατι καποιες μερες ειναι πολυ πολυ ηρεμη αλλα ειναι αλλες μερες που λεω σιγουρα εχει κολικους. Κι απτα συμπτωματα που περιεγραψα στην παιδιατρο κι εκεινη μου πε πως ειναι κολικοι...

ναι πρεπει να ειναι κολικοι ελαφρια κατασταση...σημερα το απογευμα εχουμε παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει..θα σας γραψω...παντως εχει βαρυνει παρα πολυ!!

νομιζω ειναι νωρις ακομη..θα αλλαξει μολις περασει ο μηνας...εμενα ειναι 23 ημερων και εχει ακομη νομιζω για να κοιμαται κανονικα...

Το να ξυπναει δε με απασχολει...αυτο που με ανησυχει ειναι που αν δεν κοιμηθει στο στηθος, ενω νυσταζει δεν κοιμαται καθολου...κ πρεπει καπως να την παρηγορεις ως το επομενο ταισμα...οποτε...θηλαζει 10 λ κ πεφτει ξερη. Γιατι απο 10 εεπτεμβρη που θα γυρισω στη δουλεια κ θα μεβει με τη γιαγα 6-7 ωρες; τι θα γινεται;

Το να ξυπναει δε με απασχολει...αυτο που με ανησυχει ειναι που αν δεν κοιμηθει στο στηθος, ενω νυσταζει δεν κοιμαται καθολου...κ πρεπει καπως να την παρηγορεις ως το επομενο ταισμα...οποτε...θηλαζει 10 λ κ πεφτει ξερη. Γιατι απο 10 εεπτεμβρη που θα γυρισω στη δουλεια κ θα μεβει με τη γιαγα 6-7 ωρες; τι θα γινεται;

θα πρεπει μαλλον να της βαλεις και καμια πιπιλα και νομιζω μεχρι τοτε ισως δυναμωσει και δεν θα κοιμαται τοσο ευκολα και αν της δινει και μπουκαλι νομιζω θα ειναι αλλιως...

Γέννησα κι εγώωωω !!! 3130 η μπεμπούλα... Μέχρι της 1 το μεσημέρι σήμερα ηταν ήδη στην αγκαλιά μου.. Απο πόνους σχεδόν τίποτα...Καμια σχέση με την πρώτη καισαρική... Θα μπω να σας τα πω αναλυτικά απο βδομάδα που θα επιστρέψουμε σπίτι..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Γέννησα κι εγώωωω !!! 3130 η μπεμπούλα... Μέχρι της 1 το μεσημέρι σήμερα ηταν ήδη στην αγκαλιά μου.. Απο πόνους σχεδόν τίποτα...Καμια σχέση με την πρώτη καισαρική... Θα μπω να σας τα πω αναλυτικά απο βδομάδα που θα επιστρέψουμε σπίτι..

Να σας ζήσει η μπεμπουλα! Να ειναι γερή και καλοτυχη...

Εμείς είμαστε 33ημερων... Ο μπέμπης εχει αρχίσει και κοιμάται 4-5 ώρες μετά το φαγητό.. Όλη μέρα τον θηλάζω αλλα το βράδυ πίνει και α μπουκάλι ξένο... Την πιπίλα δεν την συμπαθεί αλλα για να κοιμηθεί εχει συνηθίσει ένα συγκεκριμένο νανούρισμα.. Η κοιλιτσα του πονάει που και που αλλα δεν κλαίει, απλά σφίγγεται και κατακοκκινιζει.. Τώρα βέβαια κάθεται περισσότερη ώρα ξύπνιος, του μιλάω, του τραγουδάω και γενικά ασχολούμαι πολυ μαζί του.. Νιώθω όμως πλέον ξεκούραστη και καλα με τον εαυτό μου.. Σχεδόν καθε απόγευμα εχουμε επισκέψεις και εκεί που πίστευα οτι δεν θα θέλω κανέναν τώρα δεν εχω προβλημα γιατί τον απασχολούν λίγο και ξεκουράζομαι και εγώ..

Καθε μέρα θα ειναι για όλες καλύτερη! Βάλτε το πιο όμορφο χαμόγελο σας και χαρείτε καθε στιγμή με τα μωράκια!

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Meli μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!

Luz γεννησες??

nefeli??κορίτσια που είστε??????????

εγω απλά ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Τρώει κάθε 2 ωρες και κάθε βράδυ από τις 11 μέχρι τις 5 το πάει σερί με κλάμα....μόνο στο στήθος σταματάει αλλα και πάλι βασανίζεται!!

μου έκανε και αρκετές γουλιες και ρεψίματα.....και ο γιατρός μας εδωσε το epadoren...σα να έχει ηρεμήσει λίγο μετα από αυτο!!!!!!

τωρα καθε βράδυ θα της δίνω και γω συμπλήρωμα.....δε την παλεύω αλλο....εχω και τον μικρό που από το κλάμα...δεν κοιμάται ούτε αυτός με αποτέλεσμα να είναι με κοκκινα ματάκια όλη μερα!!!!

σήμερα παρατήρησα πως το στήθος μου ειναι σαν αδειο....λετε να τελείωσε το γάλα??παιζει κατι τετοιο???????????

τεσπα....ας είναι γερά τα μπουμπούκια μας και ας τα υποστούμε όλα!!!!!

steviv πόσο συμπλήρωμα δίνεις εσύ???και τι γάλα έχεις πάρει???

Nefeli 14 είσαι ευχαριστημένη με το almiron??

Rina αυτό με το στήθος και τον υπνο της το χουμε και μεις!!!αφου την πέρνει ο πατερας της να την κοιμίσει και κλαίει γοερα....μόλις βαζει στο στόμα το βυζάκι.....τεζα!!!!

κορίτσια θα κάτσετε 40 μερες μέσα????????εγω δεν την παλευω.....θα πάρω την μισή ευχη την Κυριακη!!!

α και κάτι αλλο όσες καπνίζετε τι κανετε???ο γιατρός μου πε οκ μεχρι 1,2 αλλα δεν μπορω να το κάνω αυτο...αν και το θέλω σα τρελη!!!!!!!!!!!!πολλές ερωτήσεις σημερα ε???χαχαχαχ ειναι που τα χω παιξει!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κορίτσια καλησπέρα υπάρχει κάτι που δεν απαγορεύεται να φάμε τώρα που θηλαζουμε; Η μικρή μου ειναι τώρα 24 ημερών και έχουν ξεκινήσει τα πινάκια τα σφιξιματα και τα αερια

Διαφημίσεις

Meli,να σου ζήσει η μπέμπα!

Όχι,Βανιλίτσα,δε γέννησα ακομα!! Χτες έκανα το τεστ με τους τεχνητούς πόνους,μικρή δόση και είδαμε ότι η μήτρα μπορεί να κάνει συσπάσεις και ο μικρός δε στρεσαρηστηκε καθόλου. Τουλάχιστον αυτό ειναι καλό. Αυριο που θα είμαι ήδη +12 απο την ΠΗΤ θα κάνουμε την πρόκληση. Ο γιατρος του νοσοκομείου ήταν τόσο καλός και μου εξήγησε ακριβως τη διαδικασία,γιατι με αυτα που έχω διαβάσει για την πρόκληση,είχα κατατρομοκρατηθεί. Με καθησύχασε. Θα μου δώσουν ένα χάπι με προσταγλαδινη,κάθε 4 ώρες και θα περιμένουμε να ανοίξει ο τραχηλος και να αρχίσουν οι πόνοι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Α,και στο σημερινό υπέρηχο,ευτυχώς έχει αρκετό αμνιακό και ο μπέμπης ειναι στα 4100!! :o:D Ω Θεε μου!!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Meli μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!

Luz γεννησες??

nefeli??κορίτσια που είστε??????????

εγω απλά ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Τρώει κάθε 2 ωρες και κάθε βράδυ από τις 11 μέχρι τις 5 το πάει σερί με κλάμα....μόνο στο στήθος σταματάει αλλα και πάλι βασανίζεται!!

μου έκανε και αρκετές γουλιες και ρεψίματα.....και ο γιατρός μας εδωσε το epadoren...σα να έχει ηρεμήσει λίγο μετα από αυτο!!!!!!

τωρα καθε βράδυ θα της δίνω και γω συμπλήρωμα.....δε την παλεύω αλλο....εχω και τον μικρό που από το κλάμα...δεν κοιμάται ούτε αυτός με αποτέλεσμα να είναι με κοκκινα ματάκια όλη μερα!!!!

σήμερα παρατήρησα πως το στήθος μου ειναι σαν αδειο....λετε να τελείωσε το γάλα??παιζει κατι τετοιο???????????

τεσπα....ας είναι γερά τα μπουμπούκια μας και ας τα υποστούμε όλα!!!!!

steviv πόσο συμπλήρωμα δίνεις εσύ???και τι γάλα έχεις πάρει???

Nefeli 14 είσαι ευχαριστημένη με το almiron??

Rina αυτό με το στήθος και τον υπνο της το χουμε και μεις!!!αφου την πέρνει ο πατερας της να την κοιμίσει και κλαίει γοερα....μόλις βαζει στο στόμα το βυζάκι.....τεζα!!!!

κορίτσια θα κάτσετε 40 μερες μέσα????????εγω δεν την παλευω.....θα πάρω την μισή ευχη την Κυριακη!!!

α και κάτι αλλο όσες καπνίζετε τι κανετε???ο γιατρός μου πε οκ μεχρι 1,2 αλλα δεν μπορω να το κάνω αυτο...αν και το θέλω σα τρελη!!!!!!!!!!!!πολλές ερωτήσεις σημερα ε???χαχαχαχ ειναι που τα χω παιξει!!!!!!!!

Νομίζω ότι όταν αρχίζει και μαλακώνει το στήθος,ειναι όταν εδραιώνεται ο θηλασμός. Πρόσεχε μην απο το συμπλήρωμα ,μειωθεί το γαλα σου όμως.

για το κάπνισμα έχω διαβασει και μας είπαν και στα μαθήματα ότι μέχρι 5 ειναι εντάξει. Τουλάχιστον το προφυλάσσεις απο τις συνέπειες του καπνίσματος,αμα θηλαζεις. Αν δεν το είχα κόψει ούτως ή άλλως,ούτε εγώ θα μπορούσα να καπνίζω. Και να μη θηλαζα,πάλι θα προσπαθούσα να μην καπνίζω. Δε θα θελα εγώ προσωπικά να καπνίζω και να έχω μωρο.

Α και για τις 40 μέρες,αν και δεν έχω γεννήσει ακόμα, δε θα θελα να μείνω μέσα τόσες μέρες! Νομίζω ότι θα τρελαινόμουν. Δεν ξέρω,μιλάω θεωρητικά. Σίγουρα θα θέλω να πηγαίνω βόλτες με το μωρο,να το δει και λίγο ο ήλιος.γιατι ειναι ακριβοθώρητος! Θα το δω,αλλα 40 μέρες μου φαίνονται πολλές.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μελι να σ ζήσει η ζουζουνα σου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Meli,να σου ζήσει η μπέμπα!

Όχι,Βανιλίτσα,δε γέννησα ακομα!! Χτες έκανα το τεστ με τους τεχνητούς πόνους,μικρή δόση και είδαμε ότι η μήτρα μπορεί να κάνει συσπάσεις και ο μικρός δε στρεσαρηστηκε καθόλου. Τουλάχιστον αυτό ειναι καλό. Αυριο που θα είμαι ήδη +12 απο την ΠΗΤ θα κάνουμε την πρόκληση. Ο γιατρος του νοσοκομείου ήταν τόσο καλός και μου εξήγησε ακριβως τη διαδικασία,γιατι με αυτα που έχω διαβάσει για την πρόκληση,είχα κατατρομοκρατηθεί. Με καθησύχασε. Θα μου δώσουν ένα χάπι με προσταγλαδινη,κάθε 4 ώρες και θα περιμένουμε να ανοίξει ο τραχηλος και να αρχίσουν οι πόνοι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Α,και στο σημερινό υπέρηχο,ευτυχώς έχει αρκετό αμνιακό και ο μπέμπης ειναι στα 4100!! :o:D Ω Θεε μου!!!!

Να πάνε όλα καλα αύριο σου εύχομαι και με έναν πόνο κοπέλα μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...