Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!! Πέμπτη νωρίς το μεσημεράκι μπαίνω κι εγώ για καισαρική... Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια !! Αύριο θα παω να κάνω μια ένεση για τα πνευμονάκια του μωρού αλλα θα γυρίσω πάλι σπίτι!! Μεθαύριο όμως θα μπω κανονικά. Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν γέννησαν ακόμα!

Με το καλό κοπέλα μου να κρατήσεις και εσύ το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Λουζ κοντευεις, λιγη υπομονη ακομα... Ειναι κουραση το καταλαβαινω.. Μην αγχωνεσαι, οπου ναναι θαχεις το μωρο σου αγκαλια! Εκανε τιποτα το χαπι; Περπατα οσο πιο πολυ μπορεις!

Νεφελη με το καλο! Ισως εχεις γεννησει τωρα!! Μπες να μας πεις..

Βανιλιτσα ζηλευει το αδερφακι μωρε; Πως το αντιμετωπιζετε αυτο;

Μην στεναχωριεσαι.. Εχω ακουσει πως παντα συμβαινει αυτο με τα αδερφακια..

Εγω σκονη της δινω το almiron 1 ha πιο λαιτ, πιο ευπεπτο για τωρα με τους κολικους..

Κοριτσια κουραγιο με τον θηλασμο, σας καταλαβαινω απολυτα.. Παλεψτε το οσο μπορειτε γιατι αξιζει τον κοπο. Κι αν δεν μπορεσετε, πραγματικα ουτε κατακριτεο ειναι, ουτε χαλασε ο κοσμος. Ειπαμε, σημασια εχει η υγεια και των δυο, σωματικη παντα αλλα και ψυχολογικη...

Ρινα κι εγω ξερω πως στον θηλασμο ειναι δυσκολο να φτιαξεις ωραρια. Δοκιμασε το ομως. Επισης αν θελεις να βγεις λιγο εξω, κανε αντλησεις με το θηλαστρο και βαλτ ψυγειο, ακομα κ καταψυξη. Όποτε οταν πατε διακοπες να χεις ετοιμο το γαλα. Σε οτι αφορα στη δουλεια, θα χεις κανει πιο πριν αντλησεις κι ετσι θα την ταιζει ο μπαμπας της οσο θα λειπεις. Λιγη οργανωση θελει πιστευω..

Μελι με το καλο!! Μπες να μας πεις λεπτομερειες!!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια, δινετε πιπιλα;

Εγω απο περιεργια της εδωσα σημερα, πιπιλισε λιγακι μετα την πεταξε..

Ειχε πολυ πλακα γιατι παραξενευτηκε!!

Σημερα βγηκαμε πρωτη μας βολτα με την

Μπεμπα! Μη φανταστειτε, μιση ωρα διαδρομη με τον μαρσιππο.. Τι ωραια που ηταν.. Αφου ηρεμησε και αποκοιμηθηκε.. Βεβαια της κραταω το κεφαλακι γιατι περπαταω και κουδουνιεται κ προς ωρας της το κραταω...

Εγω εχω βγει 3-4 φορες για δουλειες κ εχω αφησει τη μπεμπα στο μπαμπα της ή στη μαμα μου. Αλλα ειμαι με το ρολοι κ βιαζομαι να γυρισω. Εχω παθει εξαρτηση...

Ακομα δεν εχουμε μπει σε κανονικους ρυθμους, βεβαια καμμια σχεση με τις αρχες... αλλα ειμαι ακομα αποβλακωμενη. Ομως σιγα σιγα θελω νατχισω να συνηθιζω κ να κανω κι αλλα πραγματα. Ωρες ωρες κολλαει το μυαλο μου, κουραζομαι, αγχωνομαι ή και συχνα μελαγχολω. πρωταρα βλεπετε χανομαι.... Αισθανεστε κι εσεισ ετσι;

Πιστευω σιγα σιγα θα μας γινουν καποια πραγματα ρουτινα κ θα τα κανουμε μηχανικα.

Εμεις εχουμε και μετακομιση τελος καλοκαιριου οποτε σιγα σιγα πρεπει ναρχισω να ετοιμαζω... Ασε και την δουλεια που θα γυρισω οκτωβρη... Χρονος δεν υπαρχει ομως πρεπει καπου να τον βρω.. Με αγχωνει κι αυτο...

Αυτα τα δικα μου νεα! Τα δικα σας νεα;

tf9Xp3.png

Δεν καταφερνω να βγαλω με το θηλαστρο!!! Η παιδιαττος μου ειπε οτι ειμαστε ακομα 10 ημερων...ωσπου να παω δουλεια θα ειναι το γαλα μου στο πικ του κ θα μπορω να βγαζω 2 γευματα που θα χρειαζεται οσο λειπω...

Απο ωραριο καλα παμε δεδομενου οτι ειμαδτε 10 ημερων...το προβλημα ειναι οτι κοιμαται στο στηθος...αλλα ισως βρηκα κολπο...πιπιλα κ ενα μπλουζακι μου να το μυριζει...θα το δοκιμασω συστηματικα κ θα σας πω...

γεια σας κοριτσια!

εμεις κλεισαμε σημερα 21 ημερες , καλος ειναι ο μπεμπης δεν μπορω να πω και κοιμαται και καλα το βραδυ ευτυχως, μονο καποιες λιγες νυχτες ήθελε να ειναι ξυπνιος 1-1,5 ωρα και μετα κοιμοταν παλι...οι μικρες μου αρχιζουν να συνηθιζουν καπως, αν και ζηλευουν αρκετα και οι 2, η μεγαλη κανει τρελα στον υπνο θελει να ερχεται να κοιμαται διπλα μας, η μικρη μολις τον βλεπει αφινιαζεται και του δινει κατι μπατσουλε.ελπιζω σε κανενα μηνα να τον συνηθισουν καλυτερα..

κατα τα αλλα εγω βαριεμαι πολυ στο σπιτι, παρολο που εχω βγει ηδη 3 φορες για διαφορες δουλειες και ψωνια..δεν μπορω το απογευμα στο σπιτι και ειδικα με αυτην τη ζεστη, αισθανομαι μελαγχολικα...τωρα περιμενω 1 αυγουστου να παω στο χωριο να αλλαξουμε λιγο περιβαλλον...

ο θηλασμος θελει υπομονη κοριτσια, ευτυχως εγω δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα...εγω αντληση κανω μοναχα όταν λειψω πολλες ωρες και εχει πρηστει το στηθος χωρις ππριν να τον εχω θηλασει για να ειναι φουλ το στηθος με γαλα...πιπιλα του εχω δωσει σχεδον από την αρχη, δεν την παλευω διαφορετικα με 2 μικρες και αυτον ...

αυτα τα νεα μας...καλο βραδυ!

Με την αποστειρωση κ τις πιπιλες τι γινεται βρε Βικυ;

Η μπεμπα την πιπιλαει κ μετα την πεταει κι εγω τη βαζω στην θηκη της κ της την ξαναδινω. Πρεπει καθε φορα που την βγαζει απο το στομα μηπως να την αποστειρωνω; Ελπιζω οχι, ετσι; Ή κρατα ετσι για ενα 24ωρο;

Ειναι ωραια που χεις δυο μεγαλυτερες κορες και μετα ο γιος! Πιστευω πως μετα θα σε βοηθουν κιολας κ θα τον βλεπουν πιο "μητρικα" τον μπεμπη. Νομιζω πως τα κοριτσια γενικα τοχουν αυτο, να θελουν να φροντιζουν.. Ισως τωρα που ειναι μικρουλες να μην τους βγαινει κ μα τους βγει μετα...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εσας τα μικρακια σας κοιμουνται πολυ; εμενα γενικως κοιμαραι κ δεν ξτπυπναει τη μερα ουτε για φαγητο...το βραδυ ναι...ειναι φυσιολογικο; μαλιστα πολλες φορες την ξυπναω με ψιλια ζορια

Με την αποστειρωση κ τις πιπιλες τι γινεται βρε Βικυ;

Η μπεμπα την πιπιλαει κ μετα την πεταει κι εγω τη βαζω στην θηκη της κ της την ξαναδινω. Πρεπει καθε φορα που την βγαζει απο το στομα μηπως να την αποστειρωνω; Ελπιζω οχι, ετσι; Ή κρατα ετσι για ενα 24ωρο;

Ειναι ωραια που χεις δυο μεγαλυτερες κορες και μετα ο γιος! Πιστευω πως μετα θα σε βοηθουν κιολας κ θα τον βλεπουν πιο "μητρικα" τον μπεμπη. Νομιζω πως τα κοριτσια γενικα τοχουν αυτο, να θελουν να φροντιζουν.. Ισως τωρα που ειναι μικρουλες να μην τους βγαινει κ μα τους βγει μετα...

εγω για τις πιπιλες επειδη θηλαζω πηρα εναν φορητο αποστειρωτη πιπιλας και ετσι ελυσα το προβλημα της αποστειρωσης, συνηθως εκει τη βαζω και όταν αποστειρωνω θηλαστρο ή μπουκαλια βαζω και τις πιπιλες....

Κοριτσια εσας τα μικρακια σας κοιμουνται πολυ; εμενα γενικως κοιμαραι κ δεν ξτπυπναει τη μερα ουτε για φαγητο...το βραδυ ναι...ειναι φυσιολογικο; μαλιστα πολλες φορες την ξυπναω με ψιλια ζορια

μαλλον ακομη η μικρη δεν εχει καταλαβει τη διαφορα μερας και νυχτας, ειναι ζορικο αυτο...εμενα ειναι με τις μερες του τωρα τελαυταια μενει ξυπνιος την ημερα και το βραδυ κοιμαται..θελει το χρονο της νομιζω η μικρη για να αντιληφτει τη διαφορα μερας και νυχτας...ποσο ημερων ειναι?

Η δικια μου λογω κολικων ειναι με τις μερες της.

Τη μια μερα θα ειναι πολυ πολυ ησυχη κ θα την ξυπναω με το ζορι για να φαει, την αλλη-οπως σημερα καλη ωρα- θα ειναι πολυ ανησυχη κ θα ποναει η καημενουλα..

Το τι σφιξιμο και αερια δε λεγεται...:(

Επισης στον υπνο της βογγαει... Γενικως ταλαιπωρειται ομως την θεωρω υπομονετικο παιδι.. Αλλο στη θεση του θα ξεσηκωνε τη γειτονια.. Τουτη το παλευει κ μονη της, κι οταν κλαιει εχει φτασει στο αμην..

Ελπιζω να περασουν γρηγορα οι σκατοκολικοι που μου ταλαιπωρουν το παιδακι μου, αν κ μετα θα χουμε δοντια...

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

εγω για τις πιπιλες επειδη θηλαζω πηρα εναν φορητο αποστειρωτη πιπιλας και ετσι ελυσα το προβλημα της αποστειρωσης, συνηθως εκει τη βαζω και όταν αποστειρωνω θηλαστρο ή μπουκαλια βαζω και τις πιπιλες....

Οκ καταλαβα κι εγω αυτο κανω εχω παρει άποστειρωτη για τα μπιμπερο κ κει τα βαζω ολα

tf9Xp3.png

Τωρα η καημενουλα μου κλαιει κ σφιγγεται κ ειναι μεσα με τον μπαμπα της προσπαθει να την μαλακωσει.. Εγω απο τις 9 το πρωι τα φτυσα... Αλλα την ακουω να κλαιει κ υποφερω.. Ομως ξερω πως ειναι φυσιολογικο...

Αρχες του μηνα θα παμε παιδιατρο να μου την δει κ να μου λυσει αποριες...

tf9Xp3.png

Βικυ εσενα που μενει ξύπνιος τη μερα, κλαιει;

δεν κλαιει με φωναρες, σφιγγεται και μενα παραπονιεται και λιγακι ανακουφιζεται αν του βαλεις πιπιλα ή του ζεστανεις λιγο την κοιλιτσα...καποιες λιγες φορες ειναι εντελως ησυχος οταν ειναι ξυπνιος...εμεις αυριο θα παμε παιδιατρο να τον δει....

Αχ μωρε ειναι τοσο γλυκουλια τα μωρακια..

Ειμαι πολυ συγκινημενη..

Ο μπεμπης σου που σφιγγεται εχει κολικους ή ολα τα μωρακια σφιγγονται;

Εγω μερικες φορες αναρωτιεμαι μηπως δεν εχει η δικια μου γιατι καποιες μερες ειναι πολυ πολυ ηρεμη αλλα ειναι αλλες μερες που λεω σιγουρα εχει κολικους. Κι απτα συμπτωματα που περιεγραψα στην παιδιατρο κι εκεινη μου πε πως ειναι κολικοι...

tf9Xp3.png

μαλλον ακομη η μικρη δεν εχει καταλαβει τη διαφορα μερας και νυχτας, ειναι ζορικο αυτο...εμενα ειναι με τις μερες του τωρα τελαυταια μενει ξυπνιος την ημερα και το βραδυ κοιμαται..θελει το χρονο της νομιζω η μικρη για να αντιληφτει τη διαφορα μερας και νυχτας...ποσο ημερων ειναι?

Μικρουλα πολυ ειναι...12 ημερων σημερα...δε με πειραζει που ξυπναει...αυτο που με αγχωνει ειναι που κοιμαται μονο πανω στο στηθος...αν την παρει υπνος θηλαζοντας δεν ξυπναει με κανονια...αν οχι...εκτος του οτι μπορει να κοιμηθει συον επομενο θηλασμο...ξυπναει κ με το περασμα...κουνουπιου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...