Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, ευχομαι περαστικά να είναι κ να εχετε καλά αποτελεσματα στην επόμενη επισκεψη στον γιατρό σας. Υπομονη μεχρι τότε, είναι για το καλό των μικρών σας!

Σευχαριστουμε πολυ March!

Εγω σε δυο βδομαδες εχω ραντεβου κι αναρωτιεμαι πως θα βγουν.. Εχω ηδη κουραστει παρα πολυ ψυχολογικα στο κρεβατι. Εχω μεινει πισω σε ολα. Δουλεια δε θα ξαναπω γιατι απαιτει μετακινησεις με αμαξι και δεν το ξαναρισκαρω. Ισως δουλεψω λιγο απο το σπιτι αλλα φοβαμαι οτι θα περιοριστω.. Τον εαυτο μου τον εχω αφησει τελειως.. Μαλλια αβαφτα προσωπο αβαφτο χαλια, εχω κανει κ ξηροδερμια, μπανιο κανω 2 φορες τη βδομαδα-φρικη! Η τηλεοραση ειναι θλιβερη.. Μακαρι να σηκωθω συντομα και ορκιζομαι θα προσεχω παααρα πολυ!

Ξεχασα- πρωτη μου εγκυμοσυνη, εχω αγχος για τα παντα. Αισθανομαι παιδι, πως θα μεγαλωσω παιδι; Το ηθελα παντα παρα πολυ αλλα εχω απιστευτο αγχος!

Ηθελα καπου να τα πω, ευχαριστω για τον χρονο σας..

:/

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα να ειναι κοριτσακια κι ολα καλα να πανε με τα μωρακια σας! Νεφελη μου καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου! Αυτο που νιωθεις παντως, πως θα μεγαλωσεις ενα μωρο, ειναι πολυ λογικο! Κι εγω στο πρωτο μου παιδακι ετσι ενιωθα κι οταν γεννηθηκε ακομα χειροτερα!!!! Στην πραξη ομως θα δεις οτι θα βρεις τον τροπο και θα γινεις μια καταπληκτικη μανουλα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσάκια μου γλυκα τι κανετε????

Nefeli μου και M-er μου περαστικουλια σας και γρηγορα να σηκωθειτε απο το κρεβατακι...να σκεφτεστε οτι του χρονου τετοιο καιρο θα τρεχετε και δε θα φτανετε:tongue::tongue::tongue:!Nefeli2014 ολες τα ιδια σκεφτόμαστε μην αγχόνεσαι καθόλου...ακομη και μεις που εχουμε 1 παιδάκι ετσι λεμε κατα βάθος!!!αφου ειμαστε εμεις παιδια θα μπορεσουμε να τα βγαλουμε περα με 2 παιδακια???!!!!!Μη ξεχνάς πως αυτη την εποχή παιζουν τρελά οι ορμονες μας!!!!

Η αποκολληση απο τι προκαλείται??:rolleyes:

Εγώ κορίτσια απο τοτε που εμεινα εγγυος εχω περάσει ολες τις ιώσεις από τον παιδικο του μικρού....δεν εχω αφησει να μου ξεφύγει καμία.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

περαστικα στα κοριτσια μας που ειναι στο κρεββατι...ειναι για καλο σκοπο...ολα θα πανε καλα...πλεον ολες σιγα σιγα φτανουμε-φτασαμε στον 4ο.....vanilitsa αυτο με τις ιωσεις αστα να πανε...ολοι τωρα αρρωστοι ειναι...πως τα αντιμετωπιζεις? ειχες και πυρετους κτλ? φανταζομαι ταλαιπωρια....nefeli2014 και εγω πρωτομανα και εχω τις ιδιες σκεψεις....νομιζω παντα ετσι θα ειναι...παντα θα νιωθουμε παιδια..... :D

8LVMp3.png

περαστικα στα κοριτσια μας που ειναι στο κρεββατι...ειναι για καλο σκοπο...ολα θα πανε καλα...πλεον ολες σιγα σιγα φτανουμε-φτασαμε στον 4ο.....vanilitsa αυτο με τις ιωσεις αστα να πανε...ολοι τωρα αρρωστοι ειναι...πως τα αντιμετωπιζεις? ειχες και πυρετους κτλ? φανταζομαι ταλαιπωρια....nefeli2014 και εγω πρωτομανα και εχω τις ιδιες σκεψεις....νομιζω παντα ετσι θα ειναι...παντα θα νιωθουμε παιδια..... :D

Αστα στην μια εφτασα και 39.9....πηρα ενα ponstan ολο και ολο και στη συνεχεια με depon....στην γαστρεντεριτιδα ηταν το χειρότερο με τις ηδη ναυτιες μου και τον στομαχόπονο:roll:!!!Τεσπα περαστικά να ειναι και προχωράμε....

κοριτσια να κανονισουμε και καμια συνάντηση...στο μελλον οταν όλες νιώσουμε καλήτερα:tongue:....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι συνεχώς γιατί διαφορετικά δεν θα τη βγάλουμε καθαρή.. Ίσως αν κάνεις πράγματα που ήθελες να κανεις αλλά δεν προλάβαινες.. Η καλύτερη συντροφιά ειναι ενα βιβλίο. Περνάνε πολλές ώρες. Επίσης προσοχή με το Ίντερνετ. Εγω έχω ψάξει όλες τις ασθένειες και επιπλοκές εγκυμοσυνης και εχω φρικάρει..

Κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση και την παρέα! Την άλλη Δευτέρα εχω αυχενική διαφάνεια και με έχει φάει η αγωνία..

Αυτο με το ιντερνετ ξαναπεστο! Καλυτερα να μην τα διαβαζουμε, ειναι τρελα! Εγω το αποφευγω πια! Λεω οτι θελει ο θεοσ ασ γινει! Θα κανω οτι μπορω! Πριν την αποκολληση ημουν τρεις λαλουν! Δηλαδη ολα πηγαιναν ρολοι! Δε διαβαζα για ασχημα πραματα, αλλα μονο για τα ομορφα! Πως εξελισσεται το μωρο, τις εξετασεις που χρειαζονται, ακουγα τραγουδια ημιυν χαρουμενη! Μονο οταν εμπαινα στον 3ο οταν πηγαινα δουλεια κλαταρα..Ετσι πιστευω επαθα την αποκολληση, περα δωθε, στρες.. Γυρνουσα σπιτι με νευρα, αφυδατωμενη, κουρασμενη, αναγουλιασμενη, πεινασμενη κι αγχωμενη να προλαβω να ξεκουραστω αλλα να κανω κ καμμια δουλεια(λιγα πραματα αλλα κι αυτα με κουραζαν παρα πολυ) τσακωνομουν, εμπηζα κ τα κλαμματα.. Καπωσ καπου δεν ξερω ακριβωσ ποτε πιεσα την κοιλια μου..

Ετσι μια ωραια πρωια να το αιματακι..

Το μυαλο μου πηγε στο κακο! Δεν ηξερα ποσο ευκολο ηταν να το παθεις!

Εσυ M-er πως το επαθες;

Κοριτσια ναστε καλα για την υποστηριξη!

Να βρεθουμε! Θα το ηθελα κι εγω πολυ μια μερα!

M-er ποσο καιρο σου πε ο γιατρος θα μεινεις κατω;

Η αυχενικη ειναι σοβαρος υπερηχος! Θα πανε ολα καλα! Δε σου λεω να μην αγχωνεσαι διοτι εγω εκεινο το βραδυ δεν εκλεισα ματι...

Τελικα ολα καλα!

tf9Xp3.png

Εγώ μετά απο τη δουλειά, όταν είχα επιστρέψει σπίτι. Το αίμα κύλαγε ποτάμι.. Νοσηλεύτηκαν και στο ιασω.. Πιθανόν απο κούραση αλλά μπορεί να οφείλεται κι αλλού.. Εχω κάνει του κόσμου τις εξετασεις και περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα.

Για το πόσο καιρό θα μείνω έτσι δεν ξέρω.. Ώσπου να μεγαλώσει το εμβρυάκι και να κλείσει την αποκόλληση.

Και εγω θα ήθελα να συναντηθούμε, αφού βέβαια σηκωθούν και οι κρεβατωμένες!!

Αχ τι περασες φανταζομαι.. Εισαι τυχερη πολυ! Εγω νομιζω πως οσο ειμαστε κρεβατωμενες ειμαστε ασφαλεις. Μετα που θα σηκωθουμε θαναι καλυτερα γιατι θαχει μεγαλωσει το μικρουλι! Φυσικα θα προσεχουμε αλλα λιγο πιο ελευθερα..

Πως περνα η μερα σου; Εγω ξυπναω μεσημερι, τρωω, βλεπω τιβι κ μπαινω λιγο ιντερνετ. Απογευμα ολο κ με καποιον μιλαω λιγο στο τηλ, διαβαζω, χαζευω φωτογραφιεσ, ακουω λιγο μουσικη. Το βραδυ καμμια φορα μουρμουραω γιατι εχω βαρεθει κ καταληγω παλι στην τιβι, ταινιες.. τρωω.. Συνηθως κοιμαμαι αργα..

Χαιρομαι οταν καποιος με επισκεφτει, περναει η ωρα ευχαριστα.. Και η ωρα του μπανιου ειναι η καλυτερη!

Εσυ; :)

tf9Xp3.png

Λοιπόν εγω ξυπνάω νωρίς, λόγω υπνηλίας, ξυπνάω νωρίς και αρχίζω.. Ίντερνετ, tv, βιβλία, τηλέφωνα, κανένας επισκέπτης και τούμπαλιν.

Η κατάσταση ειναι απελπιστική και εχω μπροστά μου πολύ χρόνο ακόμη. Αν ειναι να πάνε όλα καλά βέβαια χαλάλι του!

Ελπίζω όμως ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας (ίσως εθελοτυφλώ), δηλαδή στην δουλειά μας, τις εξόδους μας κτλ. Αν ειναι πάλι να κάτσουμε σε όλη την εγκυμοσυνη στο κρεβάτι δεν πειράζει. Θα το αντέξουμε!

Τουλάχιστον εσυ είδες κάποια θετική εξέλιξη. Όποτε να σκέφτεσαι αυτό και να παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις. Εγω τίποτα ακόμη.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μ!!καλη χρονια να εχουμε κ περαστικα στα κοριτσια που ειναι "κρεβατωμενα"!! εγω μαλλον σημερα θα δω το γιατρο μ μιας κ εχω κατι ποναλακια χαμηλα σχεδον συνεχομενα κ αρκετο πετρωμα στην κοιλια μ απτ σαββατο...απο χτες μου αυξησε τ μαγνησιο κ εχω δει καλυτερευση αλλα παρολα αυτα ειμαι αγχωμενη αρκετα...ελπιζω να μην ειναι τπτ...αντε μπας κ δω κ το φυλο σιγα σιγα...διανυω την 16η εβδομαδα κ το σαββατο ενιωσα τ μωρακι μ...ενιωσα εντονα αυτο το φτερουγισμα που λενε, στην δεξια πλευρα μ...αλλα απο τοτε τπτ ξανα...

71i9p3.png

Λοιπόν εγω ξυπνάω νωρίς, λόγω υπνηλίας, ξυπνάω νωρίς και αρχίζω.. Ίντερνετ, tv, βιβλία, τηλέφωνα, κανένας επισκέπτης και τούμπαλιν.

Η κατάσταση ειναι απελπιστική και εχω μπροστά μου πολύ χρόνο ακόμη. Αν ειναι να πάνε όλα καλά βέβαια χαλάλι του!

Ελπίζω όμως ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας (ίσως εθελοτυφλώ), δηλαδή στην δουλειά μας, τις εξόδους μας κτλ. Αν ειναι πάλι να κάτσουμε σε όλη την εγκυμοσυνη στο κρεβάτι δεν πειράζει. Θα το αντέξουμε!

Τουλάχιστον εσυ είδες κάποια θετική εξέλιξη. Όποτε να σκέφτεσαι αυτό και να παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις. Εγω τίποτα ακόμη.

Καλημερα! Πως εισαι; Βλεπεις σκομα αιμα; Αν βλεπεις καφε λενε ειναι υπολλειματα.. Αχ μην απελπιζεσαι.. Σε καταλαβαινω απολυτα να ξερεις.. Η δευτερα κοντευει, κανε υπομονη κ θα εχεις καλα αποτελεσματα.. Πιστευω πως κανουμε οτι μπορουμε.. Επειτα ειναι θελημα θεου..

Εχεις καποιον κοντα σου να σε φροντιζει;

Εγω στη δουλεια οπως το βλεπω δε θα ξαναγυρισω. Και ειμαι αποφασισμενη να περιοριστω.. Εχω "χεστ.." πανω μου.. Για να παω τουαλετα σα χειρουργημενη γιαγια παω..

Ειχες γραψει για αποκολληση σακου. Ειναι διαφορετικη αποκολληση απο αυτη του πλακουντα;

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσακια μ!!καλη χρονια να εχουμε κ περαστικα στα κοριτσια που ειναι "κρεβατωμενα"!! εγω μαλλον σημερα θα δω το γιατρο μ μιας κ εχω κατι ποναλακια χαμηλα σχεδον συνεχομενα κ αρκετο πετρωμα στην κοιλια μ απτ σαββατο...απο χτες μου αυξησε τ μαγνησιο κ εχω δει καλυτερευση αλλα παρολα αυτα ειμαι αγχωμενη αρκετα...ελπιζω να μην ειναι τπτ...αντε μπας κ δω κ το φυλο σιγα σιγα...διανυω την 16η εβδομαδα κ το σαββατο ενιωσα τ μωρακι μ...ενιωσα εντονα αυτο το φτερουγισμα που λενε, στην δεξια πλευρα μ...αλλα απο τοτε τπτ ξανα...

Καλημερα και μην ανησυχεις! Πως καταλαβες οτι ειναι το μωρο; Αχ τι ωραια σισθηση θα ειναι! Σου χει πει το φυλο;

tf9Xp3.png

Περαστικα κοριτσια και υπομονη ευχομαι απο εδω και περα να πανε ολα καλα σε ολες μας!!!! litsa_xoylio τι τελεια που ενιωσες το μωρο σου ανυπομονώ να το νίωσω και εγω!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλησπέρα, κορίτσια!! περαστικά σε όσες είναι στο κρεβάτι . δεν πρέπει να είναι εύκολο. υπομονή!!! εγώ εαι 15η εβδομάδα και έχω να πάω αρκετό καιρό στο γιατρό, λογικά θα πάω την επόμενη εβδομάδα. ελπίζω να προχωράνε όλα καλά. το μωρό δεν το έχω ωιώσει ακόμη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...